Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok !

Régen voltam itt Bárány tényleg mi újság ? Remélhetőleg azért e csönd, mert már az egészséges babust tartja a kezében. :wink: :roll:

http://www.sebesviz.hu/index.php?option ... e&Itemid=1

Én még nem voltam itt, de szerintem a kép alapján gyönyörű hely lehet, nézzetek szét a honlapjukon.

Ami még nekem nagyon bejön (bár Ny.-Mo-on van) Kehida. És ott nem messze van egy appartmanház étteremmel: www.kehidagold.hu Bár inkább suli idő alatt szoktunk oda menni, mert rengetegen vannak hétvégén meg nyáron sajnos a fürdőben. :)
calella

Bocsánat, hogy megkéstem, kicsit el voltunk havazva! :oops: :oops:

BOLDOG NÉVNAPOT TÜNDE!!
Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi

Én még itt vagyok csajok!!!
Köszi az érdeklődést..2-3 nmaponta ctg és orvos.
Jövő hétfőn azaz 9.-én császároznak...
Nagyon szorítsatok hogy addig és akkor is minden rendben legyen!!
Vendég

Huuu tényleg :oops: :oops:

TÜNDI.

IGAZ MEGKÉSVE,DE

NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK

Kép

KépKép
KépKép
cleo27

Bari.

Persze,hogy drukkolunk.nagyon kivi vagyok ám Dávidra.bizti jó nagy fiúcska lesz.és persze hidd el,hogy minden oké lesz addig is,akkor is...és persze császi után is :)
CTG-k jók szoktak lenni?nem szunyál?

Andi

KépKép
KépKép
cleo27

Eddig jók voltak a ctg-k kopp kopp :?
Egyszer hiperaktív volt és akkor kelett ismételni,hogy lenyugodjon,de utánna lenyugodott.
Tegnap meg olyan lájtosan mozgott én azt hittem,hogy rossz lesz az eredménby de a doki szerint tökéletes volt az is...
Persze én még itthon azóta is rágodom,hogy tényleg jó volt -e
Hát én már csak ilyen vagyok..
Vendég

Köszi lányok. :)

Bárány: minden rendben van és lesz is! :) Paramama :lol: :lol:

Voltunk méreckedni 9,300 gr és 73cm-ik vagyunk. Tök jó itt másképpen mérik a hosszúságot, mint ott márián.. :) Így most kevesebb van a könyvemben,mint volt ott. :lol: Na mindegy. :)
Így is nőt 1cm. :)
varga tünde

Tündi.

aztaa.jó nagy Domi :shock: :shock:

Szóval...maradtunk nyaralásban hajdúszoboszlónál-de egy tök új helyen leszünk. :D :D
De azért még a Balcsira is le szeretnék menni-ha más nem 1-2napra :)

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

[quote="bárány"] írta:bárányn még itt vagyok csajok!!!
Köszi az érdeklődést..2-3 nmaponta ctg és orvos.
Jövő hétfőn azaz 9.-én császároznak...
Nagyon szorítsatok hogy addig és akkor is minden rendben legyen!!

Számmisztikailag (aki ismeri) a 9-e nagyon jó szám! :lol: Ha másért nem, hát már ezért ne félj! :wink:
calella

Callela remélem tényleg így van :lol:
Vendég

Tündi nagyon jó súlyban van a fiad :wink:

Kory nem minden gyerek van jó húsban!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nekem Szilvi igen de Szindi továbbra sem...ajállom figyelmedbe a combjait...
Kép

Kép
Vendég

Bárány: tényleg nem egy sonkás csajod van. :)

Cleo:ha gondolod összehozhatlak itt is sión egy szálásadóval meg márián is.van ismim :)
varga tünde

Sziasztok!

