zsuzsi,
én már a glutén meg a tej(poros) cucccok előtt találtam egy csomó mindenféle MENTES kaját.
Ötletek:
(na most kipakolom a spájzt
)
- HUMANA tejmentes almapép
- MILUPA Gyerekálom tejbedarapép Igazi vaníliával
- Natúr Bio Kukoricapehely
- Milupa Crispy (ez puffasztott rizs) - keksznek
- van gluténmentes tészta is bioboltban
A glutént én zsömlével kezdtem meg bio bulátával, ez a kölesgolyó mellett van a Tescoban.
A fruttapurát enyimek is imádják, Hajni javaslatára kezdtem és nagyon bevált.
Üvegesből ami nagyon finom, a HIPP rizses zöldségkrém csirkehússal (ez teljesen pépes) és a Kecskeméti Vadas marhahús rizzsel - ez darabosabb, de mivel Norina se eszi meg így, le szoktam még darálni a botmixerrel és így már nagyon szereti.
De Anikó régebben tett fel képes bemutatót a finomakról!
Hajni,
örülök, h ilyen stramm csajszi vagy! Szerintem mindegy, h spontán v. lombik, csak ne idegesítsd magad, ez a lényeg!
A Corás úszógumi végül is bevált, az elején még tartottam őket a popijuknál, féltem, h kicsúsznak, de nem. Van egy másik is nekünk, egy repülőgépes, az ilyen kétlyukú, de az meg annyira fenntartja őket a vízen, h szinte alig éri a víz. Viszont volt szerencsénk kipróbálni egy harmadik fajtát, az is kétlyukú volt, az olyan volt, mint egy medence, ilyen több kis koncentrikus körből állt és sárga volt, na az tök jól fogja is, és benne is van a vízben!
Miért utálod a medencéket?
Én is most készülök a tojássárgájával, majd megfőzöm és üveges spenótba keverem - ezt tervezem.
Emma,
tök jó lesz a sümegi Kapitány, azt én is nézegettem!
Viiiiszont.....!
Képzeljétek, tegnap lefoglaltam júliusra egy hetet Bükfürdőre, a Hotel Répce Goldba! Muszáj elmennünk nyaralni még egyszer, annyira jó volt!!!! (Balcsin nem találtam semmi jó szállást...
)
Aanda,
ne félj, h nem tudnak majd aludni! Ha láttad volna, ahogy birtokba vették az új szobájukat! Mintha csak egy játszóházba léptünk volna be (pedig nem volt ott semmi extra)! És tényleg első nap a sok élménytől kicsit később aludtak el ugyan, de teljesen kidőltek, és másnap sokáig aludtak! 2. nap meg már minden ment normálisan.
Bandika,
fúú, az jó lesz, ha lesz vmi Káp.megyeren!
zsebike,
jó ötlet a tojáskrém! Én is imádom... majd csinálok nekik is...
Felvágottat te mit adsz?
Na megyek, mert iszonyú nyügi van... Nehéz mexokni, h tejcsi után alig valamivel már reggeliznek...
Meg tanácsot is kérek!
Norina állandóan nyügizik elalvás előtt. Ha fáradt, nem lepihen (ha az ágyába rakom, azonnal feláll), hanem sír folyamatosan és csak sírva és csak rajtam tud elaludni!
Ha velük alszom a nagyágyon, 3 órát is tudnak aludni, ha átteszem őket a saját ágyukba, egy óra a maximum. Szerintetek...?
De a leggázabb az a sírás... Főleg, ha vmi dolgom is van (pl. ki szeretnék teregetni).