Új privát üzeneted érkezett!

Hú Lányok, de izgi, indul a végső visszaszámlálás. Még a szomszédasszonyom sem szült meg.

Lippa, íme egy fürcsi utáni sérós kép. :lol: Kép Kép

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Bibar, Rebe, Juci, Lippa,
köszönöm az érdeklődést! :D
Ment priviben a blog elérhetősége. :wink:

Jó éjt mindenkinek, fárasztó napom volt, talán holnap bővebben is tudok írni.

Kép

Kép
mamm

sziasztok csajszikák.

Gomba!!!!

Nagyon nagyon gyönyörű a kis focistád!! :lol:
Azt szeretném kérdezni hogy nem fájdul meg a hátaad és a derekad ha rajtad van az a kendő a picúrkáddal?? Tudod én általában nagyon hátfájós vagyok /szerintem a rossz testtartás miatt :oops: :oops: elég görnyedt vagyok / Es Döbrögi szerintem simán van 8 kg. Pontosan nem tudom pont holnap megyünk tanácsadáara. De egyébként haladunk!! Ma egész aranyosan elvolt a járokában! :lol: Gyorsan lekopogtam :roll: De a sétát ma is végignyöszörögtük. Szerintem babakocsiundora van. :lol: :lol:

Gabi!!!!!

Hűha!!! Szerintem sincs már sok hátra!!! Ha hiszed ha nem nagyon irigyellek!!!! Na jo nem éppen a szülést de utána azok az első napok annyira de annyira csodálatosak!!!Ahogy majd ismerkedsz a picurkáddal. :lol: jaj még a hideg is kirázott ahogy visszaemlékszem. alig birtam elengedni a szopi végén. olyan rövidnek tünt az az egy óra amit velem volt. Pedig én nem is szoptattam végig csak szerelmeskedtünk :lol: :lol: Majd meglátod milyen szuper lesz!! Nem mész baba-mama szobába???? Én szerettem volna de nem volt hely!!!.De jo lesz neked!!!!

Meg minden kismaminak aki lassan már a finisbe ér üzenem hogy BORZASZTÓAN IRIGY_BIRIGY vagyok!!! De jó lesz nektek.

Vicuska!!!

Jaj de édes Ramika a fürcsi után!! Szeret fürdeni mi??? Én is akarok venni a Döbröginek ilyen fürdőkarikát. Mi még a szobába fürdünk de lassan majd ki kell menni mert már elkezdett pancsolni és eláztatjuk a padloszőnyeget. :lol: :lol:

Örömmel jelentem hogy ugynézki rendbe jött a fülecske!!!
csak a hallojárata volt egy kicsit piros.de már nem kapkodja. Ugyhogy holnap megyünk a tanácsadásra és megkapjuk a szurit. igy is egy kicsit késve . Talán ez lesz az utolsó ugye csajok???

Szegény kis drágám. Épp hogy tuljutottunk a fülecskén holnap meg megszurják a combikáját!!! Azt kis vékony sovány alig combikát!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Szerintem simán lesz 8 kg. De akkor biztos le fog szurni a doktornéni! :roll:

Aludjatok jol puszi mindenkinek

Kép
fiona66

Jaj te jo isten hát a legfontosabbat nem s irtam meg nektek!!

Ma voltunk kicsit vásárolni ! Olyan édes kis nyári rucikat vettem Döbröginek hogy attol félek hogyha ráadom nem jutunk el sehová mert egyfolytában csak rágni fogom a combjait!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Majd csinálunk rola egy két fotot és meglátjátok milyen tündéri.

De azt halkan hozzáteszem hogy ezek a bababutikosok szerintem már nem tudják hol a határ!! :roll: 1 napozot vettem 1 kétrészes rövidujju együttest 1 triko pántos száras badyt és 1 rövidujju badyt meg egy rövidujju pizsit és 17 ezret fizettem :shock: :shock:
akartam még egy nyári sapit de az nem volt.

Majd teszek fel képeket!

puszika

Kép
fiona66

BENSZI????

Mi van veled nagyon eltüntél!!!!

Nem tudjátok véletlenül mi van NYUNYIVAL és LEXIVEL??????

Kiváncsi lennék rájuk mi van velük??

Kép
fiona66

Szép Napos Kánikulás Reggelt Mindenkinek!

Fiona, örülök, hogy jobban van Döbrögi! Hú, ez a comb dolog nálunk is így van! Tegnap voltam a szomszédasszonyommal a végső dolgokat még megvenni és Ramira kisgatyát adtam. Hát mindenhol: "Jaj, ezek a combok"! :lol: Nem is értem..
Amúgy a ruci ügyben igazad van és ezért vásárolok szinte kizárólag a Tescoban. Isteniek a ruhák és tegnap is vettem egy halom napozót, kis pólót, rövid nacikat és 10.000 Ft-ot sem fizettem. Vettem királylányos pólót! :lol: Olyan cuki!

Képzeljétek Raminak felül is kijött egy foga, de nem a legelső kettő, ahogy alul is hanem bal oldalt a 3-as vagy hányas. Nem értek ezekhez a fogad dolgokhoz.. :oops:

Mamm, blogot én is olvasnék, csak nem gondoltad, hogy nem érdekel..küldjed csak a címet!! Azonnal!! :)

Kép

vicuska2007

Vicuska, fürcsi utáni kép nagyon édes!

Mamm, mentem, láttam, válaszoltam!

Puszi Mindenkinek!

