Új privát üzeneted érkezett!

[quote="harivera"]M írta:hariveraágnes nem. mert időpontra megyek

Harivera!
Ezt a baba-mama expo-s 4D-s UH-ra írtad? Ha igen, légyszi küldd el nekem az elérhetőségüket, én is szeretnék bejelentkezni hozzájuk! Előre is köszi!

Kép
Kép
lbernuska

www.mamababaexpo.hu
és itt meg tudod a programokba találni a 4d-t és arra kattintva rá fogsz menni a honlapjukra és ott fel tudod hívni őket. De a barinőm nem fog jönni úgy néz ki sőt nagyon tuti és lefoglaltam neki egy időt vasárnap 1 óra 10 percre. Ha akarod helyette gyere el.

harivera
Budapest XXI. kerület

Harivera!
Köszönöm, már beszéltem is velük! Köszi a felajánlott időpontot is, de az sajna nem jó nekem. Én szombaton du fogok menni. :-D Remélem apa is el tud velem jönni!!! Már nagyon várom!!!

Kép
Kép
lbernuska

Na voltam ma a védőnőnél, megvan a kiskönyvem, hihetetlen milyen gagyi lett :)
A vérnyomásom 104/70 :shock: Velem a terhesség csodákat tesz, normál állapotomban 140 körüli a vérnyomásom. Annával is lement, úgy látszik most is :)
A súlyom le sem írom :oops:

Vera:
Így, hogy van időpont, nagyon jó! Remélem lesznek még szülésig máskor is, ha nem lennék 9-10 hetes, már mennék is..

Kép
Kép
Kép
mágnes

Ja! És védőnő szerinti szülési időpont: dec. 31. :) Ez így már a harmadik..:)

Kép
Kép
Kép
mágnes

sziasztok!

visszaerkeztem sheffieldbe, nemi kesessel ugyan, de rendben.
a repteren ert egz kellemes meglepetes. rengetegen voltak, mert 3 gep is kesett. ulohely egy szal se, igy letelepedtem a foldre a kabatomra. vagy 10 perce uldogelek ott, amikor egy negyvenes ferfi odajott hozzam, felrangatott es mondta, hogy talalt nekem egy helyet es le is foglalta. nem akartam hinni a fulemnek. megmuttata hol, aztan ugy eltunt, hogy nem is lattam tobbe. vannak meg uriemberek! es lam lam mire jo, ha az embernek hamar latszik a pocakja!

Ha van idotok olvasni, nagyon ajanlanam Szecsi Noemitol A kismama naploja cimu konyvet. Sajat terhessegerol szol, es szerintem viccesen, ironikusan ir. szorakoztato olvasmany.

Zoldi. gratulalok a kiscsajhoz! gondolom nagyon orultok.
en pont 12 hetes voltam, amikr mentunk, de engem kirohogtek, amikor megkerdeztem, hogz esetleg a nemet. pedig beterpesztett a kolyok. ismeteleten nem ajanlom a brendont. de ez mar lejart lemez...

alma. nezz utana, hogy itt ujjonan mennyi a babakocsi. ha talalsz egy jo vetelt, akkor en ki tudom neked cipelni augusztusban. csak pestre kell feljonnotok erte.

lanyok ez mas termekekre is vonatkozik. peldaul az angel legzesfigyelo is olcsobb itt, mint ott kb.10 ezerrel. nezzetek meg itt is, es tenyleg szivesen elviszem nektek! vagy ha megirjatok mit, en kideritem, hogy itt mennyi.

harivera. jo neked, hogy mesz a baba expora. barcsak egy hettel korabban lett volna. milyen gyakran van ilyen? jovore ugy idozitek, hogy ott legyek! sok penzt meg tudsz vele sporolni az biztos!

Suzy. hol lattad azt a tesztet?

KépKép
KépKép
mush589

mush:
olyat esetleg nem tennél meg, hogy elpostáznál utánvéttel valamit? :oops:

Kép
Kép
Kép
mágnes

mit? nem vagyok benne biztos, hogy itt van olyan, hogy utanvet, de ezt ki tudom deriteni. ha van, persze semmi gond. a termek arat meg postan el tudod kuldeni anyukamnak vagy mgoldjuk valahogy

KépKép
KépKép
mush589

mush:
igazából aztán átgondoltam, elég nagy tétel, úgyhogy szeritem nem is lehetne postázni, na meg az nektek is nagy macera lenne, úgyhogy tekintsd tárgytalannak.. :)
Babakocist néztünk ki, és Angliában sokkal olcsóbb, mint itthon, csak az e-bay-en nem tudok eligazodni sajnos...