Csak bekukk, látom mindenki OK!
Martin szemüveges :cry: +1 cilinderes mindkét szeme, de naon csini lesz, majd pénteken teszek fel képet, ha még élek, mert névnapozunk.
Tündi, sok boldogságot!
Norbinak tengely problémája van, majd szeptemberben pupillát tágítunk, és alaposan megnézik.
Ezt azért nem gondoltam volna! 3 hónap alatt mindkét gyerek szemüveget kap :cry:
És ősszel jönnek újra a füles bajok.
Amúgy elromlott az autóklímánk - 200-300 rugó, jövőre akartuk lecserélni, de így még marad. Ma elkezdett szarakodni a telefonunk, még mi jön?!
Ja, anyósék a hétvégén :cry:
Egyik csapás a másik után...

Jobb napokat! ÜDV!

Éva

KépKépKép
agmano

Sziasztok!

Tündinek nagyon boldog névnapot,így megkésve is!
Hatalmas Domi!
Olivér is 72cm,a súlya persze a Domié közelében sincs.
Mondjuk nem panaszkodom,mert megtapasztaltam már rosszabb
súlyt is.
Tök jó nektek főleg így nyáron a Balcsi közelébe.
Nekünk meg marad a közelbe a Mátra meg ilyenek.

Cleo!

Akkor nektek maradt Hajduszoboszló?
Én megfogadtam idén már nem megyünk oda.
Nálunk is kialakult a rövid pihenés,ami nem éppen a közelünkben van.
Jún.12.-től 4 napra megyünk Zalakarosra.
Remélem legalább ilyen idő lesz,és nem akkor lesz a nagy meleg utánni lehülés.
Aug.-ba meg Gyulára szintén 4napra.
A kettőböl lesz 1hét 1 nap,de legalább 2szer megyünk! :lol:

Éva!

Hát sajnálom a szemüveg dolgot,nem jó az se gyereknek se felnőttnek.De a mai világban egyre többen viselik.
Jobb lett volna ha 18éves koruk után jutnak ide,mert akkor már több lehetőség van,kontaklencse,lézeres szem műtét.
Ők mit szólnak a dologhoz?
Fel a fejjel,rossz dolgok után majdcsak jó dolgok következnek!

Barikám!

Hát nem irigylem a szülés előtti időszakodat,na meg a rákövetkező 3hónapot sem! :lol:
Látod,koraszülött már nem lesz!
És minden rendben lesz!
Majd szidod még biztos a fejedet,h.ennyit paráztál+ a családot is.
De ez csak utólag értékelődik át az emberben sajnos.
Amikor benne van az ember,akkor nem tudja magát az adott dologról leállítani,sajnos én is ilyen vagyok.
pl.az evés!
Jut eszemben Szindi nagyon csinos,sokan irigylik a mai világban ezt az alakot,én meg leszek elégedve ha Kinga ennyi idősen így fog kinézni.
Ilyenkor már szerintem nem gáz,vagyis ennyi idősen,csak ilyen kis gyermekkorban aggasztó,meg figyeli mindenki.
Szilveszter ő meg teljesen átlagos!
Látom,nagyon szeret ilyen pókféléket magára aggatni. :lol:
Nagy mozgásokkal mi újság?

Kingáék holnap ilyen kirándulás félére mennek,vagyis a szomszéd község ovijába vonatoznak át,és a fő lényeg ugye a vonatozás!
De a délelőttöt a vendéglátó oviba töltik!

Na,ha mindenki ennyit írna,akkor nem haldokolna a topic.......

Kép

Kép
kory

Hali.

Tündi. Köszi,de ez majd ahogy jön úgy puffan kirándulás lesz :lol: :lol: :lol: .Ha elunják a balcsit a gyerekek akkor valszeg késő este hazajövünk.

Bárány.nagyon csini és nagy csajod van.tök szép az arca is+minden.az meg hogy vékonyka tuti előny.hány csajszi fog írígykedni rá :wink: :D

Calella,Ti hogy vagytok? nálatok lesz nyaralás?

