Új privát üzeneted érkezett!

Jaj Timesz,mind annyira szurkolunk neked és támogatunk és szorítunk......én nagyon bízok benne,hogy nem kell megint műteni.
Addig is Játsz sokat Olival, addig is elfelejted ezt a sok szörnyűséget!

Kép
Kép
josi

Timesz minden rendben lesz bízz magadban. Mi ránk mindenben számíthasz. Szurkolok, hogy jó legyen az MR vizsgálatod.
Vendég

Timesz,
annyira meg vagyok döbbenve hogy fiatal anyukával történik mindez... nem volna szabad ilyennek lennie. :( De én is amondó vagyok, hogy túl leszel rajta, mert erős vagy, és mert nem is lehet másképp. Kitartást és sok sok erőt neked!!!
Vendég

Huhh, nehéz ezek után bármi másról írni... :(
Rékababa, a gyessel nemtom pontosan, milyen mizéria van, a neten biztos utána tudsz nézni, de valami olyasmit hallottam, hogy 2 évre le akarják szállítani; és azt is hallottam, hogy kérni lehet, hogy a 2 év alatt fizessék ki a teljes összegét... Úgyhogy nemtom. Többiek biztos jobban tudják. Meghát én nem lennék ennek ellenére, ha adnának hozzá bölcsit, meg munkahelyeket is... :roll:
Te szeptemberben mész vissza dolgozni?

been

Timi drága,akárhányszor beszéltünk,te olyan hihetetlen erőt sugároztál magadból,hogy el sem hiszed. Ha esetleg kicsit visszaolvastál,akkor gondolom olvastad,hogy ezt már írtam...
Tudom,hogy most kétségbe estél,vagy esetleg igazából még fel sem fogtad,mit akarnak megint tőled??? :shock:
De hidd el nekem,ha továbbra is olyan hozzáállásod és akaraterőd lesz,mint eddig,nem lesz semmi baj.
Túlleszel ezen is,végigcsinálod,ha kell,saját magadért :!: :!: :!:
Olivérről,a párodról,és az összes többi szerettedről most nem is beszélek....
és tudod,azért valahol mi is itt vagyunk,akik szinte ismeretlenül,de nagyon-nagyon drukkolunk neked,nektek.
Vendég

http://www.teol.hu/index.php?apps=cikk_hozzaszolas&cikk=148842&err=1
Rékababa! Itt elolvashatod a gyesről szóló dolgokat!

Timesz! Nem tudom lehet-e ilyenkor okosat írni.... Csatlakozom az előttem szólókhoz, meg fogsz gyógyulni, meg KELL!!!! Olivérnek szüksége van rád. És én bízom benne, hogy az MR-ed negatív lesz, és akkor nem kell se műtét se semmi más!!!! Mi küldjük neked az erőt :) neked most nagyobb szükséged van rá, mint nekünk, és nagyon-nagyon-nagyon szorítunk, és hidd el minden rendben lesz!!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Sziasztok!
Bár én csak "kukkoló" vagyok nálatok, mégis most úgy érzem írnom kell.
Timesz! Kitartás és sok-sok pozitív energia neked, reméljük semmi komoly, szorítunk neked!!!
Csak ennyit akartam, remélem nem gond, további jó fórumozást, sziasztok.

Kép
mikkavári

Köszönöm az infókat. Akkor én is hasonlót hallottam. Honnan veszik, hogy 2 év után el tud helyezkedni az anyuka? Dobrev pedig miből gondolja, hogy a gyereknek nem jó otthon az anyjával? Ezek után akkor a GYED-et pedig egy éves korra viszik le? Kíváncsi volnék, hogy kik azok az anyukák akiket megkérdeztek.