Judit
Kép repülőtéri piknik - Dunakeszi
Kép Összebújós

jucicuki

Vicuska
annyira szép Rami :P :P és már ilyen nagylány :shock: :shock: hol vettétek a kádba valót?a tescós ruhák tényleg jók,én is szoktam ott venni,olyan hamar kinövi,nem érdemes túl drágát venni :wink:

Fiona
örülök hogy rendben van a fülecske :wink: :wink:

most csak ennyi,szaladunk sétálni amig nincs annyira meleg :wink:

bibar

Jelentem még egyben :D ?ha nem jövök egy napig az csak annyit jelent hogy már nincs kedvem leülni a gép elé!meg hát Boti sem szereti ezt a poziciót,még le se tettem a fenekem a székre már dörömböl és próbál helyezkedni.
Amint megvan Botond Gil fog nektek hírt hozni :D

Fiona
Örülök hogy Döbrögi jobban van!A Tescos rucik tényleg jó árban vannak és meglepően jól is néznek ki.Mi a Brendon outletjében vettünk nagyon édes napozókat és nem volt drága mert 1200-1300 volt darabja.
Ja és képzeljétek azt a garnitúrát amit a Tescoban vettünk a H&M-ben vissza köszönt :shock: KIcsit drágábban és más cimkével.

Juci
Nagyon édesek a csajok!!

Vicuska
Szupi a sérós kép :D

Elan
Nálam az az érdekes,hogy szerintem nekem még nem szállt le a pocakom és nem is látom magam püffeteg gombának!Igaz keményen vizesedem,ennyi!A múltheti ctg-n azt mondták vanak már látható méhösszehúzódásaim is.Holnap is megyünk délután kiváncsi vagyok mit mutat majd.
Én nem is értem miért akarják ennyivel előbb megindítani!Hiszen semmi gond nincs veletek,miért ne maradhatna Gábor míg akar.Remélem nem kell menni ebben a melegben :? Páromnak modogatom,hogy én állok az első helyen és a végén még én leszek az utolsó,mert beelőztök Rebével :D De még mindig tartom magam ahhoz hogy jó lenne együtt :D :D
gabicsibe

Juci, annyira édes az összebújós kép! Megzabálom őket a talin!
Hú, hány babát kell már megzabálnom? Szerencsére sokat!!! :lol:

Bibar, a soroksári úti Astiban vettük, 3600 Ft. Nagyon bejön!

Kép

vicuska2007

Sziasztok,

Juci, mekkorák a lányok!!! Őrület, hogy nőnek, és egyre jobban hasonlítanak egymásra.

Megjöttem dokitól meg CTG-ről, végre nem aludta végig a srác az egészet :) Méhszáj teljesen zárt, de rendesen "leszállt" a baba. És csodák csodájára behozta magát: eddig mindig nagyobb volt 3 héttel, most pedig a korának megfelelő. És 3200 gramm a becsült súlya.

Gabicsibe, megvan a császár időpontja is: 10-én fekszem be a Jánosba, 11-én emelik ki Gábort. Persze, ha addig másként nem dönt a gyerekem :D Akkor 39 hetesek + 2 naposak leszünk. Te pont 11-re vagy kiírva, nem? Ha időre szülsz, tuti, hogy együtt leszünk bent!

(Különben a dokim azt mondta, hogy az, hogy lelassult a növése, azt is jelezheti, hogy nemsokára beindul a szülés :shock: )

Direkt rákérdeztem, nem várhatnánk-e meg, hogy magától beinduljon a vajúdás, de azt mondta, a szemem miatt nem. Meg azt is, hogy ha esetleg mégis beindulna, ne várjak semeddig, rohanjunk a kórházba, hogy tutira el lehessen kerülni az erölködést...

Kép
elan

Hú Elan de izgi,tényleg milyen jó lenne együtt :D
gabicsibe

Sziasztok!

Elkészítettem az új vonalzómat! Már valóban indokolt. Szépen növöget a meglepibabánk. :lol: Van szívműködés, 10 mm a nagysága. Mensi szerint 8 hetes, de az UH pár nappal kisebbre saccolta. Ezen én már nem dilemmázok. :roll:

Elég rosszul vagyok, szédelgek és émelygés egész nap, de Máté mellett még arra sincs időm, h sajnálgassam magam. :wink:

Szülés előtt állóknak drukkolok a könnyű szülésésrt! Akik még szeretnék a pocakot tartani, azoknak azért szorítok!

Most megyek, mert felébredt Máté, és cuppog a kiságyban. :lol: :wink: Tiszta anyja! Kinyílik a szeme, és rögtön kajás.

Puszi!

Kép
Kép
share

Sziasztok!

Köszönöm a köszöntéseket, nagyon aranyosak vagytok :)

Vicuska fürcsés képen Rami annyira nagylány már :)

Juci a kis kalapos hölgyeid tündériek. :)

Nagy pocisok várjuk már az újabb pindurok érkezését. :)

Share drága :) Nem sokára túl leszel az émelygéses korszakon, bár gondolom nem egyszerű Máté mellett.

Nekem is most 2 "gyerekem" van. Férjem beteg, 39 fokos láz, mindjárt papot hívatott. :) Tejbepapit akar, meg teát :)

Nikici jól van, hétvégén villamosoztunk...hát látszik h nem városi gyerek. :) ámuldozott, sikongatott, meglepődött rajta. :)
Pár kép. :)

Kép Kép Kép Kép

chesti

TALI Juni 15. Vasárnap 9-14 óráig a játszótéren.

Kép
Kép

chesti

Sziasztok!
Sajnos megint napokig nem tudtam belépni....pocakmamiknak drukkolok, sokan nemsokára babázhatnak!
végigolvastam mindent, képek nagyon szépek, örülök,hogy Krisztike meggyógyult.
Luki:mi van most Falattal?kiedrült,hogy az anyatej dolog?ugye szoptathatsz tovább??
Juci:írtó édesek a csajok!
Mi jól vagyunk, hátvágán hortobágyon voltunk egy barátainknál,meglátogattuk a kismenyemet...egy tanya,legközelebbi falu 4 km.-re..igazi kikapcsolódás volt... pár kép,késöbb jövök, de takarítanom és főznöm kell...
Zsókuci:milyen a tanfolyam??

