Sziasztok
Szmet még ez nem biztos!!! Én még drukkolok!
Kjaja merre vagy?? Mizujs??
Móni már ottholról?? Milyen járgányt vettetek?? Esetleg kép?
Pasi engem védenek ám rendesen, nem lenne olyan egyszerű az a dörömbölés-szerntem azért történne (feltéve ha eljutnál bejárati ajtóig) hogy engedjünk be, mert féltenéd hátsórészed
Kincs az az optimista Árnika az is én vagyok.
Most helyzet még változatlan
egyre nehezebb helyrebillentenem magam. Nekem már nem jó/elég hogy türelem, majd sikerül ? meddig
és még mit tegyek érte?.
Kérdések tömkelege van bennem melyre senki nem tudja megadni a választ.
Szeretnék a páromnak , hiszen látom, érzem hogy Ő is szeretné. szeretném hogy az Anyukám unokázhasson, ha már az Apukámnak nem adatott meg.
No és mi az ebben az esetben reálisnak mondható idő és cselekedet?. Lassan eltelik felettem is idő, és ezzel párhuzamosan az esélyek is csökkennek. és akkor még nem beszéltem istenről hol vagyok én a listáján?? és akik 11 évesen szülnek, vagy eldobják stb.
No befejezem lányok, mert vége hossza nem lenne írásomnak ....ehhez hasonló dolgok foglalkoztatnak, és mellé hozzájön sok sok ember kérdése hogy mikor lesz már?? Komolyan mondom már lassan betiltanám e kérdést. Én se kérdezem meg senkitől hogy minek csinálja meg ha kajára sincs pénze már most!!, akkor miből gondolja hogy becsülettel fel tudja nevelni stb.
Látom én a fényt az alagút végén, csak most/még csak halványan pislákol
Persze már azért leszerveztem minden kontrollt, egyedül a lapart kell intéznem , mert mostani elképzelésem szerint rögtön suli után menni szeretnék.
Jók legyetek, gondolok sokat rátok.