Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!

viktu, krisz, baba, sannah: drukk++++++

évi: gratulálok :lol: :lol: :lol:

baba: nyakad hogy van?

alle: jó pihenést!

rakok táblát.

kati
katica30

Kép
Kép

rakok babás táblát is, szépen bővül.

Kép

bubiról tudunk vmit?

kati
katica30

Évi,
hatalmas gratula!!!!! :P

Alle,
jó pihizést Nektek! :D

Baba,
nagyon ügyik a kicsik :) , továbbra is drukkhegyek+++++++

Viktu,
++++++++++++++++

Sannah,
++++++++++++++++

Angel,
gratula az eredményhez :wink:

Hanna,
egyik szemem sír (mert sz@rul vagy) a másik meg nevet (mert a baba/ák miatt van), hogy a rókakoma nálad jár :wink:

KépKép
tobi

Katica, tegnap a falat kapartam, de mára rendbejött. De mindig akad valami.

babaimádó
Kép
babaimado

Katica, tegnap a falat kapartam, de mára rendbejött. De mindig akad valami.

babaimádó
Kép
babaimado

Baba :P
Gratulálok! Holnaptól mégnagyobb drukk... szülésig :wink:

Évi :P
Nna, szerintem ez nem egy baba, még ha 15. napi is az érték... Nagyon kíváncsi vagyok az UH-ra... és arra mégjobban, MIT MONDOTT KOVÁCS DOKI???

Sannah :P
Neked is ezer drukk!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

sziasztok!

Nagyon hajtós májuson vagyok túl (könyvelő vagyok), ma már volt egy pici időm benézni Hozzátok, s nagyon örülök a sok friss kismaminak :) :) :) , holnapra összeszedem az infókat s igyekszem írni.

Pusz
Buboskemence
buboskemence

Angel! Jajj de jó!!!!!

Alle! Jó kikapcsot és pihit és amit még akartok!

Baba!Sannah! Drukk a beköltözéshez ++++++++++++++++++++++

Évi: GRATU!!!! :D

Viktu: ++++++++++++++++++++++++++++++++

Én alig várom a pénteket, jó lesz kicsit pihenni, elmenni, kirándulni, ... :lol:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Sziasztok!

Sannah, hurráááá :D Eddig tűköm ültem, nem voltam netközelben...

No megyek internetkutakszom, annyira fura hormoneredményeket produkáltam, hogy no... Tudom-tudom, pénteken Kovács doki úgyis megmondja a tutit, de szeretek kérdésekkel felkészülve menni... :oops:

Kép

Évi, mondd már, mit mondott K.P.?

babaimádó
Kép
babaimado

Tényleg, Évi!!!!
Mit mondott a Kovács Doki????? :lol:

Buboskemi,
jó, hogy benéztél, gyere az infókkal!

Baba, Sannah,
hajrá, lányok!!!!!!!+++++++++++++++

Hanna,
hogy vagy?

(én próbáltam ma megvenni a Gynevac-ot, de hiánycikk a patikákban...így a doki hiába várt, hogy beadhassa :?
Amúgy tűkön ülök, szerda reggel 9-kor felvételi...eredmény pedig aug 15 körül!!! Izgi!)

tillidian

Kati

Vagyok és olvasok, csak irogatni nincs időm. Ma voltam dokinál, este 20:30-kor repesztek és szerdán leszívás. Az hiszem 13 tüszőm van és
elég nagyok is akadnak közöttük.

Mindenkinek mennek a drukkok!!!! Sok mindenkinek boldogságot hozott ez a május :D
buborék5

Tilli, drukk a felvételihez!!

Bubi, de jó, hogy jöttél! Nagyon drukkolok!+++++++++++++++++

Csajok!
Mikor tegyem be az Utgogestant, ha:
- mindig pont 8-óránként szoktam és a napközbeni 1/2 1-kor lenne esedékes, amikorra menni kell
- ha előtte teszem be akkor sok az időkülönbség, mert mindig 1,5 órával előbb el kell indulnunk, hogy odaérjünk
- ha utána, akkor meg először beszélünk a dokival, utána felmegyek, sor kerül a beültetésre, pihenés, megint sok idő

Mi a jó megoldás?
Esetleg a 2 Utróból egyet elindulás előtt utthon, egyet meg órák múlva, mikor hazaérünk?