Kép
Kép
Kép
mágnes

mi a markaja/fajataja/szama stb? utananezek. az nem kerul semmibe. ebayt is megnezem. en hasznalom. adok-veszek rajta. :lol:

egy babakocsit el tudok cipelni. es csak az extra csomagot kell kifizetni a repulon, ami kb 4-5 ezer, de majd ezt is megnezem pontosan. :oops:

aztan ha megvannak az adatok majd irok privit, augusztusig meg rengeteg ido. atgondolhatod, hogyan jobb neked. en szivesen segitek!

KépKép
KépKép
mush589

mush: nagyon köszönöm :)
Graco Quattro Tour Duo a neve, és itthon 65 és 71 ezer között van. Ha jól láttam az e-bay-en, ott 32 ért van, ha átszámítom, de igazából valami behajózási díjat szűrtünk ki, meg nem tudom szállítják-e ide is... Németes vagyok, az is kopott már..:)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!
A nemekhez csak annyit írok, hogy drága párom mindig azt mondja, hogy az ő kisfia, én viszont váltig hangoztatom, hogy Franciska lesz az. Így amíg nem tudjuk, ki is ő valójában egy biztos, a mi kisbabánk, és elneveztük nem túl stílusosan "Babának", nehogy megsértődjön, hogy túlzottan erőltetjük valamelyik változatot.
Igazából pedig jöjjön, aminek jönnie kell.

Én még nem voltam 12. Uh-n majd csak 18.-án megyek, de már várom nagyon.

Még egy kérdés. Olvastam a Lelki köldökzsinór könyvet a baba-mama kapcsolatanalízisről. Van valakinek tapasztalata korábban erről, vagy hallott esetleg olyat aki részt vett benne?

Betti
Kép
betti0412

Mush!
Nem tudom már hol láttam, de a neve Pink or Blue. Keress már rá a neten. Azt hiszem amerikai cucc!

Mágens!
Nekünk szerencsénk van, én már készülök,hogy sok mindent az ebay-en fogunk megvenni! :lol: :lol:
susy75

Csakegy: mi volt a mai uh-n??? Remélem megnyugtattak, hogy tévedés volt...

Mush: annyira aranyos vagy, nagyon köszi a feajánlást. Ha időszerű és pénztárca szerű :D lesz a kocsi téma, írok.

Mágnes: milyen a kiskönyved? Nekem még a régit adták, de mondták, hogy amint ezek kimennek(a még meglevőek), akkor másmilyen lesz. Neked ezek szerint már az új van? Gagyi? :D
Vendég

Zöldi, gratula a kislányhoz! Látom, örülsz neki!

Mi is inkább arra vágynánk - de mióta az uh-n elég fiúgyanús volt, hangolódunk arra a változatra is ;) Igazából 1 fiút 1 lányt szeretnénk, úgyhogy végülis tényleg mindegy.

Vera, akkor hétvégén vsz nálad is kiderül....

Kép
trombibébi

Trombi! Nekünk tök mindegy ám, a kisfiúnak pont így örülnénk! :lol:

Kép
zölddisznó

Zöldi, gratulálok a kislányotokhoz! :lol: De jó már, hogy tudod, már én is várom, hogy megmutassák magukat! :lol:

Mágnes, én is pont azt a kocsit néztem ki magunknak, itthon tényleg drága, én csak a német e-bay-en nézegettem, de olcsóbban csak a hozzá csatolható hordozókat találtam meg. Nem küldenéd el, hogy találtad ilyen áron?

Mush, a Graco babakocsival kapcsolatos információk engem is nagyon érdekelnének! Köszi előre is!!! :lol: :lol:

verzso

Ó, de édesek vagytok, köszönjük a gratukat! (Lányom üzeni :wink:)

Kép
zölddisznó

Fehéralma!
Te még régi fajta kiskönyvet kaptál??? :-( Már én is újat. Elég snassz! Fehér, hatalmas betűkkel figyel rajta, hogy EGÉSZSÉGÜGYI MINISZTÉRIUM, meg hogy A várandós anya gondozási kiskönye. Tényleg nem szimpi!

