Sziasztok!
Forti,
remelem Levi egyre egeszsegesebb lesz es ugy is marad!!!!
Panda!
Mi is hasznaljuk a Baby Luuf-ot, en nagyon szeretem es a gyerköcöknek is könnyebb levegöt venni, Rebi is, es Aaron is szoktak kerni, mert szeretik. De csak akkor jar, ha betegek...
Nekem a dokineni azt javasolta, hogy ne a direkt a mellkasukra kenjem (gondolom, azert, hogy ne ingerelje a börüket) hanem a kombidresszre szoktam kenni.Igaz, hagy olajos foltot, mert hat az van benne, de idövel azert az ki isjön a ruhabol.(en nem vagyok olyan, hogy egy kis olajfolt miatt, ami tudom, hogy egyebkent tiszta, nem adom ra)
ES az egesz lakas eukalyptusz illatu, mert illatlampaba teszek es igy meg ez is könnyiti a legzest es allitolag az eukalyptusz meg fertötlenitö hatasu is...
Rit,
en ugy kepzeltem, hogy Te biztos magas vagy..azon kepek alapjan, amiket fel szoktal tenni...
Ja, es nekünk is van egy kiscsirkenk...
, persze a mokus, cicus, pipi es egyebek mellett...
Irigyellek a szalveta-technika miatt, talan majd en is kiprobalom...Mar ugy hianyzik egy kis kreativkodas...Csak meg utana kell nezzek, hogy, hogy is kell....de hat van erröl szolo topic, majd megyek tanulmanyozni!!!
Mc es Cola es csoki
Mindet szeretem, es igyekszem minnel ritkabban fogyasztani, de neha kell...
Aaron is szereti, a MC-ben a sültkrumplit es a csirke falatokat...(nem tudom, hogy nevezik otthon hivatalosan)
Rebi neha kapott sültkrumlit, eddegelte...Azert igyekszem, hogy egy honapban MAXIMUM ketszer jussunk Mc-be.. szerencser nem olyan nehez...
En leginkabb a fehercsokit szeretem, de Aaron mindet fogysztja...Rebi meg nem kapott, bar Aaron mellett ez mar nem egyszerü, es hat persze, hogy Rebeknek is mndig az kell, amit az aron kezeben lat..Multkor kapott ilyen okokbol szölöcukrot
, persze, neki izlett, de nem szivesen adtam neki...
Aaron nagyon sokaig nem is kapott, mostmar nem könnyü...de azert nincs minden nap, esetleg egy aprosag lefekves es fogmosas elött...
A colat en imadom, de itthon nincs, csak akkor iszom, es azt is ritkan, ha elmegyünk valahova...
Mert a gyerekeknek, nem akarok adni...
Itt ugyan az a nezet, hogy gyomorrontas eseten jo a cola es a ropi kombinacioja...hat emiatt, kapott Aaron a multkor colat...mert mar azon izgultam, hogy abba fogja-e hagyni a hanyast egyaltalan...hogy attol-e vagy se, de jobban lett...
Nyuszi,
mar igen meretes a pöttömke is!!!
Nagyon helyes az ölelös kep!
Beszti,
a kepek nekem is nagyon tetszettek!
Rebi is felmaszik az asztalhoz, szerencsre eddig meg nem az asztalra....Aaron nem volt ilyen felmaszos....
suly-problema
En azt akartam nektek elmeselni, hogy ilyen Aaron szoptatasa alatt nem volt, de most azt es annyit ehetek, amit akarok es nem hizom!!!
KPÜlönben igen könnyen tudok hizni, de mar nagyon varom a karacsonyt a sok sütivel es remlem, hogy Rebek meg addig lazan szopik!!!Mindig ugy irigyeltem az olyanokat, akiki ehetnek es nem hiznak, most ki kell elveznem, gondolom, ha nem szoptatok mar, nalam is vissza fog terni a regi, "szamold a turostaskakat, mert elhizol"...
Rebek beszoktatsa folyamatban, szep lassan haladunk, szerencsere raerünk, csak juliusban kell visszamenjek dolgozni...Eddig minden siras nelkül ment, a csoportban haromnegyed oraig ram sem bagozik... es ha megyek elbucsuzni töle, sincs semmmi gond, hagyja magat felvenni es megnyugtatni is, ha szükseges... es fel ora muva örül nekem, es megölel...
Most ennyire futotta, Rebek meg alszik, ha nem igyekszem felebred es meg ebed sem lesz!!!
BETEG BABAK GYOGYULJATOK GYORSAN!!!
Kryss&Rebek