Új privát üzeneted érkezett!

Én már mondani sem tudok semmit!
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

igen,Áfi,így voltam ezzel én is. Olyan reménykedve hívtam fel,erre tessék. Annyira szeretnék segíteni neki.
Vendég

Nem is tudom mit mondjak. :( :( :( Szörnyű. Szegény már nagyon jó lenne ha végre teljesen rendbe hoznák. Nagyon szorítok neki, hogy minden rendben legyen és hamar gyógyuljon meg.
Vendég

:( :(
Kitartás Timesz!
Vendég

Én nagyon sokat gondolok Timeszre.............már a férjemnek is mondtam,ő is nagyon sajnálja :cry: :cry:
Cseriani,elküldenéd privibe a Timesz telefonszámát?

Kép
Kép
josi

Cseriani! Annyira bíztam benne, hogy jó híreket olvasok majd Timiről :cry: :cry: :cry: Nagyon szorítok neki, hogy minél előbb rendbe jöjjön, és végre otthon lehessen gondtalanul a családjával!!! Nekem is elküldöd a telszámát priviben? Email-ben is jó.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

csajok,hallottatok arról a 4 éves kislányról,akit 5 családtagja molesztált,rendszeresen úgy,hogy azt az egy évvel idősebb bátyja is végignézte? Nem tudtam megszólalni,mikor olvastam.
rékababa nem tudok azóta semmit az elütött kisfiúról.(reagálok ám minden kérdésre,csak sokszor fáziskésésben vagyok :oops: )
Vendég

Áfi küldtem egy emailt.
Vendég

Megkaptam, köszi hogy gondoltál rám!!! Kép
Vendég

Köszi Cseriani,megkaptam a privit!

Kép
Kép
josi

Jut eszembe,feladtad a receptet?

Kép
Kép
josi

Cseriani! Megkaptam Timi számát, köszi!

Tegnap voltam kontrollon, nem HPV vírusom van, nem tudja a doki sem, mert csak így kapta meg ő is az eredményt, hogy vírus. Most megint vett mintát, azt mondta ha most is lesz vírus, akkor legközelebb leoltja és abból kiderül, hogy milyen vírus, és akkor lehet tovább lépni. Hát remélem most rendben lesz minden. És ha leskelődik az a kedves törpebagolytársam, akivel tegnap voltunk kedvencdokibácsinknál, üzenem neki, hogy örülök, hogy személyesen is találkoztunk!! :lol: :lol:

dadomi

Sziasztok csajok!
Bocsi,hogy ilyen ritkán jövök!

Timesz!
Remélem vége lesz már ennek a rémálomnak!
Kitartás csajszi!

Dadomi!
Remélem nálad nem találnak semmit!

Majd rakok Mirkómról képet ha lesz egy kis idöm!
Megyek mert bekaksizott a drága és keservesen sirdogál!
:D :D
Vendég

Moni! Boldog hófordulót Mirkó babának! Te jó ég, már egy hónapos, most született!!! Nemrég még te "reklamáltál", hogy keveset írunk! :wink: Ugye, hogy milyen nehéz a gyerkőc mellől időt szakítani egyéb elfoglaltságokra? :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

dadomi

dadomi nem mondod,hogy találkoztám Emmával? :roll:
Most nagyon irigykedek ám!!!!!Ne nézzetek rám furán,de hiányzik!!! :cry:
Josi hétfőn feladtam a receptet,ráadásul elsőbbséggel. Azt elvileg tegnap meg kellett volna kapnod!!!! :evil:
Remélem ma már megkaptad. :shock:
dadomi nyugi,sztem semmi komoly vírusod nincs :wink:
Vendég