Kory.tök jó helyekre mentek.így is szupi hogy 2nyaralásotok lesz-még ha picit rövidebb is.na,kivi leszek Gyulára (bizti jó lesz)
Zalakarosra v.Kehidára tudod mi is mentünk volna-de Apa a nagyon messze van kategóriára minősítette. 8)
Kinga ovizik még?

Évi.de jó,hogy jelentkeztél.
Sajnálom,hogy szemüveg lett a vége,de hidd el a gyerekek jól állnak az ilyen dolgokhoz,bizti hamar megszokja.Kivi vagyok milyen szemcsije lesz-majd tegyél tényleg képet.
nemtudom érek-e majd vele valamit,de én beadatom Sziszinek a Pneumo (jól írtam??? ) szurit aug-ban...hátha legalább lecsökken a fülgyuszik száma :(

Gyöngyi.ha -ho!!!!!!! mizu?

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Az milyen szuri?
És mire jó?
Mennyibe kerül?
Én eléggé oltás párti vagyok..(kivéve barihimlő)
Vendég

Sziasztok!

Én már úgy vagyok az oltással, hogy váladékban nem volt jelen a baci, anatómiailag szűkösek a járatok a fiúk fülében, úgyhogy nem adattuk be. Különben is csak Norbinak lehetett volna a kora miatt. Úgy tudom 16-18 ezer Ft. Én a mandulakivételre hajtok :lol: Nappal is ébren szuszog-hortyog a gyerek, elég szar ezt hallgatni, és az oviban is biztos a többiek is hallják, nehogy kiközösítsék.
A szemüveg gondolata egyelőre tetszik neki, én is azt hordok és sokan a családból, így nem lesz ő a kirívó különc. Oviban 3 szemüveges lesz így a csoportban. Csak sajna a legjobb barátját átviszik másik oviba, a másik kisfiú, akivel játszani szokott, visszamarad középsősnek, a maradék fiú pedig nagyon vadóc. Nem tudom hogy viseli majd, talán még van 1 békésebb, akinek az öccse Norbival fog együtt járni, majd kicsit találkozgatunk nyáron, hogy összeszokjanak a kicsik és a nagyok is egyaránt.
Nyaralás? Még azt sem tudom mikor... Júliusban. Van/lesz 3 adag üdülési csekkünk, valami szuper kikapcsolódásra vágyom. Wellness félpanzióval. Gondolom last minit lesz.
Bárány, közelít a nagy nap. Bírod a frontokat?
Puszi!

Éva

KépKépKép
agmano

Bari.

kukk meg-itt szerintem minden fontos infót megtalálsz. :) -én mondjuk a középfülgyuszis bajok csökkentésére gyúrok 8)

www.pneumo.hu

KépKép
KépKép
cleo27

Köszi...beleolvasgattam...ez nekünk nem kell...
Majd ha esetleg a kicsinek...
Vendég

Bari.

hát persze, :) én sem adatom már be Zsoltinak.de Dávidnak majd lehet,hogy tényleg jó lenne...persze ez még odébb van :wink:
Ma lesz CTG? Kórházi cucc gondolom útrakészen 9-ére?

ANdi és

KépKép
KépKép
cleo27

Majd olyan 10-11 felé indulunk..
Hát olyan 90%-ig kész a korházi cuccom.
Még a kicsinek nincs meg minden amit vinni kell :oops:
Remélem itthon töltöm még ezt a hétvégét,és akkor beszerzek mindent
Vendég

Cleo 27.

Szia! Mi idén is Balatonlellére megyünk (Malév üdülő), és 2x 1 hetet kértem, mert két évvel ezelőtt 8 nap után babus olyan vírust összeszedett, hogy buktuk a további nyaralást, nem merek egyhuzamban két hétre menni.

Jól vagyunk köszi kérdésed, éppen könnyes búcsúra készülünk az alsós tanító néniktől

:cry: Nagyon szerettük őket. Drukkoljatok, ha minden igaz a tagozat búcsúztatón megismerjük a felsős ofőt. :oops:
calella

Brrrr....suli!