Emma igen már szeptembertől újra munkás ember leszek hivatalosan. Szabim letöltése után október végén kezdek igazán. Ez azért jó mert akkor lesz 2 hónapom beszoktatni Rékát a bölcsibe. Vele nem lesz olyan könnyű mint Evelinnel annak idején. Szerencsére már azt elértem, hogy nem cicin alszik el, de azért napközben még mindig sokszor kéri. Nálatok hogy áll a szopizás?
Vendég

Rékababa! A romákból általánosít és azt hiszi, hogy csak ő a fehér ember az országban. És gondolom, hogy az ő gyerekei ingerszegény környezetben nőttek fel, ezért is nyilatkozta azt! Szívesen elvitázgatnék vele, csak félek, hogy nem tudnék elég kultúrált maradni :) Azok, akik nem akarnak dolgozni, nem a magyarok közül kerülnek ki, hanem a romák közül, csak körül kell nézni. Ők nem fizetnek egy fillér adót sem, csak a mi adóinkat élik fel egész életükben, és az ő gyerekeik szintén ugyanolyan haszontalanok lesznek a társadalom számára, mint a szüleik. Ez az én véleményem, de gondolom nem vagyok egyedül vele...

dadomi

Ja egyébként én a gyes-t nem lerövidíteném, hanem megszüntetném, helyette lenne a gyed 3 évig, ennek a feltételei maradnának ugyanazok, amik jelenleg is :)

dadomi

Dadomi hasonlók a nézeteink. Én is mennék veled vitára szívesen, de elég rosszul járna. Én sem jó szántamból megyek vissza dolgozni, mert ugye azzal a gyessel sokra nem mennénk. Sajnos itthon ez megy. És persze abból az adóból kapják a segélyeket amit mi leadózunk. Persze azért könnyen beszél, neki nem annyi pénzből kell megélnie mint egy átlag keresetű családnak. Szívesen cserélnék vele csak egy hónapi bevételben. Valószínűleg én jobban járnék. :twisted:
Romákról alkotott véleményeddel egyetértek. Tudom, hogy vannak köztük nagyon dolgosok is (én már találkoztam ilyennel), de sajnos nagyon-nagyon kevés.
Vendég

Akkor én is maradnék itthon 3 évig a gyerekemmel.
Vendég

És még az a jó, hogy van hova visszamenned Rékababa! Én még nem tudom velem mi lesz. Már kérdeztem páromat, hogy mi lesz jövőre, mivel Dominik után már csak idén kapom a gyed-et, jövőre már csak gyes-t, már ha el nem törlik...

dadomi

Ezért jó, hogy a kórházban dolgozom, maszek már nem biztos, hogy visszavenne.
Vendég

Estét...
Amit Klárika mondott, az sztem eccerűen köcsögség. Azért én is kíváncsi lennék, kiket kérdezett meg, sztem 10 anyukából 9 szívesen otthon maradna 3 évig is a gyerekével, ha nem lenne olyan kevés a gyes (ugye, Rékababa ?) :wink: Ez, amit itten leírtak, szerintem erősen elferdítése meg megszépítése a valóságnak. Az tény, hogy még az úgynevezett jóléti államoknál, mint pl Svédország is jobb helyzetben vagyunk gyerekkelotthonmaradásilag, de nem itt kéne elkezdeni a dolgot. Nem csak a romákkal van nagy baj, hidd el nekem, Dadomi,... Azt kellene valahogy megakadályozni, hogy ne megélhetési gyerekvállalás legyen, mer itt sztem ez a fő gond, nem az, hogy szegény anyucik de mennyire vissza akarnak menni dolgozni...
Nadehááá, hogy hogy kellene megakadályozni, aztat nemtom, illetve tippjeim lennének, csak azt nem tudnám, milyen (pénz)eszközöket rendeljek hozzá, dehát épp ezé nem is vagyok miniszter. :P
Dadomi, hova küldted az emilt? Nem találoooom...
Gyöhetek képpel? :oops: Ez volt a mai program:
Kép

been

Cseriani, neked akartam: annyira tetszett, amit Timesznek írtál...