tényleg,Mirkó 1 hónapos :D
Vendég

Cseriani! De de, együtt mentünk Emmával a dokibácsinkhoz :) Nagyon kedves, szimpatikus csaj, és tényleg olyan kis "törpe", mint én :lol: :lol: :lol: :lol: (Bocsi, de ezt nem hagyhattam ki :P ) És amíg én bent voltam a dokinál, ő vigyázott Dominikra :) És egy hangja nem volt a kicsi fiamnak, amíg vele volt :D (vagy nagyon szimpi volt neki is, vagy ennyire megijedt :P :P :lol: :lol: :lol: - nem ám, Dominik megérzi, hogy ki a jó ember :D )

dadomi

Cseriani,most jött meg a posta! Köszi szépen :wink: ennyit az elsőbbségről :evil: de most látom csak,hogy nem lejárt már a recept? Vag ynem jól tudom,hogy csak 1 hónapig érvényes? :shock:

Kép
Kép
josi

Josi! 3 hónapig érvényes a recept. Patikában és a dokitól is kérdeztem múltkor.

dadomi

Köszi Dadomi!!!

Kép
Kép
josi

igen,3 hónapig érvényes,de ha elviszed,lebélyegzik,és kiválthatod késöbb is,én a múltkor ezt csináltam. Igaz,lehet,hogy ezt nem mindegyik patikus csinálja meg.
dadomi mesélj már,mi van Emmával? Jól van?Miért hanyagol minket? Igaz,ha nem mondta el itt sem :cry: ...
Vendég

Kopkopkop! Emma-terminátor jelentkezik... 8)
Visszagyöhetek?
(Nem tudtam a régi nevemen regisztrálni ) :D
been

:lol: :lol: :lol: :cry: :cry: :cry:
Ez azt jelenti,hogy örömömben sírok. Hiányoztál csajszi!!!!!!!!
Vonalzók a gyönyörű gyerkőceidről????
Vendég

na,ma ha le nem szakad esetleg az ég,akkor már jó napom van. :D :D
De most el kell szaladnom a postára...ma Kristóf is itthon van-vagyis de.Szd.on voltunk. Szegénykém éjjel nagyon rosszul aludt,kiabált,sírt...reggel is sírva ébredt. Nem engedtem ma oviba-nem mintha nagyon menni akart volna. De holnap már megy,és már csak a jövő héten megy utána,aztán egész nyáron itthon...
Itt az oviban 10-én lesz a gyereknap,meg aznap este lesz szülői is,a leendő kiscsoportosoknak :D
Mondjuk a szülőinek annyira nm örülök,aznap apa sem lesz itthon,valamikor éjjel ér majd haza. Szegény anyukám nyüglődhet majd kettőjükkel :P
Vendég

Emma SZIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :D :D :D :D :DHogy hogy visszajöttél??Na valld be nem bírtad már nélkülünk :wink: :)
Jól vagytok? Elárulod merre jártál? Miért nem jöttél eddig?

Kép
Kép
josi

Haliii!
:lol:
Úgy örülök, hogy örültök! Naon aranyos csajszik vagytok. Ezér is jöttem vissza. :D Úgyhogy Josi, bingóóó! Néha olvasgattam, így nagyjából tudom, kivel mi van, Mirkó babához nagy-nagy gratulaaa!
Most rohanásban vagyok, de gyors: Dadomi egy tündéri csajszi, Dominik nemkülönben édes kiskrapek, tegnap volt hozzájuk szerencsém; nah, a Szekszárdról hazafelé úton döntöttem úgy hirtelen, hogy én biza visszajövök! :mrgreen: Dadomi nagyon szimpatikus törpe és nem elég belőle az msn, ahol néhanéha felbukkan... :twisted:
Továbbá, mint ti is, iszonyúan aggódom Timeszért, és ezért is. Lehet tudni valamit róla?
Nah, ha ennyire érdekel benneteket: volt egy konfliktusom Áfival, és akkor ezért láttam jobbnak nem jönni. A regisztrációmat viszont kár vót törölnöm, mer már akkor tudtam, hogy előbb-utóbb biztos visszajövök, mer nem bíííroooommm nélkületek, nade, hogy ennyire előbb lesz az az utóbb, azt nem gondoltam. :D Majd még jövök, csak rohanásban vagyok - mostanában egyébként mindig... :roll:
been