Előre félek tőle, bár kicsit várom is. Ősszel még előkészítőt kezdünk, de ez fogja nagyban befolyásolni a heti időbeosztásunkat.

Calella!
Megvan már az ofő? Tényleg 5-től még környezetismeret vagy már földrajz és biológia is van? Milyen tanuló a lánykád?
És már kérdeztem talán vagy csak akartam, tesó nincs? Lesz? Lenne erőd újból pelenkázni? Mivel foglalkozol? Írjál magadról!

Gyöngyi? Akkor most Neked is szüneted lesz? Hú, de irígy vagyok! Én meg dolizhatok a dögmelegben, gyerekek bedobva az oviba....

Bárány, valszeg már nem jövök hétfőig. Megint duplán névnapozunk a nagyszülőkkel, holnap az enyémek, vasárnap anyósék. Szombaton ovis gyereknap - ha esik, akkor bent.
Szóval már korábban írtam mindenfélét, tudod! Ügyes légy! Lazíts! Sok minden fejben dől el! Jól fog sikerülni!

Pussz!

Éva

KépKépKép
agmano

Bárány!

Már írni akartam,h.a férjem is jún.9.-én született,és nagyon klassz pasi :lol: ! Jó természetű!
Ha addig nem "talizunk" könnyű,gyors szülést,sok megható,győnyörködő pillanatot kívánok a kisfiatokban!!!
Legyetek nagyon egészségesek és nagyon boldogok!
Ne felejtsd el mi a háttérből gondolunk Rátok és szurkolunk!
De remélem addig még írsz!!!!!!!!!!!!!!!!

Andi!
Holnap az utolsó nap az oviban!
Végülis jó volt,és elmondhatom,h,szereti Kinga.
Remélem ez nem merül feledésbe szept.-ig!
Ti meddig mentek?
Írtam,h.Kingáék vonattal voltak kirándilni,na azóta meg van róla győződve,h.,ő a Thomason ült :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
kory

Sziasztok!

Huuu Bárány.. :) Remélem írni fogsz miután haza jöttök. :)

Kory: torna? képzeld mostanában Beni nem akar enni,eddig ilyen nem volt :shock: . válogat,ezt nem ezt igen stb. kiakaszt vele minket..

Tök jó lányok ti mentek kirándulni.. :wink: :wink:

Képzeljétek kész lett a szobánk.. Tegnap fejeztük be a tapétázást,most már csak takarítanom kell meg szépítgetnem. Ja meg a függönyt is meg kell vennem és varnom.De ez már részletkérdés..

Most már az előszoba meg a fürdő van vissza,de előbb a játszóteret csináljuk meg,had tudjon Beni homokozni..

Múlt 7en elaltatuk a kutyánkat.Annyira kivolt idegileg,hogy mindent széttépet mikor beindult a dörgés villámlásra.Benit már 3-4 szer megkapta ha nem úgy gyúlt hozzá,engem 1szer mikor megfogtam,hogy ne szökjön el.. A doki szerint a szive is kivolt,szegény nagy beteg volt.Most már pihenhet.

Nekiálok főzni valamit... Ja.. :

Domi csak reggel szopizik már,erről is lekéne szoktatnom,mert már 3 hete pötyögtetek,voltam dokinál, a szopisgyógyszert szedem még össze-vissza ingáznak a hormonok.. Bekellene állítani,mert nagyon rossz az állandó vérezgetés.. Viszont nem tudom mit adja a tejci helyett,tápit nem issza meg,de valami gyors kaját kell kitalálnom,mert reggel 5kor kell és gyorsan-gyorsan kaja,mert balhézik ha nem.. Szerintetek?
varga tünde

Bárány!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ÓRIÁSI SZURKOLÁSBAN VAGYOK!
LÉGY ÜGYES!!!!!!!!!!!!!!!!!
MINDEN RENDBEN LESZ!
ÍRJÁL MILYENT TUDSZ!!!!!!!!

