Azt hiszem ma az elmúlt napokhoz képest tumultus van.
De örülök, hogy lassan Mindenki megvan és életjelet ad magáról.
Zsu!
Sajnálom, hogy Pannika mégsem produkálja az elvárt súlynövekedést. Mondjuk ha a képeket nézem, ez nem igazán látszik, szerencsére. Azon gondolkodtam, irtad, hogy szopcsi után is van még tejcsid, igy valószínűleg nem a mennyiséggel lehet a gond. Lehet már nem olyan tápláló számára , csak a stagnáláshoz elég. Hát nincs mit tenni ilyenkor valóban a hozzátápálálás marad. Ha vigasztal én Bencénél 5 és fél hónaposan , Dorkánál már 4 és fél hónaposan elkezdtem, igaz Dorka nehezen akarta eleinte elfogadni. De mondjuk ő kaja terén most is külön kategória.
Az nagyon jó, hogy Pannika elfogadja és babáknak szerencsére eleinte ízlik is minden vacak ízű pép. Persze minél több ízt megismer majd annál ügyesebben fogja felismerni a finomságokat és a kevésbé ízletes eledeleket.
Gyönyörű a feltett képeken mint mindig a csajod.
Olgi!
Látom, unalom továbbra sincs nálatok.
Hajrá a felújítással, vigasztaljon, egyszer csak kész lesz már minden. És anyukád is lassan itt lesz Veletek.
Kérdezted mi érdekli a fiamat igazán. Na ez nagyon jó kérdés , mert azt veszem észre hogy keresi önmagát, fellángolásai vannak. Úszni hordtuk tavaly, eleinte nagyon imádta, de amint a tanmedencéből a mély vízbe vitték őket ott is eltört a mécses, és kézzel-lábbal tiltakozott az úszás ellen. Aztán szemölcs volt a térdén, azt leszedték és nem mehettünk uszodába míg ez teljesen be nem gyógyult. Fiam , látszik, hogy gyerek, mondta is jó hogy van szemölcse, legalább nem kell úszni járni.
Néptáncot már a kezdetektől hajtotta hogy ő azt nem szeretné, de a mozgása és a ritmusérzéke hogy fejlődjön csak járattuk. Óvónő szerint is buli az egész, biztos megszereti... hát nem azt vettem észre. 25 gyerekből 5 nem járt a csoportból és az az 5 egyébként is adta alájuk a lovat, hogy mekkora hülyeség a néptánc.
Apával ha lemennek focizni csak az első nagyobb fáradságig lelkes, utána már tötyög-lötyög, nem igazán érdekli az sem. (persze ez azért gondolom nem kirívó eset) Mondtuk neki a focisulit, lelkes is volt, de most arra is azt mondja, hogy inkább nem. Nyári táborokkal próbálom lelkesíteni (Józsán, heti 2x angol + lovaglás + játszóterezés és játékos programok) de nem érdekli.
Azt veszem észre, hogy sokkal érzékenyebb mint Dorka, hamar el is sírja magát fiú létére, és ragaszkodóbbnak is tűnik. Dorka sokkal lazább, megy fejjel a falnak, Bence sokkal megfontoltabb.
Matematika nagyon fekszik neki, meg a tudományos dolgok, vulkánok, földrengések, bolgyók... ezekről ha mesélünk tátott szájjal fgyeli. Szerintem nem mozgékony, hanem kis tudós típus lesz belőle.
De majd meglátjuk mit hoz a jövő.
Gondolom ha ilyen szép képet varázsoltál ide fel nekünk az azt is jelenti, hogy 5 éves házassági évfordulótok van/volt/lesz a napokban.
Gratulálok, és még legalább 50-60 hasonlóan csodás együtt töltött éveket kívánok Nektek!!!!
Évi!
Végre Te is köztünk ismét: Örülök neki.
Reméljük nem lesz egészségügyi problémád és a hónaljadban a duzzanat csak átmeneti. Ha pici gyulladás van a szervezetben akkor is a nyirokcsomók hamar jeleznek, valószínűleg ennyiről lehet szó.
Sógornőm, ha stresszes, hajtós időszakát éli neki is meg szoktak duzzadni, de neki még a tarkója fölött is. Én is meglepődtem, de a szervezete igy reagál. Aztán amint nyugisabb körülötte minden ezek szépen visszahúzódnak.
Úgyhogy próbáld Te is nem túl aggódni, ha lehet.
Szabika még befordulhat a normál start pozícióba, van még egy kis ideje erre. Hátha....
Ecccer leírod nekem a mandulás golyó receptjét??????
Annyira fini volt.
Pintyuska!
Fogászat????? Brrrrrrrrrrrrr.......... de útálom én is.