Sziasztok!!!!!!!!!!!
Úgy látszik mostanság ez a késői időpont jön be nekem.De hát ilyenkor érek rá mitcsináljak?
Odavoltunk ma a barátnőméknél ,van egy 4 hónapos kisfia ígí babáztunk ma.Balázs is vinné játszani meg viszi neki a játékokat,és nem nagyon érti még szegénykém hogy ő még pici és nem tud utánna szaladni.
De azért jól érezte magát majd csak 6-kor jöttünk haza ,addigra apa is hazaérkezett,majd vacsira csináltam lepcsánkát,degeszre ettem magam belőle.
Oda diétám.
Köszi szépen a Tó dícséreteket majd átadom apukámnak.
ANDI:
Húúúúúúúúúúúú nagyon köszi mégegyszer (mert már skypeon írtam) mindenféle infót.
Azért nem gondoltam hogy így megbonyolítják ezt a gyest,azért a kis aprópénzért jó sok papírt kell kitölteni.
De hát itt Magyaro,-n ez van sajnos.
Aranyos vagy ,de nem baj hogy nem kértél nyomtatványt(ne félj nekem se jutott volna eszembe.
),majd valamikor beugrok és kérek.
Képben vagyok festékügyben is most már,lehet nekünk is elég az 5 liter mert csak a konyháról van szó és a konyhaszekrény mögötti rész az úgyis lejön belőle.Na majd meglátjuk.
Szoktál még éjszakánként műsort nézni ,én tegnap néztem meg a Hal a tortán e heti adásait éjfélig,de még leht miután írtam nektek megnézem mit főzött Áron tegnap.
Kozsót most jól kicikizik,jaj de ezt a Demcsák Zsuzsát annyira nem bírooooooommmmmmmmm.
ZSU:
Igazuk van a lányoknak jobb ha leteszitek az ágy fekvőrészét mert sosem lehet tudni hogy Pannika gondol egyet és már fel is húzta magát.Mi is 5 hónapos korában tettük le.
Az altatással pedig nem vagy gonosz mert ilyenkor még könnyebb rászoktatni hogy a kiságyban aludjon el.Nekem is beletelt egy kis munkába meg egy 1-2 hétbe hogy nappal elaludjon ott mert apa mindig altatta ha itthon volt
és egy idő után én úgy gondoltam hogy ez így sehogy sem lesz jó meg egyre nehezebb is lesz .Így nappal úgy csináltam hogy betettem a kiságyába és simogattam a kis hátát vagy fejét meg énekeltem neki .Eleinte sírt de megszokta egy-két hét után most meg már van úgy hogy mondom neki ebéd után hogy megyünk aludni akkor fekszik a mi ágyunkra még nézeget egy darabig és elalszik de általában mellé fekszek és úgy elalszik.
Este meg megissza a kakaóját és megyünk aludni a kiságyába beteszem,behajtom az ajtót és el is alszik szépen magától.
Szóval jó csinálod nyugi előbb-utóbb majd azt veszed észre hogy szépen elfog aludni magától.
Olgi:
Húúúú kitartás a sok munkához,d ebiztos szép lesz a végeredmény és ez a lényeg.
nagyon ügyes Tüncsi babád,ő is kezdi felfedezni a világot maga körül.Édes lehet ahogy riszálja a popóját.
PINTYUS:
Jó kis babakocsit vetettek Patríciának.ez pont tökéletes lesz neki szerintem.
Na akkor a Klinikán megint valami roppant kedves szonográfust fogtál ki.
Mit mondjak jópofa hogy neked bunkózik aki nem is tehetsz róla.De ne foglalkozz vele,biztos nem volt kedve dolgozni.
Egyszer nekem is volt ilyen amikor 28 hetes voltam és sokat feszült ,nyilalt a hasam és elküldött a körzeti Kovács K. hogy nézzék meg UH: ,na akkor is fel volt háborodva anő hogy Minek jöttem? Közöltem vele hogy mi a helyzet és hogy a doki küldött,na így bekussolt.Szerencsére nem volt semmi komly csak a magzat víz volt kicsit sok és mondta doki hogy pihenjek többet.
Szóval csúcsok tudnak lenni .
PAVE:
Jó hogy benézzel te is néha.
Ez a fránya árpa nem akar elmúlni ,hátha egyszer csak eltünik véglegesen.
Igen apukám álmodta meg a tavat és az ő fantáziája alapján csinálta meg az öccsém segített neki valamennyit de a javát ő csinálta.Igen itt laknak Debrecenben a Csapókertben.
EDINA:
Nekem csak egy kis hányingerem volt a cukros teától de elmúlt hamar,én is úgy csináltam mint a többiek hogy jó sok citromlevet tettem bele.Remélem legközelebb jobban viseled.
Egyébként ki a védőnőd?
PANKA:
Köszi,úgy néz ki már sínen vagyunk.
Hát én is tartottam eleinte de apukám mindig ott van mellettük ,igaz ez nem látszik de sosem bántaná,annyira szelíd kutya hogy én még ilyet nem láttam és a gyerekeket imádja.
Amikor Balázs sír akkor odamegy mellé és ő is nyűszít.Sajnálja.
Szóval semmi félni való nincs ,meg ha kicsit már túl közel kerül Balázshoz apukám rá szól és már megy is arrébb,szóval nagyon szót fogadó okos kutyuli.
SZYSZY:
a többiek mátr leírtak mindent ,még anynit tennék hozzá hogy én azért válassztottam am Klinikát mert ott a baba velünk van napi 24 órát.Orvosom nem volt szülésznőm.
Én nme tudok neked segíteni ebben sajnos mert nem ismerem azt a dokit akit kérdeztél.
Na jó éjt mindenkinek.