Új privát üzeneted érkezett!

Ok, annál hamarabb mi sem tudunk menni, mert még uzsizunk mielőtt kimegyünk... és még mindig alud az Elsőszülött... du. meg egyébként is lassan indulunk el.

Engem meg folyamatosan rugdos Ketteske. Hihetetlen aktív. :roll:

Kép

Kép
szolkata

Sziasztok!

Betty!
Én is gratulálok a vizsgáidhoz, nagyon szép eredmény. Jó szorgalmas lehetsz, ha minden jegyed ilyen szép lett! :lol:
Mivel gyakran forogsz kórházi körökben a gyakorlat miatt, nem tudnál egy jó szülésznőt javasolni?
Rákérdeztem a dokitól és ő azt mondta, mindegyik kedves, aranyos, és tudja a dolgát. Tehát úgy vettem ki a szavaiból, hogy neki mindegy, hogy kit választok. A szülésznőknek is mindegy, hogy melyik dokival dolgoznak össze, vagy ez változó?
Mennyivel előtte kell szólni a szülésznőnek, ha szertnék?
Szeptemberben nem leszel ott véletlenül a kórházban?
(Húúú, bocsi, jól lerohantalak a sok kérdésemmel :oops: )

Szilbee! Munya!
Köszi a segítséget a vonalzóval! Sikerült!!!!!!!! :lol:

BBJ!
Már elköltöztünk tavaly szeptemberben, ide Kunszentre. Előtte Szolnokon laktunk egy második emeleti lakásban, amit fullra felújítottunk a saját ízlésünk szerint. Aztán jött a párom előléptetése, és emiatt kellett költöznünk. A kis kétszobás lakásunkból bekerültünk egy háromszobás + "állati nagy" előszobás kertes házba, amit nem győzünk belakni.
A baba szempontjából mondjuk sokkal szerencsésebb.... :D

Ma voltam fogorvosnál. Kaptam szurit a tömés előtt. Ez ugye nem baj? azt mondta az orvos, ilyenkor is lehet kapni, sőt a végén csak egy felet adott szerintem, mert látta, hogy be vagyok ...... :roll:

KépKép
kitten13

Néhány kép a ma du-ról.

Kata Bencéje és Levente:

Kép Kép
Kép Kép
szilbee

Hella :)

Gyors becsekkolás, meg rövid reagálás, osztán majd valamikor máskor bővebben...

Kitten, nekem is ez volt a parám anno, még a dokinak is alig hittem el, hogy ártalmatlan a szuri (asszem én a 28. hét körül jártam kezelésekre, kaptam vagy 3-at)... de nyugi, nem árt a pirinyónak, ezek lokális érzéstelenítők :) De majd Fanna is megnyugtat :wink:

Szilbee, Kata, nagyon cukik a fiúk együtt (is) :D Az utolsó kép nagykerály :lol:

Judit
Kép

Kép
balwin

Háj!

Jaja......szuritól nem kell tartani!

Az utsó kép KIRÁLY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kata!
Akkor télleg lehet szted a mákot adni.....de nem fog bemákolni nekem ugye???? Eddig még semmire nem volt allergiás....kopppp

Ja Timi!
10 ezer volt.

fanna3

Kitten!

amugy nehogy azt hidd hogy szorgalmas vagyok sőt igenis lusta vagyok. Meg sűrítve is voltak a vizsgáim. hát 22.től 2.-áig volt szülészet nőgyógyászat, szülészeti szakápolástan, nőgyógyászati szakápolástan, újszülött ápolása, gondozása, gyerekgyógyászat, sebészet vizsgám.
dehát szerencsém volt jó tételeket húztam:-D

Bettike mostanában igen hisztis korszakát éli meg akaratos nagyon.

BBJ! igen sajnos olyan sokára alszik el, hogy miért? nem tudom talán a cici hiány miatt nincs ami lekösse, hiába fekszek le vele bújunk össze az neki nem elég. De most már egyre ritkábban kérdez rá.

szilbee!
Nagyon aranyosak a képek:-D majd rakok már én is fel a héten, mert már tök régen tettem fel....:-(

szép álmokat mindenkinek

Kép
kbernadett

Na már megint képekkel jövök én is!
óvodai évzáró
Kép Kép Kép Kép

Judit,
Kép
Kép
bbj

Hm, még mindig csak ennél az oldalnál tartok :roll: Majd elolvasom az előzőt is...