been

Emma! arra, ami az msn-en van fent e-mail címed

dadomi

Oks, köszi, ott nem néztem, mert nem nagyon használom, de ott fogom keresni! De már csak reggel... :D Csak nem prezentációt írsz ilyen késői órán? Jóéjt!

been

hali csjok,jó időnk van,mi? :twisted:
Emma,ez az,amit már mondtam Timesszel kapcsolatban-néha már azért akartam letenni a telefont,mert sajna én túl gyenge vagyok az ilyen dolgokhoz :cry:
Timi ezt most ne olvasd :wink: olyan hihetetlen erő van benne...az oké,hogy sok erőt merít Olivérből is,de akkor is. Emlékszem,Kristóf épp elmúlt 1 éves,mikor epeműtétre kellett mennem. Ugye nekem apukám epeműtét után halt meg,ugyhogy gondolhatjátok. Na,ha csak fele annyi erőm lett volna,mint Timinek van,akkor kicsit " lazábban " telt volna el az az 1 hónap,míg meg nem műtöttek. De majd késöbb mesélek erről az egészről,most elszaladok vásárba,Elizának kellene valami pizsifélét venni.
Vendég

Jó reggelt lányok!

Ma egy kicsit talán már derűsebbnek látom a helyzetem, majd a holnapi vizsgálat után meglátjuk mi lesz. Köszönöm mindenkinek a lelki támaszt és a drukkolást, nagyon jól esik, tudom, hogy számíthatok rátok!!!!:) Külön örültem "mikkavárinak", aki így látatlanba, ismeretlenül is buzdít, thank you.

Kép
timesz

Timesz, látod, így is kell... Meglátod, hamarosan meg fogsz gyógyulni, mert tényleg erős vagy, meg akarsz gyógyulni, és van kiért, kikért meggyógyulnod. Még egy kis kitartást, csajszi! :D
Cseriani, azért elhiszem, hogy paráztál... majd mesélj! Sikerült venned Elizapizsit? Én tudod, mit használok Árminnak pizsamának? Hanna rózsaszín cuccait... :P Úgyhogy minden éjjel rózsaszínben pompázik a fiatalúr. KÉne neki vennem mostmár normálisat... :roll:
Dadomi, elolvastam a leveledet, annnyira jóóó! Sztem zseniálisak az érveid. Jó lenne, ha behívnának... :wink:
Itt is pocsék az idő, szegény Hannám egyre ki akar menni, tegnap csak délelőtt voltunk kint, mer egész délután zuhogott. Remélem, ma több sikerrel járunk. Mintha ősz lenne... :evil:
(Aztán jövök majd nyavajogni akkor is ám, ha 40 fok lesz ) :lol: 8)

been

Látjátok én milyen jól jártam ruha-ügyben? Ami Danié volt jó Dominiknak is :lol: Spóroltak nekem a fiúk :lol: :lol:
Emma! Ugye milyen jó lett a levél? :wink: Nem szerénykedek, nekem is nagyon tetszik, azért próbáltam higgadt maradni, nem összevissza csapongani. Barátnőm szerint túl finom voltam, kicsit keményebb hangvételt várt tőlem. Nem is értem, hogy miért :wink:
Timesz! Még az is lehet, hogy negatív lesz az eredményed, nem? Megnagyobbodhattak azok a nyirokmirigyek a gyógyszereidtől is! - gondolom lehet ilyen mellékhatás, nem?

dadomi

nem kaptam pizsit!!! :evil:
Eliza a kinőtt hosszúnacijában alszik,meg valami felsőben. Egész pizsi volt csak,-mondjuk azt is akartam,de 2500/db. És ugye azért kellene kettő.
De ekkora méretben kétrészes pizsit sem kaptam.
Bemegyek majd a héten a C& A-ba,nézek ott.
Eliza felső 4 fogán olyan az iny,mintha egy hajszálvékony hártya lenne. Szegénykém mindent rág folyamatosan,nyálzik ezerrel,és nem bír átszakadni neki :?
Kenem dologéllel,az ugye puhítja az inyt.
Vendég