Törpebagolytársam!!!! :lol: :lol: :lol: Újra köztünk? :wink: Látod hogy örül itt neked MINDENKI! :lol: Regisztráld magad Emmamami2 néven :)
Cseriani! Én úgy tudom jól vannak Emmáék, csodaszép gyermekei szépen növögetnek, lassan Ármin is garázdálkodni fog már rendesen :lol: , de mivel már itt van újra köztünk, meséljen ő maga! :lol:
Nem is írtam mi történt tegnap: fél délutánunkat a balesetin töltöttük, Dani elesett a biciklivel a szőlőben, neki egyenesen az esővíztartálynak és felrepedt a feje hátul a tarkója felett, egy öltéssel összevarták, röntgenezték. És ehhez 2 órára volt szükség!!! A röntgen után 1 órát vártunk mire újra bejutottunk az orvoshoz és elláták a sebét, ami a "poén", hogy ez idő alatt senki nem volt bent a rendelőben....

dadomi

Igen; én közben dokibácsinknál vártam-vártam egy ződ autót, ahogy megbeszéltük, volt is egy, egy szőke csaj szobrozott előtte, demondom, az nem lehet Dadomi, mer túl magas hozzá... Hát, nem is Dadomi vóóót. Dadomi lélekszakadva érkezett klésőbb, és elmesélte, hogy zajlik az élet náluk... :lol: Hogy van a kis balesetes? És konstatáltam, hogy Árminom mennnyire hasonlít Dominikra, a gesztusai, a mozdulatai, még a haja is, eszméletlen. Egyfolytában ő jutott eszembe, mikor Domira néztem.
Dokibá kérdezte, mikor bementem, hogy így tartjuk a kapcsolatot? Mondtam neki, hátigen... nem fejtettem ki, honnan ismerjük egymást Dadomival, még a végén idelátogat, hogy megnézze, miket pletyózunk össze a műintézményről... :mrgreen:
been

Hát igen, nem tűnök ki a tömegből a magasságommal :) Igaz Emma? Ezek után már én is nagyon kíváncsi vagyok ám a te gyerkőceidre :) Dokibácsi lehet, hogy titokban olvasgat minket, és mivel nagyon okos ember összerakta a dolgokat, és rájött, hogy honnan is ismerjük egymást. :wink: :lol: :lol: Nem is lélekszakadva érkeztem :P Csupán hoztam a formám, hogy mindenhonnan elkések :oops: Balesetesem túúúúúúúl jól van, este kellett neki fájdalomcsillapítót adni lefekvés előtt, mert nagyon fájt neki a seb, nem sírt, csak mondta, hogy nagyon fáj. De jól aludt, nem volt gond éjjel. Ma meg már mintha semmi baja nem lenne.

dadomi

Emma örülök,hogy hiányoztunk mi is :P
Timit nemsokára hívom. Vagy esetleg beszélt vele valaki tegnap?
dadomi basszus,szegény Dani,kis csillagszemű kishaver :cry:
De jó,hogy így viseli :wink:
Vendég

Most próbálok vonalzókat, aztán kimegyek a gyerkőkkel amíg nem szakad a nyakunkba a vihar... Majd jövök. Remélem, jobb Timesz-hírekre... :cry:

been

beszéltem Timivel...valószínű holnap műtik,legalábbis elaltatják,és feltárják,hogy végülis mi van odabent. A vérképe még mindig nagyon rossz,egyre rosszabb,de a dokik nagyon nem szeretnének neki vért adni,az nagyon nem jó egy trombózisos betegnek. Kapott egy csomó vitamint,meg minden túrót infúzióban,attól meg tiszta kiütés lett,már volt nála bőrgyógyász is,valamire allergiás a kapott szerek közül. Úgyhogy most még arra is kezelik. Minden nap megy hozzá valaki,lehet ma Olivért is leviszik.
De nagyon jó a hangja,nem rosszkedvű,és nagyon becsülöm ezért. Leginkább azért igyekszem letenni a telefont,mert én majd elsírom magam. Nem tudom,hogy lehet benne ennyi erő,de minden elismerésem az övé,komolyan mondom.
Vendég