Kép

Kép
kory

ÉN is szintúgy mint Kory!!!

HAJRÁ BÁRÁNY !
varga tünde

Megszületett Dávid 2008.június 9-én.
3750 gr. és 55 cm.
Bari-Nagyi
Vendég

Megszületett Dávid 2008.június 9-én.
3750 gr. és 55 cm.
Bari-Nagyi
Vendég

GRATULÁLOK!

Szép nagy baba lett.. :) Sok boldogságot Dávidkához.. :)
varga tünde

[size=24]Nagyon nagy gratula!
Jó egészséget és sok boldogságot kívánunk a kis babának(aki nem is
olyan kicsi),és az egész családnak![/size][color=red]
[/color]

Kép

Kép
kory

DÁVIDKA!!

Isten éltessen anyukáddal együtt születésed alkalmából!!!

Kép

Bárány!!
Nagyon örülünk Dávidkának :lol: :lol: :lol: Remélem meg tudsz nyugodni kicsit és élvezed a kistököst!! :lol: :lol:

Tünde!!

Milyen jól haladtok!! Bár nem cserélnék veled :oops: :oops:
Tejcsi ügyben: én tuti maradnék a cici mellett, ezt a leggyorsabb odaadni reggelente, nálunk is ez volt a döntő érv!! :lol: :lol: És sokszor még vissza is tudtunk aludni!!
Tudod, hogy a tej minimum 1 éves koráig nem javasolt. Nálunk jó volt a tejpép is, azt elég gyorsan el lehet készíteni

Kutyusotokat sajnálom, nagyon rossz lehetett.

Kory!!

Ügye milyen jól alakult végül az ovi???, :lol: :lol: Emlékezz vissza mennyit paráztál??? na, nem zrikálni akarlak én is ezt csináltam :roll: :oops: :lol: :lol: Csak olyan jó érzés, hogy mégis minden félelmünk ellenére jól alakul a gyerek közösségben, nem??!!
Nálunk nem volt gond a következő szeptemberben, szerintem nálatok sem lesz, hiszen szeretett járni, tudja, hogy újra jó lesz!!

Évi!!

Milyen előkészítőt kezdetek???? Bocsi, lehet erről lemaradtam :oops: :oops:
Munka!!?? Hát elméletileg nekem úgyanúgy mint, másoknak huszonegynéhány nap szabim van. Amíg nyitva a suli én bejárok, akkor is ha nincsenek gyerekek, mert adminisztrálnom kell (statisztikák, elvégzett vizsgálatok beírása, összesítők, munkaterv a következő évre, ilyenek) besegítek a körzetbe is ha kell. Úgyhogy csak részben lehet írigyelni :lol: :lol: :lol: De biztos jobb dolgom lesz, mint sok más anyának. Ennek a munkának ez a nagy előnye, nem a fizetés és az előmenetel :lol: :lol: :lol:

Kicsit buliztunk a hétvégén!!

Ilyen torták voltak!

Kép

Tényleg fincsi volt:
Kép Kép

Szerncsénk volt az idővel, bográcsoztunk és kertypartyztunk:
Ilyen amikor a barátnők öszejönnek:
Kép
Ezek meg a véncsajok :lol: :lol:
Kép

Bónuszkép: Sára Artúrral:
Kép

ágyöngyi

Bari-Nagyi köszönjük a híreket!

Bárány!

Gratrulálok Dávidkához!
Sok boldogságot és jó egészséget mindannyiótoknak!
Jaj, de szeretnék én is újból babázni!

Éva

KépKépKép
agmano

Gyöngyi.

baccus :( :oops: :oops:

Nem jöttél és nem láttam a vonalzóidat :( :( -

úgyhogy most,de jól megkésve...de annál nagyobb szeretettel:::

MARIETTÁNAK NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT Kép

KépKép
KépKép
cleo27

hALI.

