Sziasztok!
Ildi: Megkaptuk tegnap mi is a meglepit! Köszönjük szépen, valóban nagyon hasznos! Ebből soha nincs elég.
Most már elárulhatod mi volt az, vagy írjam meg én?
Hogy ezek a gyerkőcök tényleg mennyire ügyesek! Milyen ügyesen beszélnek, kúsznak, másznak!
Zsófi is mond 1-2 dolgot, de ő ugye nagyobb mint Eszti és a másik Zsófi. Az evésre ill az ételre rendszerint azt mondja, hogy hamm-hamm. Rám és apára egyaránt azt mondja, hogy ma-ma
Ha vmit ki-becsuk mondja, hogy be-be-be, de ha bekakilt akkor is ezt mondja, szóval nem túl egyértelműek még a jelzései.
GYED: Valóban annyit kapunk készhez amit Babett írt. Először én is keveseltem nagyon. Lamme, ha kértél adójóváírást, valószínű az-az a 9e Ft amivel többet kapsz.
Kütyfül: Ha jól látom ez az etetőszék olyan, mint ami nekünk van itthon. Nagyon édi Barna, ahogy eszik! Mi volt épp a menü? A színe alapján almára tippelek.
Panndi: Szerintem el tudja majszolni Zsófi a kenyeret, kiflit. Fogzásra szokták is mondani, hogy adjunk a gyereknek kenyérhéjat, vagy kiflicsücsköt, mert azzal jól tudja dörzsölni az ínyét. Zsófi is elmajszolgatta 2-3-4 foggal.
Babett: Mi paradicsomot most ettünk 1 éves kor után először. Épp nem volt itthon bio, és Zsófi mindenképp meg akarta kóstolni a miénket, hát gondoltuk nagy baja már nem lehet tőle. De aztán másnapra lett pár apró piros pötty rajta. Nem túl sok, de valószínű attól lett. Biztos volt benne vmi vegyszermaradvány, ami nem tetszett neki.
Aztán a Sparban láttunk bio koktélparit, azt kipróbáltuk, attól semmi baja nincs, úgyhogy azóta azt eszi.