Új privát üzeneted érkezett!

... meg a műmájer annya, Devcsa... :lol:
Azé egy nap alatt egy oldal, tökjó... :P
Mi lehet Timesszel...

been

lopóscsalóshazudós nem lesz a fiad, csak politikus :D :D
Vendég

Emma, pedig ez a titka annak, ha jól akarsz élni...

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Devcsa! Államtitkár!!! :lol:

dadomi

Timesz ma ment az onkológushoz, ma derül ki, hogy milyen kezelés vár rá... Reméljük majd megírja ide.

dadomi

Na húzok tanulni, mert ez nem állapot!
Timesz ne izgulj megvárunk a találkozós partyval, nélküled nem is buli a buli.
Vendég

Devcsa! Nekem is azt kéne, de nagyon... Már csak 5 nap!!! Aztán háváj!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

dadomi

[quote="been"] írta:been
Azé egy nap alatt egy oldal, tökjó... :P

Mert talán valakinek post fosása van :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hát igen, mióta Emma visszatért közénk csakúgy pörög az oldal :) Nem is értem, hogy miért hagyott itt minket, hisz nélküle nem babanet a babanet :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

dadomi

Nekem mindig akkor van szófosásom, mikor dolgoznom kéne, tehát most. De mondom, lőőőjeeteeeek leeee!:P
Nade a politikus az szerintem - tisztelet a kivételnek - nem áll az erkölcsi létra legfelső fokán, úhogy politikus senelegyen. Államtitkár - hát, az lehet, de azokat meg cserélgetik doszt, asse legyen.
:roll:
Leszamilesz.
Mennyetek tanulni, hess. :twisted:

been

Emma! :P :P

dadomi

Emma! Cserélgetik egymást, de olyan végkielégítésekért, amiket kapnak, cserélgethetnének engem is!!!

dadomi

Dadomi, pörögne ez az oldal nélkülem is, hidd el. Mondom, hogy én a beszéljünkasemmiről rekordját döntögetem! :mrgreen:
Tudom amúgy, mi vár ma Timeszre, ezért kérdezgetem folyton, mer mindig az eszemben van.
Na, lelövöm magam mer a nép nem kap újságot.
(Jobban is jár, megjegyzem... :oops: :P )

been

Emma! Ja, de azé én is tudok a semmiről beszélni, főleg éjjel, ugye hogy ugye?? :lol: :lol: :lol:

dadomi

Tényleg pörögnek az események, alig győzök olvasni! Csak jó lenne már Timesztől is olvasni valamit!
Cseriani, ez a családi napközi merre van? Őcsényben? Szekszárdon nem tud valaki hasonló műintézményről?
Ma annyira felhúztam magam a játszótéren! Ha nekünk van valami játékunk, mindig megosztjuk másokkal, erre fel ma két olyan anyukával hozta össze Tomimat a sors, akik vércseként vijjogtak, ha nem az ő gyereküknél volt éppen a homokozólapát. Most mit csináljak, ha Tomimnak mindig jobban tetszik a másé, hiába cipelünk magunkkal lassan egy játékboltot! Ilyenkor neveljek vagy mi a szösz?

Kép
Kép
banoed

Az ilyen minek megy játszótérre????? Ha már most ezt neveli a gyerekbe mi lesz majd az oviba?? Megmondom,senki nem fog az ilyen gyerekekkel játszani,ki lesz közösítve és nem akar majd oviba járni stb,és mindezt a drága anyukájának köszönheti.

Kép
Kép
josi

Én azt csinálnám, hogy elcsalnám onnan a gyerekemet azzal, hogy az ő lapátja sokkal szebb, meg jobb... Persze, a gyerek ezt nem hinné el... :oops: Úhogy fogalmam sincs. Bunkó anyukák.

been

ahogy mondod, Josi. És a gyerek se lesz különb.