Gyöngyi.

nagyon jók a képek...és huuu de klasszak a torták.nyami :)
Bizti volt nagy öröm.Mit kapott a nagylány?

Kory.Mi még a héten járunk oviba.utána ők is csak szept 1-én mennek.évzáró volt nálatok?
Szombaton megyünk Berénybe ballagásra....igaz valszeg a suliba nem jutunk el,mert Fényszarun is ballag-egyidőben az unokaöcsi-és mivel ő közelebbi rokon oda megyünk megnézni...persze utána meg irány Berény.majd gondolok rátok :D

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Bárány! Nagy gratula neked legyél nagyon boldog a babussal.
:lol:

calella

Sziasztok!

Gyöngyi!
Naaa,véééggrree!
Mariettának nagyon boldog szülinapot így megkésve is.
Ritkán jösz,és így ritkán látjuk a vonalzót!
Ugye csajok? :lol:

:oops:
Nagyon jó kis party volt nálatok,én is úgy ott lettem volna! :lol:
Tényleg olyan kis laza jó ,dumcsizós gyerek-szülő party volt.
Ovi:Hát igen,jobban megy ,mmint gondoltam,és ez nagyon boldoggá
teszi az egész családot.
Tesz is neki minden ovis nap után valamit az angyalka az ablakba,vagy egy matricát,vagy egy rajzot ,ja,vagy lufit.
Ma már hiányzott is neki,h.miért nem megyünk.
Nem is tudom elképzelni,h.a dolgozó szülők,h.tudják megoldani a szünetet,jún13.-tól--szept 1.-ig???
Mert nálunk mindkét nagyszülő dolgozik!
Bele se merek gondolni,h.hogy lesz ez a jövőben.

Cleo!

Ti jöttök Berénybe,mi meg akkor leszünk a hosszú hétvégén.
Melyik iskolába ill.melyik étterembe mentek?
Neked is bizti hosszú lesz a szünet a 2gyerkőccel!
Vagy szoktak nagyszülőnél lenni a szünetben?
Legalább ők délutánonként egyszerre alszanak!

Tündi!

Akár a saját gondolataimat olvastam volna!
Én is azon gondolkozok,h.mire cseréljem fel néhány evésnél a tápszert,mert pl.d.u.-án 6.-kor kb 80ml-t iszik.
Csak éppen még a kanalasakból se eszik annyi mennyiséget,h.helyettesíteni lehetne.
Meg hiába adok neki gymölcsöt az kalóriában kb.a fele.
Minden nap kap valami hozzátáplálást délben.
A tejpép szerintem is jó ötlet,azt szokták is szeretni,meg haladósan is eszik.
Mondjuk reggel kanalasat enni korán,hát nem a legjobb.
Inkább akkor maradjon a tej,hátha tényleg visszaalszik.
Intimtorna:megvettem a dvd-t és megpróbálom!!(nem mindig sikerül)rendszeresen csinálni.

Bárány!

Valószínű amikor bejelentkezel,pont nem leszek gép közelben,
de nagyon várlak vissza,fotókkal,meg történetekkel!!!!!!!!!!!!!!!!

Tündi!
Ha tudsz te is tegyél fel képeket a szép lakásról.
Ja,nem is mondtam Oli már teljesen szabályosan mászik,ül,ha fogjuk a kezét szépen lépeget.

Kory

Kép

Kép
kory

Sziasztok Kislányok,Bari-Nagyi küld Nektek egy képet Dávidról. Kép
Vendég

Jaj! Barinagyi!! Köszönjük!!
Gyönyőrűséges kisfiú!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ágyöngyi

BARI-Nagyi!

Képeslapra illő gyönyörűség a Dávidka!!
Megérte olyan sokat aggodalmaskodni érte!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gratulálunk a szülőknek!!
Meg persze a nagyszülőknek is!
Amúgy hasonlít a szemei Szilveszterre!

