Milyen érdekes, Orsi, nálunk pont fordítva van. Lina háton tud csak aludni (illetve most már az oldalán is), és ő meg hasra fordul gyakran mikor letesszük, ahelyett, hogy aludna. És ő is óbégat pár perc múlva.
Edina, tök jó, hogy ment az elaltatás! Kívánom, hogy így folytatódjon eztán! Azóta mik a hírek?
Orsi, Csilla, Momoska, nektek mindig van sok tejetek? Nem változik a mennyiség? Ti (t)esztek ezért valamit (mármint, hogy legyen tejetek), vagy van valami, amit pont hogy nem (t)esztek?
Fürdés: megtört a jég. Már a pelenkázón is fülsiketítő hangon gurgulizált, kiabált, sokat, hosszasan, a kádban már moderáltan, de kitartott a jókedv: széles mosoly, hangot is adott ki! Nem sokat, de látványosan jobban élvezte, mint szokta! Apája sajnos lemaradt róla.
Momoska, baromi nehéz lehet kitalálni, hogy mikor fáradt Borisz ha sosem dörzsöli a szemét én nem ásít. Nálunk még a füldörzsölés-húzkodás is egy intő jel!
Na, a fentieket még 31-én írtam wordbe hajnal 1-kor, aztán hirtelen úgy elálmosodtam, hogy nem volt erőm befejezni.
Most folytatom.
Nálunk az első vízkostolás elég hamar megtörtént nagynéném buzgó jóvoltából, ráadásul le is maradtam róla, úgyhogy azt sem tudom, hogy fogadta. Azóta „ivott” már néhányszor, kiskanálból adtam neki, viszonylag jól fogadta. Múlt héten pedig gyalogosan, illetve BKV-val Dunaharisztira mentünk, és mivel baromi meleg volt, vittem neki is vizet üvegbe, az úton többször is kortyolgatott belőle.
Momoska, szuper jók a képek, az a bizonyos nem hintás elképesztő jól sikerült!
Orsi, Kolos is nagyon helyes! Lina is kb. ennyire tud ülni. Nagyon szereti, állandóan emelgeti a fejét, aztán ha felhúzom, ő is így csücsül.
Elképeztően sok helyen járt már Borisz! Jó, hogy így viseli. Mi egyszer voltunk egy ilyen nagyobb forgatagban, igaz, akkor még nem is tudom, talán május elején, amikor megjöttek a jó idők. Lina a babakocsoban jól elvolt, de a zajt nem viselte, attól nyűgös lett. Viszont ha kimegyünk Szigetszentmiklósra vagy Érdre kocsival, azt jól viseli, meg a múltkori BKV-s túrát is, lehet, hogy most már obban vislne egy forgatagos búcsú-félét is. Mindenestre most meg az a baj, hogy ilyen melegekbe tényleg vagy reggel korán lehet csak kint lenni vagy este 5 után. Momoska, ti hogyan vészelitek át a nagy meleg napokat? (Már ami a programokat illeti.)
Lina is elég össze-vissza alszik egy pár napja. A melegre gyanakszom, hogy amiatt nem tud elaludni, mert régebben a friss levegőn akkorákat aludt. Most meg nyűgös, nyűglődik, többször oda kell menni hozzá mielőtt bealszik. Viszont mivel legtöbbször ő is az oldalára fordul most már (Edina, azt hiszem Te írtad, hogy Lili felvette ezt a szokást?) , így azt hiszem lassan elfelejthetem a babakocsis erkélyen történő alvásokat. Na nem baj, szerencsére a kiságyban való alvással sincs gond. (Leszámítva a fent említett nyűgiket.)
Ma voltunk dokinál, elvileg megkapta volna a 4 hós oltást, de a dokinéni elővigyázatosságból eltolta 1 héttel, mert egy picit nagyobb a mája meg a lépe és lehet, hogy volt valami tünet nélküli enyhe lefolyású valamilye. 6680 deka és 63 centi.
Ja, igen. Nemcsak a fürdésben tört meg a jég. Most ahogy ez eszembe jutott, lehet, hogy emiatt sem nagyon aludt délutánonként az elmúlt pár napban. Szóval az történt most már nemegyszer, hogy reggel 1/2 6 és 1/2 7 között kelt fel, de kaja után még vissza tettem az ágyba és mivel sötét van a szobába a redőnyök miatt, egy kis dumálgatás után mindig visszaaludt 9- 1/2 10-ig. És ebben a visszaalvásban az volt az újdonság, hogy az ezt megelőző dumálgatáson kívül persze ment a forgolódás is, hát egyszercsak azt látom, hogy hason van, még bágyadtan emelgeti a fejét, de már nem dumál. Aztán bealudt. HASON!!! Édes kis bogyófej rájött, hogy oldalra le tudja tenni a fejét - vagy nem jött rá, egyszerűen csak az egyik emelgetés után bealudt.
Egyébként ma reggel 1/2 9-es kelés után nem aludt csak 10 percet kb egész délelőtt, aztán a dokinál is elég nyűgös volt, nem is bánom hogy nem kapott oltást. Itthon kaja után betettem az ágyba, volt egy kis nyügi, de most alszik. Megyek, én is pihizek egy kicsit, meg amúgy is most már ideje abbahagynom.
Kitöltöttem a táblázatot, és teszek fel pár képet is. És bocsi, hogy ilyen k... hosszú lettem. Van valaki akinek volt türelme végigolvasni?
1212418265.4687.xls
Dekoltázs
Köszi a fülbevalós véleményeket, egyelőre nem lövetünk, csak ilyet hordunk!