Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Nóri!
Ha-ha-ha!!!!! :lol: :lol: :lol: Tényleg tudok varrni! Kép
Hol vetted a szandit Lilcsinek?Azért kérdezem mert én is most vettem Francinak egyet,és abból is csak 24-es volt!Én ilyet vettem!
Kép

Óh,Erikáéknál nem lesz internet,ez borzasztó!:cry: Remélem hamar megoldódik majd ez a probléma!
Vendég

Na, gatya készen van :lol: :lol: Viríthatok benne....

Hajni! Ez is szép, csak én olyat akarok, ami tartja a bokáját. Ha jól látom, ennek nem merev a sarkánál...
Az állomásnál lévő cipős kínaiban vettem.

És te hol vetted? Vagy rendelted?

Menek...csá!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Szilbee,jó mamázást holnapra!Leventének jobbulást továbbra is!Köszike azért az infót Erikáékról!

Hajni,nagyon csini a szandi :)

Nóri,de legalább kaptál.Neten néztél már olyan szandit amit szeretnél?Ott sem találtál?
Naciról egy kép? :wink:

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Ballagás meg volt, épp csak pityeregtem, nem volt időm a fényképezés mellett meghatódni :wink: :lol:

Szépek voltak, ügyesek voltak:

Kép csokorral

Kép

Kép

Kép

Kép

Évi és
Kép
csongianya

De aranyos....a hamarosan kisiskolásod :wink:

Az első képen meg a háttérben a barátnőm lába látszik, meg a Rácz Zsolti egy az egyben :P :lol: Akkor ezek szerint Luca is elballagott?

Tündi! Én netről nem rendelek cipőt! Aztán, ha nem jó, nem győzöm a postaköltséget fizetgetni majd.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Hát ki vok,mert alig tudok belépni :( De úgy látom nem sokmindenről maradtam le :(
Hétvége van :)

Évi, nagyon jó kiállású gyerek Csongi :) Szép lehetett a ballagás.Mire táncoltak?
Hogy sikerült ma az öttusa vb-s program?

Nóri,végülis érthető,hogy nem rendelgetsz cipőt a netről.Lehet én sem rendelnék,ép azért amit mondtál.

Többiek merre vagytok?

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Nem volt ma itt nagy élet...

No, voltunk Pesten, Csongi először nem akart jönni, de végül élvezte. Nem sikerült tökéletesre, mert ŐRÜLT meleg volt, és a nézőtéren nem volt semmi árnyék, folyamatosan tűzött a nap. Ettől független nagy élmény volt, de nem vártuk meg a futást, mert már azt hittem hőgutát kapunk. Sajnos sok ismerőssel nem találkoztunk, jöttek-mentek intézkedtek, de hát ez érthető. Nagyon jó volt a szervezés.

Na akkor én töltöm most az oldalt fényképekkel....

Kép öttusatörténelem

Kép úszómedencénél
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 6.2052.jpg[/img] lovaglópálya

Kép úszómedencénél2

Évi és
Kép
csongianya

Kép lovaglópálya

Évi és
Kép
csongianya

Évi,írigykedem :) Nagyon klassz lehetett,és töltsd csak az oldalt képekkel :) Csongi nagyon beillik az első kép elé :)
Nagyon meleg volt ma az biztos,most voltunk bent apáért az állomáson,és hazafele akkora eső volt,hogy csak na,alig tudtam jönni.

Kép
Kép
tundi24

De jól jött ez a kis eső,felfrissítette a levegőt :)

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Évi!
Nagyon jók a képek egytől-egyig,csak nyugodtan rakd tele az oldalt képekkel,szivesen nézegetjük! :D
Nagyon helyes kis srác Csongi! :D Örülök,hogy jól éreztétek magatokat ma,és nem kaptatok napszúrást!Nagyon fülledt meleg volt ma!

Tündi!
Eső,hol, :shock: itt még egy szem nem esett!Délután apa ült a gépnél azért nem válaszoltam az msn-en,mi játszótereztünk,elfelejtettem kilépni bocsi!

Nóri!
Én se rendelek cipőt netről(mondjuk ruhát sem)Francira muszály rápróbálni magas a lábfeje,na meg ezek a méretezések is csalókák néha!Fent vettem a szandit a plázába az emeleten a Wink üzletben,és jól látod nem zárt a sarkánál,mintha ott láttam volna olyat aminek az orránál is van pánt!

