Kedves Lányok!
Amikor én megtaláltam több napos keresés után ezeket a pelyheket, boldog voltam! Örülök h. ennyire érdeklődtök. Mai napon el is mentek a pelyhecskék nektek. Lemaradt a kivágási utmutató viszont, ezért bocs (siettem) Persze rá is fogtok jönni hogyan kell, szerintem. Igyekszem a napokban küldeni.
De! Erőt vettem magamon még egyszer és megkerestem ezt a linket!
Igy ideirom:
http://www.tomlitoo.com/noel/calendrier/?flocons=1 remélem müködik. Nagyon szivesen segitek mindenkinek, de félek, nem fogom birni idővel és modemmel ha egyenként küldöm el! Igy inkább innen próbáljátok letölteni, ha nem gond. Ha vkinek nem sikerül szóljatok és jövök.
A lapon baloldalt a kék pelyhekre kattintva lehet a kivágós mintát megtalálni.
A kék pelyhek alatt van két link:
-- grand modele --
-- modele moyen --
Az egyik (nem tudok franciául!!!!! Segitsen aki tud) szerintem nagyobb, a másik kisebb méretü kivágómintát ad. Jobb egérgombbal másolni lehet pl Word-be vagy akárhova, vagy kinyomtatni egyből.
A következő kifejezés alatt "Mode d'emploi", a kék pelyhek felett van, található meg a hajtogatás módja.
Bocs hogy nem tudom mindenkinek egyenként, nem is tudom, nem készültem ilyen lelkesedésre. Nekem olyan szépek lettek tavaly az ablakaim, nektek is legyenek szépek!!
Aztán jelezzetek azért vissza hogy sikerült-e?
Pusz
Nimaat