Új privát üzeneted érkezett!

Most,hogy mondod lehet bekene szerezzek egy legkondit mielott hazamegyek :roll: 8) Mer en is rosszul vgyok a melegtol :x

Minnya megjon embercim a golfozasbol megyunk enni aztan kitalalta,hogy kaja utan menjunk a masszazsos helyre ahol a het elejen voltunk :shock: A szadistaja :lol: Ugyhogy ha holnapra megint emberem belilul akkor tenyleg lefotozom nektek :roll: A lany meg aki babas lett lehet jovoheten talizom vele mert nagyon egy jo lelku rendes egy tunemeny am :roll: es neki sincs sok barija itt :? O asszem tajwan-i :idea: Megkerdem hatha jart o valamerre nem is csak ugy lett babas vgy az is lehet,hogy szedett valamit :roll: szal ezt mind megszeretnem tudni hatha talan meg jo dokija is van :shock: De legfokepp es mindenekelott gratulalni szeretnek neki :mrgreen:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Na laptetu :? ugy legyen :lol: 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok csajok!

Ne harizzatok, hogy nem voltam péntek reggel óta, de kész voltam! Pénteken apácska vitt dodoba aztán mikor este megjöttünk ugy lent ragadtam anyuskámmnál és mikor már feljöttünk akkor már nem volt kedvem bekapcsizni a gépet! Szombaton vittem az ikreket meg plussz egy gyereket a céges buliba! Este meg egyik pillanatról a másikra marha nagy görcsök és jött Miki! Minden jel nélkül, semmi hasfájás semmi! Egyedül a cicifájdalom semmi más! De az a baj, hogy a cicim még most is fáj!!!!! Szoval ezért nem jöttem még ma se csak most! Ezért tesztet se csináltam, de most nem kellett mennem szurira, mert elég volt a sok gyogyszer amit beszedtem! Szoval tesztet sem csináltam! 32 napra jött Miki! Nem olvastam mindent vissza! :oops: :oops: :oops: De az eléjét igen! Lányok: ennyi mindent össze-vissza enni?? Hát nem semmi! Na jó én se vagyok mostanában kutyafüle, mert epret eszek barackal meg jól esett hozzá a kovászos ubinak a leve! Szoval én se panaszkodom! Ja és most patogtatott nekem apácska kukoricát és azt majszolom barack beföttel! Fini hidjétek el!
Bridget! Nem olvastam végig mert már nem is emlékszem mit is olvastam, de mért írta neked Zsu, hogy miért nem fagyasztatod le a petéidet??? Nem értettem remélem nem baj, ha rá kérdezek!
Melus üdv köztünk! Gratulálok a kis manocskádhoz! Olvastam a történeted, hát erre mondják minden jó, ha a vége jó!!!! :D :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika

Hello Noci :D
Na akkor nalatok se volt szerencse majusban :? de fel a fejjel uj vonalzo es mindent bele 8) 8) 8) :wink: :lol:
Azert kell lefagyasztani mert nekem nemcsak,hogy lombikot ajanlottak de mennel hamarabb azaz meg iden...mert a vegen kifogyok a petekbol :roll: ugyanis tod nogyogyaszatilag "tulkoros vgyok" :? :( es ha leall a termeles akkor aztan ne lesz bebi :( igy meg legalabb ott vannak a fagyibabak...ami meg mindig nme 100%-ek de a semminel tobb :roll:

Jo ejt mentunk aludni...masszazs megvolt elotte meg Koreai kajat ettunk 8) :wink: :lol:
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

KépKép

KépKép
bridget0801
Kulfold

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!
Jó reggelt mindenkinek!!!

Bridg!
Marha jók ismét a képek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nócika!
A fene vinné pirit :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Csajok!
Szép lassan haladok a 82 kg felé :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsu
Haj....irja maaa tobbet is :roll:
Itt naon szar ido van :roll: Minnya esik :x elvoltam a jatszon most meg itthon ulok :roll: ma nem csinalk semmit esetleg egy kis torna meg a dvd-ket kene visszavinni mert mar 4napot kestem :shock: :oops: Picit varok esoben megsem szeretnek menni :? :roll: Veled mi zu?