Jó éjszakát mindenkinek!
Vendég

Hall! Megjöttünk... Jó volt! :)

Teszek egy kis ízelítőt..., hogy mennyire! :lol:

Kép

Holnap jövök visszaolvasni! :D

Pussz!
szilbee

TÜNDI! BOLDOG NÉVNAPOT!!!! (Most tartod? :oops: )
Kép
Tényleg jó volt tegnap az a jó kis zuháré, de most meg iszonyat fülledt a levegő. És palacsintát készülök sütni :roll: Lesz mogyorókrémes meg kakaós.....valaki esetleg? :wink:

Évi! Jó lehetett a tegnapi napotok! De azt én sem irígylem tőletek, hogy a tűző napon kellett lennetek...

Hajni! Ott én is voltam fent nézelődni! A Plazában....de fel sem tűnt ez a szandi nekem :lol: :shock: De néztem, hogy ott zárt cipők is elég korrekt áron vannak, csak ez majd őszel is eszemben legyen.
Szerdán mész szülőire? :lol:

Na, "bemelegítésként" még vasalok egy keveset :roll: ! Pá!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Hajni,semmi gond! :) Odaért az eső? :wink:

Szilbee,haláli ez a kép :)

Nóri,köszönöm szépen a köszöntést! :) Igen most tartom :) :)
Én jelentkeznék palacsinta evésre :) Hmm..nyam-nyam... :)

Kép
Kép
tundi24

Tündi! Nagyon-nagyon boldog névnapot kívánok!!!! :lol: :lol: :lol:

Nóri, ma láttam a Tescós cipőboltban olyan szandit amit keresel. 4.490 ft-ért volt kitéve.

Évi és
Kép
csongianya

Hali.

Évi.nagyon jók a képek.Helyes Csongi nagyon :wink:
Bizti Pesten is szupi volt...igaz tényleg nagyon meleg volt aznap :?

Szilvi.ari a pancsi-Dévid kép:D

rólunk:semmi különös.ha minden jól megy (és visszaigazolnak)le van foglalva a nyaralás (maradt Szoboszló,de egy új helyen)+majd egy hétvégére megyünk a Balcsira.
Tegnap kerilány ovisballagás buliján voltunk (voltunk vagy 50-en...)...mindegy..de jó volt.
Csütörtökön az oviban is megvolt az évzáró-nagyon ügyi volt Sziszi és Zsolti is.szépen szerepeltek :)

Letti.de jó,hogy írtál Te is.nagyon szépek vagytok.gyönyörűek a gyerekek.:)

pusszantás

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

TÜNDI

Kép

KépKép
KépKép
cleo27

TÜNDI!
NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK NEKED SOK SZERETETTEL!! :D
Kép
Vendég

Sziasztok Lányok!

Nóri!
Kakaós palacsinta jöhet! :wink: :D Szerintem is elég korrekt árak vannak ott!Majd az ősszel eszedbe juttatom,hogy ott nézzél cipőt Lilcsinek! :D
Szülőire természetesen megyek szerdán,kíváncsi vagyok mit mondanak!

Tündi!
Ideért az eső,volt nagy dörgés meg villámlás,azt hittem majd milyen friss lesz a levegő erre ilyen fülledt meleg van! :(

Cleo!
Örülök,hogy minden rendben van veletek! :D Nincs kép az évzáróról? :wink:

Szilbee!
Látom nagyon jól éreztétek magatokat a mamánál! :D Nagyon édes Dévid a képen szeret pancsizni ezt le sem tagadhatná! :lol: Olyan nagy már!! :D Holnap remélem még raksz képeket?
Levente kigyógyult már a náthából?

Na menek, puszi mindenkinek!
Vendég

Hali lányok!

Csak dobok egy életjelet! :D Élünk még, megvagyunk. Hiányoztok, mint a fene. :( Net nincs, nem is tudom, mikor lesz. Tán soha?
Jók legyetek! Pusszantás!
jaimee1

halihóóóó,megvagyunk,csak nem jó a gépünk,majd jövök ha megszerelték

Kép

Kép
katlina

Köszönöm szépen a köszöntéseket!!Aranyosak vagytok!!! :) :)

Hajni,mára igen fülledt levegő lett :?

