Sziasztok!
Eltűnt leányzó jelentkezik! Nem ígérem, hogy gyakran fogok jönni, de amikor lesz erőm, akkor írok ám.
Köszönöm mindenkinek a köszöntést!!! Tündinek meg így jól megkésve kívánok Boldog Névnapot!! Remélem, nem leszek megkövezve.
A név ötleteket is köszi, de már úgy néz ki, hogy 99% a Dóra Rebeka. Már Dórizom is a pindurt.
Nelli üzent, hogy elromlott a gépük. Nagyon hiányzunk neki. Amint lesz gépük, jelentkezik, addig is puszil mindenkit!!
És mivel táblát is rég raktam, meg csak most néztem bele
, ezért a késői gratula:
Mary
Nagyon-nagyon BOLDOG első szülinapot a lánykáidnak!!!! Képeket kérünk a szülinapi buliról!!! Puszi!!!
Tiza
Remélem, rókakoma nem zaklat már annyira. Pihenj, amennyit tudsz. Mi a 23-i héten otthon leszünk. Még nem tudom, hogy alakul a program, de jó lenne összehozni megint egy randit! Majd még addig beszélünk úgyis.
Nekem a hányingerre anno a jeges ill. mentolos dolgok jöttek be. Most az állandó nassolás. Szinte észre sem vettem, mikor múlt el hányingerke.
Asszem kb. a 16 hét környékén. Én nem tippelek fiúra vagy lányra. Szerintem annyira nem lehet a tünetekből megjósolni. De azért remélem kislány lesz, hogy kiélhesd a rózsaszín mániád!
Szilcsi
Most olvasok vissza. Írod, hogy Boldi betöltötte a 11. hónapot. Hát, maholnap már 1 éves lesz!! Hihetetlen!!
Babaprojektnek drukk! Tényleg így van, hogy vhogy könnyebben veszi az ember, ha nem jön össze, mert már ott van a várva várt első. De pont ezért sikerülnek hamar a 2. babák.
Irigyellek Boldi jó evőkéjéért. Réka még mindig elég rapszódikusan eszik. Ezért nem értem, honnan van az energiája?!? Egy örökmozgó.
Szilvi
Marci elég jól halad a mozgásban, ahogy olvasom. Nem lehet panaszotok rá.
A súlya is szép, és tényleg normális, hogy most kicsit lassabban hízik. Boldog 6. hónapot!! Képek szuperek! Nekem a tejcsorgatós tetszik nagyon!!
Igazából van net, csak estére annyira lemerülnek az aksijaim, hogy legtöbbször csak olvasok, aztán kidőlök.
Én 50-es faktorút használok, és fél órával előtte kenem be Rékát. Mondjuk, tűző napra nem viszem. Inkább legyen fehér, minthogy később baja legyen. Amúgy mi mindig délelőtt játszóterezünk, ahol alapban szinte nem éri nap, mert annyi fa van. A babakocsiban meg ernyő van fölötte, max. a lábszárát szokta kicsit érni a nap. Délután meg a kritikus időszakban alszik.
Szóval, a lényeg, hogy kend be, és nyugodtan vidd ki bármikor, csak legyen árnyékban!! Ott is fog ám a nap, csak nem annyira.
Tavaly - asszem a Petőfi rádióban - volt egy nagyon jó műsor a napozásról, naptejekről stb. Anno jegyzeteltem is, de nem találom.
Pedig nagyon jó dolgokat mondtak.
Jaj, de jó, hogy Apukáddal minden OK lesz!! Gondolom, Ti is megnyugodtatok.
Boboka
Szép neve lesz kistesónak is. Örülök, hogy még bent van és szépen gyarapodik! Csak így tovább!! Pihenj, amennyit tudsz!! Még maradjon bent jó pár hétig Márk baba!!
Ne csodálkozz, hogy Krisi még nem tart ott ahol Balázs, hiszen koraszülött volt. Általában ilyenkor úgy kell a korát figyelembe venni, mintha időre született volna.
Holnapra megadrukkok!!!
Mona
Nagyon huncut a képeken Dani! Sajnos én nem tudtam megnézni a videot, vmiért nem játssza le. Azért még próbálkozom majd. Asszem vmit le kell tölteni hozzá.
Timi
Réka is olyan volt, hogyha meglátta a fényképezőt, azonnal azzal akart játszani. Most már viszont lehet neki mondani, hogy nézzen ránk vagy álljon meg, mert fotózzuk. Általában bejön. Kifli és társai: Réka nagyon sokáig öklendezett, ha darabos kaját kapott. Párszor fejre is kellett állítani, de mostanra már belejött. Vannak olyan babák, akik hamar rájönnek a darabos kaja fogyasztásának trükkjeire, na Réka nem ilyen volt. Sokáig még rágni sem volt hajlandó, pedig még fog nélkül is tudnak vmennyire, az ínyükkel.
Szerintem próbálj neki adni, csak nagyon figyeld közben, és ha öklendezik, akkor fektesd hasra az öledben és ütögesd a hátát. Nem fog megfulladni.
Tynus
Jó, hogy jelentkeztél! Irigy vagyok, hogy Léna már ilyen ügyesen beszél. Réka még csak szavakat mond. De már annak is örülök, hogy újabban nem csak a megszokottakat használja, hanem próbálkozik újakkal is. Végül is nem rohanunk sehova.
Ja, és végre nem apának (ápá, ápgyá) hív, hanem anyának (ádá, ágyá).