Kép

Kép
kory

Köszönjük, Bari Nagyi!

El vagyunk kényeztetve! Gyöngyörű nagyfiú. És tényleg Szilveszter öcsikéje :lol:

Gyöngyi, sok boldogságot Mariettának! Bár a vonalzód nam látszik.
Már léptem is.

Éva

KépKépKép
agmano

BARIKA.

MOST HOGY MÁR HAZAÉRKEZTETEK:

JÓ EGÉSZSÉGET ÉS BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK NEKED ÉS DÁVID BABÁNAK

Kép

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

Bárány: Nagyon édes Dávidka! :) Jó egészséget Nektek. :)

Gyöngyi: tudom,hogy a legegyszerűbb dolog a cicitejcizés,de ha folyamatosan vérzek,akkor meggondolandó a dolog. televan a pupom vele. addig nem szedhetek másik gyógyszert , ami beállítja ezt a dolgot.mindig problémám volt ez a dolog.és ez így orvosolható csak. :( Nagyon szép volt a torta. :)

Kory:képzeld elkezdtem adni Beninek a bérest,hát olyan étvágyat csinált neki. :) tökre örülök.. úgyhogy adni is fogom,úgyis lassan elkell kezdeni,hogy fellegyen télire tuningolva. :)
Milyen kazit vettél a tornára? Jó? Nekem sem ártana.. 8)

Pár kép:

Kép Beni ő sem kövérke. :)

Kép Mi ketten.. :)

Domiról meg ma készítettem.. :) Azt is majd rakok fel,most hívnak. :) gyegye.. :D :D
varga tünde

Sziasztok!!

Tünde!!

Sajnálom a vérezgetést, én tényleg nem tudom milyen is ez :oops: :oops: - szerencsére!
Ilyen jó hatású lett a Béres :o :o szuper!!!
Nézem Beni képét!!! Vékony, de milyen izmos karja van!!!!! :lol: :lol: :lol: Ha belegondolok, akkor a fiú ismerőseink vagy kövérkések, vagy ilyen formájúak, mint Beni! :lol: :lol: :lol: Nekem ez utóbbi tetszik jobban!!!! :lol: :lol: :lol:

Andi!!

Kiszámoltad, hogy Bariék mikor mennek haza, vagy tudsz valamit, amit mi nem???? :lol: :lol: :lol:
Vajon mi lehet velük??!!! Olyan jó lenne, ha már jelentkezne, csak pár mondattal!!!

Lányok mostanság Ti sem jöttök ide gyakran - ennyire elkezdődött a nyár?? :lol: :lol: :lol:
Nálunk Marietta már nem jár oviba (csak összevont csoportok vannak egy másik oviban) Én még dolgozom és továbbképzem magam egy kicsit, aztán lazítok!! :lol: :lol:
Megkaptuk a BM-es beutalót Siófokra :lol: :lol: :lol: Így lesz nyaralás augusztusban.

Ma meg voltunk a Gyerekszigeten!!! Ismeritek?? Mi nagyon szeretjük!!
Fotó a nestlé nyuszival:
Kép
Csúszdázás ezerrel:

Kép
És mivel csajok vagyunk, fotózkodás a hercegnővel:

Kép Kép

Na, mára ennyi, mert én is elfáradtam, ahogy a csajok :lol: :lol: :lol: Ígérem igyekszem kicsit többet jönni :wink: :wink:

ágyöngyi

Helló!

Huu de jó képek Gyöngyi.. Hát eléggé rossz ez a dolog,úgy idegesít. Nálam ez nem újkeletű,vagy ez van, vagy gyógyszer ettől oké vagy ha nincs gyogyi,akkor semmi mensi hónapokig,így készült Beni és Domi. :D Na mindegy..