Kép
Kép
lbernuska

Nekem is a régi van, 2006-os.

Kép
zölddisznó

Bellanitta!
Hogy érzed magad?

Csakegy!
Mi volt ma az UH-n???

Csajok!
Tudom, hogy már lerágott csont, de ma a Corában láttam kocsiba való babaüléseket E2-es besorolással. De a másik számozása az .../04 volt. Most akkor melyik az a szám, amit figyelembe kell venni? A .../04 szerint megfelel, az E2 szerint pedig nem?

Kép
Kép
lbernuska

Bocsi csajok, hogy csak úgy jövök, de beszoktam ide is olvasni és örülök, hogy ismerős arcot látok! :wink:

Jót mosolygok a kiskönyeken, nekem is régi van, 97-es pont mint fiamnál! :shock: :lol: :roll: 8)

Kép

Kép
gröni

Én sem értem ezt az E1-es, E2-es dolgot! Fiamé E1-es, Concord, 2002-es a Brendonban vettük nem kevés pénzért, nem hinném, hogy nem biztonságos! :roll:

Kép

Kép
gröni

Itt járt már valamelyikőtök? Érdemes elmenni?

http://www.babyoutlet.hu/

Itt is vannak leárazott babakocsik, bár nem tudom, hogy más üzlethez képest milyen az árszintjük.

Kép
Kép
lbernuska

Berni! Más brendonhoz képest olcsóbb, mert kifutó modellek vannak, de azért vidd apát az erszényével :wink:

Kép
zölddisznó

én is azt a fehér kiskönyvet kaptam... :? Jó ,tudom, mindegy az milyen , na de akkor is! Ilyet wordben szerkesztek 5 perc alatt! :?
Ráadásul én hülye a pelenkázóra tettem, csajszim felébredt, és persze az volt az első, hogy bevette maga mellé a kiságyba elolvasgatni.... :cry:

verzso:
huh.. hát őszintén szólva nem is emlékszem hol látta Apa, ő keresett rá, google-ba beírta a típust, és megnéztük szinte az összeset...:)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Szia Gröni!!!! Kép

Holnapra megadrukk!!!!!!!!!!!!!!+++++++++++++
susy75

Gondoltam elújságolom, hogy megvan a kombinált tesztem eredménye: 1:49000 :)
Majd azért még kiegészítem a 2. vérvétellel is.

Kép
trombibébi

Trombi! Ez nagyon jó!

Kép
zölddisznó

Berni: nekem is az új, fehér van, tényleg randa.

Trombi: Gratula!

Bár úgy látom, senkit nem hatott meg különösebben az ujjongásom a mai eredményeinkről :P (viccülök ám, mi örülünk, a felhők felett járunk, a többi meg nem érdekes), azért megkérdezném, hogy ha minden okés, akkor ugye nincs értelme elmenni kombinált tesztre?
bébic

bébic:
Szerintem, ha ok volt minden, akkor nem kell kombinált. A doki úgyis elküldene, ha látna valami gondot, de az eredmény jó lett. :)
A korod sem indokolja ugye?

Kellett sírni a számnak, hogy nincs tünetem... Alig bírom nyitva tartani a szemem, hányingerem is van.. (azért örülök, hogy legalább van valami....:) )

trombi:
Gratu az eredményhez!! :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Köszi, lányok! Én most nagyon örülök ennek.

És Bébic, gratula neked is, neked is örülünk ám:) :) :)
Sztem tényleg "idősebb" a babád, mert én 12+5-ön voltam uh-n, és 6,31 cm volt a CRL, és napra pont annyinak hozta ki a gép is. A korábbiaknál is mindig napra egyezett. (mondjuk a többi méretnél nálam is pár nappal többre hozta ki, de kor szempontjából azt hiszem a crl a legfontosabb, legalábbis a leletre is a 12+5 került terhességi kornak)

Kép
trombibébi

Mágnes: 27 vagyok, akkor úgy tudom, nem, csak 35 felett, ugye?