Cseriani! Nézd meg a Terminalban is, az ott van, ahogy a Titanic diszkó volt, nem messzi a C&A-tól, talán ott is kapsz és elfogadható árban. De igényelj vevőkártyát még a vásárlás előtt (bár ha már fizetsz akkor is felajánlják) és akkor még olcsóbban tudsz vásárolni. Valaki szerint bóvli (sok pénze van), én azt mondanám, hogy pénztárcabarát (legalábbis a mi pénztárcánkhoz). Nem kínai csinálja az üzletet :wink: Én Daninak ott vettem 1590-ért szandált, arra, hogy szétrúgja nagyon jó (a drágább sem bírja tovább), és azért az ő lábára már nem úgy kell vigyázni, mint Dominik lábára (ő még "normális" szandit fog kapni).

dadomi

Csajok! Nem kell mára valakinek két rettenetesen értetlen kölök? :wink: Szar az idő, nem tudunk kimenni, és ez a két ördögfióka minden lépésnél azt lesi, hogy hol lehet rosszalkodni.... A hajam az égnek állna, ha súlyánál fogva nem húzná le :lol: , de képletesen igenis az égnek áll!!!!!!!! Emma! Sötétszoba effektust vessem be, használ? :lol: :lol: Meg fogok ma őrülni velük!!!!

dadomi

Szegény kicsi Eliza!
Árminnak 1 felső foga van hasonló stádiumban (3 kint van), de ezzel is épp eleget kínlódik. nem is tudom, mi lenne vele, ha neki is 4 jönne... :shock:
Most épp nem esik, sztem kimegyünk. Dadomi, mára is terveztél játszóteret? :lol:

been

:lol: Köszi, Dadomi, nekem elég az én 2 gyagyásom... (Ármin pont most kapta ki az internet-modemet... ) :evil: Nah, viszem is őket, hátha kiszellőzik az agyuk. Míg Hanna bicajozik, remélem, Ármin elalszik a babakocsiban.

been

Timesz csak pozitívan állni a dologhoz, minden rendben lesz és remélhetőleg csak egy nagyon rossz álomnak fog tűnni.

Ruha ügyileg én is könnyebben vagyok Rékával. Amúgy is tele vagyunk rózsaszín ruhákkal. Az én nagy lányom nem hajlandó felvenni olyan ruhát ami egy kicsit is fiús.
Vendég

ismerem a terminált,elég sok mindent vettem már ott. De ugye vasárnap az sincs nyitva :?
Na,majd körülnézek a héten.
Itt most nagyon el kezdett dörögni. Eliza még elvan,de Kristóffal én sem bírok :?
Hihetetlen értetlen. Ráadásul tegnap kapott egy focikaput,de ugye kimenni nem igazán lehet,így a szoba közepén áll-még jó,hogy nem nagy-és itt rugdossa bele a labdát(pici gumi-focilabda)
Vendég

Béreljünk ki egy gumiszobát, és zárjuk be oda az összes gyereket:) Kárt nem tudnak magukban és egymásban okozni, és nekünk is lesz egy kis nyugalmunk :lol: :lol: Úgy látszik a front mindenkihez elért :shock:
Én az előbb úgy fél órája már külön zártam a fiúkat, Danit becsuktam a szobájába, Dominikot meg a járóka fogságába tettem :lol: :lol: Így egy kicsit lenyugodtak... (kopp-kopp-kopp). Ez már a végső megoldás volt, de muszály volt bevetnem, mert tényleg iszonyat, ahogy viselkedtek. Hihetetlen, hogy egy 17 hónapos gyerek ennyire fogékony legyen a hülyeségre és kövesse mindenben a bátyját.... :evil: Dani ennyi idősen még egy igazi tünemény volt, nem hisztizett, szót fogadott (bár nem nagyon volt okom rászólni), tényleg egy "álomgyerek" volt. Azóta mit rontottam el???? :(

