Halihó ...
Eszter, mintha magamat olvastam volna vissza 2-3 héttel korábbról
Én is ugyanezeken pánikoltam mint Te, a gyerekszobával úgy voltunk, hogy minden be volt zsúfolva a szoba közepére (babaágy stb.) de egy nagyobb könyvespolcot le kellett rámolni, (tele minden mással nem csak könyvvel) hogy a helyére kerüljön a gyerekágya.
KÖzben vennünk kéne egy előszobafalat, amit az öcsémmel kéne felszereltetnünk. Ja és a babaszekrénybe az öcsivel levágattunk plusz polcokat, de még nem vasalt rá élfóliát. Na summa summárum, meg tudtam volna reccseni ha ezeket a hiányokat mind mind átgondoltam. Most ott tartunk, hogy kb. minden a helyére került, mondjuk még vásárolni kell ezt azt a picinek. Pl. elfelejtettünk a pelenkázóra ilyen szivacsot venni erre most jöttem rá a hétvégén
Addig ugyanis nem tűnt fel amíg a babaágy nem került a helyére. Vagy nem vettünk kiskádat még! Ráadásul nem kapok speckó méretű lepedőt a matracára. Úgy, hogy vissza kell mennünk a Minimanóba, mert szerintem csak ott lehet kapni.
Szóval még nekünk is van mit vásárolni, tenni-venni. Azt hittem, hogy kb. 9 hónap bőven elég a cuccok beszerzésére, de sajnos én mindent tologattam, hogy majd... majd, most meg már pánikolok, hogy minden elkészüljön időben.
Kata! Te olyan ügyi vagy, hogy vezeted ezt a táblázatot, mindenki nevében köszönöm! Hát, kb. tudom, hogy már lassan én leszek a következő. Elkezdtem parázni is
Nem vagytok semmik, hogy a beköltözést és a szülést ennyire pakkra kiszámoltátok. Remélem kész lesz a lakás mire a babucika megérkezik. Tényleg nem tudod, hogy mi lesz a baba neme? Egyszer sem láttad uh-n? Mert én 4D-n egyértelműen rácsodálkoztam Blanka nuncijára
Ja, a még vizsgázó kismamiknak nagyon sok, erőt és kitartást kívánok, már nincs sok hátra ügyesek legyetek. A lényeg, hogy görbüljön!
Az én anyukám is államvizsgázik hétfőn és kedden. Én is halálosan izgulok érte ... július 5-én lesz a diplomaosztója, amire sajnos én már nem merek menni, mert bármi lehet ... de gondolatban ott leszek vele! Persze a családi közös ünneplésen ott leszek, remélem Blanka is úgy akarja ...
Andi, nagyon szép lesz szerintem a babaszobátok tapétája. Majd a linket másold be, hogy megtudjuk nézni
Na megyek egy picit lefekszem
Timi