Helloka!
Nem voltam 1,5 napig, erre milyen hírekre jövök?!
Zsizsik!
Bőgök és lélekben körtáncot járok. Biztos voltam benne, hogy sikerülni fog. Boldogságos, problémamentes babavárást és egy gyönyörű csodababát kívánok!!!!
Gyarapítom én is a tábort. Januárban mentünk volna meddőségi dokkerhez, a december nem játszott már, tök mindegy volt. És jött a decemberi gólya!
Bettica!
Szeresd meg apát, tök jó lesz! Ne beszéld meg vele, csak kezdeményezz. Legyél állat, bajt már nem tudtok csinálni!
Enyém apa órákon belül itthon lesz (2,5 napig távol volt), de olyat tervezek éjjelre, hogy holnap nem fog tudni felkelni dolgozni.
Tényleg, akartam kérdezni, de nem iszol/eszel valami szülés indító cuccot? Málnalevél tea, stb. (Nem mintha kötelező lenne, csak kérdezem.
)
Ezzel a családi adózással engem meggyőztetek!
A nem dolgozó népesség álla erősen felkopna, ha jól értem, mert hogy jó legyen a családnak anyagilag, ahhoz dolgozni kell. Teccik.
Rejo!
Rosszul fogalmaztam, a bölcsi kérdést úgy gondoltam mint Te. Nem a gyerek a sok, hanem kevés a hely és ahhoz képest van sok gyerek. Szóval érted.
Rambóka/Lara!
Milyen volt a börze? Nem mentem, nem láttam értelmét...
Egy kis sztori.
Miután a Férjem nincs itthon, elhúztam én is 1,5 napra apáékhoz. Szombat délelőtt leléptem, egy órája jöttem haza. Mikor elmentem, jókislányként kihúzgáltam itthon mindent, nem bízván az időjárásban. A padláson levő acces point dugeszát is kihúztam, amit napokban költöztett a Párom elérhető helyre, eddig csak a padláson, létrán lehetett kihúzni. Elmentem, beriasztottam a lakást, minden oké. Aztán... Jövök haza, félig sötétben, a lelkemben kicsi parával alapból. Kulcs, zárak oké, kinyitom az ajtót és nem pittyeg a riasztó...
Hát rajtam minden átfutott a küszöbön, betörtek, elvágták a riasztó vezetékét, biztos van itt valaki a lakásban, stb. A Férjem még a világ végén és nekem ide most be kell menni, megnézni mi van...
Brrr... tökre megijedtem.
Szerencsére a nagy ijedtségen kívül csak annyi volt, hogy a riasztó ugyanarra a vezetére volt kötve mint az acces point amit kihúztam és lemerült a 1,5 nap alatt az akksija, azért nem működött. Visszadugtam, körbejártam ötször a lakást, de még mindig van kis para bennem, uh. az előszoba lámpáját amég a Párom haza nem ér, tuti nem fogom lekapcsolni.
Kellemes estét mindenkinek!
Monee