been

hú,csajok,ledőlünk egy órára,és alig győzök olvasni...
mellesleg egyikőjük sem aludt el,csak én majdnem. :oops:
Eliza végig rajtam ugrált,Kristóf meg a szennyeskosárba gyömiszkölte be magát :roll:
Kegyetlen elevenek :D
A családi napközi igen,itt van Őcsényben,az ovin belül müxik,és szerintem nagyon jó. De komolyan. Nem csak tengenek-lengenek,hanem foglalkoznak velük. Sok ovi megirigyelhetné :twisted:
Na,átugrunk a boltba,van egy csomó sörösüveg,viszünk vissza belőle :wink:
Nektek is jól esik a nagy melegben egy-egy pohár sör?? :oops:
Ja,nem is mondtam,Elizámnak a kettőből mára 3.5 foga lett :D
Vendég

na,így már én is voltam játszótéren. Tényleg nem tudsz mit csinálni,bosszantó helyzet. Az ilyen maradjon otthon. Meg azt bírom még,mikor pl.a babaklubba elhoz gy anyuka egy játékot,hogy azzal csak az ő törpije játsszon,és még rá is szól a másik gyerekre,hogy ne vegye el tőle,ne fogja meg,mert az ő porontya az rágcsálja,és nehogymár koszos legyen... :shock:
Vendég

Cseriani, az altatási helyzet ismerős... szennyeskosárba? :lol:
Nekem nem a sör hiányzik, hanem lassan megen a meleg, még mindig nem tudtunk kimozdulni itthonról, felváltva dörög és esik... :twisted:
Grat a fogakhoz!
Nehogymá koszos legyen?? Bakter...

been

Hát csajok én lekopogom, még nem hozzott össze a sors ilyen irígy anyukákkal. Bébi uszin is mindig odadom a vackainkat, mások meg az övéiket és még nem volt gond belőle, hogy a szájába veszi a gyerök. De tudjátok így születik az irígy gyerek, akinek soha semmit nem kellett megosztania, ahogy Josi mondja.
Vendég

Hazaért a nagyfiam a kirándulásból:) Kérdeztem tőle, hogy mit csináltak miután odaértek, mire ő, hát leszálltunk a buszról! :lol: :lol: :lol:

dadomi

Ilyen hüle kérdést is csak a felnőttek tudnak feltenni :lol:
Dadomi neked nem tanulni kéne?
Vendég

Devcsa és neked??? :P

dadomi

A prezentációmat csinálom, kisebb nagyobb sikerrel. Ahhoz meg kell a gép. Úgyhogy a gépet nem kapcsoltam ám ki Emma, csak az msn-ből léptem ki, különben tuti feltartottuk volna egymást :wink:

dadomi

Te kezdted! :P :lol:

been

Te meg folytattad! dis... :lol: :lol: :lol: :P Tanulni akartam, de úgy döntöttem, hogy inkább a prezentációt írom, annak kész kell lenni, nem lehet félkész, míg a tételeket elég ha félig megtanulom :lol: :lol: :lol: Ha már mindenre nincs időm :?

dadomi

Én a fősulin 3 nap alatt készültem fel a záróvizsgára, mer dolgoztam, gondolhatod, tiszta idegbaj voltam. Ráadásul olyant húztam az egyik tárgyból,amit ott néztem át a vizsga előtt először... :shock:

been

Nah, most mindenkit elijesztettem... :twisted:

been

Emma! Legalább friss volt az emlék arról a tételről :P Nem ijesztettél el engem, csak dolgom volt :wink: Elkészült a prezentációm, elküldtem e-mail-ben a konzulensemnek, remélem kb ilyenre kell megcsinálni. Különben ciki, mert akkor még dolgozhatok rajta... :?

dadomi

Timesz! Mit mondott az onkológusod? Annyira szorítottam ma (vagyis már tegnap) neked, de nem akartalak telefonon zaklatni, van neked elég bajod most.

dadomi

Helló! Ügyes vagy! (Az "én" újságom megen nem lett kész...) Tuti jó lesz!
Hja, friss volt, ez volt a szerencsém! :lol:

been

Sziasztok lányok!

Tegnap már későn értem haza Pécsről, már be sem volt kedvem kapcsolni a gépet! Sajnos jön amitől a legjobban félek, az erős kemo!!! A múltkor gyengét kaptam, azért is viseltem ilyen jól és a hajam is megmaradt , de erre most semmi esély. Szóval jöhet a paróka, ha emberek közé akarok menni, és ez nekem nagyon fájó, mert mindíg is adtam a frizurámra, borzasztó belegondolni is.... A mellékhatásokról nem is beszélve, előre félek. Sugarat most nem kapok egyenlőre, mert kimerítettem az adható keretet, még egy műtét vár rám a későbbiekben, ahol tovább fogják csonkolni az amúgy is csonkolt hüvelyemet, nesze neked házas élet.....Totál alkalmatlan leszek............

