Estét
Igen,
Timesz, kérlek, jelezz
Cserianinak, Cseriani, te pedig nekünk, ha megtudsz valamit! nagyon szorítunk és nagyon izgulunk érted, Timesz! De akármi is lesz az eredmény, a vége úúúgyis az lesz, hogy meggyógyulsz, punktum!
A gyerekekről meg mintha én írtam volna, úgyhogy Cseriani, Rékababa: dettó!
Eszméletlenek ezek a képek a gyerkeidről,
Cseriani, az alvós képen meg mintha nem is azt a rosszcsont Elizát látnánk...
Képeket kérek, mégmégméééég!
Mi medencénk is elázott, itt van a teraszon... KÉne egy nagyobb, mert Hannának már pici (bár őt nem zavarja, de biztos jobban örülne, ha elférne jobban); Ármin viszont nem mer belemenni.
Hú, Cseriani, meglátod, ha engeded homokozni, imádni fogja! Ármin is eszi, hátistenem...
De már rájött, hogy nem olyan jó mulatság... Órákat képesek elhomokozgatni, persze, én meg ott kuporgok mellettük, ugye... Utána persze teljes garnitúracsere van.
Ármin nem bírt magával, kivittem így estefelé, hogy már nem esett az eső (Hanna is kint volt), ment bele a fűbe, egyenest a homokozóhoz, emelte volna fel a tetejét szegénykém... Alig bírtam elvonszolni onnan. Próbáld ki!
Fogak miatt ne aggódj, addig se romlanak... Ármin is 10 hós volt, mire kijött az első (most van neki 5), Hanna 8. De ismerek olyan kislányt, akinek másfél évesen bújtak ki a fogai, de akkor aztán egyszerre, de nem viselte meg egyáltalán.