Kép

Kép

Kép

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Sziasztok!

Sajna nincs semmi időm,így olvasgatni sem tudtam!
Képeket nézegettem és gyönyörű minden baba egytől-egyig!

Share,Agnese,Adri,Nika!

Ezer gratula nektek!

Szóval annyira leköti a két kölök az időmet,hogy hihetetlen!No meg a kertben leledzünk egésznap!Ezáltal a lakás úszik,de már nem idegesítem magam rajta!Naponta 3x20percet alszanak,a többit ébren,nyűgösködve!Még mindig fogzunk,de még nem bújt ki egy sem!Tegnap tüdőgyuszi elleni ismétlő oltás volt! 5mp-es sírással!
Éjszakáink mókásak,mert Balu 8-9-ig alszik fél 10-től,de Dóri éjjel 1-2-től óránként felnyüszít és dobálja magát meg égnek tolja a kis seggét.Olyankor vagy cumi vagy víz,de a lényeg,hogy sajna fel kell kelni hozzá,hogy ne ébressze fel Balut!Szóval a mosónők szebbek,mint én vagyok az bizti!
Dóriba duracell elemet tett annak idején Zeke doki,mert egy perc nyugtom sincs tőle!Az egész lakást bejárja tolatva.Mostmár nem csak hintázik térden állva,hanem már próbálkozik a leüléssel!Balukám megfordult végre hasról-hátra,de vissza már nem!Viszont írtó helyesek egymással!Sokat huncutkodnak,sikongatnak!
Rakok mindjárt fotót!
Ja és megyünk talira is!

Bibarka!
Írtam mélt!

Kép

Így alszanak nappal!!!!!

Kép

Balukám napozóban orra esve!!!!!!!

Kép

Tegnapi siesta!!!!!!

Kép

Ücsörögnek és pletykálkodnak!!!!!

Kép

Dóri eszik!!!!!!!!!

Bocsi csajok ha túl sok voltam,majd igyekszem jönni!!!!!
Vendég

Chesti!
Neked boldogságos neved napját!

Lippa!
Ezer puszi!
Vendég

Benszikém
abszolút nem voltál sok,sőőőt :P :P hallod ezek a gyerekek annyira édesek,hihetetlen,tündéri pofák :lol: :lol: Dórinak az a fej ahogy eszik,nem semmi,no és a duracel is :lol: :lol: Balu meg egyem meg mint az én Olim,megzabálom hogy ilyen kis lusta :P :P te igy kimered már pelusba nyomni őket?na úgylátom megint fel kell hogy hivjalak hogy oszd nekem a tanácsokat :P :P

Réka,Chesti
gyönyörüek a gyerköcök mint mindig :lol: :lol: :lol:

na most csak ennyi,ja és tanácsokat szivesen vennék mivel csillapitsam a lázam a szoptatás miatt nem merek bevenni semmit de 3 napja állandóan visszajön a láz :cry: :cry:

bibar

Bibarkám!

Beteg vagy?Mi van?Csörrenj nyugodtan!Nálunk meleg van a teraszon és szélvédett,így simán kirakom őket pelusba!Amíg meleg a lábuk és a kezük,nincs gond!Sőt így alszanak babakocsiban is,mert különben ömlik róluk a víz és cak egy vékony pelussal letakarom őket!
Vendég

Sziasztok!
Mi is itt vagyunk ám! Csak hát olyan jó idő van, hogy egész nap kint nyomulunk! :)

Képzeljétek Krisztikém hétvégén alukált először éjszaka a nagyiéknál. :) Szombaton délelőtt vittük őt oda és vasárnap reggel mentünk érte, utána pedig irány gyereknapozni. Hát nagyon vegyes érzelmek kavarognak az emberben! Fantasztikus volt Apával andalogni kézen fogva, vacsorázni és olyan dolgokat csinálni, mint Krisztina érkezése előtt. Kicsit visszahozta, hogy milyen is volt kettesben. Egyik pillanatban nagyon élveztük, utána meg csak róla beszéltünk és nagyon hiányzott a Drága. A legrosszabb az volt, amikor az üres lakásba benyitottunk! :( Kongott a lakás, szörnyen kihalt és üres volt!
Úgy volt, hogy a szüleim hozzák haza Királynőnket, de én reggel már nem bírtam magammal. :oops: Így mondtam Apának, ha jön ha nem én elmegyek érte, nem bírom már. Krisztina pedig annyira jó gyerek volt, nagyon élvezte, nagyon ügyes volt és persze a nagyszülők is! :D :D :D Szóval semmi gond nem volt, szerencsére. Most jöttem rá, hogy már nem kisbaba, már nagylány az én Hercegnőm!

Olyan boldog vagyok, mert tegnap megszabadultam a csúnya anyajegyemtől! :D :D :D Szóval kimetszették, egy hét múlva varratszedés, két hét múlva szövettan. Abszolút nem volt vészes és most sem. Tényleg ki lehetett ill. lehet bírni. Ha tudtam volna, hogy ez ennyire nem gáz, akkor már régen levetettem volna még szoptatás alatt.

Jövök ám még, csak Krisztike most ébredt és már hív!

Kép

Kép
motné

Benszi
Haláliak ez a kölkök :D

Share
Akkor most már hangosan is gratulálok!!

Réka
Ez a sapkás kép valami csúcs!
gabicsibe

Jaj, a legjobbat nem is meséltem!
Mikor jön ki az emberlányára a világ legnagyobb herpesze és mikor jön meg piri 5 nap késés után? Na? A válasz: hát persze, hogy szombaton az első kettesben töltött éjszakánkon! :D :D :D
Az egyik barátnőm mondta is, hogy az igazán jó vígjátékok biztos, hogy az életből merítenek! Azt hiszem igaza van! :D

Kép

Kép
motné

Sziasztok

Share
Gratulálok. :D

Chesti
Boldog névnapot, kicsit megkésve. Párodnak mielőbbi gyógyulást.