babaimádó
Kép
babaimado

Csajok!
Mikor tegyem be az Utrogestant, ha:
- mindig pont 8-óránként szoktam és a napközbeni 1/2 1-kor lenne esedékes, amikorra menni kell
- ha előtte teszem be akkor sok az időkülönbség, mert mindig 1,5 órával előbb el kell indulnunk, hogy odaérjünk
- ha utána, akkor meg először beszélünk a dokival, utána felmegyek, sor kerül a beültetésre, pihenés, megint sok idő

Mi a jó megoldás?
Esetleg a 2 Utróból egyet elindulás előtt utthon, egyet meg órák múlva, mikor hazaérünk?

babaimádó
Kép
babaimado

Csajok!
Mikor tegyem be az Utrogestant, ha:

Mi a jó megoldás?

babaimádó
Kép
babaimado

De jó, 3x ment el :cry:

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Dokim azt mondta, hogy idézem: "Látom nem voltak elég óvatosak. Azért gratulálok" :) Babalétszámot nem tippelt, majd az uh-n kiderül.

Kati!

Köszi a javítást a táblában :) Cuki kis zebrát kaptam :)

Drukk mindenkinek!!!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Baba! :roll: Szerintem ET után tedd be, az a kis csúszás nem hiszem, hogy gond lehet, Amúgy is "öblítenek" beülti előtt..nem nagyon rémlik mennyi idő alatt szívódik fel , de majd még biztosan írnak a lányok...

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
"Aki azt szeretné, hogy minden úgy történjen, mint a mesékben, az a meséknek csak a végére emlékszik."
viktu

Évi!
Micsoda hír!! Gratulálok!! Húúú, ez nagyon sok Hcg….Nem is láttam még ilyenfajta tesztet…biztos nem vagyok elég (???:? ) gyakorlott…. :roll: Tényleg én is kíváncsi lennék…diéta???

Baba!
Szerintem a Cataflamot a transzferig lehet szedni, azt adnak a punkció után is, ha fájdalmak vannak :D

Bella!
Igazán nincs mit, nem hiszem, hogy túl sokat tudtam segíteni :roll: Még utána is agyaltam róla, hogy én hogy döntenék, de talán, ha semmi előzetes gyanú nem lenne, akkor nem áldoznék rá ennyit…..esetleg még rákérdezhetnél a a Kr.-nál, hogy ki van még a listáján.
Majd nekem is elmondod hogy döntöttél?

Dalmi!
Ferulan? Nektek tudtommal nincs szükségetek ilyesmire nem?? Én amúgy igen szkeptikus vagyok a "pasiszereket" illetően :?

Coca!
Ez nem hangzott jól, örülök, hogy már jobban vagy :shock:

Alle!
Nagyon szép pihis nyaralást kívánok Nektek :D

Angel! :D
Akkor gratu ehhez is…van még vissza valami?? Rászánod magad az immunológiára is?

Buborék!
13? Az nem semmi, drukk szerdára!! :)

Hanna! :)
sajnálom, hogy sz@rul vagy, elég vacak lehet a folyamatos erős hányinger, remélem találsz rá valami megoldást. Azért enni tudsz??

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Baba

Lehet, hogy Vitkunak van igaza és ET után kellene . Szerintem nem gond, ha ennél az egy alkalomnál nem minden a forgatókönyv szerint történik.

Valaki használt progeszteron injekciót? Nem tudom hétvégén kivel adatom majd be. Aki használt ilyet, az hogyan oldotta meg ezt a helyzetet?

Köszönöm a bíztatást!
buborék5

Sziasztok,

Baba, Sannah, drukkok mennek az elkövetkező napokra ++++++

Buborék, neked is drukkolok, elsőre a punkcióhoz, aztán meg a továbbiakhoz :wink:

Hanna, remélem, sikerül úrrá lenned a hányingeren, nagyon kellemetlen lehet folyamatosan :oops:

Mi összecsomagoltunk, holnap indulunk :) 14-én jövök.

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Sziasztok,

hormonokhoz ért valaki? :shock:
2. napi eredményem szerint
FSH 1,8 IU/l,
LH 2,3 IU/l,
Prolactin 303,6 mU/l,
Ösztradiol 277,9 pg/ml.

Köszönő viszonyban sincs a fél évvel ezelőtti hormonjaimmal :cry: Nekem az FSH kevésnek tűnik, az ösztogén soknak. Nézegettem netet, másoknak a 20. nap környékén van ilyesmi eredményük, ciklus elején ezek nem jók. Volt már vki hasonló helyzetben?