KépKép
bridget0801
Kulfold

[quote="kuzsanna"]
írta:
kuzsannaCsajok!
Szép lassan haladok a 82 kg felé :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

En ugyi vgyok es reggel muzlit eszem tejjel...aztan napkozben csipeketek...este meg 9-ig eszem meg a fott kajat utana mar nem :roll: (ugye mi hajnal 2kor megyunk aludni ugyhogy meg jo idoben vgyok 8) )Most rajta vgyok ngyon,hogy jol nezzek ki nyarra 8) Zsu mindent bele csak akarni kell :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Idesussetek mit talaltam!!!

Orvosi értelemben akkor nevezünk egy párt meddőnek, ha egy év normál szexuális élet mellett sem lesz a nő várandós. A meddő párok száma az utóbbi időben egyre nő. Évente a házaspárok 15%-a hiába vágyik gyermekáldásra... Számukra is reményt jelenthetnek a komplementer medicina gyengéd - egészséget óvó - módszerei...

A meddőségért általában 40 százalékban a nők, 30 százalékban a férfiak és 30 százalékban mindketten "felelősek". Ezért természetgyógyászati kezelésre nemcsak a hölgyeknél, hanem a férfiaknál is alkalom adódhat.

Ajánlott kivizsgálás

Az alapos nőgyógyászati és urológiai kivizsgálás mindenképp tanácsos a meddőség természetgyógyászati kezelése előtt.

- A nőknél nőgyógyászati és citológiai analízis - méhnyakrákszűrő vizsgálat - és a teljes hormonháztartás - agyalapi mirigy, pajzsmirigy, mellékvese, petefészek - kivizsgálása fontos. Az egy cikluson belül végzett többszöri hüvelyi ultrahangvizsgálattal részben a méh, a méhnyálkahártya, a petevezeték és a petefészek normális vagy kóros felépítése kutatható fel, részben pedig a tüszőérés, a petesejt-kilökődés és a sárgatestfunkció követhető nyomon.

- A férfiaknál az urológiai szakvizsgálat - például herevisszér vagy -sérv kizárása - mellett andrológiai - spermavizsgálat - is lényeges. Problémák esetén esetükben is fontos a teljes hormonháztartás elemzése.

- Az általános belgyógyászati, vér- és vizeletvizsgálat mindkét félnél szükséges, hiszen szervi betegségek - pajzsmirigy, máj - is szerepet játszhatnak a meddőségben.

Női bajok

A nők fogamzóképességének hiánya mögött 30 százalékban hormonális,
20 százalékban anatómiai elváltozások állhatnak, mint például elzáródott petevezetékek. A maradék hányad tisztázatlan, többek között pszichoszomatikus eredetű.

Lombikprogram

Ha a kivizsgálás során a petevezeték kétoldali elzáródást mutat, feltétlenül ajánlott a mesterséges megtermékenyítési programban - lombikprogram - való részvétel, akárcsak akkor, ha
a férfinak rendkívül alacsony a spermaszáma.

Jó tudni!

Mivel a meddőség hátterében sok esetben pszichés problémák is állnak, szükség lehet pszichológus bevonására is. Hasznos "léleksimító" módszer a kineziológia, a pszichoterápia és a relaxáció.

Klinikai meddőségkezelés

A meddőség orvosi kezelése a diagnosztizált problémának megfelelően sokféle lehet. A leggyakoribb a petefészek mesterséges hormonokkal történő stimulálása, hogy egyszerre több petesejt is érjen. De szóba jöhet a sperma, avagy a megtermékenyített petesejt méhűrbe való juttatásának elősegítése is. Ezek az eljárások gyors hatást ígérnek.

- Tartsuk szem előtt! Minél hatékonyabbak a mesterséges hormonkészítmények - pl. az ovuláció elősegítése céljából -, annál komolyabb mellékhatásokkal járnak.