Mamm
Jó lenne, ha a második kiscsaj lenne, de nem bánom a fiút se, csak minden rendben legyen.

Ma voltam UH-n. 10mm-es petezsákom van. :D Két hét múlva újra megyek. Mensi szerint 5 hetes 5 napos. Szorítsatok továbbra is.

Nagypocisoknak kitartás ebben a nagy melegben.

Kép

Kép
agnese

Pocakosok kitartást ebben a nagy melegben, nagyon vigyázzatok magtokra! Annyira izgi, lassan a babákkal jöttök! :D

Nellike
Én is küldöm az energiákat! :D :D :D És tudod, az erő Veled van!Várunk vissza pocakosan!

Fiona
Örülök, hogy Bence fülecskéje már jobban van. Szuri?

Agenese
Gratulálok a kispetezsákodhoz! :D Nálad nincs rosszullét?

Share
Én is gratulálok, most már jó hangosan! :D Kitartást a rosszullétes időszakra! Máté hogy van?

Lippa
Az új ágyakkal mi a helyzet? Megszokták már a lányok?

Chesti
Lencsike, mint mindig tündéri! :D Ahogy már mondtuk, jobbulást Férjecskédnek!

Gombahölgy
A videó nagyon jól sikerült, nagyon ügyi fiacskátok van! És hát a kép, a mezben nagyon vagány! :D
Ne izgulj, jó kezekben vagytok ezzel a tornával! Nekünk is ezt ajánlották - igaz nekünk már 10 hetesen kezdődött, mert a légzésfigyelő beriasztása utáni kivizsgáláson javasolták, hogy erősítsük a légző izmokat - de tényleg csodákat művelt. Krisztike villám sebességgel és nagyon ügyesen csinált mindent. Amikor elkezdtük akkor derült ki, hogy mi is kicsit kötöttebbek voltunk a lábtartásos farfekvés miatt.

Jucicuki
A lányok annyira édik a kalapban! Az összebújós kép a kedvencem! :D

Rékaróka
Tényleg jól sikerülhetett a hétvége! Jók a képek! :D

Vicuska
Rami nagyon édi, husi a fürcsis képeken! És tényleg nagylány már! :D
Krisztinél is egy-két fogacska nem a megszokott sorrendben jött, de ez nem baj. A végén úgyis tele lesz a szájuk! :D

Benszi
Nem voltál sok! Sőt, képeket még!!!!!!!!!!!!! :D A gyerkőcök egyszerűen zabálnivalóak! Kriszti is ilyen kis sajtkukac volt, mint Dóri. Ő is nagyon hamar ezerrel nyomult! :D

Lányok, a Kenguruban sikerült vennem nagyon vékony (body vékonyságú) hálózsákot 2700 Ft-ért. És vannak spagetti pántos body-k is, nagyon édesek. Főleg a lányokat érdekelheti.

Legyen szép napotok! Majd este még dobok képeket a Királynőről!

Kép

Kép
motné

Vicuska,
De édes a fürcsi utáni kép! :D

Fiona,
Örülök, hogy Döbrögi jobban van!

Mamm,
Köszi a címet, már el is kezdtem olvasni! :wink:

Share, Agnese
Hatalmas gratula!

Chesti,
Niki jaj de kis cuki! Jobbulást a férjecskédnek!

Benszi, Réka,
Jók a képek! :wink:

Gabi, Elan,
Ma voltunk uh-n+ctg-n. Rendben van minden, kis poronytok majdnem egyforma méretűek. Méhszáj már csak 1100. A ctg nem mutatott semmi különöset, szerencsére nem kellett nekik könyörögni, hogy fent legyenek, hozták a formájukat! Jövő kedden ismétlés, akkor megbeszéljük mikor mutat be a dokim a főorvosnak is, az valószínűleg jövő péntek, vagy azutáni hétfő, és akkor elő is jegyeznek császárra. Ha a csajok is úgy akarják addig! Doki szerint kihúzzuk! :oops:
Szóval van esély, hogy én is 10-e környékén leszek bent! :wink:
Jaj csajok, tele a gatyóm! :oops:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Köszi a "hangos" gratulációkat! Most már lehet. :lol: Azért a 12. hétig még óvatosan állok a dologhoz, de már kezdjük magunkat beleélni.

Agnese,
továbbra is drukk! Legközelebb már lesz szívhang. :lol:

Motné,
Máté még mindig nem az igazi. Hörgősen vette a levegőt, ezért ma visszavittem. Tiszta a tüdeje, de az arcürege, füle érzékeny. V.szeg onnan csorog vissza a váladék, amiatt köhécsel. Érdekes, h az orrából nem tudunk szívni semmit. Most napi 5 melegítés hajszárítóval és Sedotusin nevű kúp. Remélem, jövő hétre rendbe jön, mert szerdán kapná a 15 hónapos MMR oltást + a barihimlő ellenit.

Kullancs ügyben nincs változás. A helye szép, nem lázas. A védőnőnk megígérte, h beszél a doktornővel, oltsuk be 2 éves kor előtt Mátét, mert elvileg lehetne. Csak most az oltóanyag hiánycikk. Min. 1 hónapot kell várni a 15 hós után, nem tudom mennyi a hatóideje, addigra már vége lesz a nyárnak, túl vagyunk a nyaraláson. Nem tudom, idén megérné-e kínozni vele.

Baba-zabáláshoz én is csatlakozom Vicához! :lol: :lol: :lol:
Dóra kajás képétől kész vagyok!!!

