Új privát üzeneted érkezett!

nyaralni :roll: :roll: :roll:
jo lenne de mi se megyünk igaz az uj barátom mindig tartogat valami meglepit :roll: :lol:

Tegnap ugy félreléptem hogy nem birok csak alig lábbra állni menni meg szinte semmit.
Elmentem orvoshoz.
7kor negyed 8 kor adnak sorszámot 5 ös lettem és fél 11 ig a 2 es került sorba.
Anyum 11 ig tudott vigyázni majára.... és senkit nem érdekelt hogy otthon vár a gyerek..... :roll:
Maradok sánta.... :?
Vendég

Hali.

Judit.
Nekem is anno kibicsaklott a bokám és képzeld el is tört a lábam :( -a lábfejemnél vmi kis csont.meg persze a bokám is bánta.-1hétig voltam fekvőgipszben-utána szerencsére mivel a csonthártya ép volt-így nem lett járógipsz...Mondjuk nekem az "eset" után 8órával kék-zöld-fekete volt az egész lábfejem. Nálad bizti nincs ez-de mutasd meg azért.házidokihoz mentél? menj baleseti seb-re

Tündi.remélem eljutunk nyaralni,de még passz hogy hová...
Apucinak meg SOK BOLDOG SZÜLINAPOT

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

Bocs a távolmaradásért, de tök fáradt vagyok.
Fülgörbe, akkor jó, ha szép magas a közepe, ha lapos, az gáz. Mi is ma megyünk fülészetre, közben jó taknyos lett már mindkettő és nem is mentek a héten oviba, de hétfőtől oviznak.
Szemészeten csak kártyaleovasás volt minden mennyiségben, közelre-távolra, és gond van. A szemfenékvizsgálatot 3-án végzik, előtte 6 napig cseppenteni kell a szemébe, csak ha simán minuszos kell neki, akkor nem kell szemüveg, de 90%, hogy cilinderes és akkor szemcsi. Az bíztató, hogy 0 közeli a dioptria és javulhat és nem is akut probléma, de még mindig csak várni kell, hogy megtudjuk. Köszi a drukkot!
Jobbulást Judit! Ha 1-2 napon belül bekékül, akkor van komolyabb baj. Nekem csak lábujjam törött, azzal nem volt mit tenni.
Mi is kirándultunk múlt hétvégén és megvettük Norbinak is a biciklit ( 3 hét múlva lesz névnapja), most már ő is kétkerekűzni akar, de csak triciklije van.
Üdv!

Éva

KépKépKép
agmano

Bárány, majd elfelejtem!

Mikor olyan pici a szemölcs, hogy csak egy pattanásnak tűnik, csak a közepe "bőrös", akkor gyorsan le kell kaparni. Mi szerencséére már itt tartunk kopp-kopp. Még kb 5 db-nak van közepe és kenni kell, míg végeg leszárad, ha jön új, azonnal lekaparom, remélem ezzel lezárul a történet.
Hogy vagy/tok?
Nagyon szorítok! Hol olvashatunk rólad, ha megvagytok? Júniusi topic? Vagy dobsz ide pár sort? Netán fotót?
Ígérem nem zaklatunk őszig, aztán újra várunk! Remélhetőleg csak úgy témán kívül irogatni.

Éva

KépKépKép
agmano

Sziasztok!
Agmano egyáltalán nem zaklattok!!
Fogok is írni mindíg,hogy épp mi van velünk!!
19 nap múlva lesz a progi császár!!
Addig 3 naponta ctg,plusz még kedden egy utolsó ultrahang
Vendég

Kép

Kép
Vendég

bocsi nem így akartam
Vendég

Élvezd ki, gondolom életedben utóljára vagy váradós...vagy tévedek?
Már csak 18 nap?! Norbi mire megkapja a bicajt, már 5-en lesztek!
Pussz!

