Új privát üzeneted érkezett!

Sannah: boldog évfordulót Nektek! Jól tetted, hogy vásároltál! (Dániában a lombik után kifejezetten nem ajánlják a fekvést. Ott azt mondják, menjen az ember lány sétálni,...) Naggggggyon drukkolok Nektek ! :D

Babim: Neked is, továbbra is ++++++++++++++++++++++++++++++

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Baba, Sanyi! Szurok!

Kép
zölddisznó

Sannah,
szívből kívánom a LEGJOBBAKAT Nektek!!! Micsoda szép ünnep!!! :lol: +++++++++++++++++++

Baba,
Nektek is ++++++++++++++++++++++!!! :)

Dalmi,
eztisköszi! :lol: (Holnap úgyis visszaadják a Morzsa jóvoltából kapott receptemet, ha itt nem lesz, és akkor meglátogatom az Anyósodat!!! :lol: Köszi!!!

Mentem mára, holnap 9-11 között drukkoljatok! Kicsit izgulok... :)

tillidian

Kép

snufi

Sannah! Drukkok a kis lakóknak és nagggyon boldog házassági évfordulót Nektek (még ha 2 hetet késik is az ajándék :) )
Amikor megtudtam, hogy lesz 4. műtét, én is elmentem vásárolni... aztán elgondolkodtam, hogy igazán támogathatná mindezt az OEP :wink:

Baba! Etesd is a gyerkőcöket fagyitáppal, kell a vitamin :wink:

Till! Biovitalban van IR vizsgálat? Én még nem láttam... :oops: Drukk a felvételidhez!

Kép

Jó reggelt!

Baba, Sannah
+++++++++++

Viktu, Alle
+++++++++++

Till,
drukk!:)
Vendég

Hello! Csak bekukk hozzátok! Minden rendben.Mindenkit ölelgetek!

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Sannah! Baba! Viktu!++++++++++++++++++++

Bubi! Nagy drukk!++++++++++++++++++++++

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Sziasztok!

Nagyon köszönöm mindenkinek a drukkokat!!!!

Snufi, Till, Mó: nagyon kedvesek vagytok, köszönjük, hogy mennyire öregszem! :wink:

Mó: csinálnak a bioban is.

Viktu, Krisz:Mennek a drukkok!!!
Vendég

Röff!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
zölddisznó

Baba!Sannah!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Bubi!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
TillDrukkolok Neked!+++

Barnázom, görcsölök, teszt nega ,asszem"ennyi volt :?

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
"Aki azt szeretné, hogy minden úgy történjen, mint a mesékben, az a meséknek csak a végére emlékszik."
viktu

Viktu! Erről tudnék mesélni, a barna maszatról. Nyugi!!!!! Én is kivoltam, amikor láttam. Harcika és a dokim alig tudott megnyugtatni. Most meg.. :wink:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Sziasztok!

Viktu: hallgass Hannára!!!!!! És hányadik napon is vagy? 10? Türelem!!!! Puszillak! És ++++++++++++++++++++++++++

snufi

Sziasztok!

Viktu,
teszt lehetett korai, a másik két tünet pedig kétesélyes! :wink:
+++++++++++++++++++

Sannah,
Tapasztók indulnak!
Boldog évfordulót, ajándék érkezik két hét múlva! :wink:
Szerintem a leggyakrabban 3. napon ültetnek vissza, nem tudom hol olvastátok, hogy akkor kevés az esély... :roll:

Baba,
neked is millió tapasztódrukk! :)

Lois,
nem, immunológiára nem megyek, legalábbis szeptemberig tuti nem, elég volt most a vizsgálódásból! :)
Tudod, sztem úgysincs itt gond, ha meg mégis, akkor asszem úgyse vállanám azt a kezelést.

Buborék,
+++++++++++++++++++++

Tilli,
++++++++++++++++++++
angel37

[quote="angel37"]
írta:
angel37Lois,
nem, immunológiára nem megyek, legalábbis szeptemberig tuti nem, elég volt most a vizsgálódásból! :)
Tudod, sztem úgysincs itt gond, ha meg mégis, akkor asszem úgyse vállanám azt a kezelést.
Milyen kezeléssel járna az? :oops: (erről semmit sem tudok)

snufi

Viktu, szúúúúúúúúúúszáááááááá, nyugodj meg.10 nap, még várj! Továbbra is drukkolok.++++++++++++++++++++++++++Ne add fel!!!!!!!!!!!!!!!!

babaimádó
Kép
babaimado

Ja, görcsölök.

babaimádó
Kép
babaimado

Viktu: ez még lehet jó, nyugika!!!! Anyukám velem végig mesizett, barnázott, maszatolt, akkor jött rá, hogy van valaki a pocakjában amikor megmozdultam, persze kezdetben azt hitte hasgörcsei vannak vagy hasonló, abban az időben uh még sehol sem volt. Szal nyugi, 10 nap??? az még korai!!!!!! :wink:

Baba, ez is lehet jó, én semmitsem érzek, abszolut semmit, a múltkor már ilyentájt görcsöltem és a melleim is fájtak, most semmi. Biztos beindultak a petefészkek és termelik a sok-sok sárgatestet a babiknak!!!!
Vendég

Lányok,
mindenkinek köszönöm a szurkolást, túléltem a felvit! :) Szerintem jól sikerült, de eredmény csak júli 31-ig, addig izgulhatok :?

