Szia Kispoldi!
Csak most néztem ide be, látom, volt azóta érdeklődő, mármint Te.
Szóval:
először én is Radványi doktornőhöz akartam menni, de ő nem vállalt az általad írt okok miatt.
Így kaptam időpontot Kovács doktornőhöz.
Aztán ellátogattam a Stáhly utcai rendelő honlapjára, s egy kicsit megijedtem, mármint az áraktól, meg úgy nekem nagyon csili-vili volt...
(Nem azt mondom, hogy legyen lerobbant a rendelő, mert ne legyen, csak az egész nekem már túl volt az ésszerűség határán, ráadásul az sem mindegy, hogy a rendelésre szánt összeget a babámra és a gyerekeimre tudom így költeni. Jelenleg a kórházba járok rendelésre, s így is megkapom a figyelmet, a törődést...)
Aztán rákerestem a doktornőre, hogy ugyan biza melyik kórházban is fogok szülni, mert azért az sem mindegy.
Az első hetekben találtam róla képet, találtam róla infót, hogy a SOTE I-en van, de utána a SOTE I. hivatalos honlapján nem volt az orvoslistában, s utána meg nem találtam az előző lapokat... (remélem érthető volt ez így
)
Ezért fordultam ide,
ppetike leírta a véleményét, s hazudnék, ha azt mondanám nem befolyásolt, nem térített el, inkább megerősített. Amúgy is azt éreztem, hogy nem találtam meg az igazit. (Ennek ellenére lehet, hogy nagyszerű orvos, csak lehet, hogy nem nekem való...) No és nagyban közrejátszottak a rendelő árai is.
Úgyhogy most az Szt. István kórházban fogok szülni, az orvosom Dr. Radnai Katalin, akivel nagyon meg vagyok elégedve. Karakán, lelkiismeretes, határozott orvos, akit bárkinek tudok ajánlani. (Valahogy az első két szülésem és az orvosváltás után én is a nőkhöz ragaszkodtam, eddig nem bántam meg.)
Szóval ennyi a történet, érdekelne, te kit választottál.
Üdvözlettel: Batkata