A talira v.szeg nem tudunk menni. :cry: Apa dolgozik, én pedig egyedül nem merem bevállalni a BKV-zást. Nem az eltévedés miatt :wink: , hanem a babakocsiemelgetés, a meleg, a tömeg, ami visszatart.

Kép
Kép
share

Share drága kullancsügyben, mi az Encepurt adattuk be Nikinek, és a 15 hós oltással együtt kapta. Az igaz, hogy most hiánycikk, mi az ismétlővel szívtunk, de találtam az egyik patikában felnőtt encepurt. Annak a felét adják be a gyereknek, Én meg kaptam a másik felét. :)
Sajnálom h nem tudsz jönni :( de totál megértem. Ne is emelgess!

Benszi halál édesek az ikrek. Ahogy egymással szemben ülnek és "pletyiznek..." :lol:

Bibar drága jobbulást. Nem tudok segiteni lázcsillapitásban, de dokit felhívtad? Vagy lll-sek?
Luki néni merre van?

Rebe tele a gatyó? :) hajrá hajrá :)

Agnese szorítunk :)

Motné puszi nektek, este msn :)

Zsókuci drágám hogy halad a tanulás? :) Remélem nálunk alszol tali elött :)
Naaaaaaaaaaaaaaaa :lol: :lol:

Gabicsibe :) már nagyon finish :)

Rékaróka szépek vagytok együtt :) Látom szereti a kendőt, Kiskakukk tündéri. :) Az a madár meg nagyon mókás :)

Eltünt kismamik tessék visszafolyni a keringésbe és írni mi van veletek!!!!

chesti

Sziasztok, akkor dobok pár képet Krisztina királynőről.

Gyereknapon:
Kép
Kép

Fogmosás:
Kép

Az első cseresznyekostolás:
Kép

Kép

Kép
motné

Share, bizony itt volt az ideje annak a vonalzónak. Nincs valami trükköd régről az émelygés ellen? Nekem anno a tejbegríz és a zabkása jött be, na meg a majonézes krumplisaláta.

Chesti, Nikin látszik a nagy koncentráció :D Hét igen, mikor kicsi voltam és ellátogattunk Budapestre, én is úgy éreztem magam, mintha valami óriási vidámparkba kerültem volna. A Skálában a mozgólépcső, na az volt a csúcs :D

Réka, nagyon jók a fotók, a madaras pedig teljesen művészi. Gyönyörű felvétel.

Benszi, a kölkek nagyon édesek lehetnek, ahogy trécselnek :) Az ikerterhességet nem irigylem, meg hát valljuk be, a kezdeti szívásokat sem, de ahogy elnézem a képeket, azt hiszem, az ikrek azért mégiscsak dupla öröm.

Agnese, te nem csinálsz vonalzót? :)

Motné, a Kenguruban mi is bevásároltunk múlt héten. Volt egy 25%-os kuponunk, vettünk egy halom 62-es ruhát. Jaj, nagyon nehéz volt választani, jól el is fáradtam a végére, de nagyon szépeket sikerült vennünk.

Rebe, tyűűűű, én 10-én költözöm be a Jánosba! Hozzunk már össze valami bulit ott Gabival együtt :) Tényleg, a számodat megírnád? Mikor visszaadtam a céges mobilomat, a telefonszámaim egy rész elveszett a mentésnél :( (Most jut eszembe, szerintem az enyém sincs meg Neked, mindjárt dobok privit)

Lányok, lenne valaki a hírhozóm?... Nem hinném, hogy a páromat rá tudom venni, hogy feljöjjön ide bejelenteni a hírt.

Kép
elan

Sziasztok csajszikák.

Tegnap voltunk tanácsadáson és képzeljétek Döbrögi kereken 8 kg :shock: :shock: :shock:
Kaptunk is egy kis letolást mert a dokinéni szerint sok. Most 6 hét alatt hizott 1 kg. De szerintetek mit csináljak vele??? Jo hogy nem éheztetem. Egyébként nem egy nagy evő. Most meg már 3-szor adok neki kanalasat ami azt jelente hogy 3-szor nemkap tápszert!! ez azért már jo nem????
Megkaptuk a szurit is. Most nem sirt annyira mint a multkor! Hála istennek. a multkor képzeljétek sikitott :cry: :cry:
Most direkt apát küldtem be vele hogy ne mindig én legyek ott ha valami rossz történik vele. Nehogy azthiggye hogy én bántom.
Nemlázasodott be . nem viselte meg nhála istennek.
Ez a hirtelen nagy meleg kicsit letaglózza ugy veszem észre :roll:
Ma nagyon jo fiu volt szinte egész nap :lol: :lol:
Ja és 68 cm a kislegény!!

Benszi!!!!

Édes tündériek!!!Még mindig Balu a kedvencem!!! Gyönyörű kis pasi!! :lol: :lol: :lol:

Rékaróka!!!

Nagyon nagyon helyes a picúrkád!!! :lol:

Motné!!!!

Hát mit mondjak Krisztina királynő gyönyörű mint mindig!! Jajj a cseresznyés az nagyon huncut :lol: :lol: :lol:

Gomba!!!

Lenne egy sürgős kérdésem!!!Erre a Dévényi tornára hogyan lehet eljutni???? És hol van????

Juci!!!

Nagyon tündériek ezek a sapis képek!! És tényleg egyre jobban hasonlitanak egymásra a csajok. Nem tudom kérdeztem e már de egypetéjüek????

Hu csajok ma nagyon nagyon meleg volt. Kész vagyok. és mi lesz még??, Nagyon nem birom a meleget!! Mondhatni ugyis hogy utálom!!!! Remélem ezt nem örökölte Döbrögi.

Jo éccakát mindenkinek

Kép
fiona66

Sziasztok csajszikák.