Viktu,
biza, ez még sikerülket! +++++++++++++++++++++++

Baba, Sannah
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mindenkinek a legjobbakat!!! :)

tillidian

Sziasztok!

Tilli!

Sikerült megszerezned a Gynevacot? Drukk a szűrésekhez! Jó sokáig hagynak izgulni felvételi ügyben.

Sannah!

Boldog évfordulót kívánok! Drukk!

Baba!

Nektek is nagy-nagy drukk!

Viktu!

Az apróbetűst meg sem "hallottam" Kitartás, és drukk!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

sziasztok!

viktu, baba, sannah, krisz, bubi: drukk++++++

bocsi, bővebben nem írok, holnap vizsgázok, és nagyon tanulok.

kati
katica30

Kati: egy kalappal holnapra! Csak ügyesen!!!!! :wink:

snufi

Snufi: egy finn barátnőm is lombikozik, náluk sem ajánlják a fekvést, sőt ott kifejezetten azt mondják, hogy nem kell pihenni, hanem mindent ugyanúgy csináljon, mint "normális" hétköznapokon és hétvégeken.

Katica: megadrukk holnapra!!!!

Köszönöm, Évi.

Köszönöm a drukkokat mindenkinek!!!!

Babim???? jól vagy????
Vendég

Sziasztok!

Kati! Drukk, ügyes légy :wink:

Fekvés: én egyszer azt olvastam valahol, hogy a folyamatos fekvés egyfajta "betegségtudatot" idéz elő az agyban, ami annyira nem kedvez egy koraterhességnek...

Viktu, kitartás, jusson eszedbe Hanna :)

Kép

Kati!
Szurok a vizsgádhoz!!! :D

Buborék,
mizújs???????

Fekvés: én az 1. lombiknál (ott csak 1 babó volt) pihizgettem-mászkáltam, a 2.-nál (a 3 blasztóval) 1 hétig ki sem mozdultam az ágyból. Mivel egyik sem jött be, legközelebb egyáltalán nem fogok feküdni - hátha ez a megoldás :lol:
(Barátnőm nővére Amerikában lombikol, ott 48-72 óra szigorú fekvés után lehet megmozdulni...)

Lányok,
tudjátok, mennyien olvasnak minket???? Sokan! Élő valóságshow vagyunk :lol:

tillidian

Évi,
nincs Gynevac :cry: :evil: (Dalmi, mehetek Anyósodhoz? :D )

tillidian

Szép estét mindenkinek!

Vitku

Szerintem még korai volt. Nehogy feladd! :wink:

Baba, Sannah

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Hanna

Szép a vonalzód! :D

Rólam: 15 petesejtem lett. Végig rókáztam a délutánt. Életemben nem voltam még ilyen rosszul! :cry: Nem tudom mi lehetett?
buborék5

Buborék,
ez szuper!!!!!!! :D
mivel repesztettek? (Nálam az Ovitrelle csinálta ezt, sőt, lázam is volt tőle :shock: )

tillidian

Tillidian

Ovitelle-t kaptam én is!
Remélem sikerült a felvételid! :wink:
buborék5

Buborka,
nem vagyok szakértő, de talán az altatás is okozhatta :roll:
Mindenesetre a 15 nagyon szép és szerencsés szám!!! Gratu és szurk a folytatáshoz! Mikor telefonálsz?

(én is remélem, hogy sikerült :wink: )

tillidian

[quote="tillidian"]
írta:
tillidianLányok,
tudjátok, mennyien olvasnak minket???? Sokan! Élő valóságshow vagyunk :lol:
- Gondolom, de neked pontos adataid is vannak? :lol:

Bubi: 15? :shock: Ejha! Gratu! Ügyesek voltatok! :D

Viktu, Babim, Sannah, Krisz, Bubi: ++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Jocca! *

snufi

Snufi, a fórumfelsorolásban van egy "megtekintve" nevű oszlop, elég szép szám van a topik mellett, szerintem Till erre gondolt :)

Infertility-re írtam a hormonok miatt. A válasz szerint tök jók ezek az értékek, de a doki szerint nem volt igazi vérzésem, mert ezek 10-12. napi hormonoknak felelnek meg :roll: pedig nekem rendszeres a banya, az egyetlen fura dolog, hogy most utána is feszül a cicim :roll: No mindegy, már csak kettőt kell aludni :)

Lövik a pizsit nekem is :wink:

Kép

Sziasztok,

Viktu, Baba, Sannah, Krisz, Bubi, Alle, Évi
++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Röff!
Csatlakozom az előttem szólóhoz! :wink:

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Viktu,
+++++++++++++++++++

Baba, Sannah,
ragasztók! :)

Buborék,
gratu a petékhez, drukk a továbbiakhoz!