Trombi: ari vagy, köszi, tudomámén! :lol: :lol: Én is örülök mindenkiének, csak az utóbbi időben nem tudtam egyszerűen leülni a gép elé, de mostantól igyekszem jobban "jelen lenni".
Komolyan, így, hogy táppénzen vagyok, tizedannyit tudok a gép előtt ülni, mindig van vmi izé... :shock:

Nekem mindegyik korábbi UH 4-5 nappal idősebbnek mutatta, ez meg egyenesen 1 héttel!
UH néni szerint biztosan előbb születik, minimum 1 héttel. :)
bébic

bébic:
27 évvel nem indokolt, ha minden ok :) (én mondjuk 28 vagyok, mégis megyek, de az más tészta :wink: )

Kép
Kép
Kép
mágnes

csakegy:
Hol vagy? Mi volt uh-n??? Ma voltál ugye?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Vagyok, megjöttem:)

A kórházi UH-s teljesen elcs***te az UH-t. Nincsenek se amnionszalagok se bevérzés. Fuhhh...

Az Istenhegyin Hajdú doktornő viszont az összes jó pontot megérdemli ami járhat!!!!!!! (nagyon sokszor végigböngészett mindent, megint megnézte a babánk kezeit - lábait egészen az ujjakig, a szívkamrákat stb. Nagyon lelkiismeretes volt és abszolut nem értette hogy lehetett ennyire félrenézni az UH-t)

Most megkönnyebbültem:)

Más: gratula mindenkinek a jó teszteredményekhez:))))))))))
Vendég

Csakegy: ez szuperrrr, nagyon jó hír! :lol: :lol: :lol:
Az már nem annyira, hogy ilyen esetek előforulhatnak.... :roll:
De minden jó, ha a vége jó! :D
bébic

csakegy:
ez szuper! Örülök, hogy minden ok! :lol: Gondolom mennyire nehezen telt az idő a mai napig... :?
Melyik kórházban csinálták az uh-t?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Kistarcsa. Az a kórház egyre xarabb. Lillánál még alig kellett várni, most meg ugye még egy vérvétel is fél nap, az időpontos UH is minimum 1,5 óra késés stb. stb. Az orvosok meg mintha xarnának bele mindenbe. Ennek az orvosnak én csak egy nemfizető páciens voltam akinek hagy legyenek csak rémálmai a 18. hétig. Mit izgatja őt (ld. ha nem biztos a diagnózisban akkor miért nem tesz mellé egy kérdőjelt?). Aki nem tud megfizetni egy privát UH-t az meg stresszelje halálra magát:( (a saját dokim az továbbra is jó de nem tudom meddig fogja ott bírni... szerintem nem túl sokáig)

Mondjuk arra jó volt, hogy kicsit visszafogtam a tempóból (és elbuktam a pénteki vizsgát mert mára volt betervezve a tanulás de rohangálás lett helyette így kénytelen voltam átpakolni máshová).
Vendég

csakegy meg a tobbiek, gratulalok a szuper eredmenyekhez.

ma atmentem egy baratnomhoz, akinek mar 2 gyereke van. es teljesen kiboritott azzal, hogy arrol meselt, hogy az ultrahang milyen karos es minel kevesebbszer ultrahangoznak annal jobb. engem mar 3-szor ultrahangoztak es meg legalabb 3-szor fognak.
ti errol hallottatok mar?

KépKép
KépKép
mush589

Csaki! Huh, de jó hír!

[quote]m írta:inel kevesebbszer ultrahangoznak annal jobb

Hál'istennek ez baromság!

Ma csupa jó hírek jöttek! Juhéjjjjj!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Elöször is HATALMAS GRATULA mindenkinek a jó eredményekhez!!!

Zöldi:
Neked Gratula a kislányhoz!!! Irigy,irigy! :oops: :lol: :lol:

Nos, nekem is az eredményeim jók lettek mégis a doki elküldött kombinált tesztre. Tegnap voltam és jövő csütire lesz kész az eredmény... :roll:

Nem voltam 2 napig és alig tudok visszaolvasni... :wink: Szülinapi 'Buliztunk', tegnapelőtt volt a szülinapom és azzal szórakoztam :roll: , hogy kihivtam a mentőket édesanyámnak, mert annyira felment a vérnyomása, és fájt a szive, hogy muszály volt...Aztán meg a barátnőm irt, hogy nem élték tul a babák a bevérzést, kikaparták, szegény annyira elvan keseredve még velem sem akar tárgyalni :cry: igazábol még mindég nem tudják mi történt.Jövőhéten jön meg a szövettani eredmény, hátha okosabbak lesznek... Aztán meg anyós akasztott ki egy 'jó', hirrel...Ugyhogy igy telt a szülinapom... :cry:
Na de, majd kiheverem :lol:
Valaki megmondaná, hol nézhetem meg, hogy jók lettek-e a kombinált teszt eredményei? Van a net-en valahol ilyesmi? Vagy megmondják heyben? A dokihoz nem tudok visszamenni, mert mire kész lesz az eredmény mi már készülődünk Angliába...
Mush:
te hol laksz Angliában? Mi Farnborough-ba megyünk.Ott lakik a tesóm

