Sziasztok!
Inerke
Gyönyörű a kicsi Sára, olyan formás pici lányka! Tessék fejni rendesen, hagy egyen a kicsi lány!
Bacilivi
Csodaszép Bende, büszkék lehettek rá! Hány napos korában készültek a felvételek?
Titi
Szorítunk, hogy minden rendben legyen!
Joli
Hol és hogy vagy? Gondoltam, neked húzódik a szülés hátra, nekem meg tolódik előre, hátha együtt szülünk!
Kindertojás
Veled mi újság?
Patrícia
Ne izgulj a méretek miatt, mi meg már elméletileg méretileg bőven túlhaladtuk a 40. hetet! Semmi gond nem lesz! A másik: én megint nem fogom tudni a fiacskámra ráadni az 56-os ruhákat, max. 1-2 napig a nagyobbakat!
Velünk:
Szombaton voltam dokinál, az nst tökéletes, bár most nem ficánkolt annyit. Megnézte ultrahanggal is, most 3800 g. És 35 cm a buksija! AJAJAJAJ! most szombaton újra megyek, és eldől, el kell-e indítani a szülést. Szigorú parancsot kaptam a dokimtól, hogy feküdjek minél többet a bal oldalamon, ugyanis picurka teljesen féloldalas(jobb oldalon van). Fordulna be a szülőcsatornába, de olyan, mint egy rosszul bedugott üveg, (félrement a feje) amibe nem lehet bedugni a dugót, mert görbén van már az eleje. Na, ha ezt most értitek, le a kalappal!!!
Néha már azt érzem, olyan jó lenne túllenni az egészen. Végre láthatnám, milyen Levi, ezért is irigykedem Sárára, és Bendére, mert őket már látják a szüleik!
A következő pillanatban meg eszembe jut, hogy milyen jó pocakosnak lenni, (na nem ezt az utolsó időket nézve), és valószínűleg többet nem lesz ilyen. Valószínűleg mi megállunk 2 gyerkőcnél, többet nem tervezünk! (Bár még egy kicsi lány jó lenne, dehát...)
Na jó, nem nyávogok tovább!
Teszek még fel képet Bencéről, ahogy a Baross utca végén a szökőkútban pancsol!