dadomi

Ja, azt nem tudom Cseriani, hogy vasárnap nyitva van-e a terminál. De egész jó kis bolt, nem? Nekünk már csak ilyen "bóvli" üzletekre telik... Bár nem tudom minek kéne márkás holmikat vennem a gyerekeknek, mikor 1. napi 2-3 váltás ruha is kevés néha, 2. gyorsan kinövik, 3. játszanak, ugrálnak, rohangálnak benne, 4. és még sorolhatnám tovább, de gondolom nem kell, hasonló cipőben járunk mindannyian... Gondolom Rékababa sem azért megy vissza ősszel dolgozni, hogy márkás holmikat tudjon venni a gyerekének :P :lol: :lol: :lol: Mondjuk ismerek olyat, akinek fontosabb volt az egzisztenciája, mint az, hogy a gyerekével legyen még egy kicsit, pedig megengedhette volna. Én biztos nem mennék vissza csak azért pici gyerek mellől dolgozni, hogy 2 autónk legyen, hogy 2-3 helyre elmehessünk nyáron nyaralni, meg hasonlók. Bocsánat azoktól, akiknek esetleg ez lenne fontosabb, nekem a gyerekemmel töltött idő ennél értékesebb... Kár, hogy Dobrev Klárika nem olvassa....

dadomi

Cseriani! A vihart megtarthattátok volna magatoknak!!! :lol: :lol: Már itt is dörög... Nem kéne olyan vihar, mint tegnap volt :evil:

dadomi

Hali!
A vihart olyannyira elküldtétek ide is, hogy sz.rrá áztunk, szal elég kalandos utunk volt... Elmentünk sétálni,hogy ármin elaludjon, de Hanna bicaja félúton ledobta a láncot. Anyósék voltak közelebb, apja meg ott dolgozik, fürdőszobát robbantanak; eltolta szegénykém a bicaját, hogy apja szerelje meg. Amíg szerelte, addig anyós megebédeltetett minket. :lol: Hazafelé meg elkapott minket a vihar. Egy jó 500 métert rohantam a babakocsiba kapaszkodva, Hanna tekerte a bicajt, és röhögött, szétáztunk, itthon át kellett őket öltöztetnem. Meg amúgy kellemes látvány lehettünk azé... :mrgreen:
Nah, így jártunk. Most sütünk.
Dadomi, már egy egyéves is csinálja a tesója után a hülyeségeket... :twisted: Ármin alapból is irtó rossz kölyök mondjuk. Lépek is, mer észrevette, hoghy itt ülök, és nem bííírja elviselni. :?

been

Emma nem lefölözni akarlak,de már Elizát sem kell féltenem. :mrgreen:
Mostanában csak kisszivacsnak hívom,mert hihetetlenül szívja magába Kristóf hülyeségeit-ragadt rá rendesen az oviban is-és időnként meg is mutatja,hogy őkisasszonysága mennyire eleven már most :P
Vendég

:lol:
És ők is verekednek? Enyimek hihetetlenül szeretik egymást, de Ármin gyakran odacsap Hannának... :D És harap. És nem hagyja játszani, mint például most. Megengedtem Hannának, hogy behordja a cuccait a hálószobába, és ott játszon (soha nem engedtük meg, csak az a gáz, hogy nincs saját szobája, nem tud elvonulni), mert az öccse nem hagyja.
Már szétbontották a műanyag házikót, amit húsvétra kaptak... :twisted:
Jááááájj, jó lenne már, ha ki lehetne őket vinni.
Homokozóval hogy álltok?

been

Emma nálunk is a kicsi veri a nagyot. Réka hihetetlen nyugis tud lenni, de mikor Evelin közelébe kerül hirtelen kis karvaj lesz belőle. Bele karmol az arcába, megtépi a haját, és mostanság nálunk is harapja. Hülyeségbe persze simán bele megy. Mindent leutánoz Evelinről. Homokozónk nincs, de garázs és kerítés készítésben vagyunk ezért megtalálják az udvaron a homokot és a sodert is. Felállítottuk nekik a medencét erre másnaptól esik az eső.