Éva

KépKépKép
agmano

Sziasaztok!
Ágmano:ezek a napok már főleg nem az élvezetről szólnak..3 naponta ctg..
Iszonyatosan bevizesedett fájó lábak,álmatlan éjszakák...
22 kiló plusz(arról tehetek tudom),csomó stressz és izgalom...
Félelemmel fűszerezve :(
Vendég

Mi is az a ctg? Elfelejtettem :oops: nem is, nálunk NST volt, hetente. És mond, hová tetted ezt a 22 kilót? Szerintem csini vagy, feneked, combod rendben, a hasad majd útólag kiderül.
Álmatlan éjszaka, az nem újság, Martin mindne éjjel kitalál valamit. Átlag heti 1 éjszakát alszom és már rettenetesen unom. Éjjel átvittem a saját ágyába, de majdnem kiesett a kezemből, gondolhatjátok ájultan-álmosan megemelni a 18 kilóját és elbotorkálni a sötétben. Ma tényleg majdnem ledobtam, elbeszélgetek vele este, hogy többet nem jöhet át.
Megyünk is fürdeni, már jó késő van. Tökre kivagyok tőlük, bármit mondok, nem csinálják. Már fél órát könyörögtem a fürdésért, végül otthagytam őket. Reggelinél végigkiabáltam az egészet, mire Sanyi ment el az asztaltól, mert nem bírta hallgatni. Verjem őket egész nap? Más nem használ, de azt is hamar elfelejtik.
Adjatok tanácsot, néha egész normálisak, de most megint tiszta lükék! A rendelő váróban a széksoron másztak, Martin 5 és fél évesen... Ott nem verhetem el őket és ezt tudják is. Elkezdtem egy nővel beszélgetni, erre sikongattak és ugráltak. Égtem, mint a rongy. Persze mindjárt lerángattam őket, de engem néznek idegbajosnak, aki nem tudja fegyelmezni a kölkeit. Más gyerek szépen ücsörgött- igaz egyedül ezek sem ilyen rosszak.
Jó hétvégét!

Éva

KépKépKép
agmano

Agmano igen ctg=nst...de nekem 3 naponta van!
Hát sajna a 22 kiló megvan de tény hogy nagyon vizes is vagyok,majd gondolom az lemegy..próbálok sok petrezselymet enni!!

Gyreknevelés:nyugi mindenki gyereke ilyen még az én fiam is tud olyat csinálni,hogy kitépem a hajam!!!És a legroszabb módszer a fenyegetőzés zsarolás,de bejön..ha nem csinálod nem megyünk ide vagy oda...
Én szoktam alkalmazni :oops: :oops: :oops:
Vendég

Ja a hasam:azt előre is le tudom neked írni,hogy milyen lesz:fonnyadt ,kötényszerűen lógós,nagy :lol:
Vendég

Sziasztok!

Tündi,hát gyorsan Oliról egy helyzetjelentés:
Ő megáll a bútor mellett,de még ő sem maga áll fel!
Úgyhogy ügyes neked Domi,h.ő már próbálkozik a feltérdeléssel.
Szépen ül,még el nem felejtkezik és hirtelen felindulásból
nem nyúl valamiért,amúgy szépen ül,bár még koncentrál.
Ami új,hogy már 4kézlébra állt,és úgy hintázik.
Hát a kaja..
Most ott járunk,h.amit én készítgetek neki azt legalább megkóstolgatja,de ennyi.
A bébiételtől egyszerűen undorodik,öklendezik,látszik rajta az az undor,hogy hoppá mindjárt hányok.
Amit megosztottál velem,h.az oviba a csoportotokban lesz 11kg-os
gyerek hát ez jól esett a lelkemnek.
Nem vagyok rosszindulatú,de jó tudni,hogy nem csak mi kínlódunk,aggódunk.
Pedig én látni se látok ilyen Auschwitz-i gyereket.Pedig mindig ezt lesem,hacsak bemegyünk mondjuk egy bevásárlókp.-ba.
Tudom ez már beteges.
Majd túdósíts,meg invitáljad az anyukát a babanetre :lol:
Bence mikor kezd az új csoportba?
Van hozzá kedve?

Gyöngyinek meg óriási fekete pont,mert még életjelet sem ad!

Éva!

Remélem tényleg nincs nagy baj.
És mielőbb kinövi!
Nekik még nem lehet lézeres látásjavítást alkalmazni?

Bari!
Te is hiányzol nekünk,gyere többször,és légyszi oszd meg velünk is
az örömeidet,paráidat!
Ja,jut eszembe ma nagyon paprikás kedvedben voltál az iwiwen az üzenőfalon.
Mi történt anyóssal?
És kit akarsz pofán vágni? :lol:
Én még vagy mi még ott járunk,h.lehet azt sem tudják,h.várandós vagy,mert annyira szar a viszony.

