Új privát üzeneted érkezett!

Manó!
Szerintem ne aggódj emiatt! Én már megszoktam ezt a nem hizást! Mendi féléves korától két hónapig nem hizott, aztán 150gr, aztán 400gr, 600gr, majd 100gr, és most ismét 100gr. És ugyanannyit eszik mindig! De havonta nőtt 1.5-3centiket!
Emma meg már nagy "baba". Nem kell sokat hiznia! Én úgy tudom, hogy egyéves kor után alig gyarapodnak. A védőnőnk is mondta, hogy ne ijedjek meg ha innentől még kevesebbet hizikKép. Én már nem aggódok! Amig egészséges, és ennyire aktiv, eleven, jókedvű, addig nemlehet nagy gond.

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Helló!

Judy!
A vanilíás kólát meg ne kóstold, ha jót akarszKép Bár ki tudja... lehet neked fog ízleniKép

Gumicukor!
Aranyosak a kitűzőkKép (Vagyis biztos azok lesznekKép)

Manó!
Ilyenkor már nem kell mindig hízniuk. Emma sem épp olyan paraméterekkel rendelkezik ami aggodalomra dhat okot, mert valljuk be 10 kg felett 1 évesen az nagyon jó. Most a fogzásba és a csontnövesztésbe húzott bele. Következő hónapban meg majd hízik, vagy nem, de amíg nem fog a súlyából veszíteni, hanem tartja addig semmi ok az aggodalomra. Bár amikor Gabi fogyott 40 dkg-ot a nyáron én akkor sem aggódtam. Jó, az az augusztusi hőségben volt és fogzott is és nem akart enni csak inni, de a következő hónapban meg hízott 50 dkg-ot.
És Bettinek is igaza van. Amíg jókedélyű és nincs semmi baja addig ne aggódjKép Meg azért a betegség is itt volt. A lényeg, hogy nem kell annyit hízniuk már és nem fogyott.

Húú, látom nagy egészségtelen kaja lázban égtek.
Coca-cóla és mekis sajtburger jöhetKép Imádom, bár ritkán jutok el oda. A kóla tény és való egészségtelen. A sajtburgerről már más a véleményem. 1 évig dolgoztam mekiben és az alapanyagokban nem találok semmi kifogásolni valót. A hús pont olyan mint bármely szupermarketben fellelhető zacskózott hamburger hús, mert sokaknak az nem tetszik. A hagyma meg egyszerűen szárított, amit tiszta vízben áztatnak felhasználás előtt 2 órát, hogy visszanyerje a nedvesség tartalmát. A többi friss zöldséget meg vagy helyben szeletelik, vagy pl a salátát légmentes zsacsikban hozzák. Az üzletekben is lehet kapni olyan Endívia saláta mixet, amiből a salik készülnek. A higiéniára meg nagyon figyelnek, legalábbis az EuroParkban 3-4 éve még így volt miért változott volna.
Szvsz nekem ez ellen nincs kifogásolni valóm.

Jaj én tegnap olyan beteg voltam.
Dél előtt elkezdett fájni a fejem. Gondoltam azért mert nem ittam eleget és délután elkezdtem vedelni. De fél 4-kor már rámjött a hányinger. 5-kor már olyan rosszl voltam. Algopirin egy szál se, aztán a párom mikor hazajött akkor kerített nekem aszpirint. De akkor én már úgy fostam, hogy az ölemben a lavór volt, mert már nagyon ott tartottam, hogy kidobom a taccsot is. A fejem meg annyira fájt, hogy a szemem se bírtam kinyitni. Csabim meg már az orvossal fenyegetőzőtt, hogy levisz, ha lázam is van. De nem volt. Sőt fél óra múlva elmúlt a fejfájás és vele együtt a hányinger és a fisi-fosi. 1 óra mulva kutya bajom se volt. Hát igen, ha fáj a fejem az nálam elég gáz,nagoyn nem birom, na de hogy ennyire kihasson még az emésztési folyamatokra isKép Komolyan megdöbbentem, mikor rájöttem, hogy a fejfájással a többi tünet is elmúlt. Ti hallottatok már ilyen összefüggésekről. Addig amíg nem került gyógyszer a halálomon voltam, de csak cataflam volt itthon, de azt azért mégse akartam bevenni a gyerek miatt. Ti értitek ezt egyébként?

na jó megyek míg alszik a babámKép
sasha

Kép
sasha

Sziasztok

Mi sajna megint nem vagyunk jól, Levi tegnap megkapta a 15 hós oltást, a doki mondta hogy kb. 1 hét múlva várható magas láz.
Nos, Levi a délutána alvás után 40 fokos lázzal ébredt. Azonnal kúp+hűtőfürdő, felhívtuk a rendelőt, azt mondták vigyük le mert az oltástól még nem lehet a láz.
Levittük, egy másik doki rendelt, meghallgatta a tüdejét, az tiszta volt, megnézte a torkát és közölte hogy vírusos torokgyulladása van. Kép
Csak azt nem értem, hogy a délelőtti doki a tanácsadáson szintén megnézte és nem látott semmit?? Vagy látott és mégis beoltotta?
Most kaptunk gyógyszert, mert attól fél ez az orvos, hogy felülfertőzés lesz! Az oltás legyengíti a szervezetét + ez a vírusos nyavaja...
Pénteken vissza kell vinni!
Éjjel 1x ébredt, 39 fokos láza volt megint! Kép

Sasha
Részvétem a rosszullét miatt, én is elég ramanyul éreztem magam tegnap, szerintem ez a melegfront miatt van!

Forti

Kép
Kép
forti

Forti!

Nem semmi ez a vírusos nyavaja és hogy még be is lett oltvaKép Most csak azt nem tudom, hogy a vírusus betegségeknél is fennál-e az, hogy alig pár óra alatt kialakulhat... Mit a fülnél. Elég pár óra és kész a középfül gyulladás. Vajon lehetséges, hogy az oltásnál mégcsak piros se volt a torka? Én már mindent el tudok képzelni ezeknél a lüke betegségeknél.

sasha

Kép
sasha

Forti!

Remélem nem lesz komolyabb baj! Bár a 40,és 39 fok eléggé komoly.
Szerintem legalább a torkát látnia kellett volna! Páromnak is állandóan torokgyulladása van, hasonló magas lázzal. Először csak fáj a torka pár napig, aztán belázasodik, majd annyira fáj neki a torka, hogy nem tud enni, és végül már beszélni sem!
Remélem Levi megússza valami egyszerűbbel!!

Sasha!
Legközelebb ha fáj a fejed, vegyél be abból a bogyóból, amit Gabcinak vettél fogzásra! Nálam bejött!
Nem tudom, hogy van e összefüggés ezek között.