Dadomi csak is flancolásból megyek dolgozni. Itthon úgy unatkozom, nincs is mit csinálnom. :P :lol: Kedves Klárika pedig bele-bele olvashatna a forumunkba. Annyira szeretjük mint a Juan dokit.

Cseriani akkor jobban van már Eliza? Mikor már megy, majd akkor lesz ám igazán erezd el a hajamat. Mikor nem tudsz igazságot tenni a két gyerek között. Réka volt, hogy próbálta kihasználni, hogy ő a kicsi.
Vendég

van itt minden,hajtépés,sikítozás(Eliza hangja erősebb :wink: ),rugdosás,harapás. Eliza elteper Kristóf játékaihoz,Kristóf visít,Eliza sikít,szóval,huh...nem gondoltam volna,hogy egy ilyen kis picike gombóc is ilyen ricsajt tud csinálni. Sikít torkaszakadtából. Kristóf hihetetlenül félti az autóit,repülőit,Eliza meg folyamatosan azokkal akar játszani. És már tud autózni,csücsül,és lökögeti az autókat,meg húzza őket hárta,azok meg elindulnak,és ez piszkosul tetszik neki,hatalmasakat kacag,meg sikít. Persze mindez csak akkor lehetséges,ha Kristóf nincs a közelben.
A homokozót Kristóf nagyon szereti,Elizát még nem tettem bele,mert megenné a homokot :mrgreen:
Múltnap az udvaron csücsült,és tépkedte a füvet,majd kisidő múlva már tömte is a szájába :P
Eliza hihetetlenül szenved a fogaival. A torka szerintem már nem piros-legalábbis remélem-,meg lázas sem volt.
Holnap kell visszamennünk a doktornénihez.
rékababa akkor úgy jártatok a medencével,mint Áfiék,ugye áfonyaaa??? :twisted:
Én ma le is engedtem,a hátsó konyhában volt,anyu cseresznyét tett el,útban volt. Majd felfújom ismét,ha JÓ IDŐ LESZ VÉGRE!!!!! :evil:
Vendég

Elizám ennyire jól van:(telefonos képek,ezért ilyen a minőség) Kép
Eliza az új napszemcsiben: Kép
Mostanában így alszanak: Kép
Vendég

és végül,hogy visszaidézzük a jó időt: Kép Kép
Vendég

Höhh, mecsoda vagány kiscsaj Eliza napszemcsiben :P
Nekünk azóta is udvaron a medence... esővízzel tele :evil:
Mi is "olcsóboltban" kínaikban vásárolunk. Sznobkodjon az, aki megteheti.
Barnusnak jön 2 foga (a hetedik és nyolcadik) hogy ezért-e vagy valami vírus nem tudom de lázas és nagyon nyűgös, folyton sír. Enikő meg beszél. Egyszerre. Én meg lassan futok...
Vendég

Barnus teljesen és tökéletesen önállóan felállt!!! :D
(Pár napja már próbálgatja...)

Kép
Vendég

Áfi Barnus nagyon ügyes. És ráadásul ma 8 hónapos :D
Elizám nagyon el van maradva :? Még csak 2 foga van :shock:
Vendég

Timesz nagyon-nagyon drukkolok neked holnapra. És kérlek-kérlek jelentkezz,ha megtudtál valamit. Tudod,hogy nagyon izgulok érted.
Vendég

Cseriani,
mire kell kinn lesznek a fogacskái Elizának is. Barnusnak nagyon korán kijött szinte egyszerre 6, aztán hetekig egy se, most megint kettő, lehet hogy hetekig megint nem jön egy se.
Vendég

