Sziasztok Lányok!
Én kicsit eltűntem, mert próbáltunk ebben a kánikulában menekülni itthonról. Ez a lakás borzasztóan meleg.
Látom, zajlanak az események. Nagyon helyes
Jucus: De jó, h átestél a vizsgálaton! Mennek a drukkok, h most már minden szépen simán menjen, és mielőbb beköszöntsön a gólya!
Szilvi: Neked is sok drukk, h kiderüljön, mi a gond, és utána nálatok is mihamarabb jöjjön a baba!
Szilvi, Anda:
Én is nagyon el voltam keseredve, amikor 1 év után sem jött össze a dolog. Tiszta depis voltam már minden mensikor. Én is úgy éreztem, hogy mindenki babázik, csak én nem. Anyósék is folyton azt kérdezték, hogy mikor lesz már unoka (nem árultuk el senkinek, hogy dolgozunk rajta, hogy ne zaklassanak minden egyes hónapban, hogy mi van már). Már nekem is a járt a fejemben, hogy mi lesz, ha nekem soha nem lesz gyerekem. Miért pont én?
Párom már egy kis szünetet akart tartani, annyira kivoltam az egésztől. Pont a sikeres hónap előtt hozakodott elő a tervével. Még jó, hogy nem engedtem neki
Fel a fejjel lányok! Sikerülni fog!
Tabati: Én sem éreztem ám semmit, mikor sikerült. Még a hasam is fájdogált mensiszerűen. Cicefeszülés meg semmi. Émelygés és a hányás meg csak az 5-6. héten jelentkezett. Szóval én ugyan nem éreztem meg, hogy babát várok. Emiatt te se aggódj! Ettől még ott lapulhat valaki a pocakban.
No, a rossz hír: Nekem ma megjött 1 nappal korábban.
A múlt hónapi 1 napos késést behozta. Nagy meglepetés nem volt, mert ugye apa pont rosszkor utazott el. Ez van.