Szia Lányok!
Bocsi, hogy nem jelentkeztem, de sajnos történt pár dolog, ami miatt nem volt kedvem jönni.
Meg szerettem volna hívni egy nagyon jó barátnőmet a lagzira, és sajnos már nem lehet ott, mert hosszú betegség után elhunyt.Sajnos nem mondta el, hogy nagyon beteg, nagyon megviselt.......
29 éves volt......
Most heti 5 napokat dolgozom, és mellette egyre több a hiányos részlet az esküvővel kapcsolatban.Így az után is szaladgálni kell.
Pami!
Sajna pihenni nem nagyon tudok, majd július 1.-től leszek szabin, így lesz 4 napom előtte pihenni....Szóval nem lesz egyszerű!Örülök, hoyg hírtelen megtörtént az inszem.Nem volt időd agyalni!Most sikerülnie kell!!!!!!Drukkolok nagyon!40 ezer???A Kaáliban is annyi....Sajnos ez nem támogatott:(
Viszont aBMC.-ben nem kell érte fizetni!Egy hátránya van, sokat kell várni, de szívből ajánlom a Szűcs Zoltánt...Nekem ő volt a dokim, én nagyon szerettem, és ha egyszer kismami leszek, szeretnék nála szülni(nem miatta váltottam intézetet)
Zsu!
Kívánom, ne kelljen menned, sikerüljön Clostyval!!!!
Kiri!
Iwiw.-en én is fent vagyok...Írok privit
Mensimanó 20 napra jött el hozzám, eléggé megviselt, ma vagyok a 6!!!! napon:(((((((((És még kínoz.Nem szokott ilyen lenni,általában 2-3 nap. Ez is rátett egy lapáttal a hangulatomra...
De nem akartalak elszomorítani benneteket, az idő is olyan szomorú, sajnálom, hoyg nem jó híreket hoztam:(Bíztunk ismét a spontánban, de nem jött be:(
Mindenkinek további szép vasárnapoT!