Judit, majleesett az állam, Gréti annyira hasonlít rád a harmadik képen :shock: :D Pedig ugye ő inkább Apukára hasonlít... Látom ez a csodaszoknya nagyon bejött neki :wink:

Naolvasgatok...vissza...

Judit
Kép

Kép
balwin

Jó reggelt mindenkinek!

A kisfiam nagyon korán kelő gndoltam bekukkantok.

Niki: Én Humán Magángimiben tanítotam,meg jártam ki Szajolba,Szászberekre és Tápiógyörgyére néptáncot tanítani.És te hol végeztél?Tudtál vmit kezdeni művszervel,mert én nem?

Kitten:Én akkor keztem el fogorvoshoz járni,amikor még nem is tudtam,hogy kismama vagyok,közben tudtam meg,de megnyugtattak az orvosok,hogy mivel csak hely az érzéstelenítés,így nem lehet gond,úgyhogy szerintem ne aggódj emiatt.

Kép
pné rami81

jó reggelt,
Ditke, Niki! Mi a 9-es Höcögtetőre megyünk ebben a melegben, nektek az jó??????????

Kép
Kép
dorkáék

Háj!

Dorka!
Csak ennyi?...... Mizu mostanában???

Judit!
Tényleg szépek!!! :lol: Akartam mán kérdezni hg így megmaradnak a fotó erejéig a lányok? Vagy mondanod sem kell? :wink:

fanna3

Jaónapotot :)

Olga, mindig csak írni akartam :oops: , de most eszemben van! Balázs milyen jól nyomja már a szöveget! :lol: Hogy állsz a vizsgákkal?

Anikó, nagyon tündéri ez a lányka! Jó húsban van :D Deügyes, felnyomja magát! Hunci ennyi idősen nem csinált ilyesmit :)

Szilbee, látom a fiúk élvezték a röpcsinapot :D

Fanna, nagyon fajin ez a sátor :D Niminek bejött? Hm, sztem a csat is csak addig kell majd az ajtóhoz, amíg Nimi rá nem jön a titok nyitjára :)

Niki, hát ha a felsőbb generációkat nézzük, valóban van benne olasz vér :) Az apai nagyapja olasz amerikai volt, az apai nagyanyja meg ír :) Anyai ágról amerikai. Szal nevezhetjük tőzsgyökeres amerikainak :D

Betti, gratulálok a sikeres vizsgáidhoz! Meg ahhoz, hogy vége :D

Szamóca, örülök, hogy párom példája kicsit kirángatott a depiből :D Dietetikus rakta össze a diétádat? Hány grammosat kell csinálnod?
Milyen volt az első újházas szabadtéri vacsi? :D
Tetszik Annának a víz? Gratu Máténak a gitárvizsgához, Jázminnak pedig az új szavakhoz és a lemászás megoldásához :wink:

Judit, nagyon szépek a virágaid (is)! :) Hjaaaa, hát ilyen Apával könnyű :mrgreen: Én is szeretném, ha zöldbe borulhatna a lakásunk, de semmennyitse konyítok a növényekhez, úgyhogy pár próbálkozás után úgy döntöttem, nem kínzok meg több növénykét :( (Kicsit azé mekkönnyebbültemám - olvasva többek hsz-át is -, hogy nem csak én taszítom öngyidepibe a flóra világát :wink: ) Gratulálok a mínusz 6-hoz!!!
Sóderklubot mi is szoktuk lesni :) Kiss Ádámot, Kőhalmit szeressük :mrgreen:

Kata, szőrös lábbal nekem már nem az a problémám, hogy szőrteleníteni kell, hanem hogy miaf...é szőrös?! Kár, hogy nem tudunk olyan gyorsan evolúciólálódni, ahogy a divat (vagy a kor szelleme, vagy akármi) diktálja :?

Judit
Kép

Kép
balwin

balwin köszi:-D

Kitten irtam pü-t

szép délutánt!!!

Kép
kbernadett

Szép napot!

