Lányok,
Aranyosak vagytok, hogy gondoltatok rám!
Most már teljesen jól vagyok. Úgy gondolom, hogy semmiképp nem várunk a spontánra. Túl realista vagyok ahhoz, hogy elhiggyem, az ötös lottót kétszer is meg lehet nyerni, úgyhogy ugyanúgy folytatjuk a lombikot, mintha mi se történt volna.
Anikó,
Nem is tudtam, hogy a next-től is lehet rendelni!
Hogy történik a fizetés? Előreutalással? Mennyi idő, míg megkapod a cuccokat? Mindig az épp aktuális árfolyammal számítják a fontot? Mennyi a postaköltség? Én most felhajtottam egy csajt, még nem tudom, beválik-e…
A schisser-rucik tényleg nagyon jók, tavaly nyáron volt Olivérnek is. Idén nyárra már nem szereztem be bodyt egyáltalán (van 4-5 db next, még Thaiföldről maradt ), én pólót adok rá rövid- v. térd alá érő gatyákkal.
Pompi,
Annyira jók a képek!
A hintás a legeslegjobb! Bevált a corás úszógumi? A miénknek már kiesett a dudája…
Az a pánt olyan fura benne, nektek stabilan tartotta a gyereket? Én olyan úszógumira gondoltam, aminek csak 2 lyuk van az alján a lábának. Az a nekik való, nem? Pesten mi se szoktunk strandolni. Mi anyuéknál szoktunk vidéken, meg Szoboszlón. De ez mondjuk annyiból áll, hogy a gyerek mászkál a füvön. Én utálom a medencéket, de sajnos tudom, hogy Olivér miatt muszáj leszek majd fürdeni.
Lili,
Babaúszásra én tuti nem vinném, inkább csak pancsizni. Ez a víz alá nyomom a gyereket nekem egyáltalán nem jön be.
Különben sincs semmi értelme, mert ettől a gyerek nem tanul meg úszni, tök elfelejti. Bemásolom neked, amit egy másik topicról ollóztam ki:
„A babúszásról főleg jókat lehet olvasni, de vigyázz, lehetnek veszélyei is... ezzel ugyan sokan nem értenek egyet, de én pedagógus továbbképzésen hallottam ellenvéleményeket szakemberektől. Elöljáróban annyit hogy a búvárreflex fenntartása mesterséges beleavatkozás az idegrendszer fejlődésébe, és ez okozhat problémát azoknál, akiknél minimális idegrendszeri kapcsolódási zavar áll fenn - olyan kis mértékű, ami különösebb tüneteket nem okoz, de ettől felerősödhet, és esetleg évek múlva okoz problémákat.
A "szakmeberek" -ről akik tartják, csak annyit, hogy a babúszás magyarországi megalapítója Amerikában uszodagépészként leste el a fogásokat, aztán hazajött és feltalálta a spanyol viaszt... de semmi szakmai képzettsége erről nincs... ( eredetileg kosárlabdaedző) Az úszóedzők pedig nincsenek tisztában az idegrendszerre , a reflexintegrációra gyakorolt hatásával...”
Allergia passz, talán szüneteltesd picit, lehet, hogy Barni még nem érett a hozzátápira. Kérdezd meg a dokitokat szerintem, hátha van ötlete. Egyébként az allergia mindig 2-3 alkalom után jön ki, ahogy anno Orsi is írta, az allergénnel először találkoznia kell a szervezetnek, hogy előjöjjön a reakció.
Zsú,
Gratula a járáshoz, hamar kezdi a kiscsaj!
Cumi azóta sincs? A szopit is elutasítja továbbra is? De jó lehetett a nyaralás!
Anda,
Pöttyök vannak még?
Szerintem ha viszel nekik a nyaralásra alváshoz vmi otthonit, akkor tutira nem lesz gond (pl. pelus )! De a gyerekek nagyon jól bírják a kiruccanásokat, szerintem ne aggódj, úgy alszanak majd, mint a bunda, jobban, mint otthon! Lefáradnak a sok ingertől!
Zsuzsi,
Intéztél már vmit a csajjal? Nekünk kicsit nehézkes egyelőre…
Na, lehet, kicsit sokat írtam…