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Sziasztok!
Látom ez a csoki, cola téma mindenkit megmozgat.
Mért nem jó, ha a gyereknek csokit adunk?? Nem szokott kapni csak turó rudit és kinerpingut, de én naponta megeszem legalább egyet.
Fogak rosszak: nem. Nem eszem mást? Ez nem igaz!
Én imádom a csokit és szerintem egészségesebb mint a cigeratta, a kávé stb. Valamit azért élvezzünk már az életbőlKépKép
Én magam csokipárti vagyok.
Hogy mit iszik a gyerek? vizet, de szerintem teljesen mindegy. Szerintem, a gyümölcsök is tele vannak mindenféle anyaggal szúrkálva, hogy olyan szép, érett s későn romló legyen...
MC: én azt is szeretem!!!
Tudom biztos azt gondoljátok kövér vagyok. Hát a 47 kg-mmal az vagyok akkor igenKép 164 cm társul hozzá.
Én bármit ehetek s nem vetem meg a földön kapott finom, ízeket!!!!!!!
Szeretek élni, s amit szeretek azt nem vetem meg magamtól.
Néha az jut eszembe mindenki az ilyen olyan reformkajákért van oda,mert akkor egészséges...hát nem tudom, ha minden annyira egészséges mért nem tudjuk elkerülni ami a legvégén van??
Hogy ki mennyit kapott ebből az életből szerintem a gének is meghatározóak. A dédmamaám 85 évet élt a nagymammám mostmár 84 éves és még fut szalad, tevékenykedik...szóval bízom a génjeimbenKépKépKép
Picus
picus

Picus!

Szerencsés testalkatú vagy!!
Nincs baj a csokival, ha nem minden nap eszi az ember. Én azért nem adok még Mendinek, hogy ne szokjon rá. Mert ilyen kicsi korban még nincs rá szüksége szerintem, és most alakulnak ki az evési szokásai.
Én is eszek édességet, de nem viszem túlzásba. A csokit én nem szeretem, cukrokat sem, esetleg a sütik, de leginkább a túrórudi!!
Persze, nem mindegy, hogy milyen gyümölcslét, vagy milyen vizet iszik.
Én is imádom az izeket, ha vmit szeretek azt megeszem!! dE Sajnos nekem nincsenek olyan jó génjeimKépKép

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Betti: az a baj, hogy nálunk van egy úgymond "nasis" szekrény, amiből természetesen nem eszik még az Andi de amikor már fel tudja majd fogni, hogy az mit rejt, van abba minden csoki, chips, nekem a pombear a kedvencem!!KépKép...ettől tartok egy kicsit. Bár a legtöbb gyerkenél az a meglátás, ha mindig ott van készenlétben hogy ehet, nem is biztos, hogy megeszi, de ha csak néha kap akkor két csomaggal is képes megenni egy chipsből. Ezt már látom az ide érkező gyerekekről akik tudják, hogy nálunk mindig rejt valamit egy bizonyos ajtó s akkor kérnek is. Természetesen anyájuk engedélyével.
Mi se eszünk mindennap chipset na jó csokit kb. kétnaponta eszem de az biztos, tegnap csak egy punding volt az édességemKép, de ma KépKép este 9 körül kiderülKépKép, de azért tartunk itthon mert ha meg csipegetne az ember és nincs hát az borzasztóKépKép
Picus
picus

Lányok
Nincs meg valakinek a PhotoMix teljes verziója???
Kéne nekem! Kép

Forti

Kép
Kép
forti

sziasztok

picus
tényleg mázlista vagy, én ha nem vigyáznék, híznék a viágba Kép( bár a párom szerint így is dagadt vagyok, 51 kilósan. Igaz, csak 158 cmKép(

forti
szegény Levi, már megint Kép annyira sajnálom, remélem hamar meggyógyul!!

gumicukor
nem úgy volt, hogy tegnap jöttök usziba??
a kitűzők biztos édik lesznek, mindenki annyit dolgozik, olyan rendik vagytok Kép - azért mi még továbbra is csirkének becézzük dodit, nem kiskaticának Kép Kép bár a csirkén is irtó sokan meg vannak lepődve, a multkor a cipőboltos 3x is rákérdezett, hogy jól hallotta e.- pedig szerintem olyan édes Kép

még mindíg édesség
tegnap kiderült, hogy Dodesz is imádja: játszani vele. Elcsórta a fiókból az apja dunakavicsát. Először felcipelte a gallériára, megmutatta a póknak Kép (szerintem már tudja, hogy ott ő lakik, mert szokott hozzá beszélni, reggelente meg ha kint van, addig dörömböl a terráriumon, míg bemenekül) és le is hozta (igen, megtanult a lépcsőn lefele is közlekedni!! Kép), majd kinyitotta a zacsit és elkezdett a szines kavicsokkal szórakozni. Még csak meg sem próbálta megenni Kép

Rit és Dodo

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Forti
nincs

rit

anemona7

Helló!

Nekünk is torokgyulánk van. Hát igen, ebben az enyhe időben felélénkülnek a vírusok. Mi tuti Sopronból hoztuk, mert az unokatesó is lebetegedett, akivel szombaton együtt volt Gergő.
Egyébként jól viseli a fiam, csak tegnap estére volt szegnykém olyan elesett, csak pihegett az ölemben, semmi rosszalkodásKép Éjjel is volt kis nyügösség 2-szer. És persze közelharc a gyógyszerbeadással. Pedig olyan szép idő van, de ma még nem merem kivinni.

Forti!
JobbulástKép

Sasha!
Már megkóstoltam tegnap este. Hát nem leszek vaniliás kóla függő, az tuti.

Betti
Szerintem azért rosszabb a light, mert abban még a cukor helyett is műanyag van. Nem tudom mivel édesítik, de a szacharin pl rákkeltő.

Picus
Csoki szerintem se olyan gáz. Én is nagy csokista vagyok, engem nem hízlal, szerintem a sütik sokkal jobban hízlalnak.

Kataa
Nagy ŐKép Én is csak az utsóból látam egy kicsit, hát röhej volt ahogy a két libuska kézenfogva várta a nagy döntést.

pusz
Judy
Judy

Judy
A Nagy Ő tényleg gáz volt, főleg az úgy megszerettelek rész. Lehet a Sanyi majd át-át járogat a abrnához, mert azt vettem észre vele inkább szexuálisan volt jobban összhangban, a másik mellett meg egy idő után be fog penészedni, mert szerintem túl komoly és túl sok mindent agyonrágó a választottja.

