Sziasztok!
Akkor mi viszünk görög salátát, meg tzazikit. Tányér, evőeszköz, pohár, szalvéta, mosogatószer, mosogatószivacs, mosogatási lehetőség van ott?
Gyöngyi!
KÖSZÖNÖM!!!
(Jó sok meló szakadt a nyakadba miattam! Megcsináljam én a fele husit?)
Angi!
Nem akarod Lidikét nekem adni? Adok cserébe egy korán kelős, és nem visszafekvős Kevét! Naaaaaaaaa?????????? (Á, ezt nem gondoltam komolyan, de azért irígykedem!)
Melitta!
Jaj, ez borzasztó! Nektek is lesz mit mesélni az unokáknak! Apának gyors felépülést! Ha kell valamit segíteni, szólj! De tényleg!
Zazi dumája továbbra is csúcs!
Baba biztos így marad már, tudja ő, hogy mi a dolga!
Méreteket mondott a doki?
Eszter!
Én uram se bírja a gyerekricsajt, főleg akkor nem, ha az
Ő kölkei körül ricsajozik a többi, és ő a sajátját ezáltal veszélyben érzi!
Te jó szoktál lenni az ilyen táplálkozás-izékben! Én ugye a Déva ekcémája miatt nem ehetek semmi tejterméket. Ez a laktózmentes dolgokra is vonatkozik? Láttam ilyen joghurtot, tejfölt, sajtot, és bizony ezek eléggé hiányoznak. (Bár most a kesudióra gyanakszunk. Tejtermék elhagyása miatt mondták a dokik, hogy olajosmagokat egyek.
)
Anita!
Én nagyon drukkolok pénteken, bár tuti nincs baj! Nézd meg, hogy Annácskával is mit műveltek, a bátyáméknak azt mondták, hogy rosszabb, mint egy valódi down szindrómásnak, stb. Ez egy nagyon elavult vizsgálat, már szinte csak nálunk csinálják, és állítólag itt se fogják már sokáig. 12 hetes UH-on látszott az orrcsont? Mennyi lett?
Cory!
Jó lenne, ha tudnátok jönni!
Többiek?
Valaki tudna nekem hozni egy Liberó nyuszit a zacskó tetejéről? A fogantyúnál van kb. 2×2 centis. Köszi!
Ma Attila volt délután a kölkökkel, és mesélte, hogy Keve odabújt a Dévához, és azt óbégatta neki:
"Isten hozott, Déba, Isten hozott!"
Délelőtt meg elesett a hallban, sírt, és föl kellett hívni Apucit. Elpanaszolta neki, hogy elesett, és megütötte a popsiját. Attila kérdezte, hogy hol esett el, erre kirohant a telefonnal a tett helyszínére, lehajolt, és elkezdte neki mutogatni, "Itt, itt!"
Egyik este zuhanyzáskor megemeltem a fütyijét, hogy le tudjam alatta is öblíteni, erre azt mondja nekem: "Ne szakitsd le a fütyim, Anuszi!"