A nők egy része a szintetikus hormonkezelésbe gondolkodás nélkül beleegyezik, más részükben azonban kételyek fogalmazódnak meg. Aggódnak a petefészek esetleges későbbi zavarai miatt - ciszta, túlstimulációs szindróma -, tartanak az elhízástól, a rossz közérzettől, a szexuális zavaroktól, az ikerterhességtől, a fokozott szőrnövekedéstől. Mindezekkel szemben a természetgyógyászati kezelési módok ugyan lassabban, de tartósabb hatást fejtenek ki a nő és szükség esetén a férfi szervezetére is, ráadásul káros mellékhatások nélkül. Céljuk az emberi szervezet belső egyensúlyának helyreállítása, az élettani folyamatok serkentése és harmonizálása.

Hormonális zavarok

A nemi mirigyek rossz hormonális működésének okai:

- belsők: láz, korai öregedés, életkor
- külsők: vírusok, környezetváltozás, utazás, időjárási frontok, kisebb megfázás, megrázkódtatás, bánat.

- Jó tudni! Az egészségtelen, stresszel teli életvitel gátolja a peteérést és a spermiumtermelődést is. Ráadásul a környezetszenynyezés - víz, levegő - és a táplálékokban lévő káros anyagok következtében az emberi szervezetnek a salaktalanítás-méregtelenítés folyamán fokozott munkát kell végeznie. Ha a kiválasztócsatornák telítődnek, sérülnek, a felhalmozódó méreganyagok a hormonális működést is befolyásolják!

A nők esetén leggyakoribb probléma a rendellenes peteérés és ezzel szoros öszszefüggésben a tökéletlen sárgatest-képződés.

Ezek a zavarok:

- vérzési rendellenességeket: túl ritka, 35 napnál ritkábban jelentkező, avagy túl gyakori, 21 napnál gyakoribb vérzéseket, ill. akár a menstruáció hiányát, amenorrhoeát
- terméketlenséget
- ismétlődő vetéléseket okozhatnak.

E zavarok a kiegyensúlyozatlan ösztrogén- és progeszteronszintből adódnak.

A többi hormontermelő mirigy zavarának kizárása - vérvételek és ultrahangvizsgálatok - után számtalan mód áll rendelkezésre a női hormonháztartás harmonizálására. Néhány gyógynövény, gyógynövénykészítmény - barátbors, rozmaring, cickafark, méhpempő - hormonszerű hatással rendelkezik, így képes a peteérést, a sárgatest működését támogatni.

- A B6-vitamin, ásványi anyagok - kalcium, magnézium - és nyomelemek - cink, réz - fokozott bevitele a méregtelenítő folyamatokat támogatja, és a petefészket saját progeszteronhormon termelésére sarkallja.

- A barátbors peteérést elősegítő hatását már számos nemzetközi tanulmány alátámasztotta.

- Ráadásul vannak már növényi eredetű ösztrogén- és progeszteronkészítmények is, ezáltal a célzott természetes pótlás is lehetséges.

- A méregtelenítő módszerekkel - salaktalanító napok, böjtkúrák, tisztító gyógyteák, infraszauna - a szervezetben felhalmozódott salak- és méreganyagok kiürülését sikerül serkenteni, ami nemcsak a hormonháztartás egyensúlyának javulását, hanem a testsúly korrekcióját is elősegíti.

Egyéb hasznos metódusok

A túlsúly jelentősen gátolja a fogamzóképességet, mivel a zsírszövet is - bizonyítottan - hormontermelő szerv. A korábban beszedett hormonkészítmények és fogamzásgátlók kiürülése, mellékhatásuk ellensúlyozása is rendkívül fontos. Ebben segítenek a salaktalanító napok és az egyénileg megszabott időtartalmú böjtkúrák.

Ezeket követően lényeges a teljes értékű, lúgosító reformtáplálkozásra átállni, akár életmódreformot végrehajtani. A célja, hogy a szervezetben a testnedvek és szervek savasodási folyamatát gátoljuk, mivel a hormonális funkció szabályozásában ez a folyamat is döntő szerepet tölt be. A nyugodt életvitel, az élvezeti szerek - kávé, nikotin, alkohol - kerülése egyértelműen javítja a hormonegyensúlyt, megemeli a spermiumszámot.

