Sziasztok!
Látom megvolt a tali és jó volt. Hú, és igazolni kell a hiányzást?
Én továbbra is azzal tudom, hogy jöttek hozzánk névnapozni. Bár nem tudom, hány órakor volt a tali, lehet addigra már elmentek a látogatók, de utána még összerámoltam, és totál ki voltam purcanva.
Aztán jött a hétfő! Elmentem boltba, s mire haza értem (panellakó vagyok:x ) olyan szintű tömény festékszag volt a lépcsőházban, hogy nem mertem levegőt venni, míg felvitt a lift. Ki volt régebben írva, hogy festik a szemétledobók falát minden szinten, na de zománcfestékkel?! Tudni kell, ablakok nincsenek, szellőztetni nem lehet
Aztán tettem-vettem a lakásban, és éreztem, hogy már a bejárati ajtón kezd a lakásba, a folyosóra is beszivárogni... Bezárkóztam nyitott ablak mellett a szobába, estére pedig elmentem a tesómhoz aludni. Tegnap haza jöttem, továbbra is elbarikádozva a szobában, mert a folyósón és a fürdőben még mindig érezni az enyhe változatot, ugyanis 3 napig csinálják. Remélem, ma már befejezik! Szerintetek ez mennyire veszélyes? Nagyon bosszant... A 2-3 liftezésnél jól beleszagoltam, bár igyekeztem kendőt tenni az orrom, szám elé. A fürdőben enyhén érződik, ott kénytelen voltam/vagyok perceket tölteni.
Ani, a kicsik egyszerűen gyönyörűek
Timi, miért,kihez mész a Nap rendelőbe?
Móni, örülök, hogy nem ijesztgettek tovább rózsaszín pöttyök. Remélem megnyugodtál. Akkor uh-ra nem volt szükség, ugye?
Árnika, hogy haladsz a dolival?
Vanda, Pasi ne izguljatok a korai vérvétel miatt, a 9. nap általában már a teszt is kimutatja (főleg az érzékeny tesztek), hát még akkor a vérvétel 10. nap. Engem is így hívtak vissza, hogy mehetek a 10-11. nap körül, mert utána hétvége jött. DRUKK++++++++++++
A para természetes, de kitartás, mindjárt péntek
Kjaja, Szmet++++++++++