Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Sannah! Baba! Bubi! Krisz!++++++++++++++++++++++++++

Till! Király a blog! :)

Krisz! Simán ihatod a bort!!!!!!

Angel! Szerintem nem lesz uh.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Lois, drukkolok a vizsgádhoz!Mozizni meg majd máskor is lehet!

Tobi, most nem mennék, de máskor szívesen.

Till, nekem is tetszik nagyon a blogod.Ügyesek vagytok Apával!

BosszúsMó, nyugiiiii, szuuuuszááááá!Nekem is mindig eszetlenkedik a mensim kezdés előtt!Nyugi, ha változás van, akkor felhívod a recepciót a mensi napján és megkérdezed! A recin nagyon okosak és segítőkészek, ha nem tudnak segíteni, akkor meg úgyis a dokihoz irányítanak! Drukk+++++++++++++

Sannah, Bubi, Skrisz72 drukkolok neketek ezerrel++++++++++++++++++++++++++++++++++++.Hogy vagytok?

Én tegnap elég depis voltam. Sírtam is, de már összeszedtem magam, Apa minden módon próbált észhez téríteni. :oops: Hol szép szavakkal, hogy szidással, de használt (a szép szavak, ölelgetés, szeretgetés hatott).

babaimádó
Kép
babaimado

Angel! Nekem eddig mindegyik lombiknál longom volt. A konzin megbeszéltek alapján a 10-18 cn. közt kellett menni UH-ra, hogy megnézze a doki, hogy nincsenek-e ciszták, mindne rendben van-e, illetve minden lombik előtt Clamydiát is néz az én dokim (úgy tudom, nem mindegyik nézi mindig ez utóbbit). Az Uh alkalmával felírja a Suprefactot, amit a 21. cn-tól kell szúrni, de a mostaninál a 23.tól kellett, emrt a 15.cn-on még ott volt a tüszőm, nem repedt meg, így toltunk 2 napot. Majd amikor a Supref.mellett jeletkezik a vérzés, akkor a 2.cn-tól felére csökkenti a Suprefactot és mellé jön a Gonal.
Nálam ez így volt, másnál lehet, hogy másképp van. Majd Kr. elmondja a konzin neked.
A méhszájad miatti macerák miatt gondolom jobban fájhat az ET. Szegénykém. ((((ANGEL)))). A mostani protokollal meglátod SIKERÜLNI FOG!!!Drukk!!!!!!++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Baba, ne is mondd! Ma egy frászban vagyok. Fájdogál a hasam, óránként rohangálok megnézni a betétemet, hogy milyen. Tiszta idegbaj. Eléggé lent van a vérnyomásom is, biztos ez a bazi nagy pára, ami kint van... Ha túlélem ezt a napot, holnap biztos csinálok egy tesztet. Te mikor tesztelsz először?

Angel, :? ismerős érzés...

skrisz72

Én nem tesztelek.

babaimádó
Kép
babaimado

Köszi Csajok!

Baba,
ez igazán részletes volt, köszi! :)
Ebből is úgy vettem le, hogy UH nem lesz akkor most!
Gondolom, akkor kezelőlapot is csak később kapok.

Szuroook Babamagoook!!!
angel37

Angel, édes vagy, szívesen.

babaimádó
Kép
babaimado

Édes Babamag1 és Babamag2! Láthatjátok, a sok néni mennyire drukkol nekünk! Kapaszkodjatok, mutassuk meg nekik, hogy igenis sikerülhet!!!!
Anya.

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok,
Drukk mindenkinek!
Vendég

Hello Bella! Mizu dokiügyben?

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a drukkokat! :lol: :lol:

Angel: megérkezett, biztosan!!!!!!! Nagyon drukkolok neked.

Skrisz: nekem olyan érzésem van, hogy mindjárt megjön és néha tompán görcsizik a hasam. Nyugi biztosan erősen kapaszkodnak a babikák.

Babim: nagyon édes vagy!!!!!!! Ezek után biztosan ott maradnak a babyk.

Nálunk inkább az hat ha apa erélyesen rám szól, mert ha kedves akkor csak még jobban hisztizek.
Vendég

Babi, miért nem tesztelsz?
Vendég

Mert decemberben poz.tesztem volt a vérvételt megelőző nap és a vérvétel negatív volt. A megelőző időkben meg negatív teszttel terhes voltam. Anyukám mensizett velem egész addig, míg meg nem mozdultam.
Ezekből következően én már csak a vérvételben bízom.