Köszi

Kép

Buborék!
Nekem férj csinálta, nem olyan nagy ördöngösség, szerintem lehet kivitelezni otthon simán :D

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Mó! :)
Persze nem vagyok szakértő, így ránézésre, FSH és LH rendben. Ösztradiol és Prolactin nagyon magas.
Priviben küldjek hormontáblát??

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Baba,
kösziiiii!!!!! :D (Most már biztosan sikerül a felvim, ha ennyi sokszor kívántad :lol: )
Neked pedig megadrukk!!!!!

Lois,
Dalmi a gyér hadállománnyal rendelkező apásakra gondolt (pl ránk) a Ferulant javaslatával - köszi Dalmi!!!

Hanna,
jobbulást!!! (de szeretnék én is rosszul lenni :? :lol: :lol: )

Alle,
kellemetes pihengetést Nektek! :D

Buborka,
nagyon drukk!!!!!

tillidian

Lois, az infertility-set ismerem, ott a prolaktin más mértékegységben van megadva. A labor reftartománya szerint ez még jó, viszont az FSH alacsony (itt már egyeznek a mértékegységek, és 3-tól lenne jó)

Ha van más táblid, azt köszönöm :)

Kép

Most láttam a priviket :oops: köszönöm!

Kép

Jó reggelt,

Baba,Sannah, Viktu, Alle
+++++++++++++++++

Baba,
Én utána tettem be az Utrot. Gondolok rád.

Évi
továbbra is ++++++++

Lois,
Naná, hogy elmondom, már meg is írtam!:)

Alle,
Jó utat, jó pihenést, majd jelentkezz, ha megjöttetek!

Coca,
remélem már jobban vagy.

Snufi
Köhögés?

Hanna,
Tudtál már valamit enni?

Mindenkinek szép napot!
Vendég

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a drukkokat!

Apa eltiltott a nettől, mert olvasgattam mindenféle okosságot, hogy a 3. napi transzferrel az esély nem sok, sőt... ( legalább nem ér csalódás) Na mindegy.

Mó: ha az LH magasabb akkor az pco gyanu, www.pcos.hu és csináltass egy IR vizsgálatot!

Hanna, drága az ismerőseim körében akik rókakomásak lányos anyukák lettek :lol: :lol: :lol: , ez persze csak saját megfigyelés.
Vendég

Sannah,
Nekem a blaszto sem maradt meg, úgyhogy ennyit az esélyekről. Ezzel ne is törödj.
Vendég

Szép reggelt !

Lois! Till már megírta :wink:

Viktu&Krisz&Baba&Sannah ++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Angel! Gratulálok :D

Bubi! Nagyon ügyesek vagytok ,szép szám a 13 :D

Alle! Jó pihenést :lol:

HANNA!Hányinger mentes szép napot kívánok :wink: :wink: Puszi
dalmácia

Jó reggelt!

Baba!Sannah!Drukk!++++++++++++++++++++++++++++++++++
Bubi!Drukk holnapra!++++++++++++++++++++++++++++++++++

"Aki azt szeretné, hogy minden úgy történjen, mint a mesékben, az a meséknek csak a végére emlékszik."
viktu

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a drukkolást!

Sannah

Lehet én gondolom rosszul, szerintem nem a 3. napos transzferrel kicsi az esély, hanem inkább a blasztoval egy picit nagyobb, de az sem jött be mindenkinek.

Lois

Izomba adta a progi szurit?

Alle

Jó pihenést!

Hanna

Róka mentes napot!
buborék5

Sannah, ez butaság! Majd ezt kivesézzük az őrzőben.

Mindnekit puszilok!Köszi a válaszokat.

babaimádó
Kép
babaimado

Sannah :?
Ez tényleg butatság. A legtöbb transzfer a 3. napon történik!
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Én is úgy tudtam, hogy a 3.-ik napi transzfer a nagy átlag... :)

Buborék! :)
Igen izomba. Konkrétan szívesebben szurkálta a hátsómat mint a hasamat. :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Sannah

Remélem megnyugodtál! :D

Lois

Ez jó :D Apa nagyon ügyin szurizott végig a stimu alatt, akkor lehet hogy ráveszem erre is! :D
buborék5

Hú, mennyi izgulnivaló! Hajrá csajok!

