Sziasztok!
Eszter!
Hú, ez nagyon vacakul hangzik!
És nem vagy terhes?
Hogy-hogy csak holnap ünneplitek a gyereket?
Nekem ma volt kimenőm, csak sietnem kellett haza, mert az egyik táncosnak legénybúcsúja van, és 11-re ment a "táncosnő", aztán mondtam Attilának, hogy arról le ne maradjon!
(Persze én is szivesen maradtam volna még. )
Bartika!
Múlt héten annyit gondoltam rád, hogy vajon mi újság baba-ügyben! Gratulálok!
Gyöngyi!
28 napos ciklusaid vannak? Mennyire megbízható ez a kütyü?
Anita!
Remélem, tudunk majd talizni! Ott lehet altatni a csemetéket? Ha igen, akkor mi is megpróbáljuk, ha nem, akkor sajna dél körül eljövünk, mert Keve kibírhatatlan, ha nem alszik délután.
Annácska!
Milyen gyönyörűség Dondi baba! Jó husi! Milyen a nagycsaládos lét?
Szerintem a testvérféltékenységet egy pszichológus találta ki, írt róla pár könyvet, beparáztatta a többedik babájukat váró szülőket, és meggazdagodott!
Örülök, hogy Petka sem féltékeny!
Mamacka!
Nagyon sajnálom, hogy így rátok jár a rúd mostanság!
Apának drukk az álláskereséshez! Házassági évfordulót is sajnálom, hogy így sikerült! Nekem Attila akkor felejtett el virágot venni, mikor a Keve született! Ráadásul úgy, hogy előtte ő volt kiakadva a barátnőm férjére, amiért nem vett virágot a gyerekeik születésekor!
Akkor én ezen eléggé megbántódtam, azóta semmit nem felejt el, és minden alkalommal hatalmas csokorral állít haza.
(Ezt meg én túlzásnak tartom, de inkább ez, mint a semmi.) Te mondtad Apának, hogy hozhatott volna valami kórót?
Ő örült a képeknek? Azért vacak ez ilyenkor szülés után nem sokkal, mert az ember lánya ilyenkor még két méterrel a föld fölött jár, és onnan sokkal nagyobbat lehet pofára esni. Nekem legalábbis ezért fájt annyira így visszatekintve.
Azért remélem, a vacsi egy kicsit helyrepofozta a lelked!
Babakocsi szervíz van a Soroksári úton, ha érdekel, utánanézek, hogy pontosan hol. Hú, én attól majd' megszakadok, ha csak a kocsiig cipelem a hordozóban a Dévát. Olyan kényelmetlen a fogása! Meg persze ő 7 kiló.
Déva a hat hetes mérésen ugyanakkora volt, mint mikor született, bár két ruhaméretet is ugrottunk időközben. Én ott mérettem le újra, de mondta a védőnő (ő nagyon kedves), hogy a kórházban úgy mérnek, hogy a kezükre fektetik hason a gyereket, és a hátát mérik a feje búbjától végig a sarkáig, a hajlatokba is benyomva a centit. Ez így sokkal hosszabb babákat eredményez, mint ami a valós magasságuk. A rendelőben viszont talptól fejtetőig mérnek, tehát az olyan, mintha állva néznék, hogy milyen magasak. Így fordul gyakran elő, hogy a hat hetes baba "összemegy" a születési méretéhez képest.
Tünde!
Mennek a drukkok!
Nancsika!
Boldog szülinapot!