Tényleg eléggé gáz,hogy mit adjunk nekik Kory. Korán reggelre értem. Nálunk Domi szopizott hajnalban,de nem aludt vissza soha! Játszott aztán levittük reggelizni,mikor mi is mentünk ott is falatozott elég rendesen,meg néha egy-egy tejpép adag is lecsúszant. Nem tudom mennyit szopizhat hajnalban,de biztos nem sokat,ha ennyit eszik még utánna,vagy egy haspók. :) Ma nem is akart cicizni én sem erőltettem,helyette egy tejpép adag lecsúszott,és tök nyugisan elvolt.Lehet azért nem aludt eddig vissza mert éhes volt. ? :shock: Már nem tudom,de,hogyha korán kel nem tudom mit adjak neki a tápit nem issza meg.Tejet meg nem lehet 1 éves kora előtt nem Gyöngyi?Akkor ilyenkor? Mi a tanács? Tökre nem tudom mi tévő legyek..

Olyan sz@r idő van. Tegnap félig készlett az itthoni csúzda,csúszni már lehet,a többit meg ma fejezük be. :)

Megyek is.. Írjatok.. :)
varga tünde

Haho.

Csak bekukk,mert főzés van :)

Gyöngyi.aha asszem pénteken hazajöttek Bariék :) :)
A nyári babák topikba bejelentkezett-onnan tudom.én már az iwiw-en is lestem képeket Dávidról 8) ééééddddiiii :D
Remélem majd azért Bari hozzánk is beugrik-ide a topikba

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

Van valakinek tippje mi történik velem? Szedem a tablettát, mégis kimaradt a mensim :roll: ilyen 10 év alatt még nem volt. Ha ideges voltam, akkor soron kívül is megjött inkább, de kimaradni csak terhesen maradt ki eddig. Vettem tesztet: -
Megyek mert ordítanak. Szóval lehet valami ciszta? ilyesmivel riogat a barátnőm.

Üdv!

Éva

KépKépKép
agmano

Bárány! Gratulálok!!! :D Gyönyörű a kisfiad! Sok Boldgogságot kívánunk Mindannyiótoknak!!

Többiektől bocsi, hogy így bepofátlankodok... csak hát úgy megörültem Bariéknak! :oops:
szilbee

Szilvi hali itt :lol: :lol: -én örülök neked :D :D

Évi.háát passzolom a kérdést érdemben :( .én is évekig szedtem,de nem maradt ki-nekem is inkább pecsételés volt közte v.hamarabb jött.hány napja késik? Lehet,hogy csak a hormonok kavarnak egy kicsit.cisztánál nem inkább megjönne rendszertelenül?! :roll: .Azért pár nap múlva csinálj még 1tesztet a bizti kedvéért.
Fiúk jól vannak?

Gyöngyi.annyira jók a képek :)
---jól hangzik +látszik a gyereksziget,de még mi nem voltunk :? -sajnos.egyedül nem merek nekivágni a 2gyerekkel 8) -mert ugye Apánk mindíg doli (+rühelli Pestet). Örülök,hogy mentek nyaralni.Huu a lányok (is) de fogják élvezni.

Tündi.nagyon szépek vagytok a képeken.nem sovány Beni.kis izmos.pont jó.És kérjük ám a Domi képeket is!!!!!
Én a csúszdára is kivi vagyok. :oops: kéérek kéépet :oops: :lol:
ó mensi+vérzés...háát jobb lett volna pasinak lennünk :lol: :lol:
Nekem tök furi....lánykoromban annyi volt,hogy csak na...megszültem Zsoltit...kevesebb lett...megszültem Sziszit...még kevesebb..így most alig :roll: a fene sem érti...

Puszám

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Jaaaaaaaaaajjjjj Dávidka gyönyörű sok egészséget nektek!
Gratulálok! :wink:

És akkor mi se vesztünk ám el csak kicsit olvasó üzemmódba helyeztem magam :oops: Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Vissza: Gyermekek - betegségek, gondok

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?