Sziasztok LÁnyok!
Hétvégén nagyon nem időm írni, mert babaszobáztunk és vendégségeztünk. Viszont visszaolvastam amit írtatok.
Hát nem túl sokat
Na de a meleg miatt meg van bocsátva
Tamara!
Szerintem is pihenj sokat. A lábasokkal meg ne foglalkozz ... majd lesz másik ... ha meg lesz a baba, érdemes lesz majd 1-2 új darabot beszerezni, mert a végén nem tudsz miben finom ebédet főzni a férjednek
Neked már össze van pakolva a kórházi csomagod? Most ezen agyalok, hogy én mikor rakjam össze
Melus!
Jó, hogy még egyben vagy
... ez a 6 nap már annyira, de annyira nem sok! Nagyon vigyázz magadra, pihenj! Gyeremekorvos kérdéssel én úgy vagyok, hogy akit kaptam körzetist a védőnőtől majd kipróbáljuk és ha nekünk nem felel meg váltok. Egyelőre nem akarok keresgélni, míg nem próbáltuk nem ismerjük nem szeretnék látatlanban dönteni. Bár megértelek, tudom, hogy fusztrál, hogy arról az orvosról rosszakat hallottál és szívesen keresnél másikat!
Hajni!
Nagyon picike még Abigél. De nem baj, majd behozza a súlyát. Sok tejcikét, jó szopizást kívánok nektek! Ami meg Lalival történt azt nagyon sajnálom. De én is úgy hiszem, hogy a nagyobb gyerekek tudat alatt így reagálnak a kistestvér érkezésére. Tuti, hogy van valami lelki oka! Főleg ha idáig csak ők voltak az egyetlenek. Jobbulást Lalinak!!!
Andi!
Gratula a vizsgához, de ahogy olvasom ma is lesz egy megpróbáltatás. Kitartást, nem sok van már hátra
Kriszti!
Nagyon szupi, hogy kislány lesz
Gondolom így is szerettétek volna. Ez a legjobb felállás (fiú után lány) ... én is így szerettem volna régen. De most már imádom a leányzót a pocakomban
Az AFP-d is jó lett, ennek a kiscsajnak is vékonyka nyakincája lesz
Blankámnak most néztem 1,1 volt
Én ma annyira élvezem, hogy itthon vagyok, tök happy vagyok ... csak a kutyut kéne levinnem pisilni ... de annyira nincs kedvem. Szegény Kamilla meg nagy szemekkel vár rám az ajtóban ... úgy hogy muszáj lesz kimozdulnom ebben a melegben.
Vigyázzatok magatokra!
Ma még jövök ...
Timi