Megterhesgondozódtam. Háromnegyed 9-kor mentem kb., és mivel még nem voltam az új helyen, majdnem bizonytalankodtam. De! Megláttam a doki bácsit és rátapadva követtem. Minden okes. Afp-hez le is csapoltak.

Aztán meg a Plaza mellett lecsaptam a cirkáló Triumvirátusra (hexagonátusra)... bezzeg ilyenkor nincs velem Bence... No mindegy, legalább nyugiban traccsikoltunk egy kicsit. :lol:

Szilbee: fajinak lettek a képek. Az a kézenfogva sétálós is aranyos lett, nem is gondoltam, hogy ilyen jól fog mutatni.

Jaimee: van vezetékes telefon vonalatok? Mert azon többféle szolgáltató elérhető. És ez az állapot meddig leszen?

BalwinJ: tényleg jó lenne, ha a szőr is mutálódna... visszafelé. Fúúú, olyan ciki már a lábam, most már kell vele csinálnom valamit. Mondjuk... leperzselem malacperzselővel :lol: Ez olyan sepciálisan villanófényes kezelés... a malacot is úgy szőrtelenítik. Úúúú, ez elég durva lett.

BbJ: Tényleg Rád hasonlít a 3. képen Gréti, pedig egyénként lehet az apja is... csak én még nem láttam... Húúú, megavicces vagyok ma :lol: Vagy inkább lökött. Ez a lecsapolt vérem miatt van biztos... vérszegény lettem.... :lol: Nagyon csini csajaitok vannak!

Fanna: a mákból régen teát főztek valahogy, attól lehetett kóvályogni, a sima máktól nem. Ha nem adsz neki, nem próbálod ki, sose tudod meg. Szerintem csak az egy év az ami olyan bűvös határ evésileg... persze, hacsak nem valószínűsíthető, hogy algériás valamire.

Új kisnyanyik! Vagytok iwiw-en?

Kép

Kép
szolkata

Sziasztok!

Most csak nagyon röviden: BOLDOG SZÜLINAPOT BETTI!

Niki

Kép
Kép
csni

Szolkata: nekem is szörnyű volt az afp! Fúúúúj! 5 fiola volt és megkérdezte, hogy teli teheti e őket! Ráadásul manócska akkor mozdult meg!
IWIW Sárosi Adél-t keressetek Szajolban!

Kép
munya

Elin: hát Te meg nem dódozol? Készen vagy? Vagy a másikban írtad? No mingyá megnézlek :lol:

Munya: jelöllek mingyá

Kép

Kép
szolkata

Hát ha már más nem, én töltöm az oldalt... meg az időmet... :lol:

Hát nem borzasztó, hogy a Vészhelyzet évad utolsó részében minden történés negatív volt?! :shock: Én egyébként is happy endes filmeket nézek jellemzően, de hát ez?!

Betti: Boldog szülinapot!

Kép

Kép
szolkata

Kata: Visszajelöltelek!!!! Nagyon aranyos a kisfiad! :)

Elköszönök lányok a hétre, holnap védőnőzök, pénteken meg úgy döntöttem nem jövök dódozni :)))), mert megtehetem!

Kellemes 7végét mindenkinek!

Kép
munya

Ez volt az utolsó Vészhelyzet????? Nem is figyeltem, egyébként én azt hittem a Ray meghalt! De most várhatjuk azt is, hogy mi lesz a Nilával!!!

Na tényleg hussssssss

Kép
munya

Betti? Szülinap?! :oops: Akkor Boldog Születésnapot kedves Bernadett! :D

Kata, biztosis, hogy lecsapoltak, és nem belőttek? :mrgreen:

Húh, Vészhelyzet; ezer éve nem láttam...illetve ezer éve láttam (a magyar nyelv gyönyörűsége...). Ahogy elkezdett tömegesen lecserélődni a banda, elvesztettem az érdeklődésem a sorozat iránt :roll:

Munya, szeéjp hétvégét :)

Judit
Kép

Kép
balwin

Sziasztok!

teljesen hulla vagyok, nem is írok semmit,

Betty!
Kép

Judit,
Kép
Kép
bbj

bocsi, csökkentett üzemmódban vagyok, de itt vannak az ígért képek:

Kata és Szabi,a háttérben Zebulon-Zimelda
Zsófi és Szabi
hárman
simi

Kép
Kép
dorkáék

De jók a képek, Dorka! Mi a baj? Vagy "csak" sok a dolgod?