Erika,te is hiányzol,mint a fene!!!Megkérdezhetem miért nincs netetek???

Katlina,gyorsan szereljék meg a gépeteket!!!

Andi,jó sokan voltatok :) Képek az évzáróról? Házzal hogy haladtok?

Nóri,palacsinta kész?Mehetünk? :wink:

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Egy gyors bejelentkezés!

Éppen bográcsozni vagyunk anyukáméknál!

Tündi!

Nagyon sok boldog névnapot kívánok neked!
Lucus hogy van?

Szilbee!

Nagyon jó ez a kép!

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Tündi! :D Boldog Névnapot!!

Kép
szilbee

Sziasztok!

Tündi! Sok-sok boldog névnapot kívánok!
Kép

Évi! Aranyos a nagy fiad a képeken! :)

Mi tegnap kint voltunk a repülőnapon, jó nagy hőség volt, de kalapban el lehetett viselni. Meg persze jól lekenve naptejjel. A bemutató szerintem klassz volt. Utána megnéztük a járműveket. Marcit jobban érdekelték a különböző teherautók, mint a helikopterek :) Miután eltöltöttünk laza háromnegyed órát a dzsipnél, a teherautóknál és a daruskocsinál (mindenbe bele lehetett mászni) úgy gondoltuk, most már nézzük meg a helikoptereket is. Azt a visítást! Na, megvolt az első nyilvános helyen történt hiszti is! :roll: De vagy fél órán keresztül. Jól elfáradt bele, a végén már azért volt nyűgös. Kell hozzá egy nagy adag türelem.
Íme pár kép.
Kép
Kép
Kép

Szilbee! Láttam Leventét is, miközben Marcit próbáltam csitítgatni! :)

Ma nálunk is palacsinta volt :lol: É n hortobágyit meg túrósat sütöttem. Majd megsültem a tűzhely mellett.
Délután meg a strandon voltunk, tök jó idő volt, a manó is élvezte. Áztattuk magunkat a jó meleg bébimedencében.

Jamiee! Én is remélem, hamar lesz neted és tudsz jönni megint!

Jó éjt mindenkinek!
judit_79

Jó reggelt! :)

Judit! Látom ti is jól éreztétek kint magatokat! :D a legutolsó képen ott van Marci mögött Levente mamája v.kék felsőben (Ő az akire Levente nagyon hasonlít) és Ádám is fényképezővel.

Ádám is azt mesélte hogy Leventével nehéz volt. Ment volna minden felé, aztán alig lehetett elcsalni az izgalmasabb helyekről (helikopter, autók...stb.). De nagyon élvezte. Már 2 napja meséli, hogy mi mindent látott kint szombaton. :lol:

Majd teszek én is képeket még... csak nem tudom még hogy alakul a napom / napunk...

Addig is... Szép Napot Mindenkinek!! 8)
szilbee

Sziasztok!

Szép jó reggelt! :) Mi már fél6óta megint felvagyunk :? Megyünk tanácsadásra,majd megirom,hogy mi volt.

Ivett,Szilbee,Judit nektek is köszönöm szépen a köszöntést!!

Judit,akkor jó sűrűre sikeredett a tegnapi napotok,de jó programokon vettetek részt! :) Marci megint nagyot nőt :) Nekem a 2.-ik kép tetszik a legeslegjobban! :)
Tiszaligeti stranodn voltatok vagy elmentetek vhova máshova?

Ivett,bográcsolásról képek?Máté,hogy érezte magát?

Kép
Kép
tundi24

Tündi!

Boldog névnapot kívánok!
Kép
mongi

No itt vok.

Teszek gyorsan képeket a reptéris családi napról.

Kép Kép
Kép Kép

Levente ma ment bölcsibe. Nem volt taknyos és még köhögni se köhögött. Remélem minden okes lesz odabent.

Tündi! Remélem mindent rendben találnak majd Lucán! Várjuk a fejleményeket! :)
szilbee

Sziasztok!
Ez a hét is elindult....

