Sziasztok!
Ti aztán írtatok megint, próbálom összeszedni amit írni akartam, remélem be tudom fejezni.
Szóval, nem tudom írtam-e Lili tegnap volt pont 7 kg. egy hét alatt 220-at hízott.
És tegnap volt az első nap, hogy a nagykádban fürdött apával. nagyon élvezte ahogy hullámokat csinált a lábával és pacskoltuk a vizet. aztán hason tolta előre-hátra.
Egyébként úgy keltettem fel a fürcsi előtt, mert akkor akarta bepótolni az egész napi kevés alvását. Már 2 órája aludt. Igaz most is 7-kor fürödtünk, de csak 3/49-kor volt hajlandó nagy nehezen elaludni.
És most én sem aludtam olyan korán, talán 11-kor. Most alvás helyett - hosszú idő után - mással foglalkoztunk apával mint az alvás
. Aztán 11-ig fél óránként felsírt Lili is, nem tudom miért, nem kelt fel. Volt hogy 1x visszafordítottam a hátára, mert addig az oldalán feküdt, gondoltam biztos elzsibbadt már a karja amin feküdt.
Aztán amiket írtatok:
Szilcsi:
Nagyon sajnálom a kis Lalikát, hogy nem javul az állapota. Szegényke. A pólón lévő minta az nálunk is a tutit dolgok közé tartozik. A kiságyat pedig ha téged ez megnyugtat akkor tedd le nyugodtan. Bár ha magamból indulok ki akkor biztos állandóan ez járna a fejemben, hogy ha nem vagyok ott, biztos akkor történik majd valami, uh. én már tudnám nyugodtan az ágyban hangyni. Inkább féljünk, mint megijedjük.
És szerintem ilyenkor már van hiszti is náluk, nem mindig azért sírnak mert pl. fáj valami, vagy éhes stb.
Orsi:
Egyetértek, mindenki saját maga tudja eldönteni, hogy mi jó neki és a babának és aszerint cselekszik, na és amitől még te is nyugodt leszel.
Mérés: én is mérem, de engem ez nem idegesít sőt - mint már többször írtam. De tudom nem mehet sokáig ez így. Viszont akkor könnyebb elhagyni, ha tudod elég a tejed, viszont amikor nem, akkor én azon idegeskednék, hogy vajon most elég volt-e vagy sem, nekem ez a bizonytalanság érzés az ami miatt mérem.
momoska:
momoska te mindig olyan jól meg tudod fogalmazni a dolgolat. és igazad van abban, hogy nem tudhatjuk, hogy mikor- mivel teszünk jót, vagy rosszat. akésőbbiekre nézve mi az amivel ártunk, ami hátrányukra lesz.
Az érzések amiket leírtál, sajnos néha én is így vagyok ezzel, hogy ingerült leszek már ha nem alszik el hosszú idő után, pedig látom hogy baromira álmos és fáradt. Legszívesebben szentségelnék egy nagyot, de nem lehet. És biztos hogy ezt megérzi és ettől ő is ingerültebb lesz és még jobban nem fog aludni.
Azt hiszem lazábban kellene nézni ezeket a dolgokat.
A 3 nap sírást nem úgy kell ám érteni, hogy egyfolytában sírt, csak az elalvásoknál, bár ez is elég sok, ha azt vesszük, hogy akár 3/4 órát is sírhat.
Elalvás: tegnap 1x volt, hogy nem ringattam, mesét olvastam neki, akkor abbahagyta a nagy sírást, csak nyöszörgött, aztán amikor megunta, 2x kivettem, vissza és aludt. Persze akkor már jól elfáradt. Aztán 1x meg előbb kellettt adnom neki enni és abba aludt bele. Megint össze-vissza ettünk du. De azért még van ringatás is, főleg este, mert akkor hamarabb elalszik. De azért próbálkozom, csak lassan fog menni nekem,.....
Na megyek mert már baromira sokat írtam, nem lesz türelmetek elolvasni, na meg Lili is nyügi, megyünk alukálni.....
Na vajon melyik lesz???