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok Lányok,
Mindenkinek drukk++++++++++++++++
Pozitív energia+++++++++++++++++++

Lois, Angel, Baba és a Többiek,
jövő héten mikor lenne jó Nektek a mozizás? minél többen vagyunk annál jobb :wink:
Posakos mamikat is szívesen látjuk :P

KépKép
tobi

Babim, akkor mi nagyon nagyon hasonlítunk!!!! :lol: Az én anyukám is mesizett. A múltkor nekem is + tesztem volt és minimális hcg szintem lett, ezt értem. De nega teszt és terhesség ezt miből gondolod vagy ezt miből állapították meg? ne hari, hogy kiváncsiskodom :roll:
Vendég

Sannah, Baba,
ja, a 2. lombik után én is láttam két csíkot, kb másfél óra múlva a vérvétel mégis 0 :roll: Én is csak a vérvételnek hiszek igazán, bármit jelez a teszt!
+++++++++++++++++

Tobi,
még képlékeny a jövő hetem :?
Ha találtok egy közös napot, tűzzétek ki, ha tudok, csatlakozom!
angel37

Sannah, volt egy méhekívülim és egy biokémiaim és mindnél a teszt nega volt. A mkívülinél 5 hetesen kezdett csík lenni, a másiknál is később sokkal!

babaimádó
Kép
babaimado

Baba,
most minden rendben lesz!!!! csak erre gondolj! már ott lapul/nak a babók a pocidban :wink:

KépKép
tobi

Na, remek. Már a teszteknek sem lehet hinni... :?

skrisz72

Baba,
szerdán megyek este!

Tobi,
nekem egyelőre hétfőtől-csüt-ig jó a jövő héten.
Vendég

Sziasztok!

Baba!Sannah!Krisz!Bubi! Drukkhegyek++++++++++++++++++++++

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
"Aki azt szeretné, hogy minden úgy történjen, mint a mesékben, az a meséknek csak a végére emlékszik."
viktu

Bella, este még csak megbeszélés lesz, nem maga a beavatkozás, ugye?

babaimádó
Kép
babaimado

Baba,
mégcsak a megbeszélés!
Vendég

Hanna+++++++++++++++++++várlak a hírekkel!

babaimádó
Kép
babaimado

sziasztok!

krisz, sannah, baba, bubi: drukk++++++

till: nagyon szuper a blogod.

mó: mindjárt beraklak a táblába :wink:

angel: drukk a konzihoz!

bella: drukk a megbeszéléshez!

kati
katica30

Hello Katica, hogy vagy?

babaimádó
Kép
babaimado

baba: köszi, megvagyok. tanulok. van egy vastag könyvem :?

kati
katica30

Sziasztok!

Krisz, köszi! Szerintem napi egy pohár bor biztos nem árt :)

Baba! Ez nagyon aranyos volt :lol: Kössünk üzletet! Én lenyugszom, Te pedig nem depizel :wink: Azt kívánom, hogy tudd meg, hogy babás vagy, hogy ez vérvételből vagy pisitesztből vagy a gyerkőc(ök) mozgásából derül ki, az mindegy! :)

Katica! Az jóóóó, hatásosan lehet vele szúnyogot csapkodni :lol: :wink:

Mozira nekem a kedd és csütörtök stabilan nem jó, de mivel ez 50%-os szűkítés lenne, ne vegyétek figyelembe.

Kép

Skrisz, :D
higyj a lányoknak: egy pohár bor csak jót tehet!!! (Csak minőségi bor jöhet számításba :wink:
(mikor Manót terveztük, nem számítottam rá, hogy azonnal teherbe is esek - mint ahogy azóta sem :( - így egy kiránduláson alaposan béboroztunk (sok fajtát kellett kóstolni), volt is kagylófogás!!! :lol: Aztán fain kiscsávó lett a kölökből, és mivel nagyapja borász, nem győzöm a lurkót elhúzni a hordó mellől :lol: :lol: :lol: )

Lányok!
Köszi a blog dícséretét, nagyon örül neki!!! :lol:
Írogatok rá naponta, igyekszem minél több téma ügyében feldobni a labdát, és (már Katicával beszéltük) örömmel venném, ha közösnek éreznétek és saját tapasztalataitokat rátennétek! Hátha segítünk néhány sorstársnak!!! :) :P

Baba-Sannah-Skrisz-Buborék: ++++++++++++++++++++++++++

Mindenkinek drukk!!!

Viktu, Drága!
Hogy vagytok?

