Sziasztok!!!
Boszi!!!
Sztem is nagyon jól nézel ki, ne légy ennyire elégedetlen magaddal (mondom én, aki ugyanezt eljátszom)!Bár engem abszolút nem hátráltatna az a pluszz 4-5 kg, ha csak nem lenne valami szervi bajom emiatt, de nincs ilyened, nem?????
S nagyon igaza vana Nikának!Nem biztos, hogy azonnal sikeredik a bébi, mi is félévig próbálkoztunk mire Bence végre megfogant!!!!!!!!!!
Esemény utánit ne vegyél be, pláne hogyha ilyen jól beállt a vérzésed. Igaz nekem sosem volt rá szükségem, de sztem ne kockáztasd meg, hogy bajod legyen tőle!Ha meg véletlenül besikeredett a tesó, akkor csak örülnötök kell!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Hisz mire megszületik Gabika már nagy fiú lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gyanixi!!!
Én elhiszem, hogy milyen nehéz pedagógus állást találni, igaz én tanár vagyok (egyetemet végeztem), de átlátom a helyzeted. Bár nekem anno nagyon nagy szerencsém volt, hisz államvizsga után 2 hónappal már találtam is állást, igaz kémia tanárból nem sok szaladgál az utcán, ezért is kellettem.Azóta véglegesítettek (az első év után), így elvileg nyugodt lehetek egy darabig!
Sok sikert neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nika!!!
A 2 hónap még nem olyan vészes, biztosan hamarosan kopogtatni fog a bébitek!!!
Gegére mennyi időt vártatok?
A vérnyomás pedig nem játék. Nekem mióta az eszemet tudom nagyon alacsony, ennek ellenére hála nincs vele panaszom. kopp-kopp-kopp.
Szedsz egyébként valamilyen vitamint :Elevitet, Gravidát valamit?
Ettike!!!
Borzasztóan édes Patrik, nagyon édesen huncut pofija van!!!!!
Mi hétfőn megyünk a Balcsira :Balatonkenesére, bízunk benne, hogy jó idő lesz!
Kia!!!
Gyönyörű kis mazsola Levi baba!!!!!!!!!!!!!!!
Főleg a szemei!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jó husiban van!!!!!Bence most 9 kg, 74 cm.