Tegnap voltunk tanácsadáson és képzeljétek Döbrögi kereken 8 kg :shock: :shock: :shock:
Kaptunk is egy kis letolást mert a dokinéni szerint sok. Most 6 hét alatt hizott 1 kg. De szerintetek mit csináljak vele??? Jo hogy nem éheztetem. Egyébként nem egy nagy evő. Most meg már 3-szor adok neki kanalasat ami azt jelente hogy 3-szor nemkap tápszert!! ez azért már jo nem????
Megkaptuk a szurit is. Most nem sirt annyira mint a multkor! Hála istennek. a multkor képzeljétek sikitott :cry: :cry:
Most direkt apát küldtem be vele hogy ne mindig én legyek ott ha valami rossz történik vele. Nehogy azthiggye hogy én bántom.
Nemlázasodott be . nem viselte meg nhála istennek.
Ez a hirtelen nagy meleg kicsit letaglózza ugy veszem észre :roll:
Ma nagyon jo fiu volt szinte egész nap :lol: :lol:
Ja és 68 cm a kislegény!!

Benszi!!!!

Édes tündériek!!!Még mindig Balu a kedvencem!!! Gyönyörű kis pasi!! :lol: :lol: :lol:

Rékaróka!!!

Nagyon nagyon helyes a picúrkád!!! :lol:

Motné!!!!

Hát mit mondjak Krisztina királynő gyönyörű mint mindig!! Jajj a cseresznyés az nagyon huncut :lol: :lol: :lol:

Gomba!!!

Lenne egy sürgős kérdésem!!!Erre a Dévényi tornára hogyan lehet eljutni???? És hol van????

Juci!!!

Nagyon tündériek ezek a sapis képek!! És tényleg egyre jobban hasonlitanak egymásra a csajok. Nem tudom kérdeztem e már de egypetéjüek????

Hu csajok ma nagyon nagyon meleg volt. Kész vagyok. és mi lesz még??, Nagyon nem birom a meleget!! Mondhatni ugyis hogy utálom!!!! Remélem ezt nem örökölte Döbrögi.

Jo éccakát mindenkinek

Kép
fiona66

Hahó csajok!

Itt vagyok mert alszanak a kölkök!!!!

Mindenkinek köszönöm a kölkök dícséretét!

Motné!
Annyira huncut ez a kiscsaj és nagyon szép!De jó,hogy túl vagy az anyajegyes dolgon!Jó móka lehetett Kriszti nélkül az első éjszaka a haverjaiddal herpesszel és mikulással! :lol:

Gabicsibe!
Hajrá finish!Pihenj,amíg lehet!

Agnese!
Grat a 10mm-eshez!

Rebe!
Ne legyen tele a gatyód,mert azt fel kell majd kötni,ha megszületnek az ikrek és akkor jön a non-stop meló!De ügyes vagy,hogy kihúztad idáig!

Share!
Gyógyulást Máténak!Sajnálom,hogy nem jössz a talira,de megértelek!

Elan!
Fagyasztott meggy,nekem bejött hányinger ellen!Én sem irigyeltem magam az ikerterhesség miatt,de ezt osztotta a gép :wink:

Fiona!
Nem semmi méretek Döbröginek!Nekem azt mondta a dokinénni,hogy adjak vizet nekik,mert akkor nem esznek annyit,főleg Balu,mert ő egy igazi haspók lenne!

Bibarka!
Gyógyulgass és ha rendben vagy csörrenj!

Luki?????????????

Tegnap apa füvet nyírt traktorral a kertben és mindkettőt ölbe vette,hogy szokják az autókázást!(Apa régen versenyzett,még lánykorában)Élvezték,hiába volt hangos.Rakok képet!
Vendég

Kép

Kép
Vendég

Hűha, pár órát nem vagyok és mindenki regényt ír :lol:

Share, GRATULÁLUNK. Jó pocakosodást!

Fiona!

Kétpetéjűek.

Motné, Krisztina nagyon édes! Sajnálom, hogy nem úgy jött össze a kettesben töltött este, ahogy igazán szép lett volna...ilyen az élet :roll: lesz ez még így sem :wink:

Benszi!
Annyira édesek!
Szuperek a fűnyírós képek.

Ágnese, szép méretek
:wink:

Nálunk beindult tegnap a strandszezon:

Kép Lili

Kép Lili

Kép Dorka

Kép Dorka

Kép Együtt

jucicuki

Juci!
Mennyire husik ezek a csajok!Én is strandoltatnám már őket csak még nem ülnek és nem vettem még nekik fürdető karikát,amiben biztonsággal ücsöröghetnének!

Vicuska!
Menni volt a fürdetőkarika?Én 7000-t láttam a Brendonban.
Vendég

Sziasztok Lányok!

Fiona
Örülök, hogy túlvagytok a szurin. Döbrögi hihetetlen, hogy milyen keménykötésű kislegény! :)

Benszi
Azt hiszem nem lesz gond az autókázással, esetleg a versenyzéssel! Szóval szerintem Te is felkötheted a gatyádat! :)

Jucicuki
Tényleg nagyon husik a lánykák! :)

Bocs csajok, de egy kicsit nosztalgiázok. :oops: Én teljesen kivagyok, hogy repül az idő! Nem hiszem el, hogy már ekkora lánykám van!
Szóval tavaly ilyenkor Krisztina így pancsizott:
Kép
Kép

Kép

Kép
motné

Sziasztok!

Benszike, soroksári úti Astiban vettem 3600 Ft.!

Angnes, örülök a petezsákocskának!

Krisztina és az ikrek is gyönyörűek!!

