Sziasztooooooookkkkkkkkkk
Na végre megvagyok én is!!!
OHhhhhhhhhhhhhh már nagyon de nagyon hiányoztatok!!!! Nem találok rá szavakat hogy menyire!!!
Onnan kezdődik hogy nem volt jo a gépünk egy jo par napig, virusos volt, és mint már tudjatok hiaba van informatikus férjem, miondig a sajat gép marad le a javitasrol. És anyira elszarodott hogy internet sem ment, néha az irodabol neztem meg a dolgokat, dehat onnan meg nincsen idom irogatni.
Aztan meg ugye nagy a kertunk, nagyon sokat vagyunk kint anyummal, csinaljuk a dolgokat, sokat setalunk, flancolunk a varosba, lakasokat nezzuk ezerrel, még sehol semmi, de nagyon remenykedunk és bizakodva nezunk elé ennek a hónapnak. Most már tuti lesz valami.
És aztan jöhet a tali nalunk is.
REgyebkent jol vagyunk, növögetünk naprol napra, imások kismama lenni, nagyon vbüszke vagyok a pocakomra és ezt mindenki latja. De azert nagyon varom mar hogy kezembe tarthassam kicsi lanyunkat, anyira kivancsi vagyok ra, egyre jobban ahogy telik az idő.
Közbe fogorvosi dolgok kerültek napirendre, el kezdett fájni egyik fogam mindig mikor ettem, ugyanis raharaptam egyfiolytaba.
Nálam jobban senki nem fél a fogorvostól, mintha vágóhídra küldtek volna. De muszály volt, nem hanyagolhattam tovabb. Szerencsére van egy nagyon nagyon jo fogorvosunk, arany keze van és nagyon gyors és preciz. Mindent megment ami menthető, de az enyem sajnos nem volt az, ugyanis bölcsesség fog volt, a lyuk az picikenek tunrt de nagyon mély volt igy mar az idegnel tartott de en ezt nem is lattam és nem is ereztem addig amig ra nem haraptam egy csomoszor, szoval ki kellett huzni.
És hétfőn a fölötte lévőt is, mert ugyanaz a mese annál is.
Azt mondta a doki hogy ez a baj a bölcsesség fogakkal hogy ha elkezd romlani akkor hirtelen csinalja és nagyon keves az amit meglehet menteni igy azokat inkabb ki szoktak huzni.
Van meg egy par fogam amit be kell tomni igy most ezen az uton elibndultam, végig jarom.
A lényeg hogy amenyire féltem anyira nem fajt. És hamar ment nagyon!!!
Anita, gratula a bekoltozeshez, csoda szep a lakas, nagyon nagyon tetszik, biztos nagyon jo,l erzitek magatokat otthon. Most már csak a kis Brigi szobajat kell elrendezni és készen álltok a fogadasara. NAgyon nagyon csini vagy, nagyon megnőtt a pocid, szépek vagytok nagyon.
Olgi, nagyon nagyon sok boldog házassagi evfordulot nektek, gyonyoru az a kep, nagyon tetszett, férjemnek is megmutattam, elmosolyodott, mondta hogy nagyon aranyosak vagytok mindanyian rajta és remeli hogy 5 év mulva mi is egy ilyen szep csaladi fotot tudunk majd felmutatni.
Tündike nagyon megnőtt, olyan cuki ahogy ül a székben, mint a nagyok.
A lagzi biztos nagyon klassz lesz, én sem hallottam még hogy barlangba esküvőt tartsanak, különleges nagyon. És jót fogtok szórakozni. Anyudat meg elhiszem hogy varod nagyon én is mindig anyira vartam, most olyan jo hogy itt van mindig.
Holnap utazik kecskemetre hetvegere baratokhoz, mar furcsa lesz hogy nincs itt.
Andi: Nagyon gratula a Dorka felvételiéhez!!!!! Végül hova vették fel, melyik bölcsi ez? Most már aztán járhatod a Dorka suülőértekezletét is, Bencénél meg a suliba majd. !
Kár hogy nem szereti a néptáncot pedig ténleg nagyon jol all neki!!!! Gyönypörüek azok a ruhacskak, tudod
majd gonsolj rám, vagyis Patríciára, na jó na hagyun k a többi csajnak is, de azért minket se felejts el!! Nagyon édesek!!! Ha Dorka felvestzi majd mutasd meg nekünk is!!!
A mindmegette.hu-n keressel ra valami jo kis receptre, Éva meg én is onnan főzünk sokszor, nagyon jo kis receptek vannak.
Aliz: gratula a lakasugyhoz, végre teljesen sínen vagytok ti is!!!
hamarosdan ténleg jöhet a lányka project!!!!
Minden rendben ment a nőgyogyaszbnal??
LÉenne egy kerdesem: abbol a tesztabol amit adtal, csak szaggatni kell??? Vagy mast is kell vele csinalni?!
Enyire béna vagyok! Sajnos már nem vagyok bölcs Pintyunéni.
Zsuzsi: sajnalom hogy Pannika nem hízott anyit amenyit kellettet volna, de én sem látom rajta. Nekem még mindig az a kis hurkas csini csaj. Nagyon aranyosan eszik, jó hogy izlett neki a kis mixed.
Képeket teszek fel. Most egy párat csak, aztan majd folytatom. ne haragudjatok ha kihagytam valakit. Ezer puszi mindenkinek, kicsinek, nagynak!!!
Éva: nem is reagáltam a te irasodra, mivel hogy mopst telcsiztunk. De itt is megirom hogy nem kell felni még van ideje kis Szasza babanak a start pozicio felvetelre, még ne idegeskedjél ezen, remélem minden rendben lesz az emlővizsgalaton.
Jaja,
Bea, jo hogy esazembe jutott: nekem sincs meg meg az allampolgarsasom, be sincs adva, sajnos el hanyagoltuk ezt is egy kicsit mostanaban. De semmi ujat nem tudok én sem, csak azt amit te hogy kell hozza munka. Nekem hála az égnek ez meg van, de akkor is 2 évbe telik a vbeadastol és vizsgazni kell magyar tortenelembol meg ilyesmi.