Sziasztok!
Panndi! Olvasom itt is, ott is, akkor már minden újból a régi! Hajrá kistesó!
Ildi! A spenótot mi csak akkor ettük, amikor már tejes ételeket is lehetett enni, azaz 1 éves kor után. Egyik kedvencük még most is.
A z.borsót pedig próbáld meg s.répával, petrezselyem levélkével és pár kocka krumplival együtt adni! Kicsivel több vizben kell párolni őket. Már én sem pasziirozom, csak alaposan mixelem és ha nincsen már főzővize, akkor forraltviizzel higiitom, mert ha kicsit sűrűbb, Gábornak sem csúszik olyan lelkesen.
Babett! Nekünk a fiúknál fa etetőszékünk volt(asztallá, székké alakiitható), de most Gábornál a dönthető ülés és az állitható magasság nagyon bevált. Azonkiivül sokkal stabilabb, mint a fa etetőszék volt. Amikor már nagyobbak a gyerekek és ki akarnak mászni a székből, bizony kell az 5 pontos öv.
A sok napközbeni alvásnál én azt figyeltem meg, hogy akkor vmilyen fejlődési ugrás következett, vagy súlyban/hosszban volt hirtelen relatiiv nagy változás. A sok kicsi alvásnál pedig fogacskák bújtak elő.
Borsót ennyi idősen én is pasziiroztam még. Több vizzel kell párolni és pasziirozni, valamint nagyobb műanyag szűrőben kell átpasziirozni. Iigy csak pár perces meló, nem vészes.
Nálunk zajlik az élet. Óvodai, iskolai bemutatókra és ünnepségekre mentem Gabókámmal együtt. A háztartásomról inkább nem nyilatkozom, rengeteg a befejezetlen dolog. Majd csak egyszer a végére jutok.... pár év múlva talán.