Sziasztok...
azt sem tudom hova írjak...itt régiek vannak, az újban meg 2008-asok mi meg mindenhonnan kilógunk
na nem baj...majd írok mindkettőbe...
Lafi vagyok voltam...kiregisztrálva és másként újraregisztrálva. A sztori hosszú és sok okból áll, ami nyilvános ebből, hogy olyan helyen vagyok dolgozóban ahol nem jó, ha egy-két dolgot megtudnak....és hát ügyfelek ismertek rám...mégha tagadtam is...ciki volt.
új hírek rólunk:
kijött egy tűhegy! olyan jó, észre sem vettem ő csak röhögött és ivott pohárkából és koccant valami meg karistolta az üveg- poharat, megnéztem, jééé fogszerű tűpárnás valami!!!!!!!!!!!!!!És ott mutatkozik a másik is....csak még feldagadva!!!!!!!!!Nem tudom,a borostyánlánc tette-e meg a hatását, de hálistennek kop-kop azt sem tudtam, hogy ott van a tűpárnája!
Mint mindenben, ebben is lemaradva, de majd csak behozza magát...
Fordulunk hasról hátra és hátról hasra, próbál felülni, fel is húzza magát az ágyban aztán visszaesik...
7530 gramm és 65 cm volt 6 hósan...
Babaúszunk ezerrel, a merülés a nagy kedvenc és a játék, magát a feladatokat meg utálja, akkor hisztizik, de amint merül kéri a következőt
Nagyjából ennyi velünk, én tanulok ezerrel, szakvizsgázom ezen a héten folyamatosan....nehéz gyerek mellett de ez van...
Anikó, írtam sömösöt vagy 3 napja...
Majd jelentkezem...