Sziasztok Csajok!
Itt a boldog anyuka!! Április 11-én 20.20 perckor megszületett Lilien 3650 g, 56 cm. Burokrepesztéssel indult du. 3-kor, azután már egyből jöttek a 2 perces fájások. Amikor a mellemre tették... hát, az tényleg leírhatatlan boldogság. Nem hittem, hogy a fájdalmat olyan gyorsan el lehet felejteni, de tényleg, ahogy megpillantottam, megszűnt minden. Szerencsére nem sárgult be, így három nap múlva kiengedtek a kórházból. A kórházról vegyes élményeim vannak. Ami elég szerencsétlen, hogy pont aznap, amikor szültem, 16-an szültek és a gyerekágy teljesen megtelt, 2 napig nem lehettem a babával, csak szoptatni járhattam át a csecsemőosztályra. Persze nyomatták a cukros vizet legnagyobb bánatomra, szerintem ennek köszönhető, hogy Lilike nem nagyon tud szopni. Imádja ugyan a cicit, de percenként bealszik rajta és bármit csinálok, nem szopik, csak nyammog. Ráadásul a tejem is még csak most kezd alakulni, de még mindig nincs elég, pedig fejem éjjel-nappal. De nem adom fel, bízom benne, hogy még beindulhat, mert napról napra több egy picit.
Most megyek, mert hamarosan itt a lubickolás ideje:)
Csatolok képet Liliről. Üdv mindenkinek!