Jók a képek! Tényleg sokat nőtt a csajszi! Jártok játszótérre vagy játszóházba?? Mennyire van el idegen gyerekekkel? Uszi még megy?
Emma
És még mennyit fog esni, ha elindul!
Amíg csak a fenekére huppan, nem gond, ott a pelus. Réka viszont állandóan kék-zöld folt. Nincs a csajban egy szemernyi félelemérzet sem. Tuti kaszkadőr vagy vmi hasonló lesz.
Látom, nagyon kíváncsi Zalán!
Az a gyertyatartó meg nagy veszélyben lesz, ha elindul a legény.
Rékának mi is vettünk még tavaly egy kis medencét. Már várom, hogy menjünk haza, mert szeretném én is kipróbálni. Szerintem imádni fogja. Mi meg vettünk neki műanyag „kagylót” homokozónak, meg van csúszdája, úhogy otthon tök jól elvan a kertben. Alig lehet bevonszolni. Itt meg marad a játszótér.
10 kg?!? Réka most annyi!
Kismok
Úgy örülök, hogy írtál!! Gonosz fogmanó!! Lekopogom, de Rékának szinte észrevétlenül bújtak ki a fogai. És már csak 4 van vissza!!
Dóri babát majdnem a 18. héten éreztem először. Már paráztam is, mert azt mondják, hogy a 2. előbb érezni, aztán én uakkor éreztem, mint Rékát. De azóta belejött a kiscsaj a rugdosásba.
Én tkp. örülök, hogy lány lesz. Mindig is lányt szerettem volna, Rékával meg is kaptam, a 2. már mindegy volt. De sok előnye van. Főleg, hogy nem kell ruhákat vennem, mert ugye ő is lány, ráadásul közel lesz a szülinapjuk is.
Te használsz/használtál hordozókendőt?? Én most nagyon filózom rajta, mert ugye itt van Réka is, és nekem csak 2 kezem van. Szóval, várom a véleményed. A másik kérdésem: Ha jól vettem ki, Ti mind a 4en egy szobában alszotok?? Ha igen, hogy oldottad meg, hogy Julcsi ne ébredjen fel, ha Sára kelt éjjel?? Én előre félek, hogy éjjel két gyereket kell majd visszaaltatnom. Erről is várom a tapasztalataidat, véleményed! Előre is köszi!!
Azok a fotók!! Apám!! Gyönyörű szemei vannak a kiscsajnak!! Micsoda pillák! Nagyon hasonlít a 2 csajszi egymásra. Ezt a lábkidugós trükköt Réka is tudta.
Bogáncs
Örülök, hogy Te is felvetetted a topiktali ötletet! Már én is ajánlottam egyszer, de senki nem reagált. Látom, most sem.
Szomorú vagyok, pedig olyan jó lenne!! Viszont, ha 23-i héten esetleg véletlenül Pécsett leszel, akkor randizhatnánk végre! Boldog 9. hónapot Lencusnak!!
Mi is a Dologelt használtuk, de nem vettem észre, hogy sokat érne. Bár Rékának szinte észrevétlenül bújtak ki a fogai. Még a borostyán nyakláncról hallottam, hogy jó. Asszem Szilcsiéknek is van. Egy próbát megér!
Tündi
Remélem, Apukád azóta jobban van!! És már megint vizsgák?!?
Haga
Hasonfekvést Réka is utálta. Én is leraktam, hagytam feküdni és ha nyüszített, akkor visszafordítottam. Nem erőltettem soha. Mégis fejlődött rendesen. A lényeg, hogy próbálkozz vele. Rakj elé vmi érdekes tárgyat, az leköti a figyelmét egy időre. Aztán majd egyre tovább úgy marad. Amikor meg már forogni is tud, akkor már nem lesz gond.
Sajnálom, hogy ilyen genyák a melóhelyen. Nekem szerencsém van, a kolléganőm mindennek utánajár, ami érdekel. Tök rendik! De Neked már szülés előtt is gondjaid voltak velük, nem?? Asszem van olyan weboldal, ahol ilyen kérdésekben szakemberek válaszolnak, de meg nem mondom Neked hol. Keress rá, héátha megtalálod. Nem szabad hagyni, hogy átverjenek!!
Britta
Nem kell bocsánatot kérned!! Nem csoda, ha 3 gyerkőc mellett nincs időd!! Remélem, azóta Bencus is többet alszik már és Te is tudsz pihenni!
Nagyon édesek a fiúk! 3 kis szöszke!!
Nelli
Várunk!!!
Remélem, senkit nem hagytam ki!
És akkor még egy tábla is a végére - Barbi!!! Lécci írd meg, hol tartasz!!! :
Ja, rólunk még annyit, hogy tegnap voltunk 4D-n. Dóribaba jól van, mindene OK, mérete jó. Mozgott ezerrel. A kezét, lábát állandóan az arca elé rakta, alig tudta a dokibácsai lekapni az arcát. Azért lett egy sikerültebb kép róla. Sajna, elég életlen, nem vagyok túlzottan elégedett az UH-s géppel. Asszem, keresek majd másik helyet, ahol talán jobb felbontású képeket tudnak csinálni. Esetleg ötlet??? Réka is velünk volt, de nem bírt nagyon a fenekén maradni. Azért mutogatta a monitort és mondta, hogy baba.
Ja, és már a pocakra is mondja, hogy baba.
Na, pussz! És tényleg, tali????????