Látom a fiúk jól érezték magukat! :lol: Őszintén megmondom, sajnálom, hogy mi nem jutottunk ki, mert szombaton délelőtt még elég bújkálós volt a napocska, ki mertem volna vinni Lilcsit is a tej bőrével, viszont neten kerestem volna erről az egészről valamit, és SEMMIT nem találtam :cry: . Még életemben nem voltam a reptéren, azt sem tudtam, merre menjek, és így inkább nem indultam neki.
De most tényleg...oda kellett volna menni, amerre a 7. busz bekanyarodik? Vagy emerre jobbra le, ahol a vitorlázó gépeket is kilövik? :shock: :oops:

Én meg sehol nem találom Lilcsi kicsi medencéjét :evil: Tegnap már felforgattam az egész lakást, de úgy látszik, elvitte a kókár :?

Tündi! Majd írd meg, mi volt a státuszon....
(Este már dvd-ztem, nem neteztem)
Lányok, aki szereti az Indiana Jonest, az nézze meg az újat is, mert nagyon jóóóó! Tv-n néztem, de befizetnék még egy Cinema Cityre is 8)

Tegnap lemértem Lilcsit. Még mindig 93 cm :shock: Március közepén mértem utoljára, akkor is ennyi volt. Most mi van? Így lelassul mostmár a növekedése? Pedig meg mertem volna esküdni, hogy nyúlt, de úgy látszik, csak formálódott. Meg 15 kg, de az is régóta ennyi már, mondjuk ezt nem is bánom :oops:

Szilvi! Szemészetre mikor mentek? Vagy írtad már, csak elfelejtettem? :?
Tényleg, a sátorozás meg lett ejtve? :lol: Nem is írtad...

Katlina! Remélem, mihamarabb meg lesz javítva a gépetek! Robit is régen láttuk már! :cry:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Tündi!!!
Nagyon Sok Boldog Névnapot Kívánok Neked!!!!
Kép

KépKép
diÁcska

Na,megjöttünk.Hírek nem túl jók...Luca fogyott egy kicsit..8300g volt amúltkor most pedig 8280g.Pedig hát eszik,igaz nem túl sokat,de hátha nem éhes,hogy tuszkoljam bele?Meg hát meleg is van.Na majd azért gyúrunk a kajcsira :)

Letti,Vali,nektek is nagyon szépen köszönöm a köszöntést!!!

Szilbee,Levente a gépekhez öltözött :) Vagány kis szerelésbe ment :) Reméljük midnen okés lesz a bölcsiben...

Nóri,én sem sokáig voltam már fent.Hamar kidőltem.Honnan szerezted meg az Indiana Jones-t?
Hova tünt az a medence? :? Majd ha veszel másikat megtalálod azt is. Anyukádnál nem lehet esetleg? :roll:
Sztem nem baj az ha nem nől rohmosan Lilcsi,egy idő után ez lelassul.Én csak azért aggódom Lucáért,mert ő még kicsi,azért jó lenen ha csak 10dkg-t is hízna.

Jajj,csajok megyek ma cellulitiszes masszázsra 2re,gondoljatok rám..állítólag angyon fáj,remélem bírni fogom..

Kép
Kép
tundi24

Tündi! Ne aggódjál Luca fogyása miatt! Nekem is mondták, hogy ha majd elkezd csúszni-mászni Lilcsi, majd fogy, ne ijedjek meg, mert úgy szokták a gyerekek. Azóta is azt "várom" :lol: Meg hát igen, meleg van, lehet, a folyadékvesztése is megnőtt neki. Vizet/teát iszik?
Dr-néni mit mondott rá amúgy?

A masszázs pont a múltkor jutott eszembe, hogy ugyan voltál-e már, de akkor úgy látszik, most lett aktuális :lol:
Hát, hogy mennyire fáj :roll: ...a szépségért meg kell szenvedni :wink: Én tegnap "csak" epilláltam, de Lilcsi körülaggódott, hogy miért sziszegek, meg egyáltalán, mit csinálok? :lol:

Valószínű, hogy holnaptól 3 napig megyek a Művházhoz kérdőívezni!!! Gyertek arra, segítsetek nekem! Ajándékot is adunk!!! Még konkrétat nem tudok...