Estét
Igen, Timesz, kérlek, jelezz Cserianinak, Cseriani, te pedig nekünk, ha megtudsz valamit! nagyon szorítunk és nagyon izgulunk érted, Timesz! De akármi is lesz az eredmény, a vége úúúgyis az lesz, hogy meggyógyulsz, punktum! :D
A gyerekekről meg mintha én írtam volna, úgyhogy Cseriani, Rékababa: dettó! :lol:
Eszméletlenek ezek a képek a gyerkeidről, Cseriani, az alvós képen meg mintha nem is azt a rosszcsont Elizát látnánk... 8) :lol: Képeket kérek, mégmégméééég! :D
Mi medencénk is elázott, itt van a teraszon... KÉne egy nagyobb, mert Hannának már pici (bár őt nem zavarja, de biztos jobban örülne, ha elférne jobban); Ármin viszont nem mer belemenni. :twisted:
Hú, Cseriani, meglátod, ha engeded homokozni, imádni fogja! Ármin is eszi, hátistenem... :? De már rájött, hogy nem olyan jó mulatság... Órákat képesek elhomokozgatni, persze, én meg ott kuporgok mellettük, ugye... Utána persze teljes garnitúracsere van. :mrgreen: Ármin nem bírt magával, kivittem így estefelé, hogy már nem esett az eső (Hanna is kint volt), ment bele a fűbe, egyenest a homokozóhoz, emelte volna fel a tetejét szegénykém... Alig bírtam elvonszolni onnan. Próbáld ki! :D
Fogak miatt ne aggódj, addig se romlanak... Ármin is 10 hós volt, mire kijött az első (most van neki 5), Hanna 8. De ismerek olyan kislányt, akinek másfél évesen bújtak ki a fogai, de akkor aztán egyszerre, de nem viselte meg egyáltalán.

been

Nahát Áfi,nagyon ügyes Barnus :) innen nem is úgy néz ki mint egy 8 hós, boldog hófordulót neki :wink:
Cseriani,olyan édesek a gyerkőcök ahogy alszanak,és Eliza ebbe a napszemcsibe 8) egészen nagylányos! Tesóm is mindíg azt mondja hogy olyan jók a gyerekeik........mikor alszanak :lol:
Csilla ma nagyon sokat aludt,de 2,5 órát,du meg 4,5 :shock: majd megevett már a fene,hogy mér alszik ennyit. Nem szokott csak max 2 órát,na de nem is volt semmi baja,nagyon jól eljátszottak Noémivel.
Nem vettétek észre? Emma visszajött és elég szépen halad a topik :P (nehogy megsértődj,én örülök neki :wink: )
Timesznek én is drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
josi

Óóó, Josi, a "beszéljünk a semmiről" kategóriában Guiness-rekorder vagyok, nem tudtad? :wink: :lol: Lőjetek ám le, ha unjátok... :oops:
Többen mesélték ma, hogy rekodrokat döntögettek a gyerekeik az alvással. Az enyimek bezzeg nem... :D Noémi alszik még délután? És megy suliba, vagy még tartod az oviban?

been

csajok,itt süt a nap :D
Ugye mostmár marad is ez az idő? Elegem van az esőből.
Szegény Emmáék,jól eláztatok akkor :?
Persze,hogy szólok,amint Timi jelentkezik,tudjátok.
Ha épp nem vagyok itthon,vagy gépközelben,akkor elküldöm valakinek sms-bsn,hogy mi van,akinek tudom a számát,ok?
Ma 9.40-re kell visszamenni a doktornénihez,kiváncsi vagyok,mit mond.
Vendég

Emma a te Hannád már nem alszik du.? Sokszor Kristóf is elblicceli a dolgot,hetente talán 2-szer alszik.
Ha nem akar,nem erőltetem neki.
Vendég

Remélem nem lesz több eső, mert már nőnek a fűben a gombák. :? De legalább az eper is elrohadt. :evil:

Köszönjük mindenkinek a köszöntést-gratulát. :D
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?