Sziasztok!
Tudom, már régen nem írtam, és köszi Tüncsi, hogy nem vettél ki a táblából, nagyon jól esett.
Valamiért az utóbbi pár hónapban úgy összecsapnak a fejem fölött a hullámok, hogy semmire nincs időm, főleg a gép mellett ülni.
Most éppen tüszős mandulagyulladásom van, elég komolyan, mert 6 napig inekcióra kell járnom, ebből már csak egy van vissza, de még mindig fáj. Sajnos Lénába is jutott valami, mert nagyon köhög, és folyik az orra.
Ezeket leszámítva jól vagyunk, ez a gyereknevelés egy csodálatos dolog, látni, ahogy fejlődik, főleg egy éves kora után minden nap van valami meglepetés, és újdonság.
Az utóbbi időben elkezdett szépen csacsogni, mindent próbál mondani, amit hall, nagyon sokáig az volt a kedvence, hogy tortát ettem, senki nem tudja, hol szedte össze..
Kész kis hölgy lett belőle, annak ellenére, hogy milyen eleven, igazi kislány, nagyon szeret babázni, sokat rajzol, és a kirakó is nagyon érdekli már.
Még csak 12 foga van, de úgy állok hozzá, hogy legalább a felén túl vagyunk, sajnos eléggé megszenved minden egyes fogacskát.
Viszont szerencsére nagyon-nagyon jól eszik, és sokat, ezzel nincs gond, főleg mióta mondja, hogy enni..
Április eleje óta nem cicizünk, nekem egyszerűen kész, elég volt, mivel nem tudtam kialakítani az idők során egy rendszert, hogy mikor váltjuk ki kajával, mert nem hagyta, ezért már terhes volt, hogy félóránként jön, úgy döntöttem, hogy majdnem 1,5 év szoptatás szerintem bőven elég volt, ezért leragasztottam a cicit, hogy beteg. Elég szépen megértette, pár napig nézegette még, és elmaradt. Viszont már nincs leragasztva, és a múltkor meglátta, és meglepetésemre még mindig nagyon örült neki, odajött, de nem kapta be, csak simizte, és hozzámbújt. Nagyon édes volt, viszont azóta csak cicivel tudom elaltatni, kell, hogy lássa, különben nyűglődik. Lehet, hogy majd egyszer megint leragasztom, de most jó így.
Mondanom sem kell, hogy azóta alussza át az éjszakát, mióta nem szopizik, sokkkal kipihentebb vagyok, azóta eszik is rendesen, csak már 6kor veri a hűtőajtót.
Mona! Nagyon jó a videó, édes Dani, Léna ilyet sosem csinált. Lehet, hogy korán elkezdi majd a beszédet.
Tüncsi!A babához már gratuláltam, a nunishoz még nem, tehát gratulálok, ha nekem mégegy lányom lenne, Linda, vagy Leila nevet szeretnék neki. Nagyon édes Fici(érdekes, hogy nem tudok Rékaként gondolni rá), aranyos a naphemüben is. Léna az övét az első félórában eltörte.
Tiza! Szuper, neked is gratulálok. Örülök, hogy sikerült megint, és ráadásul mindenféle macera nélkül!!A múltkor lehet, hogy láttalak az Árkádban a fagyizóban, de nem mertem odamenni, mert nem voltam benne biztos, hogy Te vagy, meg amúgy is társaságban volt(ál.)
Haga! Nekünk is nyáron lesz a keresztelő, már régebben beszélgettem a pappal, mikor ablakot rendelt, persze akkor még Léna tervben sem volt, de azt mondta, hogy manapság már minden dolog papfüggő. Mi nem vagyunk összeházasodva, mondjuk megkeresztelve igen, és csak keresztapánk van, keresztanyánk nincsen, de neki nem számít. Állítólag egy keresztelőt nem vesznek annyira szigorúan, mint egy esküvőt. Például ha mi akarnánk templomi esküvőt, akkor a párom volt nejének be kéne vallania a papnak, hogy az ő hibájából ment tönkre a házasság, és neki kéne kérni a megszakítást, vagy feloldozást, vagy mit. Tök baromság, majd jóhogynem azt mondja a papnak, hogy végigkefélte a fél várost, amíg ő kint gürizett külföldön, nem?
szerintem keresd meg az illetékes papot, biztos meg tudtok egyezni.
Szerintem sem gond, hogy jön még tej, nekem 2 hónap után még mindig jön, a sógornőmnek most lesz augusztusban 2 éves a fia, ő 3 hónapig szopizott, és neki is néha jön...
Mi is az elejétől használjuk a rácsvédőt, szerintem szoktasd minnél hamarabb hozzá, mert lehet, hogy később nem viseli el, hogy nem lát mindenhol ki, és akkor lesz pár púpja szegénynek.
Darabos cucc: Énis fulladás parás voltam, vagyok, azt hiszem, 8 hósan adtam kiflit először a kezébe, talán 2 foga volt akkor. Viszont valahol meg úgy érzem, hogy van bennük már valamiféle ösztön, hogy tudják, hogy mennyit tudnak a szájukban feldolgozni.
Nem hiszem, hogy ezentúl mindennapos tag leszek megint, de próbálok majd sűrűbben jönni. Aki a vaterán vásárolt nálam, annak köszönöm a bizalmat, és remélem, mindenki meg van elégedve.
Mostanában nem töltök újakat, mert megint ott tartok, mint tavaly, hogy a 8 év feletti cuccok a nyakamon vannak, és áll benne a pénz. Megpróbálok találni valami más nagykert, ahol reális áron lehet válogatni, és akkor csak 74-110 ig fogok hozni, viszont akkor minden méretből több választék lesz.
Rakok képeket.
Ja, és elfelejtettem írni, hogy természetesen minden baba, édes, és gyönyörű, de olyan régóta nem írtam, hogy hülyeség lenne mindenkit egyenként felsorolnom. Puszi
vidámparkban
ébredés után
állatkertben kecskét etet:-)
naphemüs