Sziasztok!
A múltkor csak Piroskának írtam, most megpróbálom bepótolni...
Pimpoka, Lelle nagyon nagylányos már, tök édes ahogy azokat a böhöm nagy gépeket vezeti
A szivacsos eset nem semmi
Remélem jól van már Lelle, és nem kellett újra kezelni.
Tiop, szuper a hajad! Nagyon jól áll! Zsani is tök édes lett az új friszkóval!
Giga, szerintem is érdemes szétnézni, hátha van a közeletekben egy jó gyerekorvos, ha már nem bíztok a régiben.
Szerencse, hogy nem volt szükség a gyógyszerre. Jól vagytok már?
Verna, Nircee, Pilla,
Tényleg klassz, hogy tudtok babatalit csinálni. Én mostanában látom, mennyire sokat számít a gyerektársaság, mert mióta járunk a játszótérre, sokkal gyorsabban fejlődik Márk - szellemileg is és a mozgásban is.
Nircee, nagyon jó a kép Simiről. Nekünk sajna egyáltalán nem készült 4D-s kép, mert a dokim ilyet nem csinált, külön meg végül nem mentünk el..
A pocid is szép nagy, és mintha kerekebb lenne, mint Marcival.
Mali, gratulálok a kistesóhoz!!! Jó babavárást, és gyere gyakrabban.
Csakegy, jó, hogy megint jelentkeztél, az már kevésbé, hogy így megijesztettek benneteket. Szörnyű lehetett ez a pár nap, de szerencsére rendben van a picúr odabent.
Jól vagytok? Lilla sokat nőt? Ha van időd tegyél fel képeket a kiscsajról, olyan kíváncsi vagyok már rá!
Tüccs, örülök, hogy rendben ment a műtét. Gondotunk rátok!
Nálunk most nagy helyzet van: Márk egyik napról a másikra úgy döntött, hogy neki nem kell többet a szopi. Fogalmam sincs, hogy mi az oka, de egyszerűen nem kell neki, elfordítja a fejét, mászik le az ölemből, sőt még sírni is kezdett, mikor próbáltam maradásra (és evésre) bírni. Nagyon fura, mert pár napja még azért ment a hiszti, hogy fürcsi után minél előbb megkaparinthassa a cicit, most meg azért hisztizik, ha megkínálom vele
Mostanában gondolkodtam rajta, hogyan lehetne abbahagyni a szopit, hiszen éjjel volt, hogy 4-5-ször is evett, ha felébredt, de nem gondoltam volna, hogy ilyen drasztikusan ér véget. Kicsit bánt is a dolog, úgy érzem, mintha engem utasítana el, bár tudom, hogy nem erről van szó, hiszen hízeleg, bújik mindig.. Örülök, hogy 14 hónapig kapott tejcsit, és szerencsére az egész nagyon gördülékenyen ment, nagyon ügyes volt az első naptól kezdve, csak nehezen tudom felfogni, mi most ez a hirtelen váltás nála..
Úgyhogy most kénytelen vagyok elapasztani a tejet.. szenvedek is vele rendesen.. és a napokban csomagoltam el a mellszívót, mondván erre úgysem lesz szükségem egy ideig.. Szóval fejek, amikor érzem, hogy feszül a mellem, de az szerintetek normális, hogy nyomásra sokszor érzékeny a cicim (nemcsak akkor amikor feszít)???
Jujjj, de hosszú lett.. bocsi.
Megyek, jó éjt Mindenkinek!