Sziasztok!
Jó reggelt! Olyan jó, hogy hűvösebb van ... komolyan mondom most élek
Tegnap este még elsétáltam a boltba és aztán beugrottam a gyógyszertárba, hogy ott is megnézzem kapható-e Caulophyllum Ch 30-as homeos bogyesz. De sajnos ott sem volt, viszont nagyon rendes volt a patikában a hölgy mert mondta, hogy mára meghozzák nekem. Nagyon örülök
Egyébként pl. ezért szeretek vidéken lakni, olyan természtes itt minden eladónak, hogy ha nem árusítnak valamit, akkor 1-2 napon belül beszerzik neked.
Vera!
Még az is lehet, hogy valamit már látni fogtok uh-n ... izgi. De ha nem lát még biztosan semmit sem akkor se aggódj, mert kb. 2 hét és akkor már tutira megmondják miújság odalent
Gondolom nagyon lányt vártok. Én is drukkolok, hogy csajszi legyen!
Symában ki csinálja az uh-t? Brendonosok? Mert ők a barátnőmnek kb. 15 hetes terhes lehetett mikor megmondták, hogy fia lesz. Bár a fiúk mindig jobban látszódnak, vagyis a lényeget könnyebb felfedezni
Tamara!
Szerintem is nyugodtan vegyél porszívós orrszívót. Nekem a 3 gyerekes barátnőm mondta egyszer mikor láttam, hogy orrszívózzák a kicsi orrát és konkrétan rosszul voltam a látványtól (gyerek akkor még sehol sem volt nekünk), hogy nyugi nem szívja ki az agyvelejét ... mert a szívóerőt ez a kis szerkezet teljesen leszabályozza, így csak annyira szív, hogy a trutyi kijöjjön. Egyébként barátnőm kislánya úgy hívja a cuccot, hogy [b]mindját kész mert a szülei mindig mondták neki, hogy mindjárt kész, mindjárt kész ... és a kicsi azt hiszi ez a neve
)
Rendeléssel kapcsolatban, interneten lehet rendelni, a futár akkor jön amikor te akarod (meg kell vele beszélni, hogy neked mikor jó), mindegy hány napra rendelsz. Ha neked a héten csak 1x-2x kell ebéd akkor annyit rendelsz. Egy héten csak 1x kell fizetni, a hét első kiszállításánál kell a heti összes rendelésed. Ha regisztrálsz mint új megrendelő akkor azt hiszem, hogy aznapra még nem tudsz rendelni, hanem csak másnaptól.
Kriszti!
Kupon az nekem is sokkal később jött meg. Legalább 2 hónap volt mire kiküldték. Azt hittem soha sem fog megjönni. A kenguruban szép alkalmi ruhák vannak, azt hiszem a minimanóban is láttam szépeket. Bár tényleg, hogy nagyon drágák. Kenguruban inkább Esprit kismamaruhák vannak, érdemes megkérdezni, hogy erre él-e majd a 25%-os kedvezmény, ne hogy a pénztárnál derüljön ki hogy nem. Nem mindegy azért! De vannak kenguru márkás ruhák is. Legalábbis itt dunakeszin úgy emlékszem van.
Egyébként valaki föltett múltkor egy linket ilyen szép szoptatós melltartókat olcsón, most nem jut eszembe, hogy mi a márka neve, de a kenguruban azt is lehet kapni, nem kell neten rendelni. És azt hiszem nem is volt olyan drága. Az Anita márkájú szoptatós melltartók viszont elég drágák 6000 Ft-tól voltak.
Munkával kapcsolatban: Én novemberben tudtam meg, hogy terhes vagyok, és rögtön szóltam odabent. Május végéig dolgoztam és borzasztóan elkalandozott a figyelmem az elején. A 2. trimeszter tök jól telt semmi bajom nem volt ... igazából akkor tudtam normálisan odafigyelni a munkámra. Úgy hogy szerintem nálad is bizos ez a meleg okozza a szétszórtságot, figyelmetlenséget. Mondjuk szeptemberig még sok idő van hátra ... remélem ki fogod bírni addig. Tanácsot adni nem tudok, hogy mivel tudod elterelni a figyelmed ... nekem a több munka mindig ezt tette.
Timi