Kép
Kép
Kép
f.marti

Marti! Boldog szüüüüliiiiiinapoooot! :lol:
És ne is gondolj a rossz dolgokra, amik történtek! Remélem, Anyukád jobban van már.
bébic

Bébic:
Köszi szépen! :lol:
Igen, anyum jobban van, hát lehetne jobban is, de mivel már nem a legfiatalabb 74 éves és tavaly volt egy agyvérzése, hát többet van rosszul mint jól. A családom mellett még az ő gondját is viselnem kell. Nemrég halt meg édesapám, január végén és még az egyedüllét is társul anyum rosszulétéhez.Amikor csak tehetem lemegyek a gyerekekkel hozzá, de ez nem elég neki.... :?

Kép
Kép
Kép
f.marti

Közbe megtaláltam azt amit kerestem az integrált tesztel kapcsolatban, felmásolom, ha esetleg valakit érdekelne... :oops:
http://www.downszures.hu/site.php?mid=1#10

Kép
Kép
Kép
f.marti

Mush, en is ugy utdom hogy teljesen artalmatlan, en eddig kb 18 darabon voltam.
MIvel indukalt terhesseg, ezert az elso 12 hetben hetente neztek, ja es az elejen volt amikor ketszer is egy heten.
Szoval, a dokim tuti nem nezte volna ennyiszer, ha karos...
Plusz meg privatba is elmentunk amikor volt valami param (megutottem a hasam, megeroltetttem magam), stb.

En eddig akarhol megkerdeztem (sajat doki, terhes gondozo, Bolgarkerek, Brendon), mindenhol azt mondtak, hogy semmi gond..

Szoval nyugi :D

Kép
zsiraf8

Sziasztok!

Képzeljétek, tegnap voltam a szemésznél (aki igen profinak mondható), nagyon alaposan megvizsgált, még egy szemcseppel a pupillámat is kitágította és így is megnézte, és azt mondta, hogy simán szülhetek természetesen.

Erre nagyon megörültem, akkor jött a kevésbe kellemes rész: mondta, hogy a szemben alul-felül el vannak vékonyodva az idegbigyók és egy későbbi idegleválás érdekében javasolja, hogy lézerrel csináltassam meg. Összesen egy apró heget tesznek be, ami kvázi odaszögeli a falhoz az ideghártyát.

Kérdeztem, hogy ez nagy baj-e, mire ő, hogy nem, meg, hogy örüljek, hogy olyan dolgot vesz észre, amit meg lehet javítani. Kérdeztem, hogy akkor megcsinálja és kész vége, rendben, azt mondta igen (olyan rutinszagúnak tűnt a dolog).

Szóval a lényeg, hogy tekintettel az állapotomra már hétfőre adott egy időpontot az egyik szememre, azt mondta a babának tuti nem árt, ne aggódjak.

Na köszi :shock:

Szóval most úgy aggódom, hogy nem aggódom. És arra gondolok, hogy ha nem megyek el a vizsgálatra lehet, hogy soha nem derül ki. Lehet, hogy örülnöm kellene az egésznek? Csak sajnos nem tudok.

Hát ez van, reméljük megoldódik.

Kép
mannababoca

Most visszaolvasva, persze rosszul írtam, szóval az idegleválás megelőzése érdekében kell megcsináltatni.
mannababoca

Csaki, örülök, hogy nincs semmi gond! Persze jobb lett volna idegeskedés nélkül, de még így mindig jobb, mint ha igaza lett volna a kórházi dokinak....

Mannababóca, ne keseredj el, fogd fel tényleg úgy, hogy jobb, hogy időben kiderült. Tudom, hogy ez ilyenkor végképp nem hiányzik, de utána tuti-szupi lesz a szemed;)

Bellanita - te már kiheverted a műtétet? Nagyon sajnáltalak érte...

Kép
trombibébi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?