Niki, költözni csak augusztus elején fogunk, bár, most, így szétbombázott állapotában látva a lakást, ennek nem sok esélyt adok :cry:

Évi, ha a Flavon hízlal, akkor én naggggyon-naggggyon messzire elekrülöm :wink:

BBJ, mit csináltál, hogy ennyire lefáradtál? Csak nem otthon volt az Urad?! :wink: :lol: :oops:

Szolkata, nem mutatnád meg a pocakodat "egészben" is? Én nem vagyok az iwiwen... köszi a könyv ajánlást, majd szólok, ha lesz időm, de szerintem addigra Zebulon-Zimelda már érettségizni fog :lol:

Balwin, a terhesség alatt 160 gr-os diétát csináltam, akkor konzultáltam dietetikussal is, most azt mondta a doktornő, csináljam nyugodtan azt. Anna tavaly is járt ilyen vízhezszoktatóra (akkor korengedménnyel :lol: ), imádta. A tengerrel is csak az volt a baja, hogy a sós vizet minden nap ki kellett belőle mosni... :lol: A vacsi jó volt, akkor még rózsásabbnak tűnt a helyzet, mint ma :roll:

Munya! Jó hétvégét Nektek!

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Betty, nagyon boldog szülinapot kívánunk!

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Szia Mindenkinek!
Köszönjük szépen a köszöntéseket! Buli szombaton volt, képet elfelejtettem készíteni.
Kitten! Én Cibaki vagyok és Kunszent nincs messze tőlünk.Merre felé laktok?
Betti! Gratulálok a vizsgáid eredményeihez.
Olga! Van 24 db spar pontom, neked gyűjtök!
Bbj! Nagyon aranyosak a lányok és a virágok sem semmi. Aug. 31-én mézfesztivál lesz Szolnokon, Ti ott lesztek?
Szilbee! Levente is nagyon aranyos a képeken.
Holnap kirándulunk gyöngyösre, remélem jó időnk lesz. Kép
Betti: Boldog születésnapot!

Kép
Kép
bmárti75

Jahja Judit, micsinátááá?

Dorka, nagyon aranyosak a gyerkőcök a képeken! :)

Lányok, hátha érdekel valakit: van 2 eladó babakocsink :mrgreen: Bergon. Az egyik alapmodell, a másik XSPR. Hirdetem a Vaterán is.

Szamóca, képeket majd akkor kapunk a mostani állapotról, ha kész a felújítás? :)

Judit
Kép

Kép
balwin

Balwin! Képet :!: :)
szilbee

köszi szépen mindenkinek!!!!!

hát asszem nem változott meg az életem attól hogy betöltöttema 20-at:-D
ugyanugy kellett reggel kellni hogy vigyem Bettikét oviba, ugyanugy rendet kellett itthon raknom, gabinak ugyanugy el kellette mennie dolgozni, szóval minden ugyanolyan:-D

de azért nagyon aranyosak vagytok köszönöm mindenkinek!!!!!!!!!!

jah de délután olyat tornáztam, találtam egy jó kis comberősítős rubint rékát, nekem meg ugye az kell mert nagyon le van gyengülve a műtött térdem, azt ugy leizzadtam, hogy nagyon, de jól esett. bár még nem csinálok mindent ugy mint aréka mert annyira a hjlítás nem megy meg atartás, de azért igyekszem.

puszi nektek jó éjt

Kép
kbernadett

most olvas, hogy balwin hirdett nekem meg egy babahorodzóm van eladó szerintem jó állapotban van, meg az összel egy tök egyszerű semmi extrás semmi márkás babakocsink is lesz szerintem!! valakinek kell?

Kép
kbernadett

Sziasztok!