Kép
timesz

timesz bocsi,hogy nem írtam le az esti sms-ed,de gondoltam,majd te írsz ide,ha úgy érzed...
Tudod,mi jutott kapásból eszembe? Szoktad nézni a született feleségeket? Tudom,hogy csak egy film,de akkor is...
Vendég

Ritkán nézem a Született feleségeket, miért van benne valami erre vonatkozó?

Kép
timesz

Timesz szorítok nagyon, hogy meggyógyulj. Így láttatlanban is nagyon erős csajszi vagy. Kitartás. Nem tudom, hogy hallottál-e már a hőkezelésről? Állítólag elég hatásos. Ezt Kecskeméten csinálják.
Vendég

Nem hallottam még róla, tudsz esetleg valami elérhetőséget vagy infót róla?

Kép
timesz

Timesz ,ez nagyon rossz hír :cry: még mindíg csak azt tudom mondani,hogy sok erőt és kitartást neked és a családodnak is......egyszer már csak vége lesz és a rossz után jó következik!

Kép
Kép
josi

Megkérdezem az ismerősömet, hogy meg ven-e még nekik a telefonszám. Ennek az a lényege, hogy mesterségesen felhevítik a testet 40 fokra és akkor pusztitja a rákos sejteket. Eddig nagyon sok embernek segített.
Vendég

Timesz,
szomorúan olvasom. :( Nagyon sajnálom a rossz híreket de biztosan jó lesz a vége. Valahol olvastam hogy aki azt akarja hogy minden úgy menjen mint a mesében az csak a mese végére emlékszik. Hát nálad úgy megy minden mint a mesében. Sok sok küzdelem és harc de ugye azért tudjuk mi a mesék vége. :)
Vendég

Timesz, basszus.... De ezt is ki fogod bírni! Nagyon tudom ajánlani, hogy olvass sok-sok irodalmat, ha van kedved, erre vonatkozóan nagyon sok könyvet írtak, tele pozitív tapasztalatokkal, ha gondolod, gyűjtök neked egypár könyvcímet és akár itt, akár priviben elküldöm neked, jó? Én is sok hasonlót olvastam, régieket is, a könyvtárból.
A csonkot meg nem lehet később plasztikázni? Biztos van valami megoldás... Most a legfontosabb, hogy meggyógyulj, a férjednek is ez a legfontosabb szempont, hidd el!
Ha most ki is hullik a hajad, utána meglátod, sokkal szebb lesz! Nagymamám is kapott kemot (3-szor is); mindannyiszor kihullott a haja, és utána, ami visszanőtt, sűrű lett és göndör. Van nekem egy ismerősöm, gyerekkora óta nincs haja. Nagyon szép parókája van, senki nem tudja, aki nem látta még kendőben, hogy nem az az igazi haja, és nagyon jól áll neki. te is találsz majd magadnak megfelelőt tuti, arra az átmeneti időre...
Jajj, nagyon szorítok neked, te lány!
Ja, hőkezelésről én is hallottam, azt, hogy nagyon hatásos.

been

Timesz beszéltem az ismerősömmel megkérdezi anyósát, hogy neki meg van-e a telefonszám. Kórházli kolléganőt is felhívtam, most vizsgázik, de utána megkérdezi a prof.-ot, hogy tud-e valamilyen számot, utána küldi nekem. Ez a hőkezelés van Pesten is.
Vendég

Timesz! Annyira sajnálom!! Meg fogsz gyógyulni, túl leszel ezen és csak egy rossz álom marad az egész!!!!!
Olivér lelkileg biztos nagyon sokat segít! http://www.youtube.com/watch?v=hxsIjzic2pA

dadomi

dadomi most miért sirattál meg?? :cry: :cry:

ok,tudom,nem az volt a célod...
Vendég

jé,most nézem,Kristóf ma 3.5 éves :D
Vendég

Cseriani! Nem megsiratásnak szántam!!! Csak Oli baba lelki segítségét szerettem volna tükrözni ezzel. Bocsi, ha célt tévesztettem vele.

dadomi

Köszi Dadomi, hullanak a könnyeim, mint a záporeső, de nagyon szép volt!!!4

Kép
timesz

Timesz azt a választ kaptam, hogy fel kell hívni a kecskeméti kórházat és ott az onkológiai osztályt kell kérni. A telefonszámot a tudakozóban lehet megérdeklődni 198 ha jól tudom. Remélem tudtam azért valamennyit segíteni. Kitartás, légy mindig ilyen erős amilyen most vagy. Ez a legfontosabb.
Vendég

Köszi Rékababa!

Kép
timesz

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?