A rendszeres mozgás - jóga, torna -, a különféle masszázsok igénybevétele szintén része az életmódreformnak, mivel az emésztés, a méregtelenítő funkciók serkentése mellett a hormonháztartásra is kedvezően hatnak. A felvázolt terápiák hatásosságát 3 hónappal később - ismételt hormonális kivizsgálással - lehet ellenőrizni!

További kezelési lehetőség meddőség esetén nőknél és férfiaknál egyaránt:

- homeopátia
- akupunktúra

dr. Kovács Zoltán

Info

- Meddőségi vizsgálatok: 315-2018, 315-2069
- Fogamzóképesség javítása természetes módszerekkel: 345-8598, 345-8562

KépKép
bridget0801
Kulfold

[quote]H írta:ormonális zavarok

A nemi mirigyek rossz hormonális működésének okai:

- belsők: láz, korai öregedés, életkor
- külsők: vírusok, környezetváltozás, utazás, időjárási frontok, kisebb megfázás, megrázkódtatás, bánat.

Na ez a en bajom is :roll: En csajok eldontottem a nyarron teljes mellbedobassal azon leszek javitsak a testem allapotan :twisted: (hormonok,vitaminok,termeszetgyogyasz stb.)Most ugye jarunk erre a kinai talpmasszazsra :roll: a heten meg benezek az akupunkturashoz is es visszamegyek jogazni is :roll: Otthon meg szintek akupunkturashoz es talan ha lesz ra lehetoseg egy hormonkepet csinaltatok :roll: vgy mikjor visszajottem akkor itt megcsinaltatom megnezzukj az eredmenyeket agusztusban 8) Nem nyugszom bele en meg iden babas leszek :twisted: 8) :lol:
Tarsuljatok ti is :wink: Amugy a cikket itt olvastam:

http://ideal.hu/1/archivum/2006/10/0000 ... meszetesen

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sehun senki :? :roll: :roll: :roll: Uncsizom :? Felhivtam a szamot es erdeklottem 8) Ugy nez ki juni vegen visszaszolok es kerek idopontot 8) :mrgreen: Mar elore orulok :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Ujabb cikk naon erdekes ne hagyjatok ki ha van 1kis idotok!! :mrgreen:

Terméketlenség és meddőség kezelése
a hagyományos kínai orvoslás szerint :o

A hagyományos kínai orvoslás (HKO) szerint a terméketlenségnek vagy a meddőségnek három fő oka lehetséges. Ezek: a hiány, a stagnálás és a hőség tünetegyüttes nevet viselik. Mind a hármat lehet kezelni kínai gyógynövényekkel, akupunktúrával vagy e két módszerrel együtt.

A hagyományos kínai orvoslás eljárásai ugyanakkor a nyugati orvoslás módszereivel is kombinálhatók. :shock:

Ha a HKO elvei szerint gyógyító orvos meddő párokon próbál segíteni, igyekszik megtalálni a probléma gyökerét – ahelyett, hogy csak a megnyilvánulást, a tünetet kezelné. Akárcsak egy építész, a HKO alapján praktizáló orvos igyekszik megkeresni az épület, vagyis a szervezet leggyengébb pontjait, megerősíteni az alapokat. Megpróbálja helyreállítani a megbomlott harmóniát, az egyensúlyt. :o

Ha az alapok már ismét egészségesek, és az életenergia (a csi) ismét szabadon áramolhat a testben, akkor a szervezet maga válik képessé arra, hogy leküzdje a terméketlenség vagy a meddőség problémáját. Az akupunktúra igen hatékonyan segíti a keringés javulását, fokozza a vér áramlását a nemi szervekhez, ugyanakkor stabilizálja a hormonszinteket. Akupunktúra segítségével javítani lehet nőknél a petefészek működését, férfiaknál pedig a spermatermelődés mennyiségét és minőségét. :roll:

Egy 2002-ben publikált német tanulmány kimutatta, milyen hasznos lehet az akupunktúra a mesterséges megtermékenyítésen (IVF) átesett pároknál. Nyolcvan olyan nő közül, akik alávetették magukat az IVF-nek és emellett akupunktúrás kezelést is kaptak, 34-en lettek terhesek. A kontrollcsoportba sorolt 80 nő csak az IVF-en esett át, de nem kapott akupunktúrás kezelést, és közülük csupán 21-en lettek terhesek. Egy későbbi amerikai vizsgálat hasonló eredményekre vezetett, kimutatva, hogy a mind IVF-ben, mind akupunktúrában részesülő hölgyek 51%-a esett teherbe, míg ez a szám csupán 36%-os volt azoknál a nőknél, akik csak IVF kezelést kaptak, de akupunktúrás kezelést nem. :shock:

Az akupunktúra a férfiak számára is hasznos. Egy másik vizsgálatból, amelyet a Fertility and Sterility című szaklap 2005-ben tett közzé, kiderült, hogy az akupunktúrás kezelésben részesülő férfiaknál kevesebb volt a hibás szerkezetű spermium, valamint nőtt a megfelelő minőségű spermaszám azokhoz a férfiakhoz képest, akik nem kaptak akupunktúrás kezelést. :o

Forrás és további információ: Healthy News Service, Pacific College of Oriental Medicine

Natúrsziget, 2007. július 24.

A cikk innen szarmazik:
http://www.natursziget.com/page.php?sho ... aiorvoslas

KépKép
bridget0801
Kulfold

Mivel ugye en allitolag tulkoros vgyok...a no a teloban ajanlotta mielott a dokinohoz bejelentkeznek csinaltassak egy BETA TESZT-et :shock: Hogy mi is az :?: :roll:

BETA-teszt
Egy francia biofizikus, Vincente kifejlesztett egy olyan
technológiát, mellyel egészen pontosan meg lehet határozni
a vérbõl, vizeletbõl és nyálból a pH-t. A mért adatok
alapján egy gondosan kidolgozott számítógépes
program segítségével nemcsak azt tudhatjuk meg, hogy
melyik testnedvünkben mennyi sav vagy lúg van, hanem
azt is, hogy vajon ennek a hátterében milyen csökkent
szervfunkciók állnak, és a jelenlegi állapot milyen betegségekre
hajlamosítja a vizsgált pácienst. Ki lehet számítani
azt is, hogy milyen a szervezet regenerálódóképessége,
illetve sejtszinten hány éves korú valaki.
Kinek ajánljuk? Mindenkinek érdemes évente legalább
egyszer tájékozódni még a betegségek, panaszok kialakulása
elõtt egészségi állapotáról, hogy megtudja, milyen
betegségekre hajlamos, a meglevõ tünetei hátterében
milyen szervfunkciók gyengesége állhat, mire érdemes
odafigyelnie, min érdemes változtatnia. A teszt alkalmas
a kezelések, kúrák eredményeinek felmérésére is. :o

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Bridget
Jó az új vonalzód! :lol: :lol:
[quote]P írta:endi
Hol is voltatok mert en lemaradtam asszem

Kinn voltunk horgászni Apácskával. Olyna jó volt édes kettesben, csak a természet, és mi. régen voltunk így együtt. Jó volt.
Ügyes vagy, hogy méred a hődet. Az helyzet az, hogy sokat nem tudok hozzá szólni, mert nem tudom elemezni. Azt tudom, hogy ha mensi nincs, és magas a hő akkor tuti a baba. Mást nem tudok róla. CSak annyit, amit msn-en mondtam. :oops: :lol:
Voltál már a Párod barátainál? A bábásnál.Az jó ötlet, hogy megkérdezed, hogyan sikerült nekik. :roll: :roll:
A többire ezután reagálok. Most fogom olvasni! :lol: :lol:

Melus
Észbontó történet. azok a P3, P4-ek, jócskán aggasztóak voltak. Örülök, hogy meggyógyultál. És legfőként a babához gratulálok!
Igaza van Nócikának! Minden jó, ha vége jó! :lol: :lol: :lol:

Zsu
Hogy állsz a kaja-kívánással, és cicifeszüléssel? :lol: :lol: Veled együtt izguljuk át a hónapot! :lol: :lol:

Nócika
Sajnálom, hogy megjött. :cry: :cry: Úgy látszik, ez most sokunkat megtréfált. Valószínűleg, ahogyan Szöszke anyukája mondta, a meleg keze van a dologban. :roll: :roll:

Szöszke
merre vagy? :roll: :roll:
Vendég

Pendi
Ahaam...Szal pecazni 8) de helyileg hol :?: :roll:
Ismiknel meg nem voltam de a heten tuti elmegyek...engem mindig erdekel ki,hogy mikor mitol lett babas :lol: sosem lehet tudni hatha segit nekem vgyesetleg epp neked vgy Zsunak :wink: Vgy mar maga a tudat is jo hatassal van 8) :D

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget!

Itt voltuk csak helyben, egy magánkézben lévő tónál.

[quote]e írta:ngem mindig erdekel ki,hogy mikor mitol lett babas sosem lehet tudni hatha segit

Ebben teljesen igazad van. szrintem ezzel minden gyermekre vágyó nő így van. És ahogy, lehet, hogy pont az a segítség neked is.

Húúúú de érdekes cikkeket tettél nekünk ide!

Érdekes, hogy a férfiakra is vonatkozik a hormonvizsgálat. említi a pajzsmirigyet is. Páromat műtötték rá. kivették neki az egyiket.
Ez is befojásolná? én eddig csak azt hitttem, hogy nálam fontos a normális hormonháztartás.
[quote]T írta:artsuk szem előtt! Minél hatékonyabbak a mesterséges hormonkészítmények - pl. az ovuláció elősegítése céljából -, annál komolyabb mellékhatásokkal járnak.
na én ettől tartok

Jók ezek a gyógynövények is. sokat hallottam , olvastam róluk. Bár én nem alkalmazom őket.pp
Ír a sportolásról is. Azt már tudjuk, hog az sok mindenre jó. De meglepődtem, hogy még erre is

neked pont azért jó a természetes gyógymód, mert nincs mellékhatása. És lássuk be, arra neked már igazán nincs szükséged. Van annélkül is elég bajod.

[quote]N írta:em nyugszom bele en meg iden babas leszek

Ez a beszéd! Nem is kell belenyugodni!
ha megengeded társulok én is! :lol: :lol: :lol:

Köszönjük, hogy ennyit dolgoztál, fáradoztál értünk is! :lol: :lol:
Vendég

Pendi
Aham...en bementek a to kozepebe pecazni vgy kint a parton :?: Mer ha bementek minden elismeresem en irtozom a melyvizektol :arrow: ugyanis nem tok uszni :oops: :oops: :oops:

A cikkekben en is olyanokat olvastam ami ujdonsag volt szamomra :shock: de telon elmondta a no a termeszetgyogyasz mashogy nezi es mas dolgokat nem ugy,mint egy doki :roll: Mindenesetre ez a hely amit en felhivtam annak ez az oldala:
www.biovital.hu de itt mindenrol szo van nem csak meddosegrol :roll: Viszont a www.akupunktura.lap.hu n bizti meg sokminden megtalalhato talan mas varosokban is :wink: es hat igen a hormonkeszitmenyeg eleg sok kart okoznak ezert is allitottak le nalam :roll: Teakat en meg nem probaltam de annal jobban hiszek ha mindent egyutt csinalnek :wink: akkor johet a tea is :wink:

[quote]E írta:z a beszéd! Nem is kell belenyugodni!
ha megengeded társulok én is!

:roll: :roll: Na jooo rendben van 8) :lol: :lol: :lol:

[quote]K írta:öszönjük, hogy ennyit dolgoztál, fáradoztál értünk is!

Semmiseg...raertem :wink: Ez legyen a legkevesebb :mrgreen:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget
A tóban nem voltunk, de azt is szívesen kipróbálnám. Nem egy nagy tó. Nem is mély. kb 2 méter.