Hát, ez nem nyert... :shock: Nah, majd legközelebb.

been

szegénykém... Biztosan a kisfia ad neki erőt.
Annak meg, aki állítólag onnan föntről irányítja a dolgokat, azt üzenem szedje össze magát, mert ez naggyon nem ér! :evil:

been

Cseriani! Annyira jól viseli, hogy aki nem tudja mi történt vele, meg nem mondaná, hogy összevarták a fejét :wink: Szegény Timi, nem igaz, hogy min kell még keresztülmennie... A kisfiával kéne lennie, közösen örülni minden napnak, annak, hogy mennyi mindent tud már a gyermeke. És nem egy kórházi ágyon tölteni a napjait újabb és újabb gondokkal... A vérképe vajon mitől romlik? A gyógyszerektől, amiket szednie kell?

dadomi

azt mondta,a nagy vérvezsteségtől romlik neki,meg a gyógyiktól...
Vendég

Emma üdv itt újra! Már nagyon hiányoztál! Többet el ne tünj! :D :D

Timesznek nagyon szurkolok, hogy végre minden rendben legyen és hamar meggyógyuljon. A hozzáállása nagyon jó, segít a gyógyulásban.

Dadomi nagy fiad is gyógyuljon mihamarabb. Nálunk Evelinnek a szemöldökét varrták össze 3 öltéssel egy éves korában. Megbotlott a fal élébe ütötte a fejét és felrepedt elég csúnyán. Minket akkor kiküldtek mikor varrták neki. Iszonyú érzés volt.

Moni boldog hó fordulót Mirkó babának.

Dius mi újság? Nem hiányzunk neked?

Dadomi, ha veszitek a lamináltat inkább egy kicsit többet vegyetek. Mi 3-4 héttel ezelőtt festettük újra és lamináltoztuk az egyik szobánkat. Ami parketta tetszett necces volt, hogy elég lesz-e, de azért megvettük. Hát sajna 2 dobozzal kevesebb volt, mint amennyi kellett volna. Kivártuk a 2 hetet, hogy majd akkor lesz, addigra megviszik a Bricoba. Tegnap mondták, hogy csak 21-én fog megjönni. A legközelebbi Brico pedig Sz.fehérváron van. Ott is megkérdeztük, hogy van-e olyan ami nekünk kell. Mázlink volt. Félretették, tegnap este 8 előtt 5 perccel értünk oda, szerencsére kiadták. Így már nem kell várnunk még 3 hetet.
Vendég

ezt nézzétek...ez Kristóf: Kép
és Eliza: Kép
Vendég

Rékababa! A hálónkhoz már megvan a laminált padló, de úgy vettük, hogy tuti elég legyen. A Diego-ban vettük mi. Hogyhogy kiküldtek benneteket, mikor varrták össze Evelin szemöldökét?????? Daninak már korábban is varrták össze a fejét :? , kb 20 hónapos volt. De én akkor is bent lehettem, próbáltak volna kiküldeni! Akkora balhét rendeztem volna, hogy még ők kértek volna elnézést... Egyébként NEM küldhetnek ki ha a gyerekedet kezelik, eleve a beleegyezésed nélkül nem csinálhatnak semmit. Az egészségügyi törvény szerint minden betegnek joga van hozzá, hogy egy kísérő vele legyen! Főleg, ha a gyerekedről van szó. Jó persze a műtétek más téma, de egy seb összevarrása nem műtét. Minden vizsgálaton, ellátásnál a szülőnek joga van ott lenni a gyermeke mellett!!! Szóval bárkinek bármi van a gyerekével ne hagyjátok, hogy kiküldjenek, nincs hozzá joguk!!!!

