Sziasztok!
FCsacsi! Írtam neked mailt, nézd meg léci!
Csilla! Peti most tom és jerry mániás lett
Nagyon jókat mulatunk rajta, amikor már előre tudja, mi történik, és utánozza aszereplőket
Még nem akarta felszeletelni az ujjamat
Annamari: Amikor Kőbányán laktam én is hallottam a bölcsiről (talán lila nem?) nagyon jó! Ti hol is laktok???? Itt valahol és pont most költöztök??
Solya! Na ja... a szalmonella...arról én is beszélhetnék.
Képzeljétek, még mindig rám-rámjön a róka-komázás
De tényleg meg lehet szokni. Most már csak közlöm a családdal: Megyek háyni, majd jövök. (azért kell, mert Peti különben odajön az ajtóhoz hallgatózni és röhögni) - röhögve hányni meg elég nehéz......
Még fél lábon is a három hónapot ki kell húznom. De úgy látszik, vigyáz rám a klányom, mert ha este 5-6 zután rgy falatot sem eszem, egy kortyot sem iszom, nincs gond.....csak én pont most kezdtem el kívánós lenni.....
De egyébként válogatja mit küld vissza: ami drága volt, és nagyon sokat kunyeráltam érte, vagy nagyon jólesett. A sima zsíroskenyeret (most ettem meg egy fél bagettet kacsazsírral, savanyúkáposztával) bezzeg - remélem nem küldi vissza. Tegnapelőtt a fél szál cserkészkolbász nem tetszett.
Peti ma látott egy pici babát, édesen odament, baba baba mondta, és óvatosan megsimizte a kezét (azaz az anorák ujját, mert a keze nem lógott ki)
Egy perc IceBlue-Vojőr témában:
IceBlue fura, ne foglalkozzunk vele.
Vojőr viszont szerintem jó fej, nem csacsog itt velünk, de ha kell, segít. Bírom Őt. Becsületes, sosem mond semmi rosszat, se ellent a mi dokijaink véleményének
Apropó: Drága Vojőr!!!!
Szerinted, és csakis szerinted. Kijött a szeméremdombomon egy (valószínű) sérvecske. (a dokim is látta)A kisfiam 2 éve császárral született. Megnőtt az esélyem az újabb császárra? Én szeretnék rendesen szülni, de ha véletlenül feldobom a talpam, itt marad a férjem két gyerekkel, és akkor tuti visszajárok kísérteni, mert Ő nem tudja egyedül ellátni Őket és hazaköltözne velük a szüleihez. Azt meg, hogy az Anyósom (amúgy semmi különösebb bajom vele, de akkoris) nevelje fel annyukként a gyerekeimet...na azt nem tudnám holtomban sem elviselni
Ja, és Neked sincs semmi de semmi ölteted hallott praktikád az émelygésre??? Hallottam már pl: gyömbért kell inni, szóval valami hasomnló...Mert szegény gyerek két napig csendbben van a hasamban egy egy ilyen róka fogás után. Tényleg: biztosan hülyeség, de ettől hogy ott benn ugrál-préselődik szegény, nem lesz baja????
Aztán: a 26. héten egész nap mozognia kell? Vagy elég, ha egyszer legalább érzem?
Még valami: mikortól maradnak meg a babák jó eséllyel (a 40. héten kívül) ha hamarabb születnek?? Mert kezdek parázni.....
Puszi: Kata