[quote]T írta:eakat en meg nem probaltam de annal jobban hiszek ha mindent egyutt csinalnek

ezzel én is így vagyok. Egyedül valamiért nem olyna. Nem hiába mondják: Többségben az erő!

Én most egyenlőre megadom a lehetőséget a dokimnak, és a clostynak. Aztán ha 3-4 hónapon belül semmi, megyek a Szegedi Kaáliba.
Vendég

Hű, csajok, csak győzzem elolvani, hogy miket írtatok :shock: :shock: :shock:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Persze meg is kell adni a lehetoseget...csak vannak alternativak es a closty-t se lehet minden honapban szedni...legalabbis hosszu ideig nem :roll: Meg aztan sokan hisznek inkabb a termeszetes gyogyitasban,mint a gyogyokban :roll: Itt Azsiaban pl. agyogyo nem egy elterjedt dolog...itt mindenki mas uton csinal mindent...bar annyira itt nem is betegek az emberek... :roll: sportolnak,egeszseges kajat,nincs stressz mi kell meg 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

A 2meter meg igen is mely :shock: :shock: :shock: Nekem legalabbis :lol: :lol: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Szóval tünetek:
Cickók fájdogálnak, szerintem több kis véré került rá, tegnap görcsölgetett, aztán este óta olyan, mintha mindjárt megjönne :shock: :shock: :shock:

Tudnék én enni mindenfélét :shock: :shock: :shock: És hányingerem is van :shock: :shock: :shock: :shock: Eszek, hányinger Eszek, hányinger :shock: :shock: :shock:

Tegnap felhívott anyum barátnője, és közölte, hogy az is nehezítheti a teherbe esésemet, hogy szellemek vesznek körül és valaki rontást küldött rám :shock: :shock: :shock:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

[quote]T írta:egnap felhívott anyum barátnője, és közölte, hogy az is nehezítheti a teherbe esésemet, hogy szellemek vesznek körül és valaki rontást küldött rám

:shock: Van benne valami...de teneked ki akarna rosszat :?: :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Megyek Kép mer mar fel 10mult :shock: Hajat is mosok aztan jovok :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Foggalmam sincsen :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Úgyhogy megkértem, hogy vegye le a szellemeket és a rontást is :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Bridget
Tudom, hgoy nem lehet sokáig szedni. Kap még egy max 2 hónapot, azt hali. Megyek tovább. Mostmár nincs mire várnom. Még ennyi, még annyi. Nincs már türelmem, meg időm sem. A helyzet az, hogy az új lakásra felvettük a szocpolt, és ketyeg az idő.

Zsu
[quote]T írta:egnap felhívott anyum barátnője, és közölte, hogy az is nehezítheti a teherbe esésemet, hogy szellemek vesznek körül és valaki rontást küldött rám

Jajj ez eléggé ilyesztő! Én nem szeretem ezeket a hummbukokat.
Megijedek tőlük. :oops: :oops: :roll: :roll: :? :?
Vendég

Menj csak, légy szép :!: :!: :!: :!:
Én is nagyon szívesen beleülnék egy langyos vizes kádba :roll: :roll: :roll: :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Pendi!
Helyes, menni is kell..... majd csak találnak valamit :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Szöszke!
Suliban vagy? Vagy pacsálsz a medencében???

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Minnya jovok zsu bejelentkezem a masik gepen hajmosas utan :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Oksika, várni foglak!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

VGyok

Pendi
Igen menni kell nem is szabad feladni :wink: addig en letaposom az osvenyeket a gyogyterapia uton nektek :lol: :wink:

Zsu
Hol tartassz olvasasilag :?: :lol: Kadba nem ultem csak az a tusolos jelem :lol: Kadba 1evben 1szer ulok itt kint :shock: Bezzeg majd ha hazamegyek 8) Minden nap :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Milyen cool vonalzom van vegre :mrgreen: Visszafele szamol 30naptol :shock: :lol: Vegre nem olyan,mint a noivonalon :evil:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridg!
Szupi a nonalzód :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nagyon tetszik :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

