Sziasztok Lányok!
Én kismamaként és szoptatós anyukaként is ettem minden gyümölcsöt, vedeltem a tejet... Semmi baja nem lett sem a gyerkőcnek, sem nekem. Csak arra figyeltem, hogy lehetőleg hazai legyen a gyümölcs. Kétpofára ettem a rakott káposztát és a fiamnak ugyan nem fájt a pocija. Szóval szerintem egyetek mindent amit kívántok. Már hallottam olyat is, hogy szoptatós anyuka nem evett eper és kiwi fagyit, mert apró magos... szelet okoz a kisbabának!!! Hm, akkor már inkább azzal foglalkozzon, hogy mi egyéb van a fagyiban!
Jó étvágyat!!! Ilyen melegben a fiam is csak a gyümit enné. Most éppen házi "bio" meggyet
Anyany, úgy tűnik nem tobzódsz a szülés megindulását jelző ötletekben. Nem voltunk túl aktívak
De valóban, megnyugtató módon nem lehet eldönteni. Neked kell éreznek, sőt állítólag minden szülésnél más és más... Ezt nem tudom, nekem csak egy volt. A dokik meg mondanak sokfélét, de nálam momentán soha nem jöttek be a jóslásaik.
Ja
egy ötlet, ha már unod a nagy pocakot ebben a melegben. Mi a férjemmel egy szülésznő tippjén felbuzdulva a "házi" megindítást választottuk
Este akcióztunk és éjféltől azonnal tíz perces fájásaim voltak... Na persze lehet, hogyez véletlen, lehet, hogy a vihar... de másnap fél nyolckor már előbújt a kisfiam! A nagy pocak ellenére jól sikerült a dolog, bár kicsit izgultam az elején...
Na sziasztok!!!