Ines!
A tesóm még nem várandós, csak kilátásba helyezték a projektet és gondoltuk, hogy még azelőtt minél többet meg kéne tudni a dokiról, mielőtt sürgetővé válik a dolog.
Jó neked, hogy január közepén szülsz, mire mehettek levegőre, meg emberek közé, már pont tavaszodik.
Egyébként ezt a méhszáj dolgot részben azért is írtam le, mert szerintem ez is olyan, mint pl. a gátmetszés, beöntés, illóolaj, gyertya, meg társai, hogy központi kérdést csinálnak belőlük, pedig amikor szülsz, akkor kiderül, hogy teljesen lényegtelenné válnak, ha melletted van a párod, egy jó doki, meg egy jó szülésznő.
Nekem van egy olyan gyanúm, hogy akik az efféle körülményeket okolják azért, hogy a szülésük nem sikerült olyan élményesre, mint amilyet szerettek volna, azoknak valójában a szülésnél jelen lévő emberekkel volt gondjuk, csak nem esik le nekik, hogy ez volt a gond. Persze ez megint csak az én véleményem, én a szülésre úgy emlékszem vissza, mint az egyik legszebb dologra, ami történt velem, és azt is tudom, hogy ez a jelenlévők miatt van, beleértve a babát is
.
Panni!
Az én babám okt. 4-i, majdnem, mint a tiéd lehet. Nekünk a legnagyobb gondunk, hogy utáljuk a cumit, de az ujjacskánkat nem tudjuk még szopni.
Nálatok van ilyen?
Bóbita