Kép

vicuska2007

HAli!

gyors helyzetjelentés.
tegnap volt ctg, Kristóf egyre lustább, úgyhogy megvizsgált a szülésznő, 2 cm-re nyitva a méhszáj, de ez nem jelent egyenlőre semmit. 2. gyereknél nyílhat hamarabb. Mindenesetre még megkockáztatunk egy utolsó vidéki utat a szüleimhez, max. ha 10 perces fájásaim lesznek indulunk vissza. 1 óra alatt fenn vagyunk.
De remélem azért nem így lesz. Ma töltöm a 36 hetet elvileg már bármikor jöhet. Nem lesz korababa semmiképp, súlyra is megvan.. :) Szobája készen, ruhái rendben, úgyhogy mostmár csak rá várunk.
Vicces lenne, ha végül túlhordanám. na lépek mert azért házimunkából sosem elég, amíg bírom.

Kép
Kép
zuzmó

Zuzmo!

Drukkolok! Egyre izgalmasabb :roll: :roll: :roll:

Fiona!

Nem semmi méretek! Szerintem mi is ekkorák lehetünk :roll: Az mit jelent, h 3× kap kanalas ételt? Mit adsz neki?

Mi a napokban kezdtük az őszibarackot kóstolgatni, ízlik neki:))
ballagyo

Juci
Látszik a képeken milyen jól érzik magukat a csajszik!

Motné
Sajnálom,hogy nem sikerült a randi ahogy elterveztétek,Na de majd a legközelebbi hátha :wink: cseresznyés kép szupi

Zuzmó
Vigyázz magatokra!!!

Na a végén így leszek az elsőből utolsó :lol:
vagy tényleg Bmc-s buli lesz a Jánosban :lol: :lol:

Benszi
Reménykedj,hogy legalább ezt nem örökölték apukájuktól,mert akkor korán fogsz őszülni az biztos :D

Bibarka
Jobban vagy már?

Zsókuci
Nem ér ennyire eltünni,azért néha tessék jelentkezni!!!!!!

Voltunk tegnap mi is ctg-n,de méhösszehúzódásokat nem mutatott.Viszont Boti ettől a melegtől kivan,úgy ficánkol mint hal a vízben én meg néha levegőt sem kapok olyat nyom a bordám alá :shock: Azt mondta a szülésznőm,hogy lent van a pocakom csak azért nem feltűnő,mert nagyon vizesedek.Szombaton öcsém szülinapját üljük,ha még egyben leszek csinálunk egy utolsó pocakos képet nektek.
gabicsibe

GAbi, Zuzmó!
Nagyon izgi!!! :lol: :lol: Most mindenki rátok figyel, azt tudjátok. :wink:

Mot család!
Kriszti továbbra is kis hercegnő! Az a tartás a kis pöttyös ruhában. :wink:

Juci,
nem mondod, h fürdőruha van a csajokon?! :wink: :lol:

Benszi,
alszanak egyidőben a srácok? :wink: :lol: Mit csinálsz a tenger időddel a netezésen kívül? :wink:

Elan,
Szívesen leszek hírhozód. Írj privit, ha gondolod, cserélünk számot.
A Máténál bevált dolgok mit sem érnek. Most inkább a hideg-savanyú jön be - narancslé, meggy befőtt, gyümölcsök, ilyesmi. Akkor ezekre rá se tudtam nézni, mert rosszabb lett. A majonézes krumplisaláta, látod, az bejönne. :wink: Nem is az émelygés a legrosszabb, hanem a szédülés és az állandó fáradtság.

Fiona,
szépen megnőtt Döbrögitek. :wink: Szurinál gondolj arra, hogy, ha azokat a betegségeket kapná el, amik ellen védőoltást kap, sokkal rosszabb lenne neki.
A 3 kanalas, amit adsz neki, miből áll?

Chesti,
iszonyat komoly képet vág Niki a villamoson. :wink: Kell az ilyen tapasztalat a gyerekeknek. egy ismerősünk, akik csak kocsival jártak mindenhová, direkt felvitte BP-re vonattal a gyerekeket, hogy lássák milyen az, és tömegközlekedtek is kicsit.

Tali: bocsi lányok! Elnéztem a beosztását apának. Itthon lesz, és megígérte, h megyünk együtt. :lol:

Kérdések:

1. Tali: aki kocsival megy, tudna hozni nekünk is egy plédet? Nem akarunk cipekedni, elég lesz a sok innivaló, és a kaja + Máté + pocaklakó :wink:

2. Terhesség alatt volt valakinek hidegrázása? Kint tombol a nyár, én pedig vacogok. Nincs lázam, de sokat ráz a hideg.

Kép
Kép
share

Sziasztok csajszikák!!

Most nagyon gyors leszek mert negyed 4 kor kelek. Megyünk áruért és a nagybani már nyári nyitvatartás szerint üzemel. Éjféltől van nyitva reggel 8-ig. Utálom ezt a korán kelést!! Fuj!!
Remélem dög meleg lesz és jol elfáradok :roll:

Juci!!!

Nagyon jok a pancsis képek!! Cuki a fürdőruci :lol: :lol:

Benszi!!

Ugylátom nálatok is van mit nyirni. Részvétem. Nekunk is qrva nagy kertünk van csak traktorunk nincs! Nagy marha benzines fünyiróval nyomjuk. Ha ha Balu a kis traktoros!! :lol: :lol:

Ballagyó!!

A három kanalas ugy jön ki hogy Délben Kap főzeléket utána jo sokat iszik.

három fél négy körül Adok neki tejpépet. Ezt a Milupást szoktam van több izben. azt vizzel kell csinálni. utána megkinálom még tápszerrel de nem szokott kérni. inkább inni kér.

fél hét körül gyümölcsöt szoktam neki adni. Vagy én reszelek almát és összeturmixszolom egy kis banánnal vagy valamilyen bébidesszertet adok neki. nagyon szereti. Utána narancslevet adok neki amennyit csak kér.

Igy tápszert este 9-kor eszik kb 14o gr. Meg reggel 6 körül amikor ébred. 9-kor megszoktam kinálni de nagyon keveset szokott enni ugy 6o-7o gr-ot.