Kata! Szilbee!
Nagyon cukik a fiúk, és ahogy nézegetem a képeket, nekem "nagyobbnak" tűnnek, mint két évesek! :D
Az utolsó kép pedig olyan, mintha egy videóklip vagy egy film kiragadott kockája lenne! :lol:

Betti!
Boldog szülinapot neked! :D
Köszi a privát üzit, majd írok vissza! Kár, hogy pont nem leszel gyakorlaton akkor! :(

Kata!
Az AFP-s vérvétel tényleg felér egy csapolással, jól leszívják az embert. De én a "cukros lötty ivászatot" jobban megszenvedtem.
Úgy elbénázták az első vérvételt (bár valóban nincs hiper-szuper vénám), hogy kétszer kellett szúrni, mire 4 csővel le tudott venni. Az első szúrás helye a mai napig is a szivárvány színeiben pompázik, pedig két hete voltam.
A kétórás várakozási idő után pedig a másik karomból kellett levenni azt a maradék egy csövet. (bár én az összeszurkáltat oda sem adtam volna már)
Szóval a cukorterhelésnél háromszor szúrtak a kettő helyett. :evil:
Ja! iwiw-en vagyok: Nagyné Szentkirályi Szilvia

Márti!
Én nem annyira vagyok errefelé még ismerős, de amikor busszal mentem dolgozni, tudom, hogy átutaztam Cibakon.
Egyébként nem messze lakunk a "nagy városközponttól". :lol:
Az ált. suli után balra a második utca. (József Attila)

Mindenkinek köszönöm a "fogdokis megnyugtatást". Még lesz egy köröm június végén (még egy tömés).

KépKép
kitten13

Most hogy utánanéztem, a fiúk közelebb vannak a háromhoz, igaz, :oops: de nekem akkor is olyan "nagyfiúsak"! :lol:

KépKép
kitten13

Szami!
Sajnos nem... :lol: de nem is volt ma itthon, majd csak reggelre jön. :cry: majd akkor lestrapálom! :oops: :wink:
valszeg azért fáradtam le, nem volt váltótársam. jobb ha 4 szám lát kettőt, mint a kettő szem...

mi az a 160 g? szénhidrát? abba mi fér bele?

annak idején én is azt mondtam, majd karira, aztán húsvét aztán pünkösd, aztán ha hazajöttünk nyaralásból, aztán megszületett Gréti...remélem Ti nem így jártok!első nap, már itthon volt.

Betty!
szemtelenül fiatal vagy!

Dorka!
jók a képek a Gráciákról! Szabi, és a háreme...anyukákat nem láttam, pedig még Ditkét nem is ismerem! Hol van elveszve? Gréti felismerte Katust, Szabihoz kellett egy ksi segítség bezavart a szafari sapi...
:lol:

a szomszédban eladó kiságy baldachinnal, 2 garnitúra ágynemű + 4 lepedő+fejvédő 10-ért eladó.

Márti!
Még eddig nem volt, nem tudom, majd megkérdezem!

Munya!
Jó hétvégét!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Ja nagy bejött nekem is a Bencés-Leventés uccsó kép! mintha világgá indulnának az elemózsiával...édesek!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Betti Boldog Szülinapot!Te télleg 20 lettél?Én azt hittem én vok a legfiatalabb jó télleg de csak 3hónappal vagyok lemaradva!Gondolom te is hallgattad a papolásokat hogy ilyen fiatalon szültél?!

Ha már ennyira eladtok mindent nem lesz vkinek nyár végén eladó sportkocsija?
Én vettem epilátort hogy azt csak egy hónapban egyszer kell de sztem az is túl gyakori :oops: meg kur.ára fáj :twisted: Inkébb gyantáztatni kéne de hát oda is kellene menni...

Kápzeljétek nagy nehezen eljutok fodrászhoz négy hónap után olyan frizut akarok mint a Tanyanak van a vásott kölykökből ha valaki egyáltalán szokta nézni :lol:

Védike kezd megjavulni :lol: Ma egész nap evett meg aludt és esti hisztije se vi

KépKép
viragb88

esti hisztije se volt :lol: jaj és úgy eszi a bébiételeket hogy csak na!
ma kapott cukkinifőzeléket hát olyan mint a zselés takony bűn rossz íze van de neki ízlett na jó neki szinte minden ízlik legalábbis mindent megeszik.Hát sztem nem lesznek evési problémái :lol: ja úgy szokta hogy szopizik hatvan milit aztán eszik egy fél üveg bébiételt meg utána leöblíti 60 vagy 90tápszerrel.Egy gyereket túl lehet etetni?Dehát ha nem kéne neki nem enné.vagy igen?