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Ja, a filmet netről töltögettem le, de hát kamerával van felvéve, néha belelóg 1-2 fej, meg kommenteket is élvezek :lol: Azért nézném meg még moziban is.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Judit, Szilbee, mi tavaly voltunk a repülőnapon, akkor is nagyon meleg volt! Csongit az ugrálóváron kívül semmi nem érdekelte, úgyhogy most akkor sem mentünk volna, ha itthon vagyunk.
Tök jók a képek, látom a fiúk nagyon élvezték!

Nóri, én úgy tudom, csak "meghívott" vendégek mehetnek, nekünk is be kellett mondanunk a szomszéd katona nevét, és rákerestek a bejáratnál. Egyébként nem tudom merre megy a 7-es busz, de ha mész Szolnokról, akkor balra kell lefordulni. Szemben találod magad a Repülőmúzeummal, kanyar előtt balra....
Nem nézted meg a szandit amit Fanna a másik topicban felrakott???

Tündi, ne aggódj, nálunk ez dettó így nézett ki! Ahogy Csongi elkezdett mászni-menni, hónapokig egy dekát nem hízott! Egyébként is meleg van, úgyhogy tudod, ameddig jó kedélyű, addig nagy baj nem lehet!

Évi és
Kép
csongianya

Jaaa, Évi, ezt nem tudtam, hogy meghívásos a dolog :shock: Akkor azért nem volt reklámja. MOndjuk katonaneveket én is tudok mondani :wink:
Néztem azt a szandit, de nem nyerte meg a tetszésemet. Nagyon fiús.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri! Nem tudom még. Úgy tünik, hogy Ádámék gyerekkori szemésze nyugdíjba ment. Most keresnünk másikat. Olyat szeretnénk, akihez rendszeresen járhatunk... hogy a fiúk ne mindig úgy emberrel találkozzanak. Ez Ádáméknál is bevált anno. Csak sajna egyenlőre nincs szemész jelölt. :?

Tündi! Egészen biztos, hogy lemozodja Luca. Levente is így volt anno. Dávidnál meg már alig várom hogy így legyen. Szóval ez normális dolog. :)
szilbee

Évi! Totál érhető!! Csonginak teljesen más irányú az érdeklődése! :D
Mondani is akartam a múltkor, hogy tök jók a képek a nagy legényről!! :D 8)
szilbee

Tündi! Kép Boldog névnapot!

Imikét felvették az oviba! :lol:

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó

Ildi.

gratula az ovifelvételhez :)

ANCSIKÁNAK SOK BOLDOG NÉVNAPOT!!

Kép

KépKép
KépKép
cleo27

Erika.remélem lesz netetek hamar :( hiányzol ám :(

Vali.mi újság veletek?Apa mit szólt a klíma-izéhez?
Böliztek?

Ivett.Jól éreztétek magatokat a bográcsoláson? mi jókészült benne?
:D Gyerekek jól vannak?

Mi tegnap Apával -egy napos gürizés után (helyet kellett csinálni) felállítottunk a gyerekeknek a nagymedencét :) Persze most meg az a baj...hogy medence van+víz is -de nem lehet még fürcsizni 8)

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

Andi!

Nagyon jól éreztük magunkat főleg a párom mert ő főzött!
Körömpörköltet füstölt csülökkel új burgonyával,uborka salátával!
Nagyon finom lett mindenki tele ette magát utánna alig tudtunk megmozdulni!
A gyerekek jól vannak Máté nagyon ügyes az mellett hisztis is!

Tündi!

Ne idegeskedj ha éhes ugy is eszik!
Nem tömheted meg kajával!
Máté 3 hét alatt nem hízott egy dekát sem tartotta a súlyát,most meg 1 hét alatt 450 g-ot hízott!

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Sziazstok!!!

Tündi! nagyon bodlogt névnapotnapot kívánok

Ma hál istennek végeztem a z összes vizsgámmal. eddig egy négyesem van a többi ötös bár még egy vizsgámat nem tudom.....

A térdem az nagyon jól van a hétvégén a varr is leesett róla most már igen szép csak még egy kisicist be van dagadva. remélem le lappad mert ez egy kicsit idegesít hogy mi van hogy nem lappad le?...de hátha.

Bettike jól van. holnap lesz három hete hogy nem cicizik. és egyre kevesebbet kérdezi hogy mikor lesz már a ciciben tejke, de azért az esti poló felhúzos összebújás még meg van :oops: , de már egyre többet alszik a kiságyában úgy hogy ki van nytiva( s ogy van egy kis elkülönült része)

puszilok mindenkit kellemes délután!!!