Csoki
Én imádom, de csak a lila színű csomagolásút! Én kicsinek is sok édességet ettem, mégis egy szál bél vagyok. Kb. 1 hónapja többet eszem ebédre, tízórai + uzsi is befigyel, hátha hízok, de uannyi vagyok, sajnos, pedig más már ennyi kajától egy 10-est felszedett volna. Ilyen vagyok, 168 cm-hez 53 kg társul.
Gimibe 47 kg-val mentem, 4. végére 50 lettem, aztán a fősuli első évében 9 hónap alatt 9 kgt- híztam (fogalmam sincs mitől, pedig akkor még cigiztem is, ráadásul szívattak is eleget a suliban minket). Ez egy hónap alatt lement no tornával ismét 50-re. Most a fősuli befejezése óta eltelt több, mint 5 év és 53 vagyok.
Hát ez van Kép
Nincs bűntudatom, ha vmi olyat eszek, ami esetleg hízlalna. Imádom én is az ízeket, de ez egy Bika szülöttél természetes. Kép

Rit
Azért nem mentünk, mert a párommal tegnap moziba mentünk és akkor nagy rohanás lett volna a délután, majd szerintem jövő hét hétfőn és szerdán ismét megyünk, még van pótolni valónk.
A Mátrix3-at néztük, hát én szétizgultam magam rajta, nagyon tetszett.

Lehet pénteken nem megyünk úszni, mert Dani reggelre tiszta takony lett, láza nincs, lehet csak a foga miatt, mert most jön a bal alsó 2. metsző. Viszont orrporszívózni kell, amit nagyon nem akar. Akkora ereje van, alig tudtuk lefogni reggel anyósommal. Ha rosszabodik a helyzet, akkor kiíratom magam a gyerekdokival táppénzre.

na csók
gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Azért ez örömmel tölt el, hogy nem a "leb***os sorokat kaptam s titokban kiderül, hányan is csokisok, vagy nem csokisok de szeretnének azok lenniKépKép
51 kg 158 cm-hez hát szerintem az egyáltalában nem kövér.
Az én párom ilyet merne mondaniKépKép, csokit ennék csokival biztos dafke isKépKép Bár Ő 164 cm-réhez bizony veri a 85 kg-mot úgyhogy én ilyet biztos nem kapok, hogy kövér.
De szegény alig eszik egyszerűen olyan alkat, s amikor látja, hogy majszolom a csokikat szinte mindig megjegyzi, hogy a mázlistaKépKép
Sajnálom szegényt mert nehéz lehet, na azért Ő se veti meg a dolgokat de benne hamarabb elindula a lelkifurdancs...KépKép

Kis betegek tessék meggyógyulni!!!!

NagyŐ: szerintem borzalmas volt, de aki jelentkezett az meg is érdemli!!!

Picus
picus

Sziasztok!

Forti!
Szegény LevikeKép! Mihamarabbi jobbulást neki! Remélem nem lesz semmi baj, hogy igy kapta az oltást! Gyógypuszik mennek, mintha a múltkor is hatottak volna nekiKép!

Sasha!
Biztos a melegfront volt az oka. Én is ramatyul voltam, a párom isKép! Anyukámról már ne is beszéljek, aki elájult bent a kórházbanKép, pedig nem az az ájuldozós fajta.

Kataa!
Igen, nagyon rosszKép! Sosem láttam ég ilyen elesett állapotban mint tegnapKép! Nem beteges tipus egyáltalán.

Judy!
Gyógypuszik mennek nektek isKép!

Én is imádom a csokitKép!

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Sziasztok!

Sasaha, Betti!

Köszi, valahogy én is így gondolta, csak fura ez nekem a korábbi átlag havi fél kilós hízásokhoz képestKép

Sasha!

nem a hányós, hasmenős vírust sikerült összezsedned? nálunk át,ent az egész családon. És nagyon gyors lefolyású, nálam pl fél napig tartott. És nekem is nagyon fájta fejem, a férjemnek is tőle, sőt még a csípőnk, derekunk is. Aztán másnapra mintha elfújták volna.

Forti!

Én is mindíg ettől féelk oltásoknál. és mi is télen fogjuk kapni a 15 hóstKép Egyébként szerintem kialakulhat ilyen rövid idő alatt sajna, mert Emmának hétfőm azt mondták hogy semmi baja torkának, szerdán meg már hogy NAGYON piros. Mosta kettő között van kis különbség, először én is azt hittem hogy hétfőn nem nézték meg jól, de zek szerint nem erről van szó.

Picus!

Hát nagyon irigyellk az alkatodért, én iinkább a ránézek és hízok típusba tartozom.
Pedig csokit nem is eszemKép

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Sziasztok!

Picus!
Régen nekünk is volt ilyen szekrényünk, mert apukát akartam hizlalni. De én is rájártam , ezért beszüntettem. Én mindig harcolok a kilókkal. A suliban 74-76 kg voltam, ahogy elkezdtem dolgozni, belekezdtem a tornába is. Abból állt a napom: 8-10óra munka, 2 óra fittness, 1 óra futás, vagy kerékpár. Ehhez kb két 800kCalt fogyasztottam naponta, és fél négy után már nem ettem. Igy lefogytam 58kg-ra. Aztán visszahiztam/vagy inkább izmosodtam/ 64-re. Ahogy eljöttem a munkából kevesebbet mozogtam, és az első tanácsadáson már 68,5 kg voltam. Terhesség végére 77-ről lefogytam 75-re. Aztán nem mertem mérni magam négy hónapig, amikor 64 voltam. Négy hónapja 69, és most 65. Pedig sajnos nem tudok tornázni, akárhogy szeretnék. Ja, és 174 cm vagyok.

Rit!
Mendi is imád játszani a csokipapirral, zacskókkal.. Egyszer anyóséknál voltunk, és Mendi játszott. Van náluk egy piknikes kosár, amit szeret nyitogatni, anyósom meg odarakja a nasikat! Párom mamája volt otthon, és mikor látta, hogy Mendi játszik a Balaton szelettel, azt mondta, hogy bontsam ki neki, hát nápolyit már ehet! Akkor volt nyolc hónapos! Én meg elmagyaráztam neki, hogy egy ilyen idős gyereknek nem csokira van szüksége.

Judy!
Gergőnek is jobbulást!!
Szacharóz tényleg rákkeltő, de pont ez miatt be is tiltották már jó ideje! Helyette nátrium-ciklamátot használnak általában. Ennek nincsenek ilyen káros hatásai. Viszont nem szabad belőle túl sokat fogyasztani, mint ahogy az édeskéből... se. Azthiszem azokra rá is van irva, hogy naponta mennyit szabad enni. /kávé édesitőre gondolok/

Ő: engem nagyon irritált a műsor. Nem is néztem csak a döntéseket. Melinda iszonyúan unszimpatikus volt, de Sanyika se egy jóképű legény! De igaza van Picusnak, aki jelentkezik egy ilyen műsorba, az meg is érdemli..

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Banyóci!

Jujj, szegény anyukádnak nagyon összejöttek a dolgok..KépKép. Hogy van?

Manó!
Örülök, hogy megnyugodtál kicsit.
Hogy engem sosem kap el egy ilyen virus, pedig jó kis fogyókúra lenneKépKép!
Mi is télen kapjuk majd az oltást.

