Sziasztok!
Szirwen, masfel het alatt 2 kilo az nagyon jo! Remeljuk, minel hamarabb lesz netetek.
Edith, nagyon kellemetlen lehet viz nelkul. Nincs asvanyvizetek otthon? Nekunk mindig van egy csomo uveggel, ugyhogy ha viz nelkul maradnank, akkor azzal mosnam meg a gyumolcsot.
Bororol nagyon cuki az a kalapos kep! Olyan huncut pofija van.
Nagyon csini menyasszony voltal. Te, ugy tunik a romaniai fotosok elorebb jarnak, mint a magyarok! Nektek mikor volt az eskuvotok? Nekunk 5 eve, de analog geppel fenykepezett a fotos, ugyhogy nincs meg cd-n sajnos. Tavaly bementunk megkerdezni, hogy mennyibe kerulne digitalizalni a kepeket (beszkenelnek a negativokat, amiket persze maguknal tartanak) es kepenkent majdnem 4000Ft lenne. Azt hittem elajulok. Mondtam a ferjemnek, hogy szo se lehet rola, van profi szkenerunk (csak most nincs bekotve), majd ha mindent elrendeztunk a hazban es lesz egy kis idom, beszkenelem en egyesevel a kepeket. Ezzel a szeknerrel nagy felbontasban lehet dolgozni, ugyhogy utana hatalmas mereture ki lehet nyomtatni a kepeket. Aztan majd egy dvd-t is osszedobok. Na, en ezert nem tudtam meg nektek eskuvoi fotokat mutatni, mert nincsenek digitalizalva.
Sajnos fotozasban nem nagyon tudok segiteni, abban meg en is segitsegre szorulok, de kepeket nagyon tudok kritizalni, ha nem jo a beallitas. Azert jo lenne megtanulni profin fenykepezni is, foleg, hogy nekem meg penzembe se kerulne, haznal van a mester. A vicces meg az, hogy o meg retusalni nem nagyon tud. Szoval, jol kiegeszitjuk egymast.
Mazsuzs, Bogyo, tenyleg ne bunozzetek, mert a vegen meg engem is magatokkal rantotok!
Bogyo, erdekes, hogy pont a sargaborso fozeleket nem szereted. En nagyon keves fozeleket eszem, talan csak krumpli es sargaborso az amit megeszem fozelekkent. A krumplit most viszont nem lehet meg kemenyitonapon sem, mivel tejfol van benne. Kivancsi vagyok, hogy Gyuri meddig birja majd.
Ne, is emlegesd a cseresznyet! Ugy ennek, de itt nincs. Amikor meg van, olyan mereg draga es meg izetlen is.
A multkor irtad, hogy megkerted anyosodat, hogy fagyassza le neked. Fagyasztottal mar cseresznyet? En is megakartam kerni apukamat, mivel nekik rengeteg van, de azt mondja, hogy o egyszer probalta es nem jo fagyasztani, meg az ize is elmegy. Epret viszont fagyasztanak nekunk egy csomot.
Jaj, meg olyan isteni fekete szedruk van! Nagyszemu es nagyon edes. Az is jo fagyasztva. Nalunk csak ribizli es egres van a kertben, de nem valami edes. Gondolom nem eri eleg nap. Bar a ribizli amugyis savanykas.
Mazsuzs, meg a fozelekre visszaterve, en regen el nem tudtam volna kepzelni, hogy hus nelkul egyem. Elso alkalommal egy kicsit kinlodtam is a sargaborso fozelekkel, de masodszor mar jol esett.
Ma ebedre 2 falat sos croissant-t ettem es 1 csokis muffint, vacsira pedig grizes tesztat fogok csinalni. Felcsereltem a sorrendet, mert pont ebed elott mentunk a bolcsibe beiratkozni es nem volt idom fozni.
Nehezemre esik, de ugy dontottem, hogy 2 eves koratol 2 delelottre beadom bolcsibe Lollit. Annyira szeret gyerekek kozott lenni, hogy szerintem jo lesz neki, ha nem csak velem log itthon kettesben. Mondjuk nem sok ido, mert kb. 2 es fel-3 orara veszik be oket. Nem voltam elajulva a bolcsitol, szerintem az en 30 evvel ezelotti bolcsodem is kulonbb volt, de ez kozel van hozzank (kb. 5 perc seta). Az viszont tetszett, hogy beneztunk a 2 evesek csoportjaba es pont enekeltek babajelekkel. Mi is babajelezunk itthon. Van egy dvd-je is es imadja. Tegnap olyan edes volt. A vacsoraja utan az apja betette neki, de o meg az etetoszekben ult a konyhaban. Meghallotta a dvd-jenek a zenejet es teljesen bepanikolt, hogy lemarad rola. Magyarazott nekem ezerrel es mutogatott a nappali fele es nezett ram, hogy vigyem mar oda, mert lemarad rola.
Visszaterve a bolcsire, nem vagyok azert elajulva tole, mondtam is a ferjemnek, hogy nezzunk meg masikat is, de az a baj, hogy a tobbi messze lenne. Azt mondja a ferjem, hogy higyjem el, Lollinak ez is fog tetszeni, mert ott lesznek a gyerekek. Hat, lehet, hogy igaza van. Ja, amin le voltam dobbenve, hogy volt egy csomo minden lengyelul is kiirva!
Angliat annyira elleptek a lengyelek es nem tudnak angolul, hogy kiirjak nekik a dolgokat lengyelul. Azert csodalom az angolokat, hogy ennyire toleransak. Szerintem a magyarok fele ennyire sem lennenek azok, ha ellepnek Magyaroszagot a kulfoldiek es meg csak nem is beszelnek a nyelvunket.
Most elkoszonok, mert Lolli felebredt. Egy kicsit elcsusztunk a ma delutani alvassal a bolcsi miatt. Szerintem nagyon felpergette az a sok gyerek latvanya Lollit, ugyhogy nagyon nehezen aludt el.
Ejszaka meg ismet retusalok, ugyhogy mar nem hiszem, hogy irok. Majd holnap megprobalok jonni.
Hajra Csajok! Olvasszuk le azokat a rusnya kilokat!
Olive