légyszi válaszoljatok mert rajtam mindig átsuhantok :oops:

KépKép
viragb88

Kitten! Munya! Jelölve vagytok! ;)

Kitten! Jaj cukoterhelés... én épp hogy csak hazaértem, már lettem is rosszul. Mert hogy nem bírtam ott bent maradni. Szerencsére nem jött ki semmi, de nagyon vacakul voltam tőle... :? Pedig csak 1x csinálták (vagyis 2x1 volt, ugye a 2 gyerek végett).
Ja egyébként Leventét van aki 4-5 évesnek nézi... De szerintem ez lehet a helyzet Katáéknál is, mert a fiúk majdnem (ha nem teljesen) egyforma magasak. :)

Judit! Akkor most már pihenj! Tök jó buli lehetett az évzáró! :D
Ja jöv héten én is egyedül leszek a fiúkkal 2 napig (kedd-szerda)... hát izgi lesz... :roll: :?

Virág! Hát Dave sem eszik szokványos mennyiséget.... 300-350 ml tej, amit eszik 1 alkalommal. Főzelék után is simán megeszik 150-200 ml tejet még... De ő azért már más súly és korcsoport, mint Véda.
szilbee

Virág!

igen most töltöttem a 20.at:-D
ezek szerint nem én vagyok a legfiatalabb:-Dnem is tudtam hogy nem tudtad!!
amugy nálam még az is a rosz hogy fiatal is vagyok meg hát sokkaal fiatalabbnak látszom mint amennyi vagyok...szóval ez igy külön jó mikor meglátnak utcán Bettikével, s kérdezik hát ki ez a gyönyörű kislány? testvér? mondom ..nem! keresztgyerek? mondom nem!hát akor kicsoda ez a gyönyörű teremtés? HÁt akislányom:-D tényleg a magáé/tiéd? hát igen!! de fiatala vagy...stb stb stb stb
de már csak mosolyogok rajta
persze én is hallgattam csak én még gondolom jobban mint te mert én (sajnos) 16 voltam ahogy szültem....de azért ugy gondolom hogy nem lógok ki innen:-D vagy igen?

puszika

Kép
kbernadett

Betti!

Én mindig azt szoktam ilyenkor mondani hogy nem az számít hogy ki mennyi idősen szül mert pl. egy huszon harminc éves is lehet "rossz" anya meg egy fiatal is tök jó!nekem van olyan ismim aki 29éves és nagy ívből leszarta a gyerekét aztán csodálkozott hogy jé egy éves és még csak most kezdett el mászni.Hát mondtam neki hogy talán foglalkozni kellett volna vele és nem becsukni a szobájába hogy csináljon amit akar :cry:
Sztem aki anyuka az nem lóg ki innen :lol: vagy van alsó korhatár?

KépKép
viragb88

na egyedül... mármint itthon egyedüli felnőttként.. most láttam éppen elsuhanni egy árnyékot a terasznál, de valszeg a képzeletem játszott.... de be vagyok tojva :? na kiterigetni már nem fogok, amjd reggel.

Virág!
Nincs alsó korhatár! meg igazad van, sőt! idősen sem jó szülni, én még érteni szeretném a gyerekem problémáját, mi több emlékezni a saját esetemre! tegnap is :shock: amikor a grace kilinikában 52 éves terhes asszony!

láttam már a sorozatot, de nem emlékszem a csajszi hajára!

hát ha nem lenne éhes, nem enne, az biztos.

na megyek house, meg töltögetek megint.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit, ezt itt nem igazán értem: :oops:

"annak idején én is azt mondtam, majd karira, aztán húsvét aztán pünkösd, aztán ha hazajöttünk nyaralásból, aztán megszületett Gréti...remélem Ti nem így jártok!első nap, már itthon volt. "

160 gr szénhidrátba olyan sok minden nem fér bele, ezért is bízom benne, hogy talán egy kicsit tudok fogyni... :oops:

Balwin, hozok még ilyen "előtte" képeket, szerintem előbb, mint hogy befejezném a kirándulás-sorozatot :lol:

Virág, ha jólesik Neki, hagy egye! :lol: Néha én is ámulok, amikor a 14 hónaposom többet eszik, mint az 5 és fél évesem... :shock: :lol:

He-he, én pont másfélszer annyi vagyok, mint Betti és Virág :oops: A párom meg még a kettejük éveinek összegénél is több :oops: De szerintem ez nem látszik rajta :lol: Fiatalítják a gyerkőcök :lol: Ma már vagy harmadszorra kérdeztek rá az oviban, hogy de ugye biztos részt veszünk idén is a családi vetélkedőn holnap, a gyereknapon?! :roll: Ezek után mit mondhattam volna... :wink: Főleg, hogy Anna már ki is nézte a nyereményét :shock: :lol:

Kép
Kép
Kép
szamóca73

háthogy nem bízol, hoyg kézen lesz augusztusra... én mindvégig hittem abban, hogy a júliusban vett ház beköltözhető lesz karácsonyra... aztán több mint egy év kellett, hyog rendbehozzuk, szétcincáltuk, aztán a pénzt sem úgy jött... na a szokásos. így már megvan?

tölötk és közben unatkozom, pedig gyorsan kapkodja a gép, meg szétnéztem az evcarucin, most van töltés.

csalási vetélkedő? és ott mit várnak el az embertől? zsákban ugrálás, és iylenek?

Judit,
Kép
Kép
bbj

családit akartam... de milyen szép a magyar, még így is érthető!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Jó reggelt!

Judit, én nagyon bízom benne, mert 3 gyerekkel nem szeretnék felfordulásban lakni :roll:

Balwin, látod, milyen friss vagyok, íme néhány kép az új házról az "előtte" állapotban:

a kertből nézve:

Kép

az étkező-konyha és a nappali az előszobából:

Kép

a nappali:

Kép

az emeleti (gyerek) társalgó:

Kép

Máté szobájának részlete:

Kép

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Jó reggelt!
Most csak bejelentkezek, szerintem majd ebéd után jövök, ha csak el nem alszom. :oops:
Megyek nagybevásárolni a Corába.... Bencével....izgalmas lesz.... de hát apa Pesten van... ki tudja ma is mikor jön haza...
Tsókjaim egyenlőre

Kép

Kép
szolkata

Szami! Nagyon szép!!! :D

Kata! Csak nehogy a volán mögött aludj el!
szilbee

Jó reggelt!

Van egy kis időm, Kata elaludt.
Jók a képek mindenkiről.

Szami: Jó nagy házikó, kergetőzhettek benne.

Virág: A ti doktornénitek, védőnénitek már ilyen hamar engedi a főziket? Szerintem, ha nem bukik utána és eszi, akkor nem eteted túl.

Kitten: Jó a vonalzód.

Rami: És néptáncoltál is valahol hivatalosan vagy csak tanítottál? Párom Tiszás volt.

Dorka: Köszi a képeket.

Remélem holnap jobb idő lesz, délután lesz a buli a bölcsiben, Dorka már nagyon várja. Szomabton meg mami viszi a berényi állatkertbe az öcsém osztályával.

Niki

Kép
Kép
csni

Akkor még néhány kép:

Kép

Kép

Kép

Kép

Niki

Kép
Kép
csni

Csni!

Azt mondta a dokinő hogy ha már szépen eszi a gyümölcsöket akkor lehet neki adni főzeléket.Igazából már nekem is ő volt a háziorvosom szóval én bízok benne....Én is itt vagyok és virulok pedig én is kaptam 4hónaposan minden félét :lol: Meg én igazából jobban bízok benne hogy így minden fontos tápanyagot megkap mintha csak tápszert meg tejcsit kapna.De lehet hogy csak én gondolkodok így?

KépKép
viragb88

Mármint hogy úgy értettem hogy ahhoz hogy minden meglegyen a tejcsibe nagyon kell ügyelni hogy mit eszik az ember....pl. heti 3-4szer halat.na hát nem tom ki eszik ennyiszer

KépKép
viragb88

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?