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Sziasztok

Tegnap megneztuk pindurkat, 3.31cm es a dokineni szerint 10 hetes!Kép Es ossze-vissza kalimpalt az Uh-on!Kép

Forti

ALvastema, bar ahogy olvasom most inkabb mielobbi gyogyulast Levikenek! Szoval mikor teszed le este? Nem lehet hogy tul koran?Emilia most 9-kor megy agyba, elotte 1 oraval furcsi es meg pizsiben jatszhat. Aztan be az agyba es ott vagyok mellette amig elalszik.Nem mondom hogy nem kell neha raszolni, de van hogy magatol lefekszik, mert mar eleg faradt. Simizem a hatat, ha panaszkodik elmagyarazom, hogy mar mindenki alszik, meg ilyenek.Kép

Gumicukor

Fogalmam sincs milyen Vanilla Ice seroja, talan tegyel inkabb fel egy kepet Danirol az uj hajaval.Kép

Beszti

Nagyon tetszettek a virslis kepek!

Rit

A banyaszlanykad is nagyon tetszett!Kép
Micsoda? Ezekkel a meretekkel a parod kovernek tart? Hoppa! Az mar a ropi kategoria lenne nem?Kép Akkor lehet en is kover vagyok?(158cm 46-47-48kg...most hizokKép)

Kola-meki

A kolabol valahogy kiszeretettem, inkabb gyumileket iszom. Mekiben nem emlekszem mikor voltam utoljara, de szerettem a sajtburgert baconnal,mar amikor volt.Kép Azert a lanyom nem azon fog felnoni. Jelenlegi nasi amit eszik a turorudi, pilota piskotataller, neha egy falat suti. Csokit meg nem nagyon kapott, raerunk meg. Nem vagyok ellene csak tenyleg most alakulnak ki az etkezesi szokasai es nem akarom, hogy ezeket is rendes haminak fogja fel. Kép

Picus

A csokit en is szeretem, neha, nem eszem minden nap, bar en is a Te szerencses alkatod vagyok. Szerintem vannak sokkal egeszsegtelenebb dolgok is az eletben, cigi, kabitoszer, alkohol stb.

Kisbetegeknek gyogyulast!

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Megegy, csereltem kepet a profilomban, igy szeretgeti a lanyom mostanaban az embert es hozza mondja, hogy ajajjajjj ,mint egy oregasszony...Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Nyuszi!

Édes a képKép!
Ajajjjajj nálunk is vanKép!

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Betti!

nehoyg azt hidd! Egy fél napos hányástól nem lehet fogyni, csak víz megy ki, ez max 1-2 kg és vissza is jön amint rendesen eszl. Úgyhogy ne irigyeldKép ja, és te nem is vagy kövér, mert ha te kövér vagy akkor én már gurulok, mert kilóra ugyanannyik vagyuk csak én pici vagyokKép vagy inkább Kép

Rit, a férjem elájulna a gyönyörtől ha csak 51 kg lennékKép Sőt, én is. Emlékeim szerint mikor 50 kg voltam nagon régen akkor semmi kivetnivaló nem volt rajtam, és ha soványabb lettem volna az már tényleg a ropi kategória lett volna ahogy Nyuszi fogalmazKép

(kövér)Kép Manó

KépKép
manó

Sziasztok
Gumicukor
semmi nem történt a helyesírásomal Kép nem használok helyesírásellenörzö programot még mindig . Kép

Conti
idén anyuék jönek hozánk karácsonyozni mert mi nem tudunk átmenni remélem lesz igazi fa is bár kis müfenyönk az van söt a szaloncukrot is megvetük Finom Milkát imádom Kép a karácsonyi menü szerintem halászlé lesz a párom fözi majd és rántot hal no meg valami süti Kép.

Betti
akor had mondjam azt hogy hiába nem adsz neki édeséget most kap majd az oviban és a gyerekzsurokon,iskolában ugyhogy te neked legföjebb 2-3 édeségmentes éved van .

Forti
Jobbulást Levinek petikénél is ez volt igaz ö még az oltás elött kapott el egy vírusos dolgot és mivel virus volt a dokinéni nem adott rá semmit 1hét után sem akart javulni igy vissza vitem kiderült felülfertözödöt Kép kapott rá gyógyszert és most hétfön hagytuk aba szerencsére ugynézki meggyogyult és most kedden belett oltva .

Anenoma
nem VAGY KÖVÉR SE DAGADT én 50kg voltam petike elött és kb 160cm vagyok páromnak igy tetszetem meg söt pont az tetszet meg benem hogy ilyen picike vagyokKép

na menem kell itt nyüglödik petike

Csics és Petike
csics

Rit,
A vödrös kép nagyon cukiKép. Lili a teregetős kosaramba szokott beleülni néha.

Gumicukor,
A sütőtök nyerő nálunk, mert az Lili egyik nagy kedvence.
Mi múlt héten néztük meg a Mátrix3-at. Én is jól végig izgultam. Csak az volt a kellemetlen, hogy iszonyatosan kellett a vége felé már pisilnem, de persze kimenni meg nem akartam, igaz nem is nagyon lehetett volna, mert a sor közepén ültünk, valszeg meglincseltek volna, ha felállítom a fél sort 2xKép.

Picus,
Én itthonra sohasem adok Lilire cipőt. A zokni lehúzás nálunk is ment, de mostanában már mintha kezdené megérteni (és talán jobban érezni isKép), hogy írtó hideg a padló, és kell valami a lábára.

Conti,
Jó ötlet a szalag és mézeskalács a fára, az tuti nem törékeny. Most még én is vacillálok, hogy mivel díszítsünk. Sajna a díszeink nagy része a költözködés alatt tönkrement.

Sasha,
Múltkor én is megkóstoltam a vaníliás kólát, hát valami borzalom, csak mint a citromos pepsi. Szerintem a cola csak önmagában jó vagy sehogy.
Fejfájással kapcs. Én is olyan vagyok ha fáj a fejem hányingerem van, de nagyon, viszont a pocimra nem szokott kihatni. Nekem az vált be, hogy ilyenkor lefekszem és alszom egy nagyot.

Forti,
Szegény Levi, reméljük hamar elmúlik ez a magas láz és a torokgyuszi is neki.

Nyuszi,
Édes kép Emiről, Lili is rászokott mostanában a jó erős kis ölelésekre.

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Rohanok haza, lázas a gyerekem! KépKép Reggel még csak náthás volt.

vigyázzatok magatokra!

gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok!

Nyuszi!
Nagyon édi az ölelős képKépKép!
Piciről nem csináltak?