dadomi

itt meg a naGYfiú meggyet bont :lol: Kép
Vendég

Cseriani! Önműködő takarítógépeid vannak? :lol: Nagyon jó képek!!! Hasonlítanak, de azért Elizán látszik, hogy csajszi, Kristóf meg nagyon kispasis :)

dadomi

Emma örülök tényleg,hogy visszajöttél!! Mesélj a gyerkőciedről és magatokról is.....nem jön a tesó :lol: vagy mostanság nincs tervezve?
Szegény Dani,de szerintem ebbe a korba belefér egy egy ilyen baleset. Már én is félek ha Csillám elindul lesz ám kék-zöld folt :? Noéminek mindíg a szája csattant ki :( Egy ilyen röntgenes storym nekem is van: Noémi csoporttársa leesett az oviba egy játékről és fájlalta a kezét,anyuka hazavitte,el is aludt a lányzó,de nemsokára sírt hogy de neki nagyon fáj. Anyukája levitte ügyeletre,ott jól lecseszték,hogy azonnal vigye a kórházba. 2 órát vártak,mire valaki szólt hozzájuk,szerencsére nincs semmi komoly a kezével,ott meg azért szólták le hogy minek vitte oda........ :shock: na ezen igazodjatok ki!

Kép
Kép
josi

Cseriani,ilyen pólót ami a kristófon van én is árultam. Honnan van?

Kép
Kép
josi

Josi! Már harmadszor repedt fel a feje :) Vagyis csak a bőr szerencsére. A háromból kétszer varrták, egyszer elég volt csak ragasztószalaggal összehúzatni. :?

dadomi

mármint az a zöldcsíkos Mikkás ugye?

Kép
Kép
josi

Biztos nagyon okos fiad lesz :lol:

Kép
Kép
josi

anno a Gabriell-től sok ruhát rendeltem,ez is onnan van.
Vendég

Dadomi nekünk akkor azt mondták, hogy nem lehet benn maradni, ez az eljárás. Ezért is küldtek ki. Szegénykém akkor volt egy éves, vadidegenek körülötte, zöld plédbe betekerve, hogy ne tudjon mozogni. Kintről a folyamatos sírását hallottam, azt hittem, hogy a szívem szakad meg. Nagyon rossz dolog volt. Utána nagyon sokáig még a méreckedést sem akarta megengedni. Varratszedésnél már ott voltam vele. A balesetin varrták össze, gyerekosztályon szedték ki neki.
Cseriani nem is kell takarítani akkor a padlót, van aki felmos helyetted.
Vendég

Rékababa! Akkor megsúgom, hogy ilyen nincs, hogy a szülőt kiküldik a gyerek kezelése alatt - kivétel a steril műtő, de az ambulancia nem az. Máskor ha ne adj Isten ilyen van, ki ne menj!!!! Nem kötelezhetnek rá. Én ilyenekben nagyon anyaoroszlán vagyok! :lol: Tőlem csak annyit kérdeztek, hogy nem leszek-e rosszul :D , de mondtam, hogy nem csinálják csak nyugodtan.

dadomi

Dadomi, arról lehet szó, hogy félnek, hogy rosszul lesznek, vagy hisztiznek a szülők, és zavarják a munkájukat, vagy felzaklatják a gyereket ezzel, vagy mittomén... Állítólag ay újszülötteknél a könnycsatorna átmosásnál is kiküldik a szülőket, illetve be sem engedik a szemészeten... Mondjuk ez még nem jelenti azt, hogy jogos, sőt, egyáltalán nem az.
Cseriani, annyira édesek a gyerkőid ott a padlón! Ugyanaz jutott eszembe, mint amit később Dadomi is írt, mikor láttam őket, hogy tökegyformák, csak egyik csajos, a másik pasis. :D Látom, ezek a 2004 decemberi gyerkők nagyon szertik a házimunkát. Komoly Kristóf nagyon!
Úgy látszik, vége lesz a jó időnek, itt most zuhog.
:lol:
Vonalzókat nem gyártok most, de teszek 3 képet kölkekről, ha nem baj... :oops:
Kép Kép Kép
been

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?