Szia!
Igazából nem is az ovival van a bajom, mert Levi, akárhányszor elmentünk az ovi mellett (itt van a ház végében), sírva állt a kerítésnél, hogy ő is be akar menni, mert hogy ő már nagyfiú, és nem is pisil be. Hát a szívem szakad meg olyankor
. Persze, biztos rossz lesz, hiszen addigra 3,5 éves lesz, és soha nem votunk még külön
, leszámítva azt a 4 napot, amíg kórházban voltam a kicsi születése után, de akkor is délelőtt és délután is bent voltak. Soha nem aludt még máshol, csak délutáni alvásnál, nélkülem talán kétszer....... Éjszaka csak itthon. Képzelheted. De ő nagyon igényli már, az összes új barátja itt már ovis, a 13. kerületi kisbarátja pedig bölcsis. Nem igazán érti, hogy ő miért nem mehet oda be játszani
.
A legfőbb gondom, hogy Norbit kénytelen vagyok bölcsibe adni
. Akkor még csak 2 éves lesz, és nagyon rossz anyának érzem magam, hogy Leventével itthon voltam 3,5 évig, ebből ugye 1,5 évig kettesben, Norbinak meg sosem jutott egyedül anya. Csak tesóval. Reméltem, hogy meg fogjuk tudni oldani, jó lett volna az az egy év vele kettesben. De sajna nem megy. Muszáj visszamennem dolgozni.
Na de bocsi, hogy csak sírok neked, csak eléggé bánt a dolog, és igazából ezzel a bölcsi dologgal nem tudok megbékélni.
Hátha addig történik valami csoda
Tök jó, hogy viszitek úszni. Tényleg!! Ő mit szól, hogy egyszerre két kistesót is kap?? Várja őket? Kíváncsi vagyok, mit mond a doki kedden. 4 hét azért hosszú idő, biztos jó nagyot nőttek
Képet nem sikerült feltöltenem, mert túl nagy kiterjesztésűek, majd varázsolok valamit, hogy sikerüljön. Mátéról teszel föl képet? Kíváncsi vagyok a nagyfiadra.
Szia!