Manó!
Szerintem ezek a súly és magasság adatok nem adják meg teljesen, hogy az ember kövér vagy sovány. Nem mindegy hogy milyen csontozatú, és milyen izmos, vagy hájas.
Az én gondom az, hogy lötyög a hasam, és kezdenek összeérni a combjaim..nagyon zavar. Megszoktam, hogy mindenem feszes, és most tessék..üühüühüü

Csics!
Gondoltam, hogy élete végéig nem szólhatok bele az étkezési szokásaibaKépKép! De szerintem az első három év igenis meghatározó ebből a szempontból is. Nem mindegy, hogy úgy megy oviba, hogy hozzászokott a nasikhoz, vagy hogy ritkán kap. Én most is úgy gondolom, hogy nincs szüksége a csokira, cukorra, akkor meg minek erőltessem? Nem bánom, ha néha eszik majd, de nem minden nap, mert az azért túlzás lenne! Az embernek nincs szüksége napi rendszerességgel ezekre a dolgokra. Havonta egyszer csokizunk meg sütizünk majd. Úgyis mindig van valami ünnep a családban! Jó, ha az édességeket ezekhez az ünnepekhez köti majd! Addig meg marad a rudi, tejszelet, túrókrém, amiket azért nem adtam eddig, mert Ati tejfehérje allergiás.

Gumicukor!
Hajjajj, ti is?
Jobbulást Daninak!!

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Betti

Csinaltak a picirol is, nyomtatva van es sajna nincs scannerem...

nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok

Ma annyira jo napunk volt megint,a baratnomhoz mentunk akinek a valtozatossag kedveert 2 eves Marcikaja van(3 baratnomnek is Marcija van: )Delelott jatszottak a gyerekek meg tancoltak.Feltette a Gymes(remelem jol irom: ) gyerek cd-jet es Alex teljesen oda volt tole,azt se tudta hogyan porogjon-forogjano,ugy teteszett neki.UGyhogy neknuk is venni kell : ))Aztan meg delutan a Camponaban ettunk+setaltunk+vasaroltunk,ugyhogy nemreg ertunk haza.

Reggel lattatok Rekat amint a Talalkozasokban talpig sminkben mosogatta a cumisuveget????

Betti
Teljesen igazad van,nem jo ha egy gyerek raszokika nassolasra,es foleg az edessegek amik elveszi kaz etvagyat.

Dec8
Nekem sem sikerult eddig a profil csere: (

Mano
Ne aggodj,Emma teljesen ok,nem baj ha nem hizik annyit,pont most nyulik meg.Alex is: ))az elmult honapban 10 dgk-t hizott,de a vedono szerint ez ok.
Ne izelj mar, nem vagy Te kover!!!!Bar en is szerencses alkat vagyok,ehetekbarmit,bar nem vagyok csokimanias,csak ha epp kedvem van hozza,de a sutiket nem etem meg neha: ))

Sasha
Szerintem egy kemeny migrenes rohamod volt.Nekm egyszer mar volt ilyen ,pont ezekkela tunetekkel,a gyogyszer utan mar csak a vizes borogatas segitett: ))

Forti
Szegeny Levi,es meg az oltas is: ( sok gyogypuszi neki!!!

Judy
Gergonek is jobbulast!
’

Gumicukor
Szegeny Dani!!Remelem mi nem leszunk betegek,bar a heten mar 4 babaval is volt randink: )))

Nyuszi
Szuper a kep: ))
Kisteso mar komoly meretekel rendelkezik: )

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!!

Nyuszi!
KárKépKép!!

Lányok!
Tudja valaki hogy kell adagolni a fogzománcépitőt??
Dentocar a neve! Ugyanis elfelejtettem mit mondott a dokiKép!

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Conti,
Tök igazad van a kólával kapcsolatban... Nyomják nagyon, és sokan szinte víz helyett isszák. Mondtam, én szeretem, de csak ritkán iszom. Örülnék, ha a gyereknél is sikerülne ennyit elérni.

Betti,
A diétás kóla azért rosszabb, mint a normál, mert nem "természetes" cukor, hanem mesterséges ízesítő van benne, ami még plusz nem jó. Asszem aszpartam. Elvileg nem káros, de azért a gyógyszerész kollégáim nincsenek elájulva tőle..

Judy,
A vaníliás kóla tényleg elég fura...

Sasha, Manó,
Vasárnap én is abszolváltam a hasfájós-hányós vírust, de szerencsére csak egy napig tartott, viszont addig nem tudtam felkelni az ágyból.

Forti,
Gyógyulást Levinek!!!

Gumicukor, Ilke,
Mi si láttuk a MÁTRIX3-at. Szerencsére jobb volt, mint a 2. Persze a végét megint nyitva hagyták, hogy lehessen folytatni...

Zita
parazita

Betti!

Igenm nagyon igazad van. Én már beletörődtema kilóimba, csak valahogy szülés előtt az ennyi kilóm is máshogy állt rajtam. nekem a hasam nyúlt meg nagyon, meg tényleg,a combomon is látszik. Tudom, ezen cska a torna segítene.

Kataa!

Aranyos vagyKép talán még kórosan elhízott nem vagyok, de van rajtam egy tizes plusz, az azért sok. De tényleg nagyon sok múlik a géneken, nekem több barátnőm is ellenkező problémákkal kűzd, bármit ezsnek akkor se híznak. az se jó, ha valaki nagyon sovány.

Gumicukor!

Jobbulást Daninak!

Zita!

Na, most akkro szokhatunk vissza rendes kólára. Én azt hittema diétás a jobb.Kép
Sajnos mi nagyon sok üdítőt iszunk (gyerekk koromban sose tartottink otthon, csak néha kaptam, úgyhogy ennyit a szoktatásról), de mostanában azért inkább nem kólát. Mondjuk ha áttérnék vízra akkor lehet hogy fogynék isKép
Ja, és ha már ennyit beszéltünka kilókról a férjem ma isteni meggye spiskótát sütött, úgyhogy jól belaktunkKép

Mátrix: Férjem kedvenc filmje, én az elsőn elaludtam, a másodikban meg kb 20 perc után elvesztettema fonalatKép Nem nagyon vagyok kíváncsia harmadikra, bár a férjem már mondta hogy meg kéne nézni.
Ő régebben is járt egyedül moziba mert amik az ő kedvencei azoktól én vagy rettegek (hülye misztikus meg ufós filmek) vagy csak egyszerűen unom (mátrix pl).

manó

KépKép
manó

Beszti
Nem cserélnél velünk figurát?? Tiétek a hóember és a párom tiszta beteg lett érte. Kép A saját fórumán ő a hóember! Kép
Nektek adom a macikát! Na??

Mindenkinek köszönjük a gyógypuszikat és jókívánságokat, remélem megint használ mint a múltkor is. Ma napközben nem volt láza, kíváncsi vagyok az éjszakára is. A gyógyszert nem nagyon akarja bevenni, sajna egy pici erőszakot kell hogy alkalmazzak. Kép Fecskendővel nyomom a szájába.

Én is szeretnék minden betegeskedő babának jobbulást kívánni, sok gyógypuszi nekik is!

Nyuszi
Lehet hogy Te mondassz igazat? Ma megint 9-ig vergődtünk. Kép Lehet hogy fekvési időpontot kell módosítanunk. A nappali egy alvás Levinek még kevés, viszont ha 2x alszik, akkor este megy a kínlódás. Megpróbáljuk!!