Ja, köszi a jobbulás-kívánságokat, de nem voltam ám rosszul! Az a fél nap láz, oszt jóvan. Most a gyomrom csavar egy kicsit, de no problem. Majd elmúlik.

Kép
zölddisznó

Sannah,
tessék szótfogadni Apának!!!! (legalábbis a nettől távolmaradás ügyében :wink: )
És megnyugi: jól írják a lányok (és már Harcika is modta), nagyondenagyon nem az számít, hány napos a beülti!!!
Te számítasz és a babáid! (Pihizés, szépeket-gondolás, vidámság..)

Ami az illeti - ezt már Angellel is kitárgyaltuk :P - nem is biztos, hogy érdemes "blasztózni"...nálunk "pályafutásom" soráni 8 (rekord!!!) petsejtből lett 3 blasztó - és mint már írtam párszor, nem tapadt meg...így az ember olyan "pazarlásnak" érzi Akkor inkább 3 naposat, de legyen fagyika is...

tillidian

Zöldicoca,
Nálad hány fagyikát ültettek vissza? (ahogy néztem Kati tábláját, még szólóban vagy fagyival pocakos tekintetben :P - vagyunk páran, akik szívesen csatlakoznánk :D )

Lois, Buborka,
Titeket Apa szúr? (No, az enyém eddig csak megkotyvalta (ha 2 komponensű volt), osztán kimenekült és az az ajtóból kukucskált, hogy kész vagyok-e :lol: - de most kezdem a Gynevac szurikat és azt hátsóba kell adni (ezt nem tom 1edül), tehát nincs mese, meg kell szoknia :lol:

Baba, Sannah,
Veletek vagyunk!!!! :D

tillidian

Sziasztok!

Lois!

Köszi neked is. Gabriel tesztet vettem. Lehet, hogy eddig nem így nézett ki, és azért nem ismerős?
A diétát csinálom, illetve igyekszem.

Allegro!

Jó nyaralást!

Drukk mindenkinek!!!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Till! 2 volt fagyiban, mindkettő szépen fel is ébredt. Én támogatom a csatlakozási ötletedet!

Kép
zölddisznó

Babus - aki épp nyalja a fagyitápot a kölköknek - üzeni, hogy 2 blasztobébi csücsül a pocijában, egy blaszto és két morula meg a hűvösön! És köszöni a szurkokat!

Kép
zölddisznó

Coca,
köszi az infót.

Baba,
szorítok nagyon
+++++++++++
Vendég

Baba!Szupi!!!!! nekem is ugyanez volt-van csak a fagyik fordítva:) Ragacs+++++++++++++++++++++++++++++++

Köszi a tudósítást Coca!

Sannah?

viktu

Sannah?????

Baba :P +++++++++++++++++++++++++++++dejóóó++++++++++ :D

Coca,
meggyőztél!!! Cstlakozom!!! :lol:

(Sehol sem kapni Gynevacot :twisted: !!! A keletinél egy patika hajlandó volt egyáltalán megrendelni, majd holnap telcsizek, van-e, nincs-e...
A Biovitalba is bejelentkeztem APC-re, IR-re. Első kérdés az volt, a Kaáliból jön, ugye? :lol: - igazán kedvezményt is adhatnának már :lol:
11 lesz egy komplex IR szűrés, 2500 az APC - kész rablás :? )

tillidian

Till! Anyósnál informálódtam ,van Gynevac náluk III.kerületi patika ,ha
tudsz mehetsz is érte :D Cím Vörösvári 84-86 ügyeletes gyógyszertár :D Priviben a többit Puszi Dalmi
dalmácia

BABA! Hatalmas gratulációm ++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Drukk
dalmácia

Sziasztok!

3 szépecske költözött ma. kaptam choragont is, nagyon jól adták be, nem is éreztem. Az ET után elmentem vásárolgatni, amolyan nőies kényszerből, nemrégen értünk haza. Amúgy pedig ma van a házassági évfordulónk, meglátjuk szerencsét hozott-e. :wink:

Babim: extra drukkok:++++++++++++++++ Köszi, :lol: :lol:

Harcika: köszönöm a lelki támogatást!!!!!!!!!!

Mindenkinek mennek a drukkok!!!
Vendég

Baba, Sannah

nagyon ügyik vagytok :D +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
buborék5

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?