Kép
kbernadett

Huuu vége ennek a napnak,elfáradtam..Lucus is,már ki is dőlt :)
A masszázs nagyon jó volt,igaz néha összeszorítottam a fogam,de nem volt annyira vészes :) Igaz azt mondták egyre jobban fog fájni :roll:

Ildi,Betti, köszike nektek is a köszöntést! :)

Ildi,Ancsikának nagyon sok boldog névnapot kívánok!! :) :)
Kép

Gratula,hogy felvették az oviba Imikét :) Melyikbe sikerült?

Andi,hétvégre is rossz időt mondanak :( de hátha nem lesz igazuk,és tudnak a gyerkőcök pancsizni :) :)

Betti,gratula a vizsgákhoz!Okos vagy nagyon! :) /Nehogy azt hidd,hogy rossz indulatból írom,hogy okos vagy..de egyik tanárunk anno kioktatott,hogy csak a mozgásos dolgokra használjuk,hogy ügyes...a többi tevékenységre,hogy okos :) :) /
És te hogy viseled,hogy nem cicizik Bettike?

Ivett,nagyon fincsit főzött a párod,el is hiszem,hogy jól belaktatok :) Máté akkor gyorsan bepótolta a 3 heti nem hízást! :wink:

Köszönöm a biztató szavakat hízás ügyileg!Annyira nem estem pánikba,csakhát nem volt még ilyen,hogy nem hízott..és inkább a védőnő cseszegetett..doki néni nem csinált belőlle nagy ügyet,azt mondta sokat fejlődött most a mozgása..

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Ancsinak boldog névnapot utólag is!

Hú, lányok, tiszta kóma vagyok :cry: . 11kor még ébren voltam, Lilcsi meg 3 körül ébresztett a szokásos nyöszörgésével, mocorgásával, rugdosásával. És vissza sem aludtam 5ig. Úgyhogy marhára ki vagyok pihenve.
És még azt sem mondhatom, hogy ledőlök, mert megyek a Műv.ház elé, ugyebár :lol: Azért annak örülök ám!
Azt nem tudom, mennyi naptejet öntsek magamra :roll: ?

Mama elvállalta, hogy elmegy Lilcsért. Még sosem ment érte. De most jó, hogy jó idő van, mert csak bemegy, át sem kell öltöztetni, csak viheti úgy, ahogy van haza. Mondtam neki, hogy vigye a bevásárlókocsiját és ültesse bele :lol:

Tündi! Milyen időközönként kell menned? És hatás mikortól lesz érezhető?

NA, én már ma nem is leszek sztem, pápá!!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Ancsi! Nagyon boldog Névnapot! :)

Kép
szilbee

Hali.

Tényleg ...naptej...ki milyet vett/vesz?

Láttam a Korona patikában vmi. Kelen? naptejet -van 40 (tán 50is? :roll: ) faktorú.tök jó áron...de nem ismerem..

Elin.neked jó munkát :) :)

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

sziasztok!

Nóri,jó munkát mára :) Hát az idő nem túl jó,sztem nem sok naptejre lesz szükséged :?
Általában 10 alkalmat javasolnak,heti 2x kezeléssel.Tehát 5 hét alatt le lehet tudni.Azt mondta a pasi,nem vok vészes eset,inkább csak a hasam,de azt mondta nem zsíros,hanem megnyúlt a terhességtől a bőröm,de a csípőmön azért van egy kis hájacska :oops:
Ja igen,és azt mondta,hogy lehet első alkalom után is érezni változást,én csak azt éreztem,hogy nagyon frissen jöttem ki,és hogy a masszázs után kicsit másabb lett a bőröm tapintása.Ami ma már ugyan olyan,mint tegnap :) De egy kezeléstől ne is várjak csodát ugye. :P
Lilcsi biztosan örülni fog a mamának :)

Kép
Kép
tundi24

Andi,mi a rossmannban vettünk Disney-set és 40es faktorú.Még az illata is jó neki,és eddig nem égett meg Luca mellete,remélem nem is fog.

Kép
Kép
tundi24

Kép

Kit? és Mit hagytam ki? Szóljatok!!! :)
szilbee

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?