Amúgy is változtatni kell, képzeljétek már második este nem kell neki a vacsi tápszer! Tegnap sem ette meg (ezt betudtam annak hogy beteg), ma este meg belekortyolt egyet és lökte félre az üveget és vadul rázta a fejét. Akkor gondolom most jön az, hogy szilárd vacsi fürdés előtt és fürcsi után már csak simán alvás!

Forti

Kép
Kép
forti

Forti!

OK. Beszéld meg Gumicukorral a cserét!Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Beszti
Cupp neked! Kép Kép

Forti

Kép
Kép
forti

szabóbetti
Napi 1 szem, de nézzétek meg a fluortaltalmát nálatok a víznek, ha jó, akkor nem is kell szednie mert a túladagolás gyengíti a zománcot!!!!

MInden beteg babónak mielőbbi gyógyulást - mi szerencsére továbbra is makk egészségesek vagyunk kopp-kopp-kopp KépKép

mátrix
mi még csak itthon néztük - letöltöttük a netről, de elmegyünk moziba is, mihelyt találunk egy normális bébiszittert. ez ügyben még mindíg semmi Kép

kilók
hát azért szerintem is van egy elég méretes úszógumim, ezen változtatni kellene, csak még nem történt megKép

nyuszi
hurrá, úgy szeretlek!!! Végre egy hasonló apróság, mint én!!! Mindíg én voltam a legkisebb a társaságokban, de a mikibulin legalább ketten elszünk Kép Mondjuk a páromnak ez tetszik, ő sem magas, csak a pocakommal nincs megelégedve. nagyon nincs Kép

képzeljétek tegnap kipróbáltam a szalvétatechnikázást. Hát ez a világ legegyszerűbb dolga, ha tudtam volna!! Na mindegy. Volt itthon csirkés szalvétánk, egyből kidekoráltam a csirkénk tápszeres üvegét Kép + virágcserepet + bébiételes üveget + üveget KépKép mindegyik más minta, de tök jó!!
ma is alkotok valamit Kép

Rit és Dodo

rit

anemona7

Hali!

Szerencsére estére már nem volt láza Daninak, csak délután. Az orra szörnyű, viszont elkezdte fújni ő is a zsepibe Kép Persze mivel ez édeskevés, így orrporszívó, sajnos kicsi erőszak árán. Persze utána játszik vele...

Este nehezen aludt el, mert sehogy sem szelelt rendesen az orra. aludt 3 órát, aztán ébredt ismét. A végén már csak állt a kiságyban és ordított, de könny egy szál se. Adtam neki egy banánt, behelózta szépen lefeküdt. Meséltem neki a kiságy mellett, néha néha kidugta a rácshoz a kis fejét, ilyenkor puszit szokott kunyerálni Kép Mosolyogva elaludt Kép
A nagy ordítás miatt + szerintem a nátha is, ismét Joe Cocker-be nyomja reggel óta. teljesen el van rekedve. Egyszer már volt ilyen, akkor HOmeovox homeobogyót adtunk, most is azt szedi.
A drnő annyit mondott telefonon, hogy egyelőre csillapítsunk lázat, ha van (remélem nem lesz).Persze tegnap 4ig rendelt a betegrendelésen, oda sem értünk volna, úgyhogy ma délután megyünk.

foga még mindig nem jött ki, folyik a nyála, az orra, szörnyű. De napközben jól elvan, játszik és ami jó jel, hogy zabál!
Tegnap hazaértem, vittem neki mandarint, amiből 3-at befalt, csak úgy dobálta a kis gerezdeket a szájába Kép

RR
Láttam Kép
Mindig ez a top van rajta, a mellei meg lassan a földig érnek. Mondjuk, ha szoptat, ha nem a szöveteknek nem tesz jót a melltartónélküliség. A haja az vmi katasztrófa volt.
Nekem az egész úgy tűnt, mintha a lakást mutatták volna be Kép Elég lett volna 2 mondatban nyilatkozni vmi semleges helyen, hogy mi történt. Meg ahogy lecsoszogott a papucsában, mint vmi öregasszony.
Bemutatták az új autóját is ezzel, amin egy hajszálnyi karcolás volt kb.

Megnéztem az órarendjét az atsa oldalán, kedd-csüt-ön tart 1 alakformáló órát. Annyira az nem is sok szerintem. Dani 6 hetes korában néha én is leléptem 1-1 órára, mondjuk nem tornázni. Anyósom úgy zavart el sokszor, hogy kapcsolódjak ki egy kicsit.

A pici cuki volt, ahogy aludt a meseszobájában.
A norbi dumája sem volt semmi.

Egy cikk:
http://www.kiskegyed.hu/main.php?cikk=5668&pos=1_1_8

Forti, Beszti
Beszéljétek meg a figurákat, és akkor majd mielőtt még nyomtatnék, cserélem a nevetek mellől. uis nem külön lesz a kitűző.

gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Beteg Babák!
Légyszi, gyógyuljatok, mindjárt itt a mikibuli!!!

Érdekes ez a karácsony téma. Nálunk se jézuska, angyalka, télapó stb. hozza az ajándékot, hanem tőlünk kapják. Hétvégén is voltunk az Auchanban, Noémi persze minden játékot megvetetett volna, de mondtuk, hogy majd karácsonyra megvesszük, amit nagyon szeretne (azaz mindent Kép). Teljesen megértette, nem volt hiszti, de azért valamit venni kellett, valahogy így:
-Azért ezt a buborékfújót vegyük meg, csak azért, hogy megnyugodjak!
Hát, megvettük. Csak 60 Ft volt, azt hiszem, de legalább jót nevettünk, és persze egyből megnyugodott Kép.

Viszont Noémin nem akar kijönni a bárányhimlő Kép. Ha ezen a héten nem jön ki, akkor nem hinném, hogy megyünk a buliba Kép, mert ha később lesz pöttyös, akkor nem múlik el addigra. Ha nem jön ki rajta egyáltalán, akkor megyünk, mert nem kapta el.

Panda

panda
Halásztelek

Betegeskedő Babák Anyukái!

Ti nem szoktátok kenni semmivel a babátok mellkesát, hogy kapjon éjszaka levegőt? Én mindig kenem Ádámot és Noémit is, úgy veszem észre, hogy használ. Ádit egy Baby Loof Balsam nevű kencével szoktam bekenni. Nem tartalmaz mentolt, ez van benne:
50 mg kámfor, 15 mg eukaliptusz illóolaj, 40 mg terpentin olaj, 10 mg majoranna illóolaj.
De szerintem nemcsak ez jó, bármi, amit patikában vagy gyógynövényboltban kapni lehet. Akkor épp ez volt, mikor nekem kellett.