Most megyek gyorsan alszom sokat :lol: :lol:

Puszi mindenkinek

Kép
fiona66

Fiona!

DSGM - szakgyógytornász elérhetőséget a 3 555 392-es telefonszámon tudunk megadni 9-15 óráig. Csömöron Veresegy
házon vagy Rákospalotán tudok neked számot adni. Nektek kell?

Share! Mi tudunk neked plédet vinni a talira :) nem tudom mikor érünk oda pontosan.

Juci! Nagyon tündérkék a lányaid :)

Motné! Krisztina tényleg királynő. Én is úgyérzem, hogy olyan gyorsan telik az idő. Még most is szinte minden nap gondolok a szülésre, meg az első hetekre, meg arra, hogy milye kicsi volt Benedek. Most meg már itt gurul a 72 centijével a nappaliban.

Gabicsibe, Rebe, Elan! Már nem sok van hátra :) Hogy bírjátok a meleget?

Bocsánat, hogy nem írok sokat, de nagyon álmos vagyok:)

Benedek utálja a répát, olyan undort még nem láttam mint mikor bevette a szájába, és utána szépen ki is köpködte
Kép

hintázni viszont szeret
Kép
gombahölgy

Bibarkám!
hogy telt az éjszakád?Lázad lement már?

Luki!
Tegnap beszéltem Bibarral!Sajnálom a kakis mizzériát!Kitartás!Most mit kajáltok?

Motné!
Édes a napszemcsis csaj!Ez UV védős szemüveg volt?

Fiona!
Kemény lehet a koránkelés,nem irigyellek!Hát van kertüönk az bizti,de fűnyíróval1nap volt mire végeztünk(Szegélyek,utca stb.),így viszont csak fél nap és utána kölkökkel lehet az uram,mert nekem is kell egy kis pihi!

Gomba!
Jók a képek!Natúrba adtad a répát?Úgy az enyémek sem ették meg,de ha belekevertem almát vagy krumplit,úgy már betolták!

Vicuska!
Mi az az Asti ahol vetted a karikát?

Zuzmó!
Jó hétvégézést!Bátor vagy!Hajrá!

Gabicsibe!
Várjuk a fotódat!Jó bulit!

Share!
Felváltva alszanak a drágáim!'x 1órát vagy de. vagy du. utána még 2x20percet!Helyesek!
Idő???Ha-ha-ha-ha!!!!!
Háztartás,kajakészítés,pelusból kiszedés,vasalás,birkózás a kanállalal evéssel,hogy utána ne az egész lakást kelljen kitakarítani,mert mostmár megtanulták kifújni gurgulázva a kaját és ez baromira tetszik nekik!Szóval kb. ennyi!Ja és néha le is tudok fürödni meg wc-re menni.Az ám a kánaán!
Hidegrázás?Hát tippem sincs rá sajna!

Tegnap felfedezték a kölkök a repülőt!Dór i meg a verebeket!
Dóri elkezdett torokhangon sikongatni!Nagyon félelmetesen nyomja,mint egy újszülött kisoroszlán és baromira tetszik neki ez a hang!Én kipróbáltam,de úgy kapar a torkom tőle,neki meg semmi!

Na megyekpusza mindenkinek!
Vendég

Kép Ménes :-)

jucicuki

Juci!

Aranyosak a lányok! Mi ez, hintanyúl?

Fiona!

Nem semmi adagokat eszik a kis Döbrögid! Én már ha lehet ilyet mondani visszavettem Somám adagját, hajlamos volt túlenni magát.

Benszi!

Nagyon édesek a gyerekek :lol: A fűnyírós kép meg különösen tetszik :wink:

Bibar!

Mi van veled? Csak nem vagy beteg? Tessék friss képet rakni Olivérről, hiányzik!

Luki, Estrella!

Hol vagytok?

Lányok! Ti mit adtok inni a kicsiknek ebben a melegben? Én vízzel próbálkozom, de Soma nem igazán van oda érte..
ballagyo

Sziasztok! :D

Benszike

Köszi szépen,hát valahogy majdcsak lesz :roll:
A hemoglobin és a vas tökéletes,ugyhogy sok vért nerm vesztett,legalább ennyi :D
Olyan tüneményesek a képek,ahogy alszanak a pelusokkal,fergeteges :D :D Már annyira kíváncsi vagyok rájuk :D Dóri nagyon-nagyon ügyes :D

Ballagyo

képet nem raksz?Olyan régen tettél fel :D

Fiona

jó kis zabagéped van :lol: :lol: :lol:

Bibarkám

kicsi kis betegem,puszikállak :P :P :P :P

Chesti

Óriási nagylány Lencsi,kíváncsi vagyok miket fog pörögni a talin :D És persze mondanom sem kell,gyönyörű :D

Juci

Tündériek a képek,cukik fürdőruciban

jaj mindjárt jövök,felébredt Falat

Kép
lukrécia

Csacsi, ugráló :lol:
Mi teázunk, szigorúan cukor nélkül
másfél dl vízzel forrázok le, egy tk. édesgyökeret, egy mk. citromfüvet és 3-4 szárított almakarikát, nagyon szeretik. lehet még bele tenni egy csipet ánizst is.

Judit

jucicuki

Na,befejezem.....

Zsókuci drága

de jó hogy átjössz :D :P

Mamm

nekem is elküldöd?

Réka

szuperek a képek :D nagyon cuki Kiskakukk :D
Szopi-ügyben még nem tudom mi lesz,köszi az érdeklődést.Most vizsgálatok sora jön,nem részletezném,majd a végeredményről beszámolok.

Juci

és ilyenkor pelus nélkül nyomják a fürdőruciban?

Pocakosok

hogy bírjátok ezt a meleget???Mindjárt új babafotókkal bővülünk :lol:

puszi mindenkinek :D

Kép
lukrécia

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?