Kép

Kép
kory

Sziasztok!!

Bocsánat!!! :oops: :oops: :oops: Itt vagyok, csak............

Tegnap egész napos vendégeink voltak, ami kis készülődéssel, de annál nagyobb örömmel jár!! :lol: :lol: Két azonos korú csajszival jöttek a barátaink (sajátjaikkal :lol: ) Kicsit messze laknak, így nem tudunk gyakran találkozni. Jól kidumáltuk magunkat. És mivel Nóra barátnőmnek most volt a szülinapja tortát is csináltunk:
Kép

Málnákat rakunk a túrótortára.
Itt pedig a kertben élvezzük a jó időt:
Kép

Kory!!

Van egy ismerősünk , akinek a nagylányát (10 éves) épp valamelyik nap láttam rövid nadrágban a jászótéren: konkrétan rossz volt látni a lábait, olyan vékonyak!!!! És vígasztalásképp: alig beteg és nem szokott hiányozni a suliből, okos, élénk, kedves lány!!
Milyen ügyes már Olivér!!! Olyan gyorsan nőnek!!!! A kajcsit még mindig sajnálom - de már haladás az is, ha kostólgat - nem?,!!
Kinga köhög még??? Mitől múlt el?? (ha elmúlt - remélem)

Igen, beírattam a Sárát is az oviba, Mariettával fog egy csoportba járni.

Bárány!!

Mindig írigykedve nézem a pocis képeidet - csak nagyon sajnálom, hogy lemarad róluk a fejed!!! :lol: :lol: :lol: Nekem úgy lenne teljes!! :lol:
Ne parázz!!!! Az elején azt hitted el sem jutsz idáig - és tessék, milyen ügyesen kihordtad a babádat!!! Tudom, hogy most jön a neheze, ami az előzméyneket illeti!!!!! De gondolj arra, hogy eddig is jobb volt, mint amire számítottál, amitől féltél!!!
Nemsokára a kezedben lesz és dajkálhatod!!!! Nagyon drukkolok és írigykedem!!! :lol: :lol: :lol:

Évi!!

Szemüveg - már olyan sok gyereknek van, és olyan édesek benne!!! Bár tudom jobb lenne nélküle, de ez van!
Rosszak a fiuk??? Hát nem hiszem, hogy egyedül vagy vele!!!! :lol: :lol: :lol: Mondjuk nálunk "csak" a Sárával van ilyen gond!! :lol: :lol: :lol: De ő a Marietta helyett is rosszalkodik és pofátlankodik, ellenkezik.
A zsarolás nálunk is be szokott jönni :oops: :lol: , DE sokszor ezzel sem tudok a Sárára hatni, a veréssel meg már felhagytam :wink: :lol:

Tündi!

Apának utólag Boldog szülinapit!!!
Nyaralás?? Mi tavaly nem voltunk, az idén már nagyon szeretnék menni!!! De csak BM-es beutalóval, másra nem fusssa :oops: :oops:

Bocsi, de most csak ennyi fért bele (ezt is csak azért, hogy ne legyen a feketepontokból intő :lol: :lol: :lol: )

Puszi nektek!!!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi

A másik topikban is a pocak a téma, és oda kikerestem az én pocakos képemet, a Sárával. Csak érdekességként:

Kép

ágyöngyi

Sziasztok!
Kory nagyon sok szemétséget vágott anyósom a fejemhez,végül felálltunk eljöttünk a férjemmel,majd itthon rosszul lettem a szivemmel,és a vérnyomásom meg a pulzusom az egekbe ment,ez kell egy terhesnek... :twisted:

Gyöngyi nagyon jól áll neked a terhesség szerintem meg kéne próbálnod mégegyszer..

Nekem azért nincs fejem a képen mert a topikban ahol vagyunk mindenki így csinálja...ne kérdezd,hogy miért... :shock:
Vendég

Sziasztok!

Nyuff, te jelöltél az iwiwen? Ha igen, akkor viszszajelölek :wink:
Gyöngyi, hány órába telt mindezt összepakolni a végén? De jó, hogy a lányok esznek túrótortát és málnát... És mekkora hasad volt! Megkeresem majd a "szülés előtt 4 órával" képemet, kb fele ekkora a hasam, Norbi 2700 g volt. Mekkorával születtek a lányok? És többieknél? Kory? Ja és ez már tényleg kórós, mondtam már, hogy ne fogalalkozz másokkal! Te megteszed a tőled telhető maximumot és pont. Majd eszik, ha megjön az esze, már csak 8-10 év :lol: . Látod, én sem aggódok, pedig folyton beteg. Izmos, jókedvű, csak kicsit soványka, mint az anyja.
Az epret már Norbi is kiköpi és semmilyen zöldséget nem eszik reggelire, mert hideg. Pedig Martin eszik ubit és paprikát. És győzöm magozni a cseresznyéket. De legalább magozva eszi mindkettő.
Én továbbra is üvöltök egész nap, ma megint kiborult 1 pohár kakaó, délben üdítő.
Holnap mindneki megy a maga dolgára. Hahh végre!
Üdülés lesz csak dolgozni!

Éva

KépKépKép
agmano

Hali.

Gyöngyi.nagyon fincsi lehetett a torta :)
Igaza van Báránynak.nagyon csini kismami voltál. Jele mi lesz Sárának az oviban?
Figyi,még egy kérdés:a csoportunkban 2gyerek skarlátos lett.felhívtam a dokinőnket,aki mondta,hogy már nem szokás antibigyot adni megelőzésként.Szerinted? vagy te adnál nekik hasonló helyzetben?
Többiek..vélemény ? :)

Bari. nagyon csini vagy!!! jól eldugtad a felszedett kilókat :lol: :lol: .szerintem sokan írígyek rád :wink: 4 terhesség után meg a hastól nem kell csodákat várni szülés után (de szerintem nálad még vészes sem lesz az sem)
Tényleg nagyon kiakaszthatott anyósod..szegénykém :( .De legalább a férjed melletted áll

Évi.köszi a hallásgörbéről az infot.hát kiemelkedés mind2 fülnél van rendesen...de nem ugyanott :roll:
Hallod...engem is ki tudnak akasztani...és pont ezen az elven vagyok mint Te...néha már besokallok és csak akkor megyek ha nagyon nyúzzák egymást.persze megy az árulkodás...nem én kezdtem...nyávognak...ááááááááááá.
REmélem 3-án valamelyest jó hírt kaptok majd a szemvízsgálaton.
A bicinek meg bizti nagyon fog örülni Norbi :) Hányás méretű?színe?

Nyuff.hogy van a lábad?

Kory.megvan már,hogy hová mentek nyaralni?
Én még passzolom,hogy hová?ötlet? Kehidán gondolkodtam +Balcsi de olyan messze van :( :(
Szoboszlón meg már annyiszor voltunk...
Gyulát is megnéztem itt a neten +anyuéktól kérdeztem...azt mondják inkább gyógyfürdő jellegű...meg fedett sem nagyon van...
Én meg valami olyat keresnék,hogy fürödni is lehessen,de ha rossz idő van,akkor is legyen program.

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

Szakad az eső! A kutyánk meg szétszedte a faajtónkat. :shock: Már kiakaszt mindenkit.. :?

Nyuff
: kenegesdt valamivel,hátha segít. Maja még felkel éjjel szopizni?

Gyöngyi: fini lehetett a torta. :) :) No a kertben jó kis felfordulás volt,mint álltalában nálunk. :lol:

Bárány:nagyon szép a pocid :) .. Anyosnak meg egy feketepont!!!!! :evil: :evil:

Kory:majd csak szeptembertől megy oviba Beni,de már alig várom :oops: :) ...
Nálunk meg fogy az üveges kaja,de abból is van válogatás. Az én általam készítettnél is van néha fintorgás. :)
Most felülni próbálgat,de van amikor sikerül neki,viszont a járókában ha hátra esik tökre beveri a fejecskéjét. Már azon gondolkodtam,hogy veszek fejvédőt neki. Most jól kinevethettek
:oops: :oops: ,de úgy sajnálom,ahogy klafan a feje. Állandóan nem álhatok a jároka mellett.

Cleo:nem könnyű jó helyet találni.

Agmano:én ugyan így vagyok a Bencével,mint te a fiúkkal. :shock: Szoktam fenyegetőzni,meg zsarolni :oops: ,ahogy Bárány írta,de az sem mindig jön be. már én is van,hogy kész elég és otthagyom.lenyugszom és megpróbálom újra több kevesebb sikerrel. :shock: :? .. nálunk azóta fajult el a dolog,amióta kint cangázik a szomszéd kisfiúval,ő beteg autista és ezért állandóan visszabeszél nem érti mit-miért és amit anyuja mond annak az ellentetjét csinálja vagy mondja. Szokta mondani Beninek is necsináld,ne menj stb. Benim meg leveszi ezt a viselkedés formát,nem tudja,hogy beteg meg nem is értené.Eléggé nehéz dolog.Már előre parázok,ha Domival együtt fognak idegelni,akkor mit fogok lépni. :shock: :shock: kileszek,mint Te.. :cry: :cry: Te már voltam úgy,hogy egy rokon nem értette,hogy miért mondom amit mondok neki,meg miért nem engedek pl. a tortáról leeni a marcipánt,mikor még a részét se ette meg,hogy lehetek ilyen anya stb. De az az igazság,hogy nem nekik kell egész nap fegyelmezniük a gyereket,ő csak max. 20 percet látja. Tény,hogy ilyenkor ég az ember feje és elgondolkodik vajon mit ronthattam el,de szerintem a mi szüleink is így lehettek annó nem? :shock: :) :) Vagy nem??? Nyugtasatok már meg légyszi.. :(

No most megyek.. :)

Szép Napot!
varga tünde

Tündi!
Maja már egyeltalán nem szopizik önként lemondott erről az élvezetről.... :roll:
Kb egy hónapja....
És igy már nem kel fel ha nem fáj valamije vagy nincs valami gondja nem ébred fel :wink:
Vendég

Ezt nem tudtam Judit.. :shock: Bocsi.. :)

De legalább már alszik éjjel,ez nagyon jó!!

Lábad?
varga tünde

Kép 3 férfi :)

Kép pucérka sütőtökkajcsi után. :D:D
varga tünde

Tündi tök jók a képek :) :). nagyon helyesek a fiúk.

Halljátok rászóltunk a rosszalkodókra.... :shock: -enyéim már 2napja tiszta zizik.már néha én sem tudom mit csináljak velük :roll: :roll: -ma már sarokban is álltak-de 1perc után már ott püfölték egymást.szóval áááááááá

többiek merre jártok?

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

én itt vagyok!
be-be nézek!
jövőhét utáni héten császároznak....az junius első hete...a béby 35+6 héten azaz tegnap becsült súly:3700gr...a hegvonalam 4 mm úgyhogy nem várnak 13 napom van
Vendég

Sziasztok!!!

Bárány!!

Anyóst kitörölni még a gondolataidból is!!! Most csak pozítiv gondolataid lehetnek :twisted: :twisted: :lol: :lol:
Sajnálom, hogy ilyen atrocitás ért :twisted: :twisted:

Pocakot nagyon szerettem, szívesen vállalnám mégegyszer...kétszer.... :lol: :lol: :lol:

Évi!

Kertpakolás vendégség esetén apa dolga :oops: :oops: :lol: :lol:
Marietta 3250, Sára 3450 volt a születéskor.

Andi!!!

Skarlát!! Pont ilyen helyzetben vagyunk :lol: :lol: :lol: Szombaton voltunk a barátnőmnél, akinek a gyerekeivel egy csoportba jár a Marietta. Egész nap együtt voltunk és a fia belázasodott, másnapra kiderült, hogy skarlátos. Nem kapták el a csajok. Ősszel a fia szintén skarlátos volt egy másik kislánnyak az oviban és akkor sem kapta el senki.
Én egyetértek a dokival: szerintem sem kell adni megelőzésre, mert nem biztos, hogy elkapja a gyerek. Ha elkapja, akkor annyira egyértelműek a tünetek, hogy a doki úgyis felírj az antibiotikumot, ezt nem lehet félrenézni. látod mi kétszer úsztuk meg :lol: :lol: Pedig most masszívan ki voltak téve a csajok a fertőzésnek és mégse :lol: :lol:

Tünde!!

Domi gyönyörűűűűűűűű. És a közös kép!!!! :lol: :lol: :lol:

ágyöngyi

Sziasztok!
Naggyon szeretném ha az én kisfiam is ilyen,hurkás lenne mint Domi..
Nagyon bejön..nekem ilyen eggyik sem volt..még fele ilyen sem :(
De majd most!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Nekem a lányom 4250 volt szüléskor. És szerencsére sima szülés volt nem is volt vészesen hosszú. Valószínű túl is hordtam, mert mekoniumos (remélem jól írtam) volt a magzatvize. :oops:
calella

Születéskor az enyémek is nagyok voltak...csak utánna lettek soványak :lol:
Vendég

No Bárány megkezdték a topiktársaid a szülést? Be kukantottam, már jó páran babáznak.. :) :)

Nemsokára te is foghatod kezedben a picit. :) :) :) Kérünk ám képeket. :) :)

Csajok Domi megtanult felállni a kiságyában. Annyira álmi és hiába rakom le,egyből felpattan. :shock: Már két napja 20h után alud el a f7 helyettt,remélem ma előbb megnyugszik és elfárad,így csúszik minden.. :shock: :shock: Másik meg,hogy ha nálam van és átakarom adni a mamának,elkezd sírni,ha ő nem akar átmenni. 8) Már most tudja mikor mit akar,és hangoztatja is. Előre félek.. :roll:
Meg kezd kevesebbet szopizni,este már nem akar cicizni inkább ülni mászni szeretne..Hmmm... :( Szép lassan leszokik..

Na megyek,döngeti a kiságyat.. :shock:
varga tünde

Természetesen elsők közt lesztek akik látni fogják a babát megigérem :wink:
Vendég

Sziasztok!

Tündi!
Nagyon szépek a fiúk a fotón.
És gratula Dominak,h.olyan ügyi,h.már fel is áll.
Nálunk most a 4kézlábolás a sztár.
Meg a rosszalkodás a komppal.
Sok időt nincs benne,főleg akkor kerül bele még ebédeltetem Kingát.
De csak a rosszalkodáson jár az esze.
7hós,de kiszáll a hordozóból,az a legjobb tettei közé sorolható,h.a teraszos ajtón
lévő függönyt már 10cm.-rel hosszabbra nyúlította,mert elkapja a komppal azt a bejárati
ajtóig húzza.
Konyhaszekrény italtartójából kirángatja az italokat,a komppal megy oda.
Kinga iszik az alsó lépcsőfokon,akkor kitépi a kezéből a telipoharat.
Terítőket lerángatja,virágok leveleit összeroppantja,
Kis szar csak 7hós azt olyan eleven,más gyerek csak fekszik a hátán meg a hasán,
ő meg rombol.Üti a kezében lévő játékokat az előszobai tükörhöz és stb..
Cumiját direkt szétrágja,3foga van+kettő már látszik.
Harapja az arcunkat tépi a hajunkat.
Nem vagyok én ehhez hozzászokva.
Kinga olyan kis szófogadó,nyugodt volt.
Adogattam neki a játékokat,elnézegette,simizte az arcunkat.
Szófogadott,soha nem indult le,még egy évesen is volt annyi esze,h.a lépcső előtt
megállt stb..
Olika meg,szóval.....
Már előre félek mi lesz ha ovi sem lesz.
Bárány!
Ugye már nem vagy depis,teljesült a vágyad,nem lesz koraszülött,és már születésekor hurkás lesz! :lol:
Tudod te is azt kívántad nekem,hogy 2hósan 200ml,hát én is
viszont kívánom az elkövetkezőkbe.
El is várjuk,h.elsők között értesüljünk Dávidkáról.
Leendő apuka izgalomba van már?
Mondjad neki,h.éjszakánként most aludja ki magát!!!
Nagyok?
Jókor születik Dávidka,nyári szünetben tele leszel segítséggel!

Csajok!
Mindenkitől kérdezném!
Ismeritek az intimtornát???
Sajnos nekem muszály lenne csinálnom.
Na,írjatok!
Kory

Kép

Kép
kory

Kory köszi a jókivánságokat!
Apuka nagyon várja...de most sem alszik sokat mert annyit szenvedek éjszaka meg forgolódok,hogy fölkel rá.
Meg föl is szoktam kelteni..nem szeretek egyedül szenvedni :oops:

Kingának milyen az ovi?eszik?
Oli ,milyen evő,hurkás?
Én is nagyon szeretnék egy ilyen"200"-at evő gyereket :lol:
na jó 150 de azt mindíg :lol:

Intim tornát nem ismerem,de sejtésem van,összehúz elernyeszt,összehúz,elernyeszt...valami ilyesmi izommunka
Vendég

És én is rossz gyereket szeretnék,olyan kis hurkás szeleburdit...
Vendég

Ma éppen nem ment oviba,mert a többiek orvosi vizsgálaton vannak,hallás stb..
Amúgy jó,mikor megyek érte mindig jókedvű,reggel van,h.
mondogatja h.nincs kedve menni,itthon szeretne maradni.
De aztán az oviba gyorsra vesszük a figurát,gyors cipőcsere,aztán
rohanok,nem bocsátkozunk búcsúzásba,sírásba.
Délutánra meg fel van dobódva.
Csak még 3hét és vége.
Itthon meg nem győzöm csítitgatni,h.tudjon a kicsi aludni.
Nem lettek striáid,h.ilyen nagy a baba?
Ha nem akkor neked nagyon jók,kötöttek a kötőszöveteid,és
tuti nem kell az intimtorna sem majd.

Kép

Kép
kory

Kory:akkor nagyon szerencsés vagy én ismerek olyat akinek még 2. évben is ordít a gyereke az elvállásnál!
Ezek szerint évzáró után nem viszed Kingát?
Alvás,megy vagy ebéd után hazajön?

Striám nem lett szerencsére,de a hasam már brutál...a kép nem adja vissza de az utcán bámulnak
Vendég

Sziasztok!

Bocsi a nagy hallgatásért, sajna Norbi is majdnem minden reggel sír. Végre pénteken nem, aztán hétfőn újra. Ma csak a határon volt: Anya, ugye jössz értem? Mikor jössz értem?-görbítve.
Húhh, nehéz, de mindig gyorsan otthagyom.

Bárány, csak miattad vagyok most itt!
Sok szerencsét szeretnék kívánni, és egy hurkás, zabagép egészséges nem hasfájós kisbabát, pici vágást és gyors felépülést!
Várunk vissza!
Többieknek majd később, nagy a hajtás és tök beteg vagyok...

Éva

KépKépKép
agmano

Sziasztok!

Bárány: én is azt kívánom, mint Éva. :)

Kory:akkor kezdi a családot kikészíteni. :lol: nekünk nincs most kompunk,oda adtam a barátnémnak mikor pici volt a lánya,azóta nem került haza. Beninél én is akkor használtam,ha nagyon muszály volt. Domi most már szépen lépeget,így már unja babakocsiban kintülést az ágyában járókában játszást. :shock: de ez van,már a derekam amúgy is kivan ez már csak gyógyír lesz rá. :lol: :lol:
huu elhiszem,hogy félsz,lehet ha nagyobb lesz,akkor még szegény Kingust is elkalapálja. Ő kis eleven rosszcsont fiúcska. :lol: Domi is hasonló,de nem ennyire brutál,remélem nem is fog ilyen lenni. így is most Beni állandóan kikészít mindenkit a szófogadatlanságával és értetlenkedéssel.

Csajok ma vagy holnap gipszkartonozuk a mi szobánk plafonját,már alig várom,hogy rakjuk a tapétát. bordos a tapéta,de ha készlesz lefényképezem.

Du. meg a barátnőm elhívott cseresznyétszedni elrakom jamnek,tegnap előtt 4kg epret raktam el,hagytam egy pici üveg kóstit,el is fogyot :oops: :) Beni csak úgy natúrban kanalazná,ha hagynánk. Úgyhogy ez a nagy program a hétre..

Milyen meleg volt tegnap :shock: milesz velem a nyáron..

Többiek is biztos ezerrel hajtanak... :)
varga tünde

Jaj Kory: hallottam én is valamit róla,de neten is gondolom van írva,mit hogyan. Amúgy ezt mindenkinek ajánlott,nem csak azoknak akiknek problémájuk van. :roll: vagy nem jól tudom? :roll:
varga tünde

Köszönöm szépen lányok...talán hamarosan korházlakó leszek...sajnos van egy kis problémám,nagyon félek szorítsatok
Vendég

Milyen probléma Bari??????????

Kép

Kép
kory

Egyenlőre nem fektet be most értünk haza ...valamiért elég erős barna folyásom lett...
tulajdképp nem tudni mitől mert méhszáj zárt .
Lehet,hogy a belső nyílogat...
A műtét napjáig antibiotikumot fogok szedni...
Ha vér színű vagy bordó akkor kell berohanni..remélem nem lesz.
Amúgy 2 naponta ctg.más nem
Vendég

Bárány:szorítok. :)

Van egy jó újság amit ajánlok nektek is a címe ˝zöld újság˝.

Érdekes dolgokat írnak benne,most pl. oltásokról,pelusokról stb.
varga tünde

NA élek virulunk..... :lol:
Virgács nagyjából rendbejött

Maja: 6 fog, kúszik, pár másodpercig megáll kapaszkodás nélkül.
és.. bilizik
poénból vettünk neki egy bilit másdszorra mikor ráültettük kakilt...
Aztóta nem hajlandó pelusba kakilni...
Tekereg nyüszörög és még a boltbók is haza kellett jönnünk mert nem volt hajlandó pelusba engedni... :roll:
Másfél hete nem kakilt be :shock:
Vendég

Bárány! Kitartás, most biztos szörnyen érzed magad. Miért nem lehet most megcsinálni?! Totál érett a babó!
Szorítunk, hogy minden jól sikerüljön és ne legyen vérzés.
Folyamatosan barnázol? Ha csak 1-2-szer volt, akkor talán a nyákdugó lehetett.
Judit! Maja aztán lekőröz mindenkit! Anyám ugyanezt mondta a báttyámról, de nem hittem el neki.
Nálunk csak pelenka elvétel után volt eredmény. Magától az ismerős babák kb. 5%-a hagyta el a pelust, de 2 éves volt a legfiatalabb. Gratulálok!
És ebben a családban mindkét gyerek magátal hagyta el a peluts és a cumit is, 1 évesen verseltek, énekeltek, míg az enyémek még gügyögni sem nagyon- ennyit a génekről.
Jelentem Norbinál már megszokássá vált a reggeli elkeseredés, úgyhogy már csak 3 hónap és oviváltás. Ott lesz vele akkor Martin is, remélem nem fog sírni. Ma nem sírt, csak látszott rajta az elkeseredettség-óvónéni ölében... De ő lassan kiveszi a nyári szabadságát és akkor nem lesz "gazdája" szegénykémnek. Még rá gondolni sem merek min mehet át a kis lelke. Nincs egy állandó pont a napjaiban, mint otthon volt anya.
Van valami tervetek nyárra?
Tudtok ötletet adni nekünk: közép vagy kelet Mo-on fürödhető tó melett, melegvizes fedett medencés szállodában max: 4*-os, van apartmanszoba és 6 éves korig ingyenes. Vannak elvárások :lol: és sajna csak pár napra elég üdülési csekk :cry:

Pusszantás mindnekinek!

Éva

KépKépKép
agmano

Sajnos többször is volt..ma is..iszonyatosan félek!!
Az első terhességemmel volt ilyen tünetem,a végeredményt ismeritek.
De 3x voltam bent a koriban ezzel...most induljak el 4x-szer??
Nem császároz meg..szerinte 39 hét elött koraszülött
Vendég

Szoritsatok mert ha ebből valami nagy baj lesz azt nem hiszem hogy túl élem...egyszer túl éltem másodszor nem fog menni
Vendég

Bárány: nem tudom mi volt , akkor de most biztos másképp lesz! Szorítok nektek! Tuti minden rendben lesz! :) Puszi

Most L mese olvasás követezik :)
varga tünde

oké meg alvás :D :D következik! na most jó lett. :D:D
varga tünde

Bárány, szorítunk!!!!!!!!!!!!!!

Éva

KépKépKép
agmano

Bárány! Miújs...?

Többiek???
varga tünde

Vissza: Gyermekek - betegségek, gondok