Panda

panda
Halásztelek

Rit

A ferjem neha egyszeruen csak letorpez,(o 182 cm) peldaul amikor utanam ult be az auto soforulesebe es hat mindent at kellett allitani, ulest, tukroket....Kép Most hogy ket auto van ez megoldodott...Kép

Gumicukor

Szegeny Dani! Mielobbi jobbulast kivanok neki!Kép

Forti

Emilia sem eszik mar semmit furdes utan, pedig meg egy orat jatszik altalaban. Maximum teaval szoktam megitatni mielott lefekszik, foleg miota nincs cici.Kép
O mar regota csak egyszer alszik napkozben, de hat sosem volt egy nagy alvo. Meg attol fuggoen hogy mikor es mennyit aludt delutan, ha kell jo kifarasztosat jatszunk vele lefekves elott.Kép

Panda

Nem semmi dumaja van a lanyodnak!KépKépKép
Nekunk is van buborekfujo, de kepzeld el Emilia fel a buborekoktol!Kép
Hatha nem kapja el Noemi a baranyhimlot!

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Gumicukor!

Már megbeszéltük!KépKép Ugye, Forti?
Csere van. Enyém a maci, övé a hóember...

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Ok, cserélem a képeket! Kép

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok

Hu ezt a kodos idot.Delelott nem is akartam kimenni Alexxal,de hozta a cipojet ugyhogy a reggeli takaritas utan meg kisetaltam magam vele.
Most letettem aludni mert nagyon faradtnak tunt,de meg dumalgat a kiasagyban: )
Delutan lemegyunk apaert(meg nem lattak a munkahelyen Alexet)aztan meg vasarolgatunk megint egy adagot karacsonyra.

Mano
Hat en sem hizom meg az vasszogtol sem,de mivel eszek eleg sokat azert az mar nem koros sovanysag: )
Persze azert nem ittunk gyerekkorunkban uditoket ,mert hat ugye nem is voltak,vagycsak nem volak megfizethetoek.Igy utolag meg jol is jott szerintem.En is sok dobozos gyumolcslevet iszok,sajnos en sem lettem raszoktatava a vizre: (
Hogy van Emma???

Forti
Pont ezen gondolkoztam hogy hogyan kene leszoktatni a tapirol este,latom neked Levi megoldja magatol.Azt hiszem akkor meg mi is varunk egy kicsit: )

Rit
Hat igen en is vadul keresek valakit.Mar nagyon sok embernek szoltam hogy ha ismer egy megbizhato embert szoljon.Remelrm sikerul,mert en ismeretlent nam akarok,vagyis hogy ne ismerje legalabb az en valakim,erted? Kép)
Nekem a baratnom nagy szalveta tekinas,kaptam is mar tole tok jo kepeket kerettel(a pasija asztalos: ))alig varom hogy kitegyem majd oket; )

Gumicukor
Az en noverem mar Roland 2 hetes koraban elment tanitani (heti 1 este)es erdekes modon a baba akkor siman megeszi a cumisuvegbol a tejcit es nem okoz nala zavart,mert amugy meg szopik: )))
Ugyhogy orul hogy leagalabb ennyit kimozdul gyerekek nelkul es nem irjak le a suliban sem: )
Hat igen az a top Rekan,tok vicces hogy otthon is miniben nyomja: ))En sem lattam semmit azon az amugy jo draga auton: )

Panda
Ena multkor kaptam egy kenocsot a dokitol amikor iszonyu beteg voltam es azt mondta ha kell nyugodtam adhatom Alexnak is mert konnyebben lelegzik majd.sajnos a nevet nem tudom mert ugy kevertek kia gyogyszertarban es a tubuson mar nincs rairva semmi.Szerencsere meg nem kellett hasznalni Alexnal de nekem nagyon bejott: )

kataa

Kép
Kép
kataa

Helló lányok!

Köszi a jókívánságokat, talán már kifelé megyünk a betegségből, az éjszakát már átaludta Gergő és már láza sincs. Este még pocsékul volt szegény.
Reggel 8-ig aludt, de ennek ellenére nagyon nyűgös, sehogy nem jó neki, se játszani, se kézben, aludni nem akarKép Végül hosszas próbálkozás árán elaludt szegénykém. Én meg megint döganyának érzem magam, hogy türelmetlen vagyok a beteg gyerekkelKép

Forti
Ha egyedül vagyok, én is csak fecskendővel tudom belenyomniKép 3-félét kell beadnom ráadásulKép

Gumicukor
Daninak is jobbulást. Porszívózás nálunk is szörnyűKép
RR: Miért kell novemberben, otthon mini és ujjatlan top? Mikor nem is állt jól rajta? Bombajó kismama, hát nemtudom.
Az jó, hogy csak 2-szer 1 órát tart, úgy látszik belátta, hogy nem olyan egyszerű az élet a picibabával.

Rit
Engem is megfertőzött a barátnőm a szalvétázással, nagyon jó. Nekem amúgy sosem volt kézügyességem, de ebben még nekem is van sikerélményemKép A héten is alkottam vagy 5 képet karira, mikulásos, macis...Meg a kaspóimat díszitettem ki és tegnap kis mécsest gyártottam karira. Sajna a maradék szabadidőm rámegy, pedig németezni kellene, de ez olyan jóKép Ja és az üvegfestés az új szerelem, Gergő úgy örül a matricáknak az ajtón, már van micimaci, malacka, Füles, Tigris és a mikulásokKép

Panda
Nekünk most a sima orrkenőcsöt javasolta a doki, ez is kámforos, recept nélkül kaptuk, naturland gyártja. Gergőnek nagyon tetszik, tegnap meg is rágcsálta sajnos a tubustKép

Betti
Akkor egy súlycsoport vagyunk, 173 cm, 62 kg. Tudod mit, szavazzuk meg, hogy nem vagyunk kövérekKépKépKépÉljen a csoki, Gombóc Artúr után szabadon.

na megyek beteget ápolni
Judy
Judy

Sziasztok!

Forti,
remelem Levi egyre egeszsegesebb lesz es ugy is marad!!!!

Panda!
Mi is hasznaljuk a Baby Luuf-ot, en nagyon szeretem es a gyerköcöknek is könnyebb levegöt venni, Rebi is, es Aaron is szoktak kerni, mert szeretik. De csak akkor jar, ha betegek...
Nekem a dokineni azt javasolta, hogy ne a direkt a mellkasukra kenjem (gondolom, azert, hogy ne ingerelje a börüket) hanem a kombidresszre szoktam kenni.Igaz, hagy olajos foltot, mert hat az van benne, de idövel azert az ki isjön a ruhabol.(en nem vagyok olyan, hogy egy kis olajfolt miatt, ami tudom, hogy egyebkent tiszta, nem adom ra)
ES az egesz lakas eukalyptusz illatu, mert illatlampaba teszek es igy meg ez is könnyiti a legzest es allitolag az eukalyptusz meg fertötlenitö hatasu is...

