Sziasztok Csajok!
Megvagyok,megvagyok,kicsit megint fáradtan...
Hát lehet is örülni a hazatérésnek,meg nem is.A pénz jól jött volna,de így,karácsony felé közeledvén,megspékelve egy házassági évfordulóval,csak jobb a hangulat
!
Egyébként olyan fáradtan jött haza,hogy 2 napig használhatatlan volt,ugyanis kb 48 órán át egy szikrát sem aludt...És persze én vele fáradtam,mert nekem kellett felmennem érte Győrbe,és kicsit húzós volt 7 tanítási óra után..
!
Aztán jött a többi stresszes dolog,hogy akkor mi lesz a pénzzel stb...és ez annyira lehúzza az energiamérlegemet,hogy kész vagyok estére.És még csak nem is én aggódok,hanem ő!!!Vagy ez megintkifogás,,,De majd beszámolok,mert nincs minden veszve mára...
Banyóci
Jaj,ha csak ezen múlna!De szt a Te libidód és az enyém között meg fényévek vannak!Pedig régen milyen tűzrőlpattant menyecske voltam...
Azért én is megkukkoltalak Titeket!Jó a kép,gratula a fotosnak!Na meg a kivtelezőknek is
De ilyen irammal naná,hogy csak szuper gyerek jöhet össze!
Kíváncsi
Talán éppen erre a szakállvagdosásra volt szükséged
?Akkor én is mondom páromnak,hogy ugyan növeljen már rajt egy kicsit,hogymajd levághassa...
A többit tudod Te is...
Az én tippem az eltt volna,hogy talán szólt róla..
Kukacz
Akkor tessék konkrétan beszrevezni a hanerokat,hogy ha kell,erőszakkal vigyék el!!!Vagy fizess be neki,egy Mount Everest-túrára...az sokáig tart
!De azért nagyon örülj csendben,hogy ennyire ragaszkodik...ez egy nagyon ritka dolog...(ismerem
)
Pussz,Anyapoc