Mereszt,
mizújs Nálatok?

tillidian

Angel!
hónapokkal a stimu előtt szerintem sem lenne sok értelme UH-zgatni, engem akkor szokott megnézni, mikor már szedem a fogigátlót, hogy nincs ciszta, vagy ilyesmi és mehet a stimu. Ezt is neked mondom: csütörtökön megyek kutyus nézőbe :roll:

Baba!
Sajnálom, hogy depis-parás vagy... :( nem tudom miért, én ilyenkor valahogy már tök nyugis vagyok, úgyis eldőlt már minden... fel a fejjel, úgyis ott csimpaszkodnak a kis babamagok!! :D

Skrisz!
nem tudom kihez jársz, de dr. Kr.-nál a napi borivás kihagyása egyenesen főbenjáró bűn, szóval tessék szépen iddogálni esténként (Szárazat, vöröset...hm.. még jó, hogy én pont azt szeretem :oops: )

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois,
Szmatihoz járok, de nem említette, hogy jó ha iszogatok. :wink:

Most meg már nyugodtan iszogathatok, mert ma reggel megjött piri, és a tesztem is negatív. Hát így állunk.
Majd felhívom őket, hogy mi lett a másik két embrikémmel, sikerült-e őket sítáborba küldeni vagy sem. Aztán meglátjuk, mikor mehetek legközelebb. Most megyek sírni. :cry: Később majd jövök.

skrisz72

Elfelejtettem megköszönni a sok bíztatást, és drukkokat! Bocsánat. És köszönöm lányok!!!

skrisz72

Skrisz

Nagyon sajnálom :cry:
buborék5

Skrisz

Most nézem, hogy még három napod lenne a tesztelésig! Nem kellene elmenned valamikor vérvételre?
buborék5

Lehet, hogy pénteken elmegyek. Bár nem sok értelmét látom. Holnap reggel csinálok még egy tesztet, hátha.
skrisz72

Sziasztok,

Krisz,
ölelés!

Lois,
Milyen kutyigyereket nézel?
Vendég

Skrisz, :cry: ET utáni hányadik nap ez neked?

babaimádó
Kép
babaimado

Baba, 11. nap. Disznóság, nem? De nehogy nekem beparázz! Nekem ez volt az első. Túl szép lett volna, ha rögtön sikerül. Mennek neked a ragacsok ezerrel!!! Tessék babásodni! :wink:

Sannah, ez rád is vonatkozik! Ragacsragacsragacs...++++++++
skrisz72

Jó reggelt!

Sannah! Bubi! Baba! Krisz! ++++++++++++++++++

Krisz! Nem feladni! Azt hiszem Angel szokta mondani, a vérvétel a tuti.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Sziasztok!

Krisz! Menj el vérvételre.Nagyölelés!+++++++++++++++++++++++
Baba!Sannah!Bubi!+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Beszéltem a dokimmal, K.P.-nél az előjegyzés: decembernél :shock: tart. Banyek.

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
"Aki azt szeretné, hogy minden úgy történjen, mint a mesékben, az a meséknek csak a végére emlékszik."
viktu

sziasztok!
skrisz :( , és ez már tuti vérzés?

Hanna, gratu!!

Baba, Sannah +++++++++++++ !
nani72

Sziasztok! :lol:

Krisz: :cry: :cry: :cry: :cry:

Baba:+++++++++++++++.

Köszönöm a drukkokat,

Hanna: rókakóma????

Bubi:++++++++++++++++++++.

Angel: hogy, hogy most ilyen a stimu?
Vendég

Sannah, mizu veled?

babaimádó
Kép
babaimado

Nani, igen, ez tuti vérzés.
Jól van lányok, pénteken elmegyek vérvételre. Hogy az is tuti legyen.
skrisz72

jó reggelt!

sannah, baba, bubi: drukk++++++++++

krisz: nagyon sajnálom :cry: vérvételre szerintem azért menj el! ölelést küldök neked.

kati
katica30

Babi: semmi különös, lassan telnek a napok. Annyira diétázom, hogy szinte állandóan enni tudnék, de nem vagyok éhes, csak enni szeretnék. Tartom a napi 100 -120 g ch-t. Minden nap beszélgetek "vele" és megkérem, hogy kapaszkodjon! :lol: :lol: Te, hogy vagy???
Vendég

Babi, miért csak 5 nap van a vonalzódon? :shock: :shock:
Vendég

sannah, napi 100-120 ch az oltári kevés? vagy neked ez van előírva? Hogy bírod? nagyon ki kell számolnod mindent.
( nekem 190 a napi ch-m)

skrisz,sajnálom, de azért várjuk meg a pénteket.
nani72

((((((((((((((Krisz)))))))))))))))))

Angel: 100-120 ch? Az nem kevés?

Sannah, Babim, Bubi: ++++++++++++++++++++++++++++++++

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Beszéltem Szmatival. Azt mondta pénteken csináljam meg a kaális tesztet, ha negatív, nem kell mennem vérvételre.
Novemberben mehetek a következőre. A maradék embriók nem fejlődtek megfelelően, ezért nem kerültek fagyiba. Hát ez van.
skrisz72

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?