Én a 21 petés punkcióm után rókáztam, szerencsére már otthon, valszeg azért mert falánk módon megittam egy csomó teát az őrzőben, egy fél literes izotóniás italt és némi vizecskét - mindezt elég gyorsan, aztán összerázott hazafelé az autó :roll:

A számlálóban, hogy hányan nézték meg a topicot, sztem az is benne van, amikor mi nézünk bele, csak épp nem írunk...
angel37

Szép napot!

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a drukkokat! 10 után kell telefonálnom.

angel

Mondjuk én is megettem gyorsan egy lekváros és pudingos táskát, lehet hogy az okozta a problémát. Mára meg annyira fáj a hasam, lentről egésszen a gyomorszájamig. Az az érdekes, hogy csak akkor, ha mozgok. Neked nem volt ilyen gondod?

Mindenkinek megy ++++++++++++++++++++++++++++++++
buborék5

Bubi!Drukk ++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Till! Mehetsz Anyóshoz :wink: A nevét priviben leírtam +a saját telefonszámom :!:
dalmácia

Ezt nem hiszem el! 15-ből 1 termékenyült meg :( , vol olyan sejtem ami mára érett be, ezeket még ma megszúrta, talán holnapra megindul valmelyik. :cry: :cry: :cry:
buborék5

Óó Bubi. Naggggyon drukkolok a babóknak!!!!!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++

snufi

Bubi,
Nagyon szorítok.
nekem egyébként a Doxiciklin mellékhatása is volt a haspuffadás, fájás, görcsölés

Angel,
szerintem is azért van olyan sok megtekintés, mert mi is sokszor benézünk.
Vendég

sziasztok!

köszönöm a drukkokat.

viktu, baba, sannah, krisz, bubi: nagyon drukkolok++++++

till: drukk, hogy felvegyenek téged !

rólam: túl vagyok a vizsgán sikeresen. tanulhatok a következőre :wink:

kati
katica30

Buborék,
drukk a kis megszúrtaknak is!

Katica,
ügyes voltál! :)

Bella,
:wink:
angel37

Bubi, óóóóóóóóóóóóóó :cry: , nagyon drukkolok, hogy a maiak beinduljanak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Lányok

Köszönöm szépen mindenkinek a drukkokat! Nagyon drágák vagytok!

viktu, baba, sannah még mindig +++++++++++++++++++++++

Bella

Lehet hogy nem bírom a Doxiciklint?
buborék5

Bubi,
lehetséges, én az előző lombikomnál le is csökkentettem a napi adagomat 2x1-ről 1x1-re. Olvasd el a betegtájékoztatót, abban van ilyen leírva.

Katica
gratulálok!
Vendég

Sziasztok,

köszönöm a drukkokat, nagyon jól esik. Semmi tünetem sincs, se hasfájás se semmi sem.....hátha most ez jó..... a szuri helye viszont nagyon fáj, az a múltkor is fájt. :wink:

Bubika: nekem is másnap kelt az egyik babó!!! Nyugi, felriadnak, megfontolják a dolgot és elindulnak gőzerővel, hogy vissza tudjanak költözni a pocidba!!!!! Megfontoltkák ébresztőőőőőőő!
Vendég

Bubi!!!
Nagyon-nagyon drukk!!!++++++++++++++++++++++++

Katica,
gratu! :P

Dalmi,
köszönöm! :)

Nem csak ránk gondoltam, mikor a fórum népszerűségéről írtam! (A barátnőm mesélte, hogy van olyan ismerőse, akinek semmi dolga a Kaálival (2 saját baba), de mindenki nic-nevét ismeri, napi szinten tájékozott és szurkol! ) Köszönkük! :)

tillidian

gyakorlom a helyesírást, megígérem! :D

tillidian

Sziasztok!

Tilli!

Tényleg sokan olvasnak minket. Ezt főleg most tapasztaltam, hogy egy csomóan gratuláltak priviben a teszthez :)

Buborék!

Nagyon drukkolok a babókáidnak!

Katica!

Ügyes voltál a vizsgán. Sok van még?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?