A cikel meg lassan haladok.... de tök jó, hogy betetted ide.... nagyon tanulságos :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Koszi nekem is bejott...kivancsi voltam 30 alatt elindul-e igy...hat el :D a cikket meg olvasd el hamar tulvgy rajta es tenyleg erdekes :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Igyesezm :wink: :wink: :wink: :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Nem semmi ez a BETA TESZT. Még sosem hallottam róla :shock: :shock:

MEg a meddőség se semmi :shock: :shock: :shock:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Hat en sem hallottam meg rola... :shock: es ngyon orulok,hogy ratalaltam :mrgreen:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Már olyan régóta készülök elmenni teljes vérépet csináltatni :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Teljes verkep?Az miert? :shock:
Nekem ez a BETA TESZT tetszik 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok vagyok ám én is! Köszi ezt a fránya Piris dolgot, meg hogy eggyütt éreztek velem! Olyan arikák vagytok! Szoval, hogy teljesen öszinte legyek talán jobb is hogy igy alakult mert itt az a nyomorék gomba! Szoval ez van! Ez a hónap tuti nem lesz még az enyém mert most szépen meggyogyit a dokibácsi és utána minden okés! Most nem vagyok valami böbeszédü, mert eléggé fáradka vagyok szoval késöbb még benézek pusz mindenkinek! Holnap tuti jövök! :wink:

Kép

Kép

Kép
nócika

Jo ejt mindenkinek mentem aludni :D Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jó éjt kedves Bridget!

Kép

Kép

Kép
nócika

Halihó!

Éppen csak átfutottam a termést, nem nagyon van időm, ezerrel tanulok, holnaptól vizsgázom folyamatosan, minden napra lesz vmi, aztán ez majd folytatódik hétfőtől péntekig .. :( A mensivel nagyon megszenvedtem, egész hétvégén görcsölt a hasam, hiába vettem be gyógyszereket, a tanulásra is alig tudtam koncentrálni .. remélem egy darabig nem jön meg többet.

Majd azért holnap megpróbálok többet, részletesen és nem csak magamról írni, akkor azért lesz rá esély, h előbb ideszabadulok. És amúgy szegény gép haldoklik, rosszak a ventillátorai, úh most csak keveset használjuk, olyankor, amikor már kicsit elviselhetőbb az idő. Majd jövő héten vmelyik nap jön a szerelő (asszem szerdán, nemtom, ilyeneket se tudok most megjegyezni), és akkor majd lehetek megint sokat :) most viszont már lépnem is kell .. aranyosak vagytok, h hiányoltatok a hétvégén :) puszi

Kép
szöszke.

Ja, azért két dolgot szeretnék leírni, az előbb is akartam már őket, de annnyira nem bírok sehová sem figyelni, ami nem vizsgával kapcsolatos .. bocsi h megint részletekben nyomom :?
Nócinak - sajnálom, h megjött, remélem, te nem szenvedsz vele annyira mint én :( sőt, remélem semennyire sem szenvedsz!
Zsunak - neked hogy lesznek a vizsgáid? Lehet h már írtad . . csak hát most tényleg szét vagyok esve .. minden esetre szorítok non-stop :) a hvg-n is nagyon sokat gondoltam rád tanulás közben, h vajon te is ezzel töltöd-e az idődet.
Bridgnek - akkor ez már 3, nem baj .. jó éjt :)

Kép
szöszke.

Szia Szöszke!
Semmi baj, a lényeg most az, hogy meglegyenek a vizsgáid!!!!!
NEkem jövő pénteken lesznek a szigorlataim négy tárgyból és erre a félévre kifújt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Semmi kedvem tanulni :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

[quote]B írta:ridgnek - akkor ez már 3, nem baj .. jó éjt

Ezt sorry de nem ertem :? :roll: :oops:

Jaj csajok nem irigyellek titeket az biztos :roll: ennyit tanulni :shock: :roll: ugyik vgytok 8)

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?