Rit,
en ugy kepzeltem, hogy Te biztos magas vagy..azon kepek alapjan, amiket fel szoktal tenni...
Ja, es nekünk is van egy kiscsirkenk...Kép, persze a mokus, cicus, pipi es egyebek mellett...Kép
Irigyellek a szalveta-technika miatt, talan majd en is kiprobalom...Mar ugy hianyzik egy kis kreativkodas...Csak meg utana kell nezzek, hogy, hogy is kell....de hat van erröl szolo topic, majd megyek tanulmanyozni!!!Kép

Mc es Cola es csoki
Mindet szeretem, es igyekszem minnel ritkabban fogyasztani, de neha kell...
Aaron is szereti, a MC-ben a sültkrumplit es a csirke falatokat...(nem tudom, hogy nevezik otthon hivatalosan)
Rebi neha kapott sültkrumlit, eddegelte...Azert igyekszem, hogy egy honapban MAXIMUM ketszer jussunk Mc-be.. szerencser nem olyan nehez...

En leginkabb a fehercsokit szeretem, de Aaron mindet fogysztja...Rebi meg nem kapott, bar Aaron mellett ez mar nem egyszerü, es hat persze, hogy Rebeknek is mndig az kell, amit az aron kezeben lat..Multkor kapott ilyen okokbol szölöcukrotKép, persze, neki izlett, de nem szivesen adtam neki...
Aaron nagyon sokaig nem is kapott, mostmar nem könnyü...de azert nincs minden nap, esetleg egy aprosag lefekves es fogmosas elött...

A colat en imadom, de itthon nincs, csak akkor iszom, es azt is ritkan, ha elmegyünk valahova...
Mert a gyerekeknek, nem akarok adni...
Itt ugyan az a nezet, hogy gyomorrontas eseten jo a cola es a ropi kombinacioja...hat emiatt, kapott Aaron a multkor colat...mert mar azon izgultam, hogy abba fogja-e hagyni a hanyast egyaltalan...hogy attol-e vagy se, de jobban lett...

Nyuszi,
mar igen meretes a pöttömke is!!!
Nagyon helyes az ölelös kep!

Beszti,
a kepek nekem is nagyon tetszettek!
Rebi is felmaszik az asztalhoz, szerencsre eddig meg nem az asztalra....Aaron nem volt ilyen felmaszos....

suly-problema
En azt akartam nektek elmeselni, hogy ilyen Aaron szoptatasa alatt nem volt, de most azt es annyit ehetek, amit akarok es nem hizom!!!KépKépKépKépKPÜlönben igen könnyen tudok hizni, de mar nagyon varom a karacsonyt a sok sütivel es remlem, hogy Rebek meg addig lazan szopik!!!Mindig ugy irigyeltem az olyanokat, akiki ehetnek es nem hiznak, most ki kell elveznem, gondolom, ha nem szoptatok mar, nalam is vissza fog terni a regi, "szamold a turostaskakat, mert elhizol"...

Rebek beszoktatsa folyamatban, szep lassan haladunk, szerencsere raerünk, csak juliusban kell visszamenjek dolgozni...Eddig minden siras nelkül ment, a csoportban haromnegyed oraig ram sem bagozik... es ha megyek elbucsuzni töle, sincs semmmi gond, hagyja magat felvenni es megnyugtatni is, ha szükseges... es fel ora muva örül nekem, es megölel...

Most ennyire futotta, Rebek meg alszik, ha nem igyekszem felebred es meg ebed sem lesz!!!

BETEG BABAK GYOGYULJATOK GYORSAN!!!

Kryss&Rebek

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Sziasztok!

kataa!

M i is megjártuka játzsót, pedig mindne nedve sés saras, d ehát Emmával muszáj kimenni, így is írtó hisztis volt délelőtt.
Nem tudom talán jobban van, nehéz megállapítani. már nem olyan erős az a hang sírás közben, illetve nem is tudom hogy van e még, vagy csak én képzelem hogy még egy kicsit,amúgy meg tök jól van, láttad.

Panda!

Reméelm hogy nem kell kihagynotok a miki bulit.
Én sima eukaliptusz olajat szoktam egy pelenkára önteni ha náthás.

Én is úgy vennék már karácsonyi ajándékokat, de nekema férjem olyan hogy általában az utolsó héten szánja rá magát, akkor elmegyünk és bevásárolunk egybe mindent.

manó

KépKép
manó

Sziasztok!

Minden beteg babócának mihamarabbi gyógyulást!!!

Anyukám már jobban vanKép, vasárnap talán ki is engedikKép. Utána még egy hét szigorú pihenés, majd 5-6 hét mankózásKép! Gyurci tegnap óta iszonyú nyügös, már nem tudom mit csináljak vele. Úgy látom, mintha most meg a szemfogai kinoznák szegénykémetKép! Olvastam a Viburcol kupról, hogy sokaknak nagyon bevált a fogzásnál. Ti hallottatok már róla? Valaki aki ért a homeopátiához, segitsen!!!

Kilók: Én a kilók számát nézve szerintem nem vagyok olyan veszélyes. A magasságom kb. 176-178 cm, és kb 59 kg vagyok. Ezzel igy nem is lenne semmi gond, de has és derék környéken szép kis hájam vanKép! Nyáron sokat tornáztam, bicikliztem, akkor ez segitett is, de most egyszerűen nem birom rászánni magam.

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Cola: azt én is hallottam már, hogy szénsav ki a colából s az nagyon jó a hányós gyomornak!!Kicsit hűtve azt hiszem..
Picus
picus

banyóci!

Nálunka viburcol kúp semmit sem hatottKép
Emma is nyűgös megint tegnap óta, d enála ez nem olyna szokatlan.

Sőt, megint ébred éjjel, mindíg pontosan 1/2 3-kor és fel akar kelni, mert enm álmos, beszélget és ácsorog. ma éjjel bekeményítettem, nem kapott sem még teát sem, csak rászóltam fél óra nyűglődés után, hogy most már tessék azonnal aludni menni és egy hangot se halljak. hatott. Lfeküdt és aludt reggelig. ki érti ezt?

manó

KépKép
manó

Rajtatok felbúzdulva, én is kipróbáltam, hogy rászólok, hátha befejezi, de csak kinevetettKép!

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Halihó!

Sehol senki???

Talán végre kijött Noémin az a fránya himlő. Találtam rajta 2 kis hólyaszerű valamit. Egyet a hátán, egyet a combján, és picit fel is ment a hője délután. Nagyon reménykedem!

Kryss!
Természetesen az én gyerkőceim is csak akkor kapnak kencét, ha betegek Kép (a "mindig kenem őket" = mindig, ha nem kapnak levegőt). Ezt a kombidresszes dolgot nem is hallottam, igaz, nekünk nem a doki ajánlotta, hanem bementem egy drogériába, hogy adjanak valamit, mert nem kapnak a gyerekeim levegőt.

Magdiról td valaki valamit? Úgy eltűnt Kép.

Panda

panda
Halásztelek

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?