Cgabi!
Ahoz jó pár hónapos Lh tesztelésnek meg kell előznie a dolgokat, hogy az ember megismerje a saját ciklusát. Vagyis úgy értem, hogy megismed, hogy fog erősödni a tesztcsík és kb mikor lesz poz. A lényeg hogy a tüszőrepedés elött (ami ugye akkor van, ha újra negatív lesz az Lh teszt) 3-4 nappal kell/szbad utoljára együtt lenni apával, mert a kislány katonák tovább képesek elélni, így mire a petécske kibújik rejtekhelyéről, már csak a kiscsajszik vannak ott. De ezt nagyon el kell találni. Van aki azt mondja, hogy még az első poz Lh-s napon (amennyiben 2 napig tesztelsz poz. Lh-t) együtt lehet lenni. Ennyi a titka. Persze van még sok-sok fortély a kislány érdekében (ugyan így a kisfiúéban is), de ezeket max abban az esetben írnám le, ha valakit tényleg érdekel.
Mostanában sokszor megfordult a fejemben, hogy már mindegy a neme csak legyen már... De, ha ránézek a barátnőm tündéri kislányára, összeszorul a szívem! Ugyanis nekem ez az utolső esélyem! Apuka nem szeretne 3.-at. Félre értés ne essék!!!! IMÁDOM A FIAMAT!! És el sem cserélném még 10 lányért sem, és ugyan így fogom szeretni, ha ketteske is kukkaccal jön majd a világra, de úgy gondolom, hogy ha egy ici picit lehet tenni anak érdekében, hogy 2. szülöttem coffos legyen, hát miért ne!
Syl100!
Na, figyeld meg, majd most fog összejönni babóka.... Az ilyen "nem tudom, mikor volt Pé, meg össze vissza tudunk együtt lenni" kedvez a legjobban!