Sziasztok!
Timejka!
Szerintem gyöbyörű város Sárvár! Igaz én is még csak 3 és fél éve lakok itt, de IMÁDOM!!! Hová jöttök? Úgy értem szállodába vagy panzióba, vagy hova?? A fürdő is nagyon jó és szép. Most bővítik, lesz még pár medence (igaz mire jöttök még nem lesz készen).
A csónakázó tó és környéke szuper a sétára és van ott egy hatalmas játszótér is. Bence is jön veletek? Mert ott tutira jól érezné magát!
Mennyi időre jöttök? Mert ha nem csak 1 hétvégére, akkor csak javasolhatom, hogy ugorjatok át egyik nap Szombathelyre a Kalandvárosba. Az egy hatalmas játszótér (bekerített), parkos környezetben asszem kb. 45 játékkal. Mászókák, nyúszdák, stb. A belépő 450 Ft felnőttnek, gyereknek pedig 2 év alatt ingyenes. Ha jól tudom Bence már elmúlt 2
, így neki is kell fizetni, de az sem egy nagy összeg! (tipp: ha megkérdezik helyiek vagytok-e azt kell mondani, igen, és akkor csak 280 Ft fejenként!
)
A fürdőre a belépő 1950 Ft/fő gyereknek sajna nem tudom.
Na, asszem ennyit, de ha van még valami kérdésed, írj csak nyugodtan! Szívesen segítek!
Gabi1!
Drukkolunk!
Mikor csinálsz újabb tesztet???
Mi ma elmentünk a barátnőimmel és a gyerekekkel Szombathelyre a főtérre egyet sétálni, meg fagyizni. Olyan jól érezték magukat a kis lurkók.... Jól el is fáradtak.
Aztán amikor hazaértünk, csináltam egy Lh tesztet, de semmivel sem lett erősebb a tesztcsík, mint tegnap